Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6016824 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı fore_kazık

Deniz , bu kadar kotulugun icinde tek umudumuz stadda bildigin durdu sayilir. stadda 3 kisi calissa durmadi ama yavas denmez abicim.

Burda cok sevilir biliyorum ama benim dusuncem , stad biterse giderim korkusundan Fikret Orman uzaticak bu isi herhalde...

sizce fikret orman gerçekten böylemi düşünüyor? Eğer öyle düşünüyorsa neden bu çileleri çekti 3 senedir. alırdı bol paralara adamları yine eski külüstür inönüde maçlara gider 3-5 locadan gelecek para ile klübü çevirmeye çalışırdık. taraftarlar yeniden turnikeleri kırarak biletsiz girsin maçlara ne olacakki önemli olan şampiyonluk geldiğinde kendisi kalacaktı... klübün 200 tane davasıyla neden bizzat uğraştı? nasılsa klübe kayyum atasalar bile şampiyon olsak, kayyum benden önceki dönemden derdi yeniden başkan seçilirdi.

beyler geçmiş dönemde, kongre üyesi olduğu dönemlerde fikret orman ı hiç sevmeyen ve başkan olduğu zamandan itibaren yanlış düşündüğümü anlayan biri olarak diyorumki; fikret orman ve yönetimini eleştirebilirsiniz ancak bu yaptığınız kara propogandadır....

bazen gerçekten bu stadın taraftarımıza fazla olduğunu düşünüyorum  :bandit:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Mayıs 2015, 23:43:18
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
hmm. kayan yazı şeklinde yani  :D

Yani gözümüze gözümüze soktun artık öyle olsun bi zahmet :D

Birkaç saniye odaklanıp gözlerimi kapatınca gözümde dönmeye devam ediyor Luce  :biggrinking:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Mayıs 2015, 23:45:24
  • Beşiktaş / Bodrum
Kendinize Ocak ayını kabul ettirin direnmeyin.

2 haftada bir bakan biri olarak kesinlikle Ocak'tan önce bitmeyecek.

Korkum daha fazla sarkmasın.

Şimdiye kadar 120 milyon harcandı yaklaşık daha bir bu kadar daha harcanacak ve anlaşılan kredi kullanılmaktan vazgeçildi diye söylendi en son neden bilmiyorum.

Kriz var.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Necmi

stad bildigin durdu! saka gibi ama durdu!
nerden biliyorsun içine girip gezdinmi
içerde 400 kişi çiftetellimi oynuyor dışarda iş görmediğinizde içeridemi duruyor :alala:

Çevrimdışı dorukkaymak

içerde 400 kişi çiftetellimi oynuyor dışarda iş görmediğinizde içeridemi duruyor :alala:

2 senedir verilmis butun tarihleri yanlis cikaran muthis calisma hizi valla biz haksiziz aslinda stad gecen agustos bittide biz kara propaganda yapiyoruz. Durduderken inanilmaz bir yavaslama oldu demek istedigimi anlamak isteyen anlamistir. Ayrica bu firca atar tayyip agzi uslubunuzu bana yapmazsaniz sevinirim.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Ben zamanın da gezdim Ama bırak 400 kişiyi , En fazla 35-40 kişi gördüm Çalışan :bandit: ama Taaa kasım ayından bahsediyorum , Şuan Ne durumda bilemem ama 40 kişiden 400 e çıkmasıda enteresan tabi :biggrinking: @Necmi abi
[ Son Düzenleme: 19 Mayıs 2015, 23:50:31 Yunus Emre Dökmeci ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Foto gelmiyor necmi abi, şu duruma bir el atıver. Titriyoruz artık, krizdeyiz.  :s20: :eyes

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Mayıs 2015, 23:51:33
  • Beşiktaş / Bodrum
Ben zamanın da gezdim Ama bırak 400 kişiyi , En fazla 35-40 kişi gördüm Çalışan :bandit: ama Taaa kasım ayından bahsediyorum , Şuan Ne durumda bilemem ama 40 kişiden 400 e çıkmasıda enteresan tabi :biggrinking: @Necmi abi

Sen aranıyorsun  :kop:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Mehmet92

Çatı yerden 28 metre havaya kalkıcak ve günde 1 metre kalkıcak.15 günde havaya kalkar diyenleri ağustos ayı civarlarında hüsran bekliyor :D

Çatı yerden 28 metre havaya kalkıcak ve günde 1 metre kalkıcak.15 günde havaya kalkar diyenleri ağustos ayı civarlarında hüsran bekliyor :D

1.5 kurtarır belki. pazarlık sünnettir.

Çevrimdışı kralkartal

yeni acıktan aldıgım kombinenin bana verdigi yetkiye dayanarak konusuyorum. Bu stadı yapmaya fikret orman dısında kimsenin cesaret edebilecegini düsünmeyen biriyim. Stadı buralara kadar getirdi helal olsun. Ama görünen köy klavuz istemez herkes kendini en erken gelecek sezonun ikinci yarısına hazırlasın en erken diyorum 2. yarıyada yetismeyebilir.. Sahsi fikrimdir ciddiye alınılmayabilir inşaallah yanılırım..

Çevrimdışı Mehmet92

Armağan abi ben de mabet'ten öğrenmiştim.umarım sıkıntı bi bilgi değildir açıklamak adına

Çevrimdışı idil

Yani gözümüze gözümüze soktun artık öyle olsun bi zahmet :D

Birkaç saniye odaklanıp gözlerimi kapatınca gözümde dönmeye devam ediyor Luce  :biggrinking:

Öyleyse amacıma ulaşmışım demektir, gelene kadar çalışmaya devam 👍😏
O ''hafta'' gelsin artık be kardeşim.

Çevrimdışı fore_kazık

Fikret Orman : Emek Sarfediyoruz ,Para harcıyoruz ama Hep söylüyorum Beşiktaşın Hakkını yedirmeyiz !!! 16 Aralık 2013 ...
Yedirdi......

canım kardeşim %100 kusursuz yönetimmi bekliyorsunuz? dünyanın hangi klübünde var? elbette hatalar olacaktır tabiki eleştireceğiz, bana sorsan 10 tane konu bulurum şimdi fikret orman ve yönetimini eleştirecek... ama bu iftira atmayı gerektirmez değilmi?  :ok: stadı kasıtlı olarak bekletiyorlar demek nedir yahu?

ysariusta

• Ziyaretçi

Şimdi gene Başkan'a toz kondurmamış olacam ama "Başkan kalabilmek için stadı bitirmeyecek" diye yorum yapan adam en iyimser ihtimal burada bir senedir ne konuştuğumuzu anlamamıştır. Kötü ihtimali delil yetersizliğinden yazmıyorum. Biraz düşünsen aslında göreceksin ki Fikret Orman Başkanlık süresini sınırlandıran yönetim kurulu başkanıdır. Kazık çakmak niyeti olsa bunu yapar mı? Azıcık bilgilerinizi kullanın ve mantık yürütün. Haksızlık ediyorsunuz insanlara. Burada o kadar akıllı uslu adam var, bir dinleyin bir feyz alın. Bitti beyler bitti. YD dönemi bitti. Onun bıraktığı o iğrenç hırs ve yapı bitti. Son çırpınışlar bunlar. Sizde unutun artık böyle yönetilmiyor artık kulüp.

ysariusta

• Ziyaretçi

28 metre mi? Sanki daha az. İskeleler 9 metre yüksekte mi? Ayrıca korkma o kadar. Krasnodar 10 günde bitti. Biter.

Çevrimdışı Necmi

2 senedir verilmis butun tarihleri yanlis cikaran muthis calisma hizi valla biz haksiziz aslinda stad gecen agustos bittide biz kara propaganda yapiyoruz. Durduderken inanilmaz bir yavaslama oldu demek istedigimi anlamak isteyen anlamistir. Ayrica bu firca atar tayyip agzi uslubunuzu bana yapmazsaniz sevinirim.
kelimelerine dikkat et benzettiğin şeye bak
bir laf ediyorsun stad durmuş
demekki içeri girdin ve çalışma olmadığını gördün
ne kadar zorunuza gidiyormuş verilen tarihlere uyulmaması ama bence Beşiktaş taraftarının bunlara alışkın olması gerekir 8 yıl boyunca her mayıs kazma vurmadıkmı
bu forum gaz çıkartma yeri değil
gerçektenmi sadece küfegide çalışan elli kişi var rampada 20 kişi çalışıyor sadece propanın 40 ın üzerinde mühendisi var çalışan firma sayısına bak onun üzerinde firma içerde aktif çalışma yapıyor senin demene demekki her firma 3-4 kişiyle çalışıyor
şapçılar
sıvacılar
duvarcılar
alçıpancılar
locaları yapan demirciler
mekanikçiler
Elektrikçiler
Taşçılar
çatıcılar
prekastcılar
Beşiktaş mühendisleri
iş güvenlikciler
haritacılar
seramikciler
asansörcüler
propan
tesisatçılar
vinç ve kepçe oparatörleri
senin dediğinin olması için her firmadan iki kişinin stadda olması lazım @Yunus Emre Dökmeci
bazıları daha az bazıları daha fazla ama ortalama 20 kişi çalıştırsalar 360 kişi eder hesap açık değilmi

ne kadar zorunuza gidiyormuş verilen tarihlere uyulmaması ama bence Beşiktaş taraftarının bunlara alışkın olması gerekir 8 yıl boyunca her mayıs kazma vurmadıkmı
bu forum gaz çıkartma yeri değil gerçektenmi sadece küfegide çalışan elli kişi var rampada 20 kişi çalışıyor sadece propanın 40 ın üzerinde mühendisi var çalışan firma sayısına bak onun üzerinde firma içerde aktif çalışma yapıyor senin demene demekki her firma 3-4 kişiyle çalışıyor
şapçılar
sıvacılar
duvarcılar
alçıpancılar
mekanikçiler
Elektrikçiler
Taşçılar
çatıcılar
prekastcılar
Beşiktaş mühendisleri
iş güvenlikciler
haritacılar
seramikciler
asansörcüler
propan
tesisatçılar
senin dediğinin olması için her firmadan iki kişinin stadda olması lazım @Yunus Emre Dökmeci
bazıları daha az bazıları daha fazla ama ortalama 20 kişi çalıştırsalar 360 kişi eder hesap açık değilmi
@Necmi Abi Kufeki dedinde aklıma geldi , 15 Gün önce stada gittigimde Kufekiciler yeni açık Numaralı Köşesini donuyorlardı , Aradan 15 Gün geçti hala dönemediler :iscrewy:
Gordugum resimlere göre yazıyorum bunu , 15 Gün önceki duruma göre Yaklaşık 3-4 Sutun bitmiş 15 Günde , Demek istediğim Kufeki işinde de Sanırım Yavaşlama var :s20:
Tabi sen bu işten daha iyi anlarsın Zaten Aylardır Yeterli hızda değiller diyordun ama Şuan sanki İlk hızlarına göre daha yavaşlar gibi...

Çevrimdışı ALI RIZA

bu forum gaz çıkartma yeri değil gerçektenmi sadece küfegide çalışan elli kişi var rampada 20 kişi çalışıyor sadece propanın 40 ın üzerinde mühendisi var çalışan firma sayısına bak onun üzerinde firma içerde aktif çalışma yapıyor senin demene demekki her firma 3-4 kişiyle çalışıyor
şapçılar
sıvacılar
duvarcılar
alçıpancılar
mekanikçiler
Elektrikçiler
Taşçılar
çatıcılar
prekastcılar
Beşiktaş mühendisleri
iş güvenlikciler
haritacılar
seramikciler
asansörcüler
propan
tesisatçılar

+ Temizlik Ekibi....!

Çevrimdışı TØLGA

stadyum en geç seneye açılır beyler yaza kadar elbet bir gün açarlar malum seçim var seçim kozu olarak kullanmak gerek stadyum yaptık biz yeaaa derler
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

14 mayıs gecesinden beri, içeriden fotoğraf gelmiyor. Gelirse iyi olur. Sonuçta insanlar görmediği şeyden dolayı ahkam kesmekten beis görmüyorlar ( ben dahil)

Ha tabi iş yine, içerden foto yayınlamaya mecburmuyuza gelirse ki gelebilir, öyle bir mecburiyet yok, ben de ahkam keserim arkadaş.  :lol: :lol:

stadyum en geç seneye açılır beyler yaza kadar elbet bir gün açarlar malum seçim var seçim kozu olarak kullanmak gerek stadyum yaptık biz yeaaa derler
Kendimizi Ocak Ayına hazırlamakta fayda var , Daha çok uzulmemek için tabiii...

Çevrimdışı ALI RIZA

@keremfrat1 senden  foto bekliyoruz yarın......! İçeriden  fotoları  çeker misin