Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6020922 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Efe

Bu aydan son 1 hafta artik su kirisler ve kolonlar bitse halatcilar ay basi gelir heralde artik
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

Vodafone Arena 24 Mayıs 2015 (18:00) arası çalışma fotoğrafları.

Fotoğraflar için  @Ekrem   'e teşekkür ederiz.

Aşağıda bulunan görsel üzerinden Beşiktaş Arena Haber Portalına ulaşabilirsiniz.

Çevrimdışı mert_

Çevrimiçi Necmi

Bu gün 121 bloktan kombinemi aldım. Forumu uzun zamandır takip ettiğim için stadın ne zaman açılacağı konusunda az da olsa bir fikrim var. Ama bu tarih umurumda değil açıkçası. Kombine alan herhangi bir taraftarın da umurunda olacağını sanmıyorum. Ufak bir desteğim olduysa ne mutlu bana.
Bu arada satış görevlisine stad kaç kişilik diye sordum. Söylendiği gibi 45 bin kişi vardır dedi. Ağzından kaçırdı aslında  :) Tam sayıyı bilmiyor musun dediğimde yok bize söylemiyorlar falan dedi. Yahu dedim kombineleri satan sensin nasıl bilmezsin diye. Güldü. Sanırım kapasite konusu sır gibi saklanıyor ama 45 binden aşağı değil  :tabe:
hayırlı olsun umarım hep galibiyetler görürsün @Hasan Tahsin

Çevrimdışı Tolga

Saha içi iyice temizlenmiş pek birşey kalmamış. :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Hasan Tahsin

hayırlı olsun umarım hep galibiyetler görürsün @Hasan Tahsin
Teşekkür ederim @Necmi  Umarım hep beraber görürüz. Ortaları hep doldurmuşsunuz o yüzden 19 sıra 12 koltukta bulabildim  :) Eh artık bütün çatıyı kapatmak zorundalar  :lol:
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimiçi Necmi

Teşekkür ederim @Necmi  Umarım hep beraber görürüz. Ortaları hep doldurmuşsunuz o yüzden 19 sıra 12 koltukta bulabildim  :) Eh artık bütün çatıyı kapatmak zorundalar  :lol:
evet mecburen kapatmak zorundalar :bandit:
çok fena cıvlarım

Çevrimdışı mrred

The great gig in the sky

Çevrimdışı Sezer

@mixline öhm, nerdesin acaba bak kombineler satışa çıktı yanımdaki koltuk boş hala, geliyor musun yeni açık üste sahaya beraber çökmeye  :bandit: :money:

Çevrimdışı Hasan Tahsin

@mixline öhm, nerdesin acaba bak kombineler satışa çıktı yanımdaki koltuk boş hala, geliyor musun yeni açık üste sahaya beraber çökmeye  :bandit: :money:
Valla ben 1903 tribününden alacaktım ama Beşiktaş Arena ile birlikte olmak için eski açıktan aldım
Tek Büyük Beşiktaş

ysariusta

• Ziyaretçi

Valla ben 1903 tribününden alacaktım ama Beşiktaş Arena ile birlikte olmak için eski açıktan aldım
Hayırlı olsun abi görüşmek üzere tribünde. Benim sıra 3 kapansa iyi olur

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Hayırlı olsun abi görüşmek üzere tribünde. Benim sıra 3 kapansa iyi olur
19 sıra 12 koltuk ... Ama yer değiştiririm çevrendekilerle  :tabe:
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Sezer

@Hasan Tahsin abi, ben eski açığa bakınca hep eski hali geliyor aklıma. O yüzden hiç ısınamadım. Zamanında öğrenciydik falan hep yeni açık orta kat tarafında bulunduk çok zevkli bir yerden maç izliyordum bide tam perspektiften. Orası çok sıcak geliyor bana o yüzden. 411 bloktayım ben. tam köşe blokta yani. Solumda kapalı, sağımda yeni açık, o iki tribünün ortasında birde üst katın dehşet dikliğin ortasında olmak istedim. Hala genç olmanın verdiği bir heyecanda var tabi.

Çevrimdışı Hasan Tahsin

@Hasan Tahsin abi, ben eski açığa bakınca hep eski hali geliyor aklıma. O yüzden hiç ısınamadım. Zamanında öğrenciydik falan hep yeni açık orta kat tarafında bulunduk çok zevkli bir yerden maç izliyordum bide tam perspektiften. Orası çok sıcak geliyor bana o yüzden. 411 bloktayım ben. tam köşe blokta yani. Solumda kapalı, sağımda yeni açık, o iki tribünün ortasında birde üst katın dehşet dikliğin ortasında olmak istedim. Hala genç olmanın verdiği bir heyecanda var tabi.
Şimdi ne yalan söyleyelim Beşiktaş'lı olarak hep azınlıkta kaldık bu yüzden çoğu maça yalnız gittim . Şimdi bu siteden kardeşlerim arkadaşlarımla maç seyretmek devre arası muhabbet etmek için yeni açık 121 i tercih ettim. Hem biz seni duyarız oradan  :)
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Aram

@roadmonster kardeşim bi vakit bulamadım ki bakmaya işlerin yoğunluğundan. yoksa 411inci bloktan alcam bende. fiyatını bile bilmiyorum ne kadar oldu ?
siyahına mahkumum beyazına sürgünüm !..

Çevrimdışı Abu Ali Imran

eee neyse nerde kalmistik..?? :s20: :s20: haa saha temizlenmiste cati nezaman gelcek

Çevrimdışı Sezer

@roadmonster kardeşim bi vakit bulamadım ki bakmaya işlerin yoğunluğundan. yoksa 411inci bloktan alcam bende. fiyatını bile bilmiyorum ne kadar oldu ?

@mixline 900 lira oldu. 411-3-3 benim sıram yanımdaki 4 numara boş

Çevrimdışı ikarus

ooofffff offfff.      Beyler statta son durum nedir :idisapprove:

Çevrimdışı Aram

@roadmonster kanka bi bakalım durumlara ne zamana kadar açık satış işlemi ? 411-3-4 alırım bende :D
siyahına mahkumum beyazına sürgünüm !..

Çevrimdışı yusuf koca

Şimdi ne yalan söyleyelim Beşiktaş'lı olarak hep azınlıkta kaldık bu yüzden çoğu maça yalnız gittim . Şimdi bu siteden kardeşlerim arkadaşlarımla maç seyretmek devre arası muhabbet etmek için yeni açık 121 i tercih ettim. Hem biz seni duyarız oradan  :)
  hasan tahsin kardeşim bende kadıköyden geliyorum beraber gideriz

Çevrimdışı Sezer

@mixline Hazır istanbuldasın kombine merkezine gidip sorsana boş bir zamanında. Ona göre ayarlarsın kendini, ara ara girip bakayım ben koltuk satılmışmı diye  :D

Çevrimdışı Oktay

arkadaşlar bugün mali ve idari kongrede bi kaç gözlemimi paylaşayım...
abartısız 6 saate yakın konuşma oldu ve bunun %95 yönetimi ve fikret ormanı eleştirmekle geçti öyle bir organize bi grup vardıki salonun bi kaç yerine kümelenmişler sayıları 200 geçmez, kongreyi  propagandalarıyla çok güzel idare ettiler... yani öyle bi hava estirdilerki BU YÖNETİM KESİNLİKLE İBRA olmaz havası yarattılar..fikret ormanın 6 saate yakın eleştirilerin tamamına yakınını sabırla dinlemeside beni ayrı bir şaşkınlığa itti desem abarmam
sonuç; ezici bi çoğunlukla yönetim ibra  (2000 kşinin 1600 e yakın oyunu alarak) oldu ...ağda solda ,sosyal medyada atıp tutmakla bu işler olmuyorve klasik hastalığımız ordada kendini gösterdi bu ibra etmeyen arkadaşlar biz ibra edenlerin ne satılmışlığımızı koydu ne başkasının adamı olduğumuzu buda işin başka traji komik olayıdı..

Çevrimdışı ozan062

stadımıza o uzun kişi giremeyecek
sıra kara cocukla onun kankasında

bu arada bizim stad kaba insaatın gerekliliklerinden olan tozun cok buyuk etkisi altında
ve tabiki heryer beton oldugu için buralara uygulamalar sart fakat dusunmuyorlardır
malum para değerli
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi