Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6013316 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmetx

İngiliz Mirror gazetesi geleceğin stadyumları arasında  Vodafone arenayı koymuş ve umarız bizi iyi karşılarlar notunu düşmüş  :lol:

http://www.mirror.co.uk/sport/football/news/future-stadiums-pictures-tottenhams-new-5723055
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı dorukkaymak

Eski acik kolonlarinin hala takilmamasi ve cati kirislerinin yavasligi beni cok tedirgin ediyor.. Su kolonlar ve kirisler bitsede rahatlasak

Çevrimdışı ahmetx

Eski acik kolonlarinin hala takilmamasi ve cati kirislerinin yavasligi beni cok tedirgin ediyor.. Su kolonlar ve kirisler bitsede rahatlasak
aynen
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Mayıs 2015, 14:38:51
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
Paletli reyiz gidiyor yine biyerlere
eski açığa geldi.
kolon tak bari gelmişken...
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı Batu K.çetin

Çevrimdışı samet67

hurda demircinin kamyonu ,hurda ile doldurup üzerini örttüler
Yayını yeni açtım birden görünce öyle heyecan yaptım biraz :)

Çevrimdışı darkfather

Bu statta oynamak, iki senedir bu çileyi bizimle çeken Bilic'e nasip olmadı ya, içleniyorum...

Çevrimdışı Eyüp Emir

hafta sonu kongre var kongreye katılıyorum oradan kongre başlığını takip ederseniz stat hakkında ve diğer bilgileri dakika dakika bilgi veriirim sanırım forumdan katılacaklar olacak onlarla tanışarak daha kordineli bigi aktarabiliiz

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı akademik kartal

Çevrimdışı Rebel_Eagle1903

Kiris takiyorlar yaww :halay:

Abi o kirişmi ya yansıma var biraz süzer plazada ki siyahlık mı diye ekranın içine girdim resmen emin olamadım ben ama sen elf gözlerinle görüdüysen tamamdır  :lol:
“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler” Süleyman SEBA

Çevrimdışı Efe

Abi o kirişmi ya yansıma var biraz süzer plazada ki siyahlık mı diye ekranın içine girdim resmen emin olamadım ben ama sen elf gözlerinle görüdüysen tamamdır  :lol:
kiris kiris bugun calismalat yeniden hiz kazandi gibi gorunuyor baya calisan gordum saha temizlendi neredeyse kiris isleride suruyor hayirlisi bakalim :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı kadir

Çevrimdışı samet67

@Efe abi yeni kiriş takıldığına göre kiriş sorunu çözüldü mü yani ?

Çevrimdışı Rebel_Eagle1903

kiris kiris bugun calismalat yeniden hiz kazandi gibi gorunuyor baya calisan gordum saha temizlendi neredeyse kiris isleride suruyor hayirlisi bakalim :)

geçen günlere göre hareketlenme var abi saha içi bir an önce temizlenmeye bakılıyor belli. Paletli kapalıya koyuyor sahadan aldıklarını hadi hayırlısı.
“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler” Süleyman SEBA

Çevrimdışı İhsan

Come to Beşiktaş

Çevrimdışı yigitcan1903

Sorunlu bölgeye mi takıldı kiriş?
Yayını izleyemiyoruz

Çevrimdışı yldrmaydn

İngiliz Mirror gazetesi geleceğin stadyumları arasında  Vodafone arenayı koymuş ve umarız bizi iyi karşılarlar notunu düşmüş  :lol:

http://www.mirror.co.uk/sport/football/news/future-stadiums-pictures-tottenhams-new-5723055

reception derken telefonun çekmesi anlamında kullanmışlar sanırım. vodafone'dan dolayı bir gönderme gibi.
Seninle Başladı Hayat..

Çevrimdışı samet67

Halatları yanlışlıkla hurdayamı kattılar :-D :iscrewy:
Yukarıda da yazdım yayını açıp kamyonu görünce halat mı diye düşündüm, hurda olduğunu bilmiyodum  :bandit:

Çevrimdışı samet67

Yeni açığın numaralı tarafına takıldı kiriş. @Sutlas

Çevrimdışı ahmetx

reception derken telefonun çekmesi anlamında kullanmışlar sanırım. vodafone'dan dolayı bir gönderme gibi.
iki anlamıda birlikte kullanmışlar sanki

Çevrimdışı Sutlas

Yeni açığın numaralı tarafına takıldı kiriş. @Sutlas

Sorunlu olan kirişi mi değiştirdiler yoksa onun yanına mı taktılar?