Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6017000 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Necmi

Deniyorum ama olmuyor. hala yavaş geliyor bana. Hele şu dönemlerde, sanki slow motion gibi. Moral yok motivasyon yok. yok oğlu yok.  :iblush:
sabırla tekrar tekrar dene :bandit:
birde şöyle düşün iki sıra arkanda oturacağım hemde yanımda @Yakup  var ve iyi uçar
hayatta çekirdek yemem ama sırf senin için her maç çekirdek alırım arkadan başına atmak için
fazla göze batma unuttur kendini bence yoksa her maç sana baktıkca etrafımı negatif enerji saracak
ve bu sana yol su elektrik olarak geri dönecek :bandit: :bandit: :bandit:
@Armağan Bozkurt

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

sabırla tekrar tekrar dene :bandit:
birde şöyle düşün iki sıra arkanda oturacağım hemde yanımda @Yakup  var ve iyi uçar
hayatta çekirdek yemem ama sırf senin için her maç çekirdek alırım arkadan başına atmak için
fazla göze batma unuttur kendini bence yoksa her maç sana baktıkca etrafımı negatif enerji saracak
ve bu sana yol su elektrik olarak geri dönecek :bandit: :bandit: :bandit:
@Armağan Bozkurt
Beylikdüzünden beşiktaşa yol olarak dönecek zaten bana, suyuda rakıma kattımıydı, elektriği ise artık bak onu bilemeyeceğim.. Açılsın şu stad, semtten yürüyelim. Yeter :lol: :lol:

Çevrimdışı Necmi

Herkese iyi geceler stad icin para lazim oldugunu her insan biliyor zaten, Feda diyerek yollanan Quaresmanin neler yaptigi( olcay sahan yerine dusunun ) , 300 bin eksik almayi kabul etmedigi icin takimdan gonderilen Egemenin yaptiklari ve yerine para verilip alinan ( kira bedeli yoktu ancak 800 bin euro maas odeniyordu ) Danny nin bize yasattiklari, Ramon motta nin hatalari vs... Iki senede kaybolan Sampiyonlar Ligi gelirleri ile bu stad coktan biterdi. Basari demek TFF ve FIFA dan para demek basari demek fener 10 milyon Euro adidastan alirken senin 5 milyon dolar alman demek. Bu yonetim stad yapiyorum bahanesinin arkasina asla ve asla saklanamaz bizden daha beter durumda olan gs sampiyon olup onumuzdeki sezon rahat rahat takilirken biz boyle stad bitebilecekmi diye kendimizi yeriz. Elbet biter zaten cogu gitti azi kaldi ama plansiz programsiz is yapmak bize iki sezon ve minimum 44 milyon Euro ya patladi ( Sampiyonluk odulleri haric ) Sen yonetime kimsenin bilmedigi adamlari alip Altinsay gibi bir adami kusturursen , Besiktasin evlatlarina gosterdigin tepkiyi federasyona gostermezsen hakem hatasida olur hersey olur. Para su duzende en ama en onemli seydir bizde Demba ba klipleri ile avunuruz. Inanin 3-4 milyon euro fazla verilip adam gibi bir stoper ve sag bek alinsaydi bu takim suan stad kaynagini bulmustu. Para bulamayacaksan birak Besiktas baskani ben olayim emin olun bundan kotusu olmaz. Plansiz programsiz vizyonsuz is yapilmaz. Bu basarisizliklar stadyum yapiyoruz para yokun arkasina saklanmaz. gs mali olarak bizden cok daha kotu ama adamlar sampiyon olacak biz ise mac sonralari ve derbi sonralari telefona bakmaya cekinicez.
Saygilarimla.
neden olcayın yerine düşüneyim onu törenin yerine düşünmek gerekmiyormu onu gönderip yerine olcayı almadılar töreyi aldılar. Ne yapmış bildiğim kadarıyla bizden araplara gitti ordan bile kovuldu sonra kendi ülkesine gitti kaç paraya oynuyor son haftalar biraz kendini gösterdi ondan önce kayıptı Quaresma yı göndermek bu yönetimin yaptığı en iyi icraatlardan biriydi. Egemen 300 bin eksik değilde Beşiktaş zorda feda dönemine giriyor paramı ödeyemez diye gitti derdi paraydı fenere koşarak gitti durmaya niyeti yoktu o karakterde insan gitsin kaldığı sürece katkısı oldu emekleri için teşekkür ederiz ama yönetim ordada doğru iş yaptı. Dany konusunda haklısın hiç bir yere koyamam o hatanın sorumlusu önder beydir başkanın kesinlikle almak istemediğini biliyorum Motto ilk sene kiralık geldi ve burda bonservisi alınmayacak diye kıyamet kopuyordu ve gayette iyi oynadı ama bu sene berbat bir oyun çıkardı fenerin adidas anlaşmasıyla bizimki aynı değil fenerin sattığı forma rakamlarına ulaşırsak fenerden fazla kazanırız bunlar ticari kuruluşlar kazançlarına göre davranır bizim geçmişdeki satış ortalamamız ile bu yapılana bile şükür demek lazım sende sat 500000 forma daha iyi anlaşma yap şirketler formanın değil paranın rengine bakar Altınsayı gözünüzde fazlamı büyütüyorsunuz acaba banada sürekli sorumluluk almaktan kaçan biri imajı veriyor o stad yükseliyorsa o kimsenin bilmediği kişiler yüzünden yükseliyor birazda saygıyı hak ediyorlar bilmeden hüküm vermeyin ilerde yüzünüz çok kızarır
stoper konusunda haklısın ama biliç aldırmadı sağ bek yüzünden maç kaybettiğimizi hatırlamıyorum bu sene serdar gayet iyi götürdü hata yabancı hocalar bizdeki tehlikeli oyuncuları sayarken serdarın adınıda sürekli söylediler Serdar büyük emek verdi bu sene olmadığı maçlarda arandı oyuncumuza haksızlık etmeyelim biliç lines alınırsa tamam alınmazsa başka oyuncu istemiyorum diye yönetimi kitledi linese gece anlaşıldı sabah fransadaki olayları bahane edip gelmek istemediğini söylemiş ve aynı gün opare alındı stopere Miloseviç alındı kumaşı iyi ama nedense bir kez bile biliç tarafından şans verilmedi belkide kurtarıcımız olacaktı bilemeyiz gelecek yıllarda göreceğiz
masaya yumruğu vuracağın federasyonun başında sana sekiz yıl başkanlık yapmış biri oturuyor yani seni doğrayan senin eski başkanın sence yumruk vurmak işe yararmı
zaten bilinçli olarak yapmıyor olsaydı açık ara şampiyon olurduk son maçlarımıza dikkat edersen Beşiktaş düşmanlığıyla bilinen hakemler özellikle atanıyor Beşiktaşın evlatlarına gösterilen tepki konusunda kısmen haklısın bu iş sürümcemeye girmeden çözülmeliydi ama hassas durumda her şeyi detayıyla bilmediğimiz için bir şeyde söyleyemeyiz bir şeyi de göz ardı etmeyelim yaşadığımız bu olayları birazda Beşiktaşın evlatları sayesinde yaşıyoruz iki yıldır gezinin diyetini ödüyoruz bunu ben eleştiri olarak söylemiyorum şahsım adına böyle bir diyet ödemekten ancak gurur duyarım ama bunuda getirip yönetime bel altı yapmayın olayları birbirinden ayırın art niyetli yaklaşım yanlıştır Yönetimin aslında eleştirilecek çok şeyi var ama bu kadar sığ düşünüpde saldırmak olmaz bu söyledikleriniz onları yüceltir bir kere her şeyden önce bu tip ergumanlarla gelerek Beşiktaş taraftarının zekasına hakaret ediyorsunuz sizin söylediklerinizi herkes yaşadı kimse uzaydan gelmedi bunların tahlilini herkesde pek ala yapar yapıyorda  @okilic  şimdi burda eleştirilerini madde made sıralayıp anket yapsam sonuçlarına çok şaşırırsın burda foruma bir bak genelde 30 üstü yaş ortalamasında Seba terbiyesi görmüş Beşiktaşlılar var yani propagandayı yemezler kendi fikirleriyle haraket ederler yönlendirme yapılmaz lideri olmaz Beşiktaş taraftarını diğerlerinden ayıran en büyük özellik budur içlerinden lider çıkmaz kimse fikir empoze edemez bildikleri yolda giderler abiler vardır saygı gösterilir ama burdada çokça şahit olduğun bir şey var 20 yaş altı kardeşlerimiz bile fikirleri ters düştüğünde büyükleriyle çatır çatır tartışırlar hiç sinmezler
ben bu forumu kurmaya karar verdiğimde çevremdeki arkadaşlar ki hepsi yazılımcıdır bana girme bu işe forum yönetmek çok zor dedi yoo dedim aslında çok kolay Beşiktaş taraftarını zaten yönetemezsinki yönetmeye kalkarsan zaten başlamadan biter açıp bırakacağım gerisi zaten kendiliğinden gelişecektir yönetmeye kalkmazsan bir sorunda olmaz zaten sorunda olmadı ne zaman birileri birilerini yönetmeye çalıştı sıkıntılar böyle çıktı onlarıda forumdan uzaklaştırdık problem çözüldü

Çevrimdışı mert_

ysariusta

• Ziyaretçi

Günaydın millet, gece gece Armağan ve Serhat'a maruz kalmışsınız.

Çevrimdışı Altuğ

Günaydın arkadaşlar 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramımız kutlu olsun..

Çevrimdışı Serkan7738

Günaydın Karakartallar 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramımız kutlu olsun. Ayrıca Samsun'a gidilmez Samsun'a çıkılır... :eyes

ysariusta

• Ziyaretçi

Çevrimdışı SuperBJK

Günaydın Siyah'ı yaşayan Beyaz'ı arayan renktaşlarım. Şu küfeki taşlarını kim döşüyor Allah aşkına. Öyle ya da böyle bir şekilde ilerliyorlar fakat yapanı daha göremedim iskeleler hep boş.  :alala: Hayalet küfeciler  :ebebe:

Çevrimdışı ozan062

Eyvallah. Yani ilk söylenen Ağustos lafına göre çoooooook yavaş, sonra söylenen mayısta son maçları stadda oynarıza göre çoook yavaş, sonra dillendirilen yine ağustosa göre çok yavaş, ekim 29 a göre stabil sağlıklı bir gidişat var.

Mutlu olmak isteyen, tersten okusun. Stada giremediğimiz her gün, kayıp gün, kayıp yıl demektir hatta.

yok katılmıyorum
bu stadın bize fayda saglaması için güntekin gibi dusunuyorum
stad bizi oynatmaz oyuncular oynar.. sen oraya iyi oyuncuları tut aynı gsnin ilk senede yaptıgı gibi,, sonrasında adamlar 4 senede 3sampiyonlugu cebe koydu
peki biz yapabilirmiyiz hayır niye stadı biz yaptık cnk...finansman hatalarıyla dolu bir projedir bana gore...
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı ahmet türken

Günaydın arkadaşlar . !9 mayıs gençlik ve spor bayramımız kutlu olsun.  Bu seneyide böylece bitirdik. Umarım son olur.Şu an sezonu kapatmayan tek branşımız stadımız.Bizde onu takip edeceğiz. Futbolda 3 kulvarda ilerliyorduk. Hepsi tek tek gitti. Stadda ise çok kulvarda ilerliyoruz. Onlarda tek tek bitiyor çok şükür. foreydi, hafriyattı,kabaydı prekasttı derken çatı, koltuk,ince iş vs kaldı. Onlarda bitecek inşallah. Hiç olmazsa bir meşgalemiz var çok şükür. Ya o da olmasaydı neyi takip edecektik :) İyiki bu stat erken bitmedi. Bak diğer takımlar yeni sezonun açılmasını beklerken biz hala bir şeylerin takipçisi olacaz. Birde bu yönden bakalım. Çok şanslıyız çok. Kıymetini bilelim

Çevrimdışı ozan062

Vodafone Arena

Temel atma : 25 Aralık 2013
Açılış : Maksimum Ocak 2016

Demek ki bizim stadda yavaş değil. Kaldı ki Konya düz zemine yapıldı ve ota boka ceza kesilmedi. Açılış için de maksimum Ocak 2016 yazdım ama bence imkansız. Sarkarsa eğer Kasım sonuna sarkar daha da sarkmaz.
hayır hızlı değilmiş...
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Günaydın forum.

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'mız kutlu olsun :)
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Oktay

yeni açık -kapalı köşedeki çatı bileziğini kaldırmışlar herhalde ayarsızlık vardı düzeltme yapıyolar

Çevrimdışı brci

hadi şampiyon olmayı geçtim SEBA sezonunda son haftaya bile taşıyamadık iddiamızı... ne stad takip etmek geçiyor insanın içinden ne başka birşey .. ne kadar iyi niyetli , düzgün ve karakterli oyuncularımız olsa da 3 büyükler içinde kendine en az güvenen takımız ..

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

hadi şampiyon olmayı geçtim SEBA sezonunda son haftaya bile taşıyamadık iddiamızı... ne stad takip etmek geçiyor insanın içinden ne başka birşey .. ne kadar iyi niyetli , düzgün ve karakterli oyuncularımız olsa da 3 büyükler içinde kendine en az güvenen takımız ..
Hoca ve transfer takip edecez artık anlaşılan :)
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Abu Ali Imran

yeni acikta bi kirisle daha ugrasiyorlar ama .. galiba onuda sokecekler.. nereye kadara gidecek bakalim.. :steamed: :steamed:

Çevrimdışı kralkartal

Arkadas tribun cıkıs tunelleri sayısı olarak diger 42 bin kisilik stadlarla kıyaslandımï hic forumda stadımız???

Çevrimdışı Serhat Akkaya

yeni acikta bi kirisle daha ugrasiyorlar ama .. galiba onuda sokecekler.. nereye kadara gidecek bakalim.. :steamed: :steamed:
3 tane takıyoruz 2 tane söküyoruz. Mehter takımı moduna bağladı çatıcılar iyice. 
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Aram

yakında prekastları sökcekler diye çok korkuyorum.  :evillol:
siyahına mahkumum beyazına sürgünüm !..

Arkadaşlar morallerini bozmayın insanların, Aslında şuan kiriş sökmüyorlar, takıyorlar. Algı operasyonu yapmayın.  :kop: :lol:

ysariusta

• Ziyaretçi

3 tane takıyoruz 2 tane söküyoruz. Mehter takımı moduna bağladı çatıcılar iyice. 
yakında prekastları sökcekler diye çok korkuyorum.  :evillol:
Arkadaşlar morallerini bozmayın insanların, Aslında şuan kiriş sökmüyorlar, takıyorlar. Algı operasyonu yapmayın.  :kop: :lol:
sanırım yerlerini değiştirecekler. ne yapıldığını görüp hemen sarmaya başlıyorsunuz. sonunu bekleyen yok. sizin koltukları koydurtmayacam stada... Armağan hele sen, aynı tribündeyiz  :akuma:

@Yunus abi, takılıyoruz ya. Yer mi değiştirirler, kirişsizlikten, boşta kalmamak için indir bindirmi yaparlar bilmem. Artık ne yapıyorlarsa işte.  :lol: :lol:

Çevrimdışı mert_

bi de bu açıdan çatı yerleştireyim dedim ama çelik halatlar yok, örtü direk havada duruyor :D gerçi böyle daha kullanışlı oldu :D

ysariusta

• Ziyaretçi

@Yunus abi, takılıyoruz ya. Yer mi değiştirirler, kirişsizlikten, boşta kalmamak için indir bindirmi yaparlar bilmem. Artık ne yapıyorlarsa işte.  :lol: :lol:
hiç kimse canı sıkıldı diye vinçle oynamaz Armağan. Onun çalışması için adamlara yövmiye yazıyorsun. uymayan parça acaba kapalıya en yakın olanı mı acaba diye düşünüyorum. ya da tam karşı tarafın ki olabilir mi? eski açık kısmının yani. neyse görecez.