Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6021686 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

ysariusta

• Ziyaretçi

@g_almar dün kongre biraz can sıktı, maça malum... bizlerde bir kısmımız kongrede bir kısmımız maç izlemekteydik. Haklısın. @ALI RIZA haftalık iznini kullanınca öyle olmuş.
@seçkin_ hoşgeldin
@zeki yalcinoglu hoşgeldin abi. tüm Zekiler 47 yaşında mısınız? Özellikle mi yapıyorsunuz.

Beton bileziğin tamamlanması gibi çelik halkayı da bu hafta bitmiş görelim, halatlarında ucundan kıyısından başlasınlar yeter de artar bana bu hafta.

Çevrimdışı ers_an

Buradaki güzel insanlara günaydınlar. Tesadüf odur ki en başından beri takip ettiğim ve samimiyetinden şüphe dahi etmedim. Keyif alarak okudum her yazılanı. Her ne kadar maçlara beraber gidememe şansım olsa da bu samimi ortama stadyum da görebilecek olmak ve tesadüf odur ki eski açık 120 den sizinle bu heyecana ortak olmak beni mutlu ediyor. Içimden geldi belirtmek istedim.

Siyah Beyaz & Ölüm Yaşam

ysariusta

• Ziyaretçi

Biz 121 de olucaz ama maç günleri mutlaka bir toplanma çağrımız olur hayırlı olsun

Çevrimdışı mert_

Çevrimdışı Bekrakn

günaydın abiler, kamyondaki yük hakkında bilgisi olan var mı? yeni gelmiş sanırım.

Çevrimdışı Bekrakn

bu arada yakında yeni açıkla numaralı kirişlerinin birleştiğini göreceğiz gibi. umarım destek kolonlarını koyup bırakmazlar.

arkada sarı vinç de görünüyor ama hayırlısı :ishock:
[ Son Düzenleme: 25 Mayıs 2015, 09:01:49 Bekrakn ]

Çevrimdışı mrred

Herkese günaydınlar
bugün baya hızlı başladı çalışmalar :halay:
The great gig in the sky

Çevrimdışı Burak Akay

Bu kamyonda ne var acaba bu arada cengaver dışarıda kiriş takılıcak büyük ihtimalle aynı zamanda paletlide destek iskelelerini yerlerine koyuyor
İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı izorlu85

çatı çokmu yavaşladı ne ?? :bandit:

Çatı çok yavaşlamadı çatının zaten tamamlanma süresi 5 ay denmişti. suan harl harıl  çatı için çalışıyorlar sadece bi kaç hata vardı onuda düzeltiyorlar.
SS Arena (Süleyman SEBA Arena)

Çevrimdışı YunusEmre

Kamyondakiler bana drenaj malzemesi gibi geldi ama bi daha bakacam :D

Çevrimdışı YunusEmre

çatı malzemesi gibi de duruyor ama gerçekten ne çok merak ettim...
[ Son Düzenleme: 25 Mayıs 2015, 09:17:30 YunusEmre ]

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

Herkese  günaydınlar.O mavi yarım daire parçalar çatıda kullanılacak  SEMER  diye tabir edilen parçalarmı acaba?Daha önce  birkaç kere  yazılmıştı???

Çevrimdışı ahmet türken

@bjk_mabet yetiş. Şu kamyondan indirilen yarım daire mavi zımbırtılar nedir?

Çevrimdışı Altuğ

Günaydın Beşiktaş Arena yeni katılan arkadaşlar aramıza hoşgeldiniz.

Çevrimdışı Bekrakn

@Coşkun Mevsim değildir herhalde abi. benzer çatıların videolarında semer kısımları daha ince ve demir, çelik gibi bir şeydi. bu plastik sanırım. birazdan belli olur ne oldukları ama @YunusEmre abinin dediği gibi drenaj malzemesi mantıklı. onu da bu kadar erken saha içine almaları garip gerçi
[ Son Düzenleme: 25 Mayıs 2015, 09:28:10 Bekrakn ]

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

@Coşkun Mevsim değildir herhalde abi. benzer çatıların videolarında semer kısımları daha ince ve demir, çelik gibi bir şeydi. bu plastik sanırım. birazdan belli olur ne oldukları ama @YunusEmre abinin dediği gibi drenaj malzemesi mantıklı. onu da bu kadar erken saha içine almaları garip gerçi
İster drenaj  isterse çatı malzemesi olsun da  hangisi olursa olsun.Yeterki  gelsin. :D Yapılacak iş planı çerçevesinde çatı malzemesi olması daha mantıklı  ama.Mabet doğrusunu  söyler  bekleyelim.

Çevrimdışı yavvuzz

Herkese Günaydın ve iyi bir hafta dilerim . Şu şampiyonluk olayı da bittiğine göre artık önümüze bakabiliriz. Bir an önce stadı bitirmemiz gerektiğinin bir kez daha tescilini yaşadık. Dün kaybettiğimiz takım yeni stadı ile 5-6 sene 3 şampiyonluk kazandı. Vodafone Arena işte bu kadar önemli.

Çevrimdışı kaanzor

Önce kongre sonra maç bi umudum sen kaldın ve bit artık iki gözüm

Günaydın Arena...
"Ben matematik bilmem, 4-4-2 den 3-5-2 den anlamam..Beşiktaş çıksın, Beşiktaş gibi oynasın kazanır" Vedat Okyar.

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı zafkan

Günaydın,

Bu destek iskeleleri orada kalacak mı yoksa kirişler takıldıktan sonra çıkarılacak mı?

Teşekkürler.

Bu kamyonda ne var acaba bu arada cengaver dışarıda kiriş takılıcak büyük ihtimalle aynı zamanda paletlide destek iskelelerini yerlerine koyuyor
Mutlu olmak için 1-Kendinize karşı dürüst olun, 2-Asla pişman olmayın, 3-Sevgi dolu olun, 4-Anı yaşayın ve 5-Aldığınızdan fazlasını verin.

Çevrimdışı serdart

bugün numaralı - yeni açıkta baya bi ilerleme olacak gibi duruyor. saha zaten temizlendi. bu hafta artık bitirelim de hazirana başı halatlar gerilmeye başlansın.

bir de hergün sürekli burayı takip ediyorum. bazen konu dışı çok fazla yorumlar oluyor. burada sadece stad ile bilgiler verilirse daha faydalı olur. zaten forumda başka tartışma konuları mevcut diye düşünüyorum. öyle olunca insanın takip edesi gelmiyor. bunu da not olarak eklemek istedim.

Çevrimdışı Burak Akay

@zafkan Çıkarılıcak hocam sadece kolon ve kirişler kalıcak
İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı zafkan

Teşekkürler Burak Hocam. Merakım giderildi. :)

@zafkan Çıkarılıcak hocam sadece kolon ve kirişler kalıcak
Mutlu olmak için 1-Kendinize karşı dürüst olun, 2-Asla pişman olmayın, 3-Sevgi dolu olun, 4-Anı yaşayın ve 5-Aldığınızdan fazlasını verin.

Çevrimdışı Burak Akay

İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı warofpoet

bana da direnaj gibi geldi ama yuvarlak kısımlar kafamı karıştırmadı değil.. çatıyla ilgili nihai parça değildir herhalde mavi bize olmaz çünkü.. Direnaj ve çim sulama içinse bunlar ve de başlanırsa bekletilmeden gayet iyi. Aslında çimden önceki kum serilmesi drenaj vs yapılamazmı çatı bitmeden .. çatı bitince de çim için zaman kazanmış olurduk.   Bu arada sahanın temizlenmesi saha için bişeyler yapılacağı fikrini güçlendiriyor..
[ Son Düzenleme: 25 Mayıs 2015, 10:54:34 warofpoet ]
Sahte aşklara siyah beyaz darbe , Beşiktaş aşkı yeter bu kalbe...