Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6018806 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ALI RIZA

Umarım Taraftarın İstediği Olur...!  :bandit: :bandit: :bandit: :bandit:
Stat Yapmaya devam...!
Nevzat Demir Tesislerine Yenilenmesine Devam...!
Basket sahasına İnsaatına Devam...! 
Fikret Orman'a Devam...!
Ölü Taklidine Devam...!

Çevrimdışı Efe

Umarım Taraftarın İstediği Olur...!  :bandit: :bandit: :bandit: :bandit:
Stat Yapmaya devam...!
Nevzat Demir Tesislerine Yenilenmesine Devam...!
Basket sahasına İnsaatına Devam...! 
Fikret Orman'a Devam...!
Ölü Taklidine Devam...!
fikret ormana devam ali riza ölü taklidini tüpcuye sor o iyi bilir bide su kolonlar takilsa iyi olur :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Bu isklelere takilan demirler orta yuvarlaktaki celik bolumunu tutacak heralde baya ozenli yerlestiriliyorlar
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ALI RIZA

fikret ormana devam ali riza ölü taklidini tüpcuye sor o iyi bilir bide su kolonlar takilsa iyi olur :icool:
Hesabını Soracağım Devam...!
Kolonlar neden o kadar zamandır bekliyorlar yerleştirin bitirin artık zaman daralıyor her geçen gün açılış süresini uzatıyor 1,5 aydır çatı yavaş...!

Çevrimdışı Eyüp Emir

Kongredeyim 39 kişi söz istedi 10 ar dakikadan 7 saat yapar bugün bitmez

Çevrimdışı Kutay K.

Kolonlar neden o kadar zamandır bekliyorlar yerleştirin bitirin artık zaman daralıyor her geçen gün açılış süresini uzatıyor 1,5 aydır çatı yavaş...!

Hesap sorabilmek için resmi bir incelemeden kati bir sonuç ile suçlu bulunması lazım.. kimse kimseye kafasına göre hesap soramaz. o dönemle ilgili bağımsız kuruluşların incelemeri söz konusuydu. demek ki bazı şeyler Y.D. yönetimi tarafından kitabına uydurulmuş.. Buna göre de hesap sormak imkansız oluyor.

Buradaki herkes Beşiktaş sevdalısı ama ölü taklidini son 2 seneye ithaf etmek ne kadar mantıklı? Koca klüp borç batığına girmiş kayyuma girme tehlikesindeyken devralınıyor (ki bu dönem kimse de cesaret edip aday bile olamazken).. Sonra tüm bu borca rağmen yıllardır yine yapımına cesaret edilemeyen stat tüm engellere rağmen aynı yerinde yıkılıp yapılıyor..

Ölü taklidi mi şimdi bu.. Bu yönetim nasıl bir düzeni devraldığını bildiğiniz halde böyle konuşuyorsanız, ben bizim bilmediğiniz birşeyler bildiğinizi düşünüyorum.. Klübümüzün bilmediğimiz bir kaynağı, lobisi, medya gücü mü var ? Ne olacaktı para yokken kısıtlamalar varken ne yapılacaktı..

Sanıyorum aileniz hiç Maddi sıkıntı çekmemiş.. maddi sıkıntı yaşayan bir ortamda gidip de baba bana onu al baba bana bu al.. banane banane demeye benziyor bu eleştiriler..

Arkadaşlar lütfen bu yönetim Serdar Bilgili sonrası borçsuz dönemi değil, Y.D dönemi sonrası enkazı aldı. Ve henüz 3. yıl. Kocaman bir proje de hayata geçiyor.. 8 sene süren uğursuz Y.D. döneminde bile böyle eleştiriler yoktu..

Bu döneme ölü taklidi diyorsanız. O zaman Y.D dönemi sonrası hayata dönenlerden misiniz ?

* Biraz sert gelebilir yazılar ama, her dönemi o dönemin koşullarına uygun yorumlama eksikliğiniz var gibi geliyor. kusura bakmayın..

Çevrimdışı Eyüp Emir

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Hem de çok yavaş daha kolonların bir kısmı ve kirişler bitmedi biz halatlardan bahsediyoruz. İçerdeki işlerde çok hızlı değil fotolardan gördüğüm kadarıyla, localarla ilgili net fotolar gelmiyor ne durumda olduğunu bilemiyoruz, bir kaç tane tuvalet dışında tamamen biten bir bölüm yok içeride. Biz 5 ayda aşağıdaki işlerin tamamını bitireceğimizi düşünüyoruz cidden çok ama çok zor. Yine negatifçiler gelmiş demesin kimse BU HIZLA stadın en iyi ihtimalle ocak şubattan önce bitmesi imkansız.

-Kolonlar(Eski açık tarafındaki)
-Kirişler
-Halatların yerleştirilmesi
-Çatının havaya kaldırılması
-Çatı kaplaması
-Koltuklar
-Saha Drenajı
-Küfeki kaplaması
-Çim
-Işıklandırma
-İçerideki ince işler (Yürüyen merdivenler, normal merdivenler, fayans, ince elektrik işleri, Büfeler, Soyunma odaları)
-Localar

[ Son Düzenleme: 24 Mayıs 2015, 12:40:51 Serhat Akkaya ]
Korku akıl katilidir.

Çevrimiçi Kartal Ç

hesap sorma konusunda başkan ta en başında büyük konuştu. artık seçim kongresinin gazına mı geldi bilmiyorum. ama hata yaptı. inceleme sonunda gördü ki hesap sorma beşiktaş menfaatine olmayacak. sırf yalan beyan yüzünden uefa 1 yıl bizi men etti ve bununla ilgili de 5 yıl boyunca gözetim altındayız. iş mahkemeye gittiğinde davayı biz kazanacak olsak bile ortaya çıkacak en ufak usulsüzlük durumu uefa tarafından 2-3 yıl daha men edilmemize neden olacak. medyanın klübe nasıl saldıracağını da siz hayal edin. hesap sorma adına belki taraftarın belli bir yüzdesi bu 2-3 yıl daha men edilmeyi içine sindirecektir en azından geçmişle hesaplaştık diyecektir ama çok büyük bir bölümü sindirmeyecektir duruma isyan edecektir. klübe zarar vereceğini bile bile niye bunu yaptınız diyecektir. şuan klübün daha fazla zarar görmeden sorabileceği tek hesap bedava bilet dağıtılması gibi gözüküyor.
[ Son Düzenleme: 24 Mayıs 2015, 12:40:05 Kartal Ç ]

Çevrimdışı mert_

kongre zorlu geçiyor, değerlendirmelerimizi hep birlikte bu başlıkta yapalım kongreyi takip eden karakartallar;
http://besiktasarena.com/besiktas-jk-kongreler/2014-yili-olagan-idari-ve-mali-genel-kurul-toplantisi/

Çevrimdışı rawen54

Bu stat eylülün sonuna değil anca seneye biter..

Çevrimdışı dogu1903

Çevrimdışı Efe

Stadin gec bitsin zaten artik hatta 2017 ye bitsin bu yazilari yazanlara yonetime sallayanlara bu stad cok olimpiyata gitsin herkes 2 sezon daha layik olan bu ben baskanin yerinde olsam inadina bitirmem artik bekletirim  :bandit:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı mrred

Stadin gec bitsin zaten artik hatta 2017 ye bitsin bu yazilari yazanlara yonetime sallayanlara bu stad cok olimpiyata gitsin herkes 2 sezon daha layik olan bu ben baskanin yerinde olsam inadina bitirmem artik bekletirim  :bandit:
+1903
Bekara kadın boşamak kolay tabi skora tabelaya göre eleştiriyi ilkokul mezunu adam da yapar.Başkan resmen 10 yıl yaşlandı adama yazık
The great gig in the sky

Çevrimdışı TØLGA

şurada yönetimi savunmayın veya yermeyin yaaa konu dışı neden oluyo demeyin sonra.
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Serjo

Saha temizlenmiş
ne güzel olmuş öyle
top oynayasım geldi  :bandit:
Şu an Beşiktaş ile şampiyonluğa odaklanmış durumdayım.

Çevrimdışı Kartal1903

BEŞİKTAŞ

Çevrimdışı Türkay

Mali kongreye bakıyorum diye stada hiç bakmadım bugün. Her yer çok güzel görünüyor  :)
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Kemal

+1903
Bekara kadın boşamak kolay tabi skora tabelaya göre eleştiriyi ilkokul mezunu adam da yapar.Başkan resmen 10 yıl yaşlandı adama yazık

Başkanın neyine yazık arkadaşlar burda konuyu açıp konu dışı konuşmaya cekiyosunuz. Başkana değil bize yazık . Ne başarısı sağlamış görev yaptığı süre boyunca ? Türkiye de yaşıyoruz şartlar belli hangi kulisimizi kurmuş hakkımızı yedirmeyecek. Eneramolar sezerler sagbek ler solbek ler  pektemeklerle imzalamalar.. fernandesi bedava yollamalar . Stat için sürekli yanlış tarih vermeler.

Hep YD ve Adaliyla karsilastiriliyor. Kötü örnek örnek değildir , illa karsilastirilacaksa rahmetli Sebayla karsilastirilsın,  yanından yöresinden bile geçemezde...

Çevrimdışı Efe

Başkanın neyine yazık arkadaşlar burda konuyu açıp konu dışı konuşmaya cekiyosunuz. Başkana değil bize yazık . Ne başarısı sağlamış görev yaptığı süre boyunca ? Türkiye de yaşıyoruz şartlar belli hangi kulisimizi kurmuş hakkımızı yedirmeyecek. Eneramolar sezerler sagbek ler solbek ler  pektemeklerle imzalamalar.. fernandesi bedava yollamalar . Stat için sürekli yanlış tarih vermeler.

Hep YD ve Adaliyla karsilastiriliyor. Kötü örnek örnek değildir , illa karsilastirilacaksa rahmetli Sebayla karsilastirilsın,  yanından yöresinden bile geçemezde...
tamam tum baskanlar dahil hangisi stad yapti peki hangisi 2 sene disarida top oynayip sampiyonlugun kıyısindan dondu seba 16 senede 5 sampiyonluk gormus daha fikret baskanin cok seneleri var bi durun bakalim y.d ye 8 sene nasil sabredildiyse fikret baskanada bi sabredin su stad bi bitsin bakalim eger yine devam ederse en buyuk elestiriyi ben ve bu forum yapar zaten
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Kemal

tamam tum baskanlar dahil hangisi stad yapti peki hangisi 2 sene disarida top oynayip sampiyonlugun kıyısindan dondu seba 16 senede 5 sampiyonluk gormus daha fikret baskanin cok seneleri var bi durun bakalim y.d ye 8 sene nasil sabredildiyse fikret baskanada bi sabredin su stad bi bitsin bakalim eger yine devam ederse en buyuk elestiriyi ben ve bu forum yapar zaten

Beşiktaş taraftari bana göre herseyin en iyisini hak eder, o mevkide oturmuş birinin şu lüksü yoktur ; ben stat yapıyorum sportif başarıda taraftar bekleyin , böyle birşey yok efe , ki bana göre yapılan transfer yanlislaridir başarısızlığın sebepleri Statsızlik % 100 sebep değildir.

Çevrimdışı kralkartal

Fikret ormanın yönetimini begeniyorum he begenmiyor olsaydim bile su an kayitsiz sartsiz onu destekliyor olurdum. Cunku su an mevzu fikret ormana destek olmak degilde y.d adali keceli karadeniz gibi adamlarin ve bunlarin zihniyetindekilerin karsisinda durmak.. Millet son 3 senenin basarisizligina takmis kafayi  goremiyorlar bu stad besiktasin gelecegindeki en az 50 seneyi kurtaracak...

ysariusta

• Ziyaretçi

Çatı kolonınun büyüklüğünü gösterir bir kıyaslama imkanı olur sizler için

Çevrimdışı Sedat_BJK

Simdi herkes yazar sikinti olmaz bizimkisi konu disi olur da. Sanki para vardi transfer yapmadi baskan. Uefa tepene binmis hesaplarini didik didik ediyor hala yanlis transfer diyenler var. Ne kadar ekmek o kadar kofte. Belki de hala y.d. doneminin transfer borclariyla bogusan bir adama soylenen sozler yapilan elestiriler insafsizliktir. Kayyumun elinden alinmis bit klubun daha fazla borclanabilmesi bile mucizedir. Kredibilitesi 0 olmus bir klube hangi babayigit kredi bulabilirdi. Hangi babayigit sponspr bulabilirdi. Etmeyin eylemeyin. Elinizi vijdaniniza koyun. Stadi konusmuyorum bile.

HTC One_M8 cihazımdan gönderildi

Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!