Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6016670 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Aram

bazı sponsorlar var da öyle ondan merak ettim. yoksa bnde senin düşüncendeydim.
siyahına mahkumum beyazına sürgünüm !..

ysariusta

• Ziyaretçi

Abi yanlış anlama ama Dünden beri Algı Operasyonu yapamaya devam ediyorsun :iscrewy:
Dun Stad ne zaman biterse bitsin dedin önemli değil dedğn , Stad eylülden itibaren ne kadar gecikirse bu Kulubumuze maddi kayıp olarak geri döner , Takmada puan kaybı olarak :iscrewy: :iscrewy:
Bugnde Kirişler zaman kaybettirmeyecek gibi duruyor diyorsun , Nasıl kaybettirmeyecek????? Takılan kirişler geri sokuluyor !!! Plan program dahilinde deme bana sakın Aptal değilim takılan kirişlerin geri sokulmesi plan dahilinde değildir heralde :busted_cop: @Yunus Abi
Neden algı operasyonu yapayım Emre. Ne çıkarım olacak. Mesaisini verip ekmeğini kazanan biriyim ben. Beşiktaşlıyım. Ancak Beşiktaş'tan tek kuruş menfaatim yok. Senin algını değiştirsem bana ne katar.
Bir gün fena halde darlanmışken "çok özledim lan takımı ne oldu stat diye" internette fotoğraf aradım burada buldum kendimi.
aklımın erdiğince fikrimi yazıyorum. evet bana zaman kaybettirmeyecek gibi geliyor. yada öyle umuyorum. bunu söyleyince sen kendini neden kötü hissediyorsun ki? Çok mantıksız.
Ben stadı gezene kadar diyordum ki Ağustos ayında bitmeli. hıbıdı hıbıdı. İçeriyi görünce fikrim değişti. Bitmesi, ne zaman bittiğinden daha önemlidir. Fikirler edinilen bilgiye göre değişebilir. Normal bir durumdur. En kötü şey sabit fikirli olmak.

Çevrimdışı Cengo

öyle bi yerden girdin ki konuya abi, fikrim tükendi. Ancak o tolerans için bırakılacak paylar acaba mukavemet konusuna helal getirebilir miydi diye düşünebildim sadece. Neticede çatı ağır, rüzgar var falan. Belki ondan bu kadar sabit olabilir. Ancak o kadar travmatik bir durum yok galiba.

Dediğim gibi sadece fotoğraflar üzerinden fikir yürütüyordum, ancak senin ve Necmi'nin de aynı konuya "kafa patlatmış" olmanız sıkıntıyı önceden sezmiş olacağınız anlamına geliyor:) Travmatik durum bizim için (biz=kulüp) yok, ama yüklenici firma için var...Zira onlar aynı işi iki kez yapmış olacaklar... Benim eleştirim de eleştiri diyip haksızlık etmeyeyim, düşünmediklerini düşünüp tartışmaya açtığım şey, yüklenici firmanın profesyonellerinin bunu öngörememiş olması... Bizim için Belki teslimatta zaman kaybına yol açar ama o da kolaylıkla göğüslenebilecek bir zamandır, sanırım. Statik konusunda bir sıkıntı olacağını sanmıyorum, zira mevcut durumda da parçalar birbirine somun civata ile monte ediliyor ve görebildiğim kadarı ile bağlantı sonrası kaynaklanmıyor da.. ki bu da son derece normaldir.

o konuya bende çok kafa patlattım. ilk kabada konulan aparatlarda bu kadar hassas nasıl olacaklar diye çok düşündüm. Hep bir esneme payı vardır diye fikir yürüttüm. :D ama yokmuş
dediğin gibi bir aparatla esneme sağlamalarına belki statik izin vermiyordur. sonuçta orda yelken gibi bir çatı var stabil değil sürekli haraket halinde olacak ve bunun haraketini kontrol eden bir sistem yapılması gerekiyor. O nedenle farklı bir nedenden esnekleştirilmiş bir parça belkide olmuyordur. zaten bir hata varsa bunun aparatdanmı kaynaklandığı yoksa üretim hatasımı olduğu tartışılır. bence son sökülen parça üretim hatası. Kapalıda da aynı yapıldı hatırlarsanız orda iş bir aydan fazla yapılmadan beklendi ilk inşaat demirlerini yukarı çıkardılar sonra böyle olmadı durdular aparatları beklediler sonra aparatlar geldi onları sabitleyip betonu döktüler diye hatırlıyorum. Hatta burda neden bu kadar yavaşlar diye bir sürü tartışma olmuştu.

Selam Necmi,

Kirişlerin Kolonlara bağlantısı zaten somun cıvata ile yapılıyor. Ben tasarlasaydım şirketimi bu olası uyuşmama hatalarından dolayı zarara uğratmak yerine kirişlere kaynaklanmış olan Kolon bağlantı noktalarını kirişler üzerinde 10-15cm  toleransı kaldıracak, kesme kanal içinde hareket edebilip yine somun cıvata ile sabitlenecek bir düzenek geliştirirdim. Bu son derece basit bir detay aslında... Büyük çelik konstrüksiyonları üretim yerinde birbirine monte ederek deneme şansı olamaz çünkü... Bu kirişler de montaj yapılacak yerde üretilemeyeceğine göre, bana göre, sanki atlanmış bir detay gibi duruyor. Eğer kolon montajları yapıldıktan sonra ölçü alarak üretime başlayacak olmuş olsalar zamanında teslim etmelerinin pek mümkün olabileceğini sanmıyorum. Bu nedenle kağıt üzerinden yapılan hesaplamalarla üretime başlanmış olmalı... Bu durumda da bu tolerans dikkate alınmadığında, yanlış üretilen kirişin, geri götürülmesi parçaların sökülüp doğru olarak üretilip getirilmesi yüklenici şirket için hesapta olmayan giderler, diye düşünüyorum. Başka yerde üretilip montaj alanında uyuşmayan başka sorunlu şeyler de vardı sanırım, mesela precastlar.. Oturacağı testereler düzgün olmadığında düzeltilmesi gerekiordu, ki sanırım böyle çok durum yaşandı.. Ama o malzemenin doğası gereği yerinde düzeltilebiliyordu, kiriş ve kolonların böyle bir ihtimali yok...

Çevrimdışı Necmi

abi kısa dönem olarak yaptım 4 ay olacak nerdeyse  :D abi tek sorum olacak programa göre 29 ekime yetişir mi stad ?
yetişir bir aksilik çıkmazsa

ysariusta

• Ziyaretçi

Dediğim gibi sadece fotoğraflar üzerinden fikir yürütüyordum, ancak senin ve Necmi'nin de aynı konuya "kafa patlatmış" olmanız sıkıntıyı önceden sezmiş olacağınız anlamına geliyor:) Travmatik durum bizim için (biz=kulüp) yok, ama yüklenici firma için var...Zira onlar aynı işi iki kez yapmış olacaklar... Benim eleştirim de eleştiri diyip haksızlık etmeyeyim, düşünmediklerini düşünüp tartışmaya açtığım şey, yüklenici firmanın profesyonellerinin bunu öngörememiş olması... Bizim için Belki teslimatta zaman kaybına yol açar ama o da kolaylıkla göğüslenebilecek bir zamandır, sanırım. Statik konusunda bir sıkıntı olacağını sanmıyorum, zira mevcut durumda da parçalar birbirine somun civata ile monte ediliyor ve görebildiğim kadarı ile bağlantı sonrası kaynaklanmıyor da.. ki bu da son derece normaldir.

Selam Necmi,

Kirişlerin Kolonlara bağlantısı zaten somun cıvata ile yapılıyor. Ben tasarlasaydım şirketimi bu olası uyuşmama hatalarından dolayı zarara uğratmak yerine kirişlere kaynaklanmış olan Kolon bağlantı noktalarını kirişler üzerinde 10-15cm  toleransı kaldıracak, kesme kanal içinde hareket edebilip yine somun cıvata ile sabitlenecek bir düzenek geliştirirdim. Bu son derece basit bir detay aslında... Büyük çelik konstrüksiyonları üretim yerinde birbirine monte ederek deneme şansı olamaz çünkü... Bu kirişler de montaj yapılacak yerde üretilemeyeceğine göre, bana göre, sanki atlanmış bir detay gibi duruyor. Eğer kolon montajları yapıldıktan sonra ölçü alarak üretime başlayacak olmuş olsalar zamanında teslim etmelerinin pek mümkün olabileceğini sanmıyorum. Bu nedenle kağıt üzerinden yapılan hesaplamalarla üretime başlanmış olmalı... Bu durumda da bu tolerans dikkate alınmadığında, yanlış üretilen kirişin, geri götürülmesi parçaların sökülüp doğru olarak üretilip getirilmesi yüklenici şirket için hesapta olmayan giderler, diye düşünüyorum. Başka yerde üretilip montaj alanında uyuşmayan başka sorunlu şeyler de vardı sanırım, mesela precastlar.. Oturacağı testereler düzgün olmadığında düzeltilmesi gerekiordu, ki sanırım böyle çok durum yaşandı.. Ama o malzemenin doğası gereği yerinde düzeltilebiliyordu, kiriş ve kolonların böyle bir ihtimali yok...
@Cengo abi yatay değil dikey yönde bir uyuşmamazlık vardı orada.(kapalıdan numaralı yönüne değilde, yeni açıktan saha tarafına doğru demek daha mı karmaşık olur.  :alala: Ben sanki parça oranın parçası değil miydi diye düşündüm. sonra tek tek yerleri düşünüyorum öyle de değil. Dediğin gibi bu yerinde ölçülerek yapılsa bu sıkıntı olmaz. Birde birey birey düşünmüşüz Necmi Abiyle. ortak fikir yürütme gibi gelmesin. Ben bankacıyım inşaatçı olan Necmi Abi. Benimki sırf merak. Sizlerin sayesinde de beyin jimnastiği yapmış oluyorum.
[ Son Düzenleme: 19 Mayıs 2015, 18:15:31 Yunus ]

Çevrimdışı Cengo

iyide bu mesajları atanları attık demedim. Zaten öyle bir niyette olsam oturupta o kadar mesaj yazmaya uğraşmam, siler geçerim.
orda anlatmak istediğim burdaki Beşiktaş taraftarının propagandaya açık olmadığıydı ben senin düşüncene karşı düşüncemi yazarım ama
seni susturmam bu senin düşüncen saygı duyarım biz sadece bu forumdan küfür hakaret ve taraftarı kışkırtmaya çalışanları uzaklaştırdık
senin yazın beni rahatsız etseydi silerdim senin mantığınla. Ben bu güne kadar böyle bir yazı silmedim. kimsenin silmesinede hoş bakmam
yanlış şeyler söylüyorsun düşüncelerin gerçeklermiş gibi yazıyorsun
mesela örnek parasızlıktan stad bitmiyor demişsin bu stad ne zaman parasızlıktan durdu.
yada parasızlık bu stadda hangi işin yapılmasına engel oldu bu stadda temel atıldığından bu yana 17 ay geçti ve bu süre zarfında yapılan işe bakılırsa mükemmel hızla
gidiyor 4-5 ay sonrada bitmesi muhtemel. işin özeti ilk temeli atıp 22 ay sonra bitirebiliyorsan bu senin söylediğin söz büyük haksızlık oluyor.
bir çok çalışma zorluğuna ramen benzerlerinden daha hızlı yapılan bir stadyuma parasızlıktan yapılamıyor demek iftiraya girer. Benim inşaat bilgim var.
Burda inşaat bilgisi olan bir çokta arkadaş var ve hiç birimize göre bu inşaat yavaş değil şartlar düşünülürse hızlı bile sen hangi bilgine göre parasızlıktan
yapılamadığını söylüyorsun.
 Benim önceliğim Beşiktaştır. Yönetim veya muhalefet değil. Bu gün yönetimde olanın gerekli saygıyı görmesini isterim yarında gelecek olan yeni yönetimin aynı
saygıyı görmesini isterim ama bunlar onları eleştirmeyeceğimiz anlamı taşımaz sadece unutmamamız gereken eleştirdiğimiz Beşiktaşın en üst makamıdır.
Bu eleştirinin yapıcı olması gerekir. Saldırmak iftira atmak karalamak benim gözümde eleştiri değildir.
oyuncular 3 aydır para alamıyormuş belki doğrudur belkide değildir ben bu güne kadar para alamadığını söyleyen tek bir oyuncu görmedim. parasını alamadığı için antrenmana
veya maça çıkmayan oyuncuda görmedim benim gördüğüm bu sene UEFA lisansı aldığımız ve oyunculara borcumuz varsa bu lisansı alamayacağımız.
yani belki doğrudur ama gidip renkli basında okuyup burda satmam kulüpteki işleyişe bakarım futbolcular evine ekmek götürmek için savaşan insanlar değil
hiç bir oyuncunun kulübünde parası kalmayacağını çok iyi bilirler yani paralarını geç almaları fabrikada çalışan emekçinin parasını geç alması gibi bir tepki yaratmaz.
kaldıki Beşiktaşta bu güne kadar böyle bir sıkıntı yansımadı.
Unutma icra olayı bile haksızcaydı o para ödenmiş sadece bir taksit bir gün geç yatmış
burda yönetim koruduğum konusunu bir tarafa bırakın o zaman Demirörenide koruyorum Aziz Yıldırımıda koruyorum renklileride koruyorum çünkü burda hiç birine küfür edilmesine izin vermiyorum.
Kardeşim eleştiriye karşı değilim ama insanların araştırması lazım boş konuşmayla kimseyi suçlayamazsın geçen okumuşsundur bir arkadaş yönetimin mal alımlarını eşlerine dostlarına peşkeş çektiğini ve pahalı aldığını ima etti hatta direk söyledi diyelim.
belki doğrudur bilemem ama bildiğim bir şey varsa kanıtlıyamıyorsan bu hukuki olarakta suçtur. Kanıtla dedik kayboldu.
Sayın Çebi demiri kendi şirketi üzerinden piyasa fiyatlarının altında veriyorsa bu yanlış bir şey değildir. İki defa dünya inşaat demirinde kriz yaşadı ama hiç bir zaman şantiyeyi demirsiz bırakmadı. Biz teşekkür edeceğimize adamı hırsızlıkla suçluyoruz. Akaryakıt firmasıyla anlaşım ucuza aldığı yakıtı piyasa fiyatından taşörenlerine satan ordan gelir elde eden yönetimden bahsediyoruz. Gaz betonu en iyi olan ytongdan alan, betonu oyaktan alan, banyo ekipmanında vitra kullanan, boruları ve tesisat ekipmanını kaldeye kitleyen para ödediğini sanmıyorum sponsorlukla çözmüştür. 700 TV yi koça kitleyen insanları suçluyoruz. Bilemem ama ufak tefek alımlarda belki öncelikler tanıdıkları firmalar vardır. Ben bu ufak tefek rakamlara tenezzül edecek bir yöneticimiz olduğunu sanmıyorum. kaldıki herşeyi vodafone denetliyor. Emin ol stadın ederinden daha fazla bir parayı sponsorluğa bağlayan bir firma ortaya kendi adını koymuşken senin dediğin gibi ne işin sallanmasına gecikmesine müsade eder nede birilerine peşkeş çekilmesine o vodafone için çok büyük bir proje ve üzerinde büyük hassaslıkla duruyorlar. hem ismini hem parasını koymuş sence göz yumarmı.
sana hak veriyorum beklentimiz var. Sonuca ulaşmayınca tepki duyuyoruz. Hayal kırıklığına uğruyoruz. Ama gidilen yol yanlış saldırmak yıpratmak sadece ve sadece Beşiktaşa zarar verir.
tamam yanlış yapıyorlar yüklenelim istifa etsinler. Yerine kim gelecek ben söyleyeyim aday falan çıkmaz. Hiç boşuna kasmayın. o yüzden mevcudu düzeltecek eleştiriler yapalım yıkacak değil.
ilk geldiklerinde baştan aşağı yanlış bir transfer politikası izlediler ama geçen sene hatalarından döndüler. Bu seneki kadromuz kötü diyemeyiz sadece eksikleri var bütün eksiklerde bir defada kapanmıyor. Geçiş dönemindeyiz günlük başarılara endexli yaşamayın
Şu an Beşiktaşın günü kurtarılmıyor geleceği inşa ediliyor. On yıldır taş üzerine taş konmamış Sebanın mirası yenmiş elde avuçta kalmamış dünyalar kadar borç var şimdi yeni bir yönetim var ama tam ama eksik bir şeyler yapmaya çalışıyor taş üstüne taş koyuyor bak bundan en fazla kimler rahatsız ben söyleyeyim en çok sesleri çıkanlar on yıldır köşe başlarını tutmuş Sebanın mirasını tüketenler.
Artık bunlardan kurtulma zamanı gelmedimi bırakalım bunların dümen suyundan gitmeyi 600 M borçla bıraktılar her kes buna kitlenmiş peki on yıldır kazanılan gelirler nerde şaka değil giden 600 M değil milyarlar gitti 600 M sadece karşılayamadığın kısmı çok basit her yıl 100 M gelir olsa demekki on yılda bir milyar daha gitmiş yetmemiş 600 M da borçlanılmış üstüne herkes diyor eski yönetim 600 M harcamış yok kardeşim en iyimser tahminle 1600 M harcamış karşılığı tek bir şampiyonluk birde üstüne fulyanın peşkeş çekilmesi şimdi yönetim işin kolayına kaçmadı tadı kendim yapacağım dedi o zamanki yönetim 3 tane binayımı dikemeyecekti düşünün onları kendimiz yapsaydık bu gün ne durumda olurduk
@okilic  eleştir kardeşim bunda bir yanlışlık yok ama eleştirininde hakkını ver. Eleştirirkende adil ol. Bunu sinirle değilde daha sağlıklı düşünerek yap.

Sevgili Necmi, izninle düşüncelerini paylaştığın bu post'un altına, düşündüklerimle birebir örtüştüğü için, ben de imzamı atıyorum...

Çevrimdışı Cengo

@Cengo abi yatay değil dikey yönde bir uyuşmamazlık vardı orada.(kapalıdan numaralı yönüne değilde, yeni açıktan saha tarafına doğru demek daha mı karmaşık olur.  :alala: Ben sanki parça oranın parçası değil miydi diye düşündüm. sonra tek tek yerleri düşünüyorum öyle de değil. Dediğin gibi bu yerinde ölçülerek yapılsa bu sıkıntı olmaz. Birde birey birey düşünmüşüz Necmi Abiyle. ortak fikir yürütme gibi gelmesin. Ben bankacıyım inşaatçı olan Necmi Abi. Benimki sırf merak. Sizlerin sayesinde de beyin jimnastiği yapmış oluyorum.

Evet dikey uyuşmazlık vardı Yunus... Ama dikeydeki elemanları ankeraj nedeniyle ve öncesinde monte edildiğinden değiştirmek yerine, sonra gelen parça olan kirişlerin, kendinden önceki elemanlar olan kolonlara kendini ayarlayabilmesi gerekir... Yani Kirişler üzerinde kolonlara bağlantı olan bölüm kirişin uzunluğuna aksında ve radyusunda hareket edebilir olması gerekir diye düşünüyorum...

Çevrimdışı Necmi

Selam Necmi,

haklısın. benim bilgi alanım dışında bir konu bu ama bu bilgisizlikle bile bir sorunun oluşabileceğini önceden görebiliyorsam işi bilen insanların daha net görmeleri gerekirdi. Diğer taraftan  işin bütününde bir veya iki sorunla bitecekse bunlara sorun gözüyle bakmamak lazım 182 kolon diktiler bir iki tanesinde sorun çıktıysa bunu emekçi hatası olarak görmek daha doğru
zaten bir sorun olsa bu yeni açıkta oluyor nedense

Çevrimdışı Efe

Yeni acikta iskeleler cogalmis kirisler icin bide cati yuvarlagi icin yeni acik numarali tarafina iskele kurulumu suruyor sahada temizlendi biraz
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Kartal Ç

Eski açık "tarihi" duvarın son durumu nedir? geçen gün bir fotoğrafta sanki bir ekskavatör merdiven kısmını didikliyordu.

not:şuraya da Necmi abinin hislerimin bir kısmına tercüman olan uzun iletisine +1'imi koyuyorum  :ok:

Çevrimdışı murat

kesin olarak böyledir demiyorum ama çok fazla aparat daha fazla sorun demek olabilir.belki yapım aşamasında sorun çözmede yardımcı olabilir ama 50 sene kullanılacak bir çatı sistemi için fazladan bağlantı ve oynar sistemler sıkıntı yaratabilir.yapıldıktan sonra yıllar içinde oluşabilecek bir sorunda bu parçanın sökülüp tekrar takılmsı için belkide tüm çatının kalkması gerekebilir.

Çevrimdışı murat

haklısın. benim bilgi alanım dışında bir konu bu ama bu bilgisizlikle bile bir sorunun oluşabileceğini önceden görebiliyorsam işi bilen insanların daha net görmeleri gerekirdi. Diğer taraftan  işin bütününde bir veya iki sorunla bitecekse bunlara sorun gözüyle bakmamak lazım 182 kolon diktiler bir iki tanesinde sorun çıktıysa bunu emekçi hatası olarak görmek daha doğru
zaten bir sorun olsa bu yeni açıkta oluyor nedense
yeni açık uzman kişler tarafından yapıldığı için çatıcıların hatalı üretimleri ortaya çıkıyordur :D

Çevrimdışı ZEKI

Yeni acikta iskeleler cogalmis kirisler icin bide cati yuvarlagi icin yeni acik numarali tarafina iskele kurulumu suruyor sahada temizlendi biraz
Saha temizlendikten sonra sahaya girisler kapatilacak . Caticilarin isi baslayacakti.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Adını andıgımız , Ovdugumuz 3 Gün yaşamıyor Beşiktaşlı Şansı bu işte :s20: :s20:
İz inşaat İş Planından önde gidiyor hızlı dedik , Adamlar resmen durdu , İş planından geriye duştu :s20: :s20:

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Anıl

Adını andıgımız , Ovdugumuz 3 Gün yaşamıyor Beşiktaşlı Şansı bu işte :s20: :s20:
İz inşaat İş Planından önde gidiyor hızlı dedik , Adamlar resmen durdu , İş planından geriye duştu :s20: :s20:

Kaç gün gerideler :alala:

Çevrimdışı Necmi

Abi yanlış anlama ama Dünden beri Algı Operasyonu yapamaya devam ediyorsun :iscrewy:
Dun Stad ne zaman biterse bitsin dedin önemli değil dedğn , Stad eylülden itibaren ne kadar gecikirse bu Kulubumuze maddi kayıp olarak geri döner , Takmada puan kaybı olarak :iscrewy: :iscrewy:
Bugnde Kirişler zaman kaybettirmeyecek gibi duruyor diyorsun , Nasıl kaybettirmeyecek????? Takılan kirişler geri sokuluyor !!! Plan program dahilinde deme bana sakın Aptal değilim takılan kirişlerin geri sokulmesi plan dahilinde değildir heralde :busted_cop: @Yunus Abi
dün anılı eleştirdim diye bursa hocasını avatara koyarak benimi kaşımaya çalışıyorsun :alala:

neden maddi kayıp olarak geri dönsün sene kaybetmekten söz edilmiyor maç kaybetmekten söz ediliyor
sen kombineni satıyorsun biletini satıyorsun sponsorluk gelirlerini alıyorsun nerden maddi kayıp olacak
puan kaybına gelince orda oynarsak bütün maçlarımızı kazanacağımıza eminsin yani o zaman hiç oynamayalım direk 3 puanı yazsınlar.
şimdi stadımızda oynarsak garanti üç puan kazanacağız diyerek bir algı operasyonu yapmıyormusun olası bir puan kaybında stad dışında tek sorumlu yönetim demek istiyorsun

Çevrimdışı murat

çatı havaya kalkmadan yada havaya kalma tarihi yaklaşmadan kaç gün veya hafta geride olduğumuzu bilemeyeceğiz.daha önce telafuz edilmişti sanırım temmuz başı diye.yani haziran ortası gibi çözeriz geridemiyiz ileridemiyiz.

dün anılı eleştirdim diye bursa hocasını avatara koyarak benimi kaşımaya çalışıyorsun :alala:

neden maddi kayıp olarak geri dönsün sene kaybetmekten söz edilmiyor maç kaybetmekten söz ediliyor
sen kombineni satıyorsun biletini satıyorsun sponsorluk gelirlerini alıyorsun nerden maddi kayıp olacak
puan kaybına gelince orda oynarsak bütün maçlarımızı kazanacağımıza eminsin yani o zaman hiç oynamayalım direk 3 puanı yazsınlar.
şimdi stadımızda oynarsak garanti üç puan kazanacağız diyerek bir algı operasyonu yapmıyormusun olası bir puan kaybında stad dışında tek sorumlu yönetim demek istiyorsun
Futbol Sayfasına girip bakabilirsin @Necmi abi En az 15 uyenşn profil fotosu Şenol Guneş :icool:

Çevrimdışı sozkul

Selam Necmi,

bence somun ve civatalara payı dayanıklılık gücü azalacağı için veremediler, pay verdiğin zaman vida ve somunun bir yöne doğru güç altında  kayma ihtimalini artırıyorsun demektir, bu olasılığı dengelemek için çok daha kalın ve daha fazla sayıda somun civata kullanmak gerekebilir, ama bizim çatımız dünyanın en kibar görünüşlü çatılarından biri oluyor,  çatının doğası nedeniyle o payları vermek mümkün değildi diye düşünüyorum,  Hala bu ince kolon ve kirişlerin stad dışına taşma olmadan o çatıyı nasıl taşıyacağını merak ediyorum, dışarı taşma olsaydı kolaydı zaten..

Son Dakika |
Beşiktaş Yönetim Kurulu Slaven Biliçle yola devam etmeme kararı Aldı :ishock: :ishock: :ishock: :ishock: :super: :super: :halay: :halay: :sevinc :sevinç
Yolların ne zaman Ayrılacağına ise Karar Verilmedi :s20: :s20: ( NTVspor )

Çevrimdışı Necmi

Futbol Sayfasına girip bakabilirsin @Necmi abi En az 15 uyenşn profil fotosu Şenol Guneş :icool:
olabilir ben olmaz demiyorum zaten desem kaldırırım sadece anlamsız diyorum
algılayamıyormusun Ben Beşiktaşlıyım neden rakip tenik direktörü avatar yapayım ha Şenol Güneş boşta olur tamam
ama  şu an ligde başka bir takımın hocası ben bunu eziklik olarak görürüm şimdi ben meloyu avatar yapsam hoşuna gidermi ama aynı şey
sonuçta

Çevrimdışı ozan062

divan toplantıları stadda yapılacakta
kongrelerde stadda yapılacakmı peki???
yeri bilmiyorum cnk büyük olması gerekiyor varmı netleşen birsey? ona gore bi hamle yapıcam cnk?

bu arada stada geçtikten sonraki toplantılardan bahsediyorum
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Factatum

olabilir ben olmaz demiyorum zaten desem kaldırırım sadece anlamsız diyorum
algılayamıyormusun Ben Beşiktaşlıyım neden rakip tenik direktörü avatar yapayım ha Şenol Güneş boşta olur tamam
ama  şu an ligde başka bir takımın hocası ben bunu eziklik olarak görürüm şimdi ben meloyu avatar yapsam hoşuna gidermi ama aynı şey
sonuçta

Kimse kızmasın ama bu Bursaspor'u çalıştıran ve muhtemelen seneye de Bursaspor'un başında olacak teknik adamı profil resmi yapma şeklinde tezahür eden tepkiler, ergen davranışlarıdır.