Hesabını Soracağım Devam...!
Kolonlar neden o kadar zamandır bekliyorlar yerleştirin bitirin artık zaman daralıyor her geçen gün açılış süresini uzatıyor 1,5 aydır çatı yavaş...!
Hesap sorabilmek için resmi bir incelemeden kati bir sonuç ile suçlu bulunması lazım.. kimse kimseye kafasına göre hesap soramaz. o dönemle ilgili bağımsız kuruluşların incelemeri söz konusuydu. demek ki bazı şeyler Y.D. yönetimi tarafından kitabına uydurulmuş.. Buna göre de hesap sormak imkansız oluyor.
Buradaki herkes Beşiktaş sevdalısı ama ölü taklidini son 2 seneye ithaf etmek ne kadar mantıklı? Koca klüp borç batığına girmiş kayyuma girme tehlikesindeyken devralınıyor (ki bu dönem kimse de cesaret edip aday bile olamazken).. Sonra tüm bu borca rağmen yıllardır yine yapımına cesaret edilemeyen stat tüm engellere rağmen aynı yerinde yıkılıp yapılıyor..
Ölü taklidi mi şimdi bu.. Bu yönetim nasıl bir düzeni devraldığını bildiğiniz halde böyle konuşuyorsanız, ben bizim bilmediğiniz birşeyler bildiğinizi düşünüyorum.. Klübümüzün bilmediğimiz bir kaynağı, lobisi, medya gücü mü var ? Ne olacaktı para yokken kısıtlamalar varken ne yapılacaktı..
Sanıyorum aileniz hiç Maddi sıkıntı çekmemiş.. maddi sıkıntı yaşayan bir ortamda gidip de baba bana onu al baba bana bu al.. banane banane demeye benziyor bu eleştiriler..
Arkadaşlar lütfen bu yönetim Serdar Bilgili sonrası borçsuz dönemi değil, Y.D dönemi sonrası enkazı aldı. Ve henüz 3. yıl. Kocaman bir proje de hayata geçiyor.. 8 sene süren uğursuz Y.D. döneminde bile böyle eleştiriler yoktu..
Bu döneme ölü taklidi diyorsanız. O zaman Y.D dönemi sonrası hayata dönenlerden misiniz ?
* Biraz sert gelebilir yazılar ama, her dönemi o dönemin koşullarına uygun yorumlama eksikliğiniz var gibi geliyor. kusura bakmayın..