çatının başlaması Haziran ortasını bulacaksa ve tamamlanması 3 ay sürecekse, halen Ekim diye beklemenin mantığı nedir?
neden haziran ortasını bulsun çatı başlayalı ne kadar oldu kolon ve kirişleri çatıdan saymıyormuyuz
şu anki gecikmeyi dikkate alırsak ve yapımıda öne çekemezlerse dahada gecikme olmaması koşuluyla
Temmuz sonu halat ve semer işi biter Eylül başıda çatı membran kaplaması biter Eylül ortasıda çim biter
şu an görünen programın gerisinde kaldık ama bu geride kalış ağustos sonunda bitmesi gereken işi en fazla eylül sonuna atar
gene diyorum bu gecikmenin önümüzdeki işlerdede devam etmemesi haziran başında halatların başlamasını varsayarak söylüyorum
programa göre ağustos sonu bitip eylül sonu stad açılacak duruma gelmeliydi bu sarkma ekim sonuna bıraktı işi başkanın Eylül sonu
söylemi iş programına göre doğru bir söylemdi keza başkanın konuşmasından öncede ben Eylül sonunu işaret ediyordum nihayetinde uyulan bir iş programı vardı
şimdi uyulmadığınıda söylemek yanlış olur halatların başlamasının 20 gün gecikecek olması çatıcıların bunun bir kısmını çalışırken telafi etmiyecekler
anlamı taşımaz yada çalışırken bu süre dahada artabilir. Bunu kestirmek zor. Tahminim halat işi başladığında malzeme beklemek gibi bir sıkıntı olmayacak tamamı gelir.
ondan sonrası emekçilerin gücüne kalmış. çim programa göre 70 gün sürüyor gecikmeyide dikkate alırsak temmuz ortası başlaması gerekiyor
yani işin özeti ağustos sonu bitmesi gerekiyordu bu eylül sonuna sarktı demekki açılışta en erken ekim sonu bunu gecikmelere göre güncelleriz
karalar bağlamaya gerek yok yani 29 ekim tarihi zaten bir ay sonrasına verilmiş bir tarihdi şimdi gerçek oldu hazirandan sonraki her gecikmede bunun üzerine ekler
burda paylaşırız çatı çim olayını bilmiyorum kestiremiyorumda o nedenlede programda yazanı baz alıyorum kabada kestirebiliyordum bakalım birlikte göreceğiz
tarihleri bir kenara bırakıp tadını çıkaralım aramızda bir çok arkadaşımız 40-50 yıl o stada girip çıkacak şampiyonluklar kutlayacak bazılarımızda göremeyeceğiz
yapımı bir süreçtir ve bunun tadını çıkartmamız lazım