@roadmonster Güzel yazıyosun sen abi 
@Yusuf Tekeli Teşekkür ederim kardeşim, ben herkesin tartıştığı mevzuları aştığımı düşünüyorum, neredeyse tüm maçlarda yanıma Fenerli, Cimbomlu adam alıp izliyorum. Kaçan gollere beraber gülüp eğleniyoruz. Aa bak atamadı kazma atsaydı arkaya bak adam bomboştu falan diye muhabbet geçiyor. Futbolcular kavga ediyor biz gülüyoruz millet bize dövecek gibi bakıyor. Frikik oluyor iddiaya giriyoruz bu gol olur olmaz diye. Kaybeden bira ısmarlıyor falan. Eğleniyorsun işte kaybedince tebrik ediyoruz birbirimizi kalkıyoruz devam ediyoruz yaşamaya. Bir taraf üzülüyor evet. Ama bunun kimseye zararı olmaması gerek. Hakem bize vermedi diye yırtınmaya kısmen gerek var, gider klüp başvurusunu yapar, maç tekrarı olursa olur, olmazsa sağlık olsun. Maç bitmiş olan olmuş artık yapacak bir şey yok geçmişi geri getiremeyiz. Futbol eskiden güzeldi ama biz göremedik yaşımız küçük olduğundan. 1995 öncesinde yaşamak varmış. %50 paylaşılan tribünler falan..
Şimdi futbol endüstriyel bir malzemeye dönüştü. İnsanlara hırs depoluyorlar daha fazla para kazanabilmek için olan biten budur. Bende inadına keyif alıyorum her şeyden, sinir bozmadan kafayı takmadan.
Bu stadyum elbet açılır, şampiyonluklar, kupalar vs elbet gelir, kimse takmasın kafasını. Geçen sayfalarda Necmi abinin dediği gibi ''Beşiktaş öyle şampiyon olamadı diye büyüklüğünden şanından birşey kaybetmez'' Ayrıca bizim takım taraftarı da mağlubuz diye stadı terketmedi diğerleri gibi.