Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6015382 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Bursanın stadı ne ara bu hale geldi.Seçim yaklaşıyor diye gaza bastılar galiba

Çevrimdışı AngryEagle

Sevgili Batu, üzgünüm ama tam olarak öyle hesaplanmıyor.

240 milyon sermayemizin; yaklaşık yarısı derneğe ait, kalan yarısı ise halka açık durumda.

Sermaye artırımımız 160 milyon lira ve buna herkes kendi mevcut hissesi oranında katılabilir.
Yani; BJK derneği 80 milyon lira nakit koyacak, borsadaki hisse sahipleri de aynı şekilde para koyacak.

Derneğin nakit koyması genelde derneğin halihazırda A.Ş.'den alacaklarına mahsuplaşarak yapılıyor.
Fazlası varsa da, dernekten çıkar, A.Ş'ye girer, sağ cepten sol cebe sermaye aktarımı gibi düşünebilirsin.

Dolayısıyla, sermaye artırımına, elinde hissesi olan tüm yatırımcılar katılsa dahi,
cebimize nakit girecek sıcak para en fazla 80 milyon lira olacaktır.

Konu dışı detay için herkesten özür, sırf hesaplamayı anlatmak için üyeliği yeni aktive ettim :)

Selamlar,

bu işin profesyonili değilim ama anladığım kadarıyla 400-240=160x2.05(bugünkü hisse değeri)=aşağı yukarı 320 milyon tl kadar kulübün bir geliri olacak sadece hisse değeri işlemin yapılacağı günkü değer olur yine de 320 stadı bitirmek için yeterli olur diye düşünüyorum

0

Çevrimdışı Oktay

Aynen öyle Passo karaborsayı kesmedi tam tersi işini dahada kolaylaştırdı :iscrewy: :biggrinking:
sen harbiden ya safsın yada bizi kafalıyosun..senin bi maçta kara borsa bilet satman için önce müşteriyi bulucan sonra onun mutlaka passo kartı olması lazım sonra elinde akıllı telefon ve interneti hatta iyi çeken olması gerek  önemli değil zaten statda çekmiyor  :D :D hadi interneti buldun safyafa giricende tc sini yazacanda bileti paslıcanda ölme eşşeğim ölme.. önceden nasıldı ver parayı al bilet toplamda 3 saniyede alışveriş bitiyodu..
sosyal medyadan bilet almaya kalkarsan parayı transfer ettinmi o biletin sana gelmesi için satıcının(karaborsacının) helal süt emmiş biri olması için dua eteceksin :evillol: :evillol:
@Yunus Emre Dökmeci
[ Son Düzenleme: 22 Mayıs 2015, 21:54:16 Oktay ]

Çevrimdışı Batu K.çetin

sevgili AngryEagle verdiğin bilgiler için teşekkürler hepimiz öğrenmiş olduk bu arada hoşgeldin sefa getirdin.
misafir izleyiciler sizleride foruma bekliyoruz...

Çevrimdışı muhalefet

Bu kombine fiyatlarına normal demeyelim lütfen arkadaşlar. Dortmund'un en pahalı kombinesi 880 Euro. Biz Almanya'dan daha zengin bir ülke değiliz diye biliyorum?

ysariusta

• Ziyaretçi

@AngryEagle ne şahane giriş. Hoş geldin. Mali konularla ilgili başlıklarımız da mevcut oralarda da bilgilerini paylaş lütfen.

Çevrimdışı Oktay

Bu kombine fiyatlarına normal demeyelim lütfen arkadaşlar. Dortmund'un en pahalı kombinesi 880 Euro. Biz Almanya'dan daha zengin bir ülke değiliz diye biliyorum?
almanyadan herhalde zenginiz şaka değil bu 10 tane almanya gelse 1 tane türkiye etmez..bizdeki doğa ,deniz, kültür, yeme-içme ,sıcakkanlılık,misafirperlilik vs vs zerresi almanyada yok :evillol:
[ Son Düzenleme: 22 Mayıs 2015, 22:23:10 Oktay ]

Çevrimdışı attila_metu

Selamlar,
Yeni yapilan tum stadyum projelerini takip ediyorum. Bizim stadimiz haric, hepsindeki ortak ozellik, bursanin stadi da dahil olmak uzere catilarinin cok yuksek olmasi. Neredeyse tribun yuksekligi kadar yukseklikleri var. Estetik ve atmosfer yonunden hic hosuma gitmiyor.
Neyseki vodafone arenamizda cati kolonlari  kisa ve cati tribunlerin hemen bitimiyle basliyor.

Çevrimdışı EMİR EMRE

Bu stadı çok bekledik bu fiyatları bir gönül borcu olarak verelim. Boynumuzun borcu çünkü. Ben de kısmetse almayı düşünüyorum 1,5 saat yolu zaten geçen sene Kadıköyde otururken de yapardım umarım şartlar uygun olur ben de en azından bir sezon siz değerli kardeşlerimin arasında maç izleme şerefine nail olurum.

Çevrimiçi Kartal Ç

aa sırf muhalefet  :evillol: bizim de koltuksuz kapasitemiz 80 bin koltuklu kapasitemiz 65 bin olsaydı bizde de şuankinden daha ucuz olurdu biletler. şu durumda rakiplerimizden daha zengin bir klüp de değiliz ve 42 bin kapasiteyle renkli rakiplerle belli bir gelir mücadelesine girmek durumundayız.

Bir de şu eski açıktan bir foto olaydı da ömrümüzü yiyen "tarihi" duvarın ibretlik sonunu görseydik.
[ Son Düzenleme: 22 Mayıs 2015, 22:31:18 Kartal Ç ]

ysariusta

• Ziyaretçi

aa sırf muhalefet  :evillol: bizim de koltuksuz kapasitemiz 80 bin koltuklu kapasitemiz 65 bin olsaydı bizde de şuankinden daha ucuz olurdu biletler. şu durumda rakiplerimizden daha zengin bir klüp de değiliz ve 42 bin kapasiteyle renkli rakiplerle belli bir gelir mücadelesine girmek durumundayız.

Bir de şu eski açıktan bir foto olaydı da ömrümüzü yiyen "tarihi" duvarın ibretlik sonunu görseydik.
Az olan değerlidir. ama tam öyle değil. bizde seyirci de az. Kombine de. Birazda bundan. bir diğer nedeni de "elemek". her maçta kapanmasını sağlayacak adamları uzak tutmak..

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 22 Mayıs 2015, 22:36:14
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Sevgili Batu, üzgünüm ama tam olarak öyle hesaplanmıyor.

240 milyon sermayemizin; yaklaşık yarısı derneğe ait, kalan yarısı ise halka açık durumda.

Sermaye artırımımız 160 milyon lira ve buna herkes kendi mevcut hissesi oranında katılabilir.
Yani; BJK derneği 80 milyon lira nakit koyacak, borsadaki hisse sahipleri de aynı şekilde para koyacak.

Derneğin nakit koyması genelde derneğin halihazırda A.Ş.'den alacaklarına mahsuplaşarak yapılıyor.
Fazlası varsa da, dernekten çıkar, A.Ş'ye girer, sağ cepten sol cebe sermaye aktarımı gibi düşünebilirsin.

Dolayısıyla, sermaye artırımına, elinde hissesi olan tüm yatırımcılar katılsa dahi,
cebimize nakit girecek sıcak para en fazla 80 milyon lira olacaktır.

Konu dışı detay için herkesten özür, sırf hesaplamayı anlatmak için üyeliği yeni aktive ettim :)

Selamlar,

:hosgeldin
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı celiker1

Necip'in ilk oynamaya başladığı sene taksime müşteri olarak binmişti Bayrampaşa'dan.Yol üstünde Ayvansaray'dan da Ali Kuçik'i alıp tesislere gitmiştik.Gerçekten müthiş tesislerimiz var.Bir menejer ve Gs'li bayan basketbolcuyu götürmek üzere iki kerede Gs'nin Florya tesislerine gittim.Bizim tesisler fark atıyor:)Bu arada 11 yıllık taksicilik hayatımda bir çok ünlü yüzü taksime misafir etmişimdir ama Vişnezade sokaktan Serencebey'e büyük insan,büyük başkan SÜLEYMAN SEBA ile yaptığım kısa yolculuk,kısa sohbet hayatımın en unutulmaz anlarından olarak tarihe geçmiştir...
[ Son Düzenleme: 22 Mayıs 2015, 22:54:05 celiker1 ]
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı ZEKI

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Necip'in ilk oynamaya başladığı sene taksime müşteri olarak binmişti Bayrampaşa'dan.Yol üstünde Ayvansaray'dan da Ali Kuçik'i alıp tesislere gitmiştik.Gerçekten müthiş tesislerimiz var.Bir menejer ve Gs'li bayan basketbolcuyu götürmek üzere iki kerede Gs'nin Florya tesislerine gittim.Bizim tesisler fark atıyor:)Bu arada 11 yıllık taksicilik hayatımda bir çok ünlü yüzü taksime misafir etmişimdir ama Vişnezade sokaktan Serencebey'e büyük insan,büyük başkan SÜLEYMAN SEBA ile yaptığım kısa yolculuk,kısa sohbet hayatımın en unutulmaz anlarından olarak tarihe geçmiştir...
Off be abi ömürlük bir anı :)
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Deniz

Bugun neden cati kolonlari takilmadi.oraya koydular hala duruyor.gosterip de vermediler :(
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Bugun neden cati kolonlari takilmadi.oraya koydular hala duruyor.gosterip de vermediler :(
Sorun yok Şenol hoca gelir takar  :D
( Her şeyi Şenol Hocaya bağlayanlar var da )
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Deniz

Sorun yok Şenol hoca gelir takar  :D
( Her şeyi Şenol Hocaya bağlayanlar var da )
O gelince renklilere takacak abi
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Fatih

Yine mi bu tur muhabbetler...
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı dogu1903

Çevrimdışı murat

Bendede çok anı var.birgün oturup konuşalım.spor camiasından feyyaz ,saffet,papilla,zaferalgöz,memati,tolunay,abdullah ercan.kemal belgin ve tongo şuan aklıma gelmeyen birçok insanla sohbet ettim ilginç anektodlar var.yalnız seni kıskandım eski bir meslektaşın olarak.

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Bendede çok anı var.birgün oturup konuşalım.spor camiasından feyyaz ,saffet,papilla,zaferalgöz,memati,tolunay,abdullah ercan.kemal belgin ve tongo şuan aklıma gelmeyen birçok insanla sohbet ettim ilginç anektodlar var.yalnız seni kıskandım eski bir meslektaşın olarak.
Bu konu ile ilgili bir başlık açsanız da hepimiz izlesek. Belki iştirak bile edebiliriz  :money:
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bu konu ile ilgili bir başlık açsanız da hepimiz izlesek. Belki iştirak bile edebiliriz  :money:
Çok güzel olur :ok:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Haldun

Zemin isistma nasil olmaz ya sivasin eski yani su anki stadinda bile zemin isitma var tamam cimler hibrit ama kisim kar yagdiginda istegi kadar kokler iyi olsun dozerler os mskinalari cimi mahveder tribunde yok isitma ama bari zeminde olsun