Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6018737 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Alparslan

yoo onun buraya kırgın olması bize kırgın olması demektir. Biz sürekli görüşüyoruz bir problem yok. @bjk_mabet  çok iyi bir Beşiktaşlıdır tanıyanlar bilir o asla Beşiktaşlılara kırılmaz aslında bugün maç için gene toplanacaktık ama ben gitmedim ama onlar toplandı birlikte izlediler. Bu gün benimde dikkatimi çekti yaklaşık 20 gündür foruma girmiyor doğru söylüyorsun bir kulağını çekelimde gelsin böyle olmaz işleri yoğun biraz ama bu tabiki mazeret değil sanırım bilgileri zaten biz verdiğimiz için stad dışı boş zamanlarını özel işlerine ayırıyor @Alparslan
Bilgi için tşk ederim. İnşallah seninle de mabetlede tanışmayı isterim yakın zamanda. Aslında çok yakınız ama iş yoğunluğundan fırsat olmuyor özellikle benim için. Ama Mabet arada bir burada bir selam bile demesi inan herkese moral oluyor. Sizler bilgilendirme yapsanız bile mabetin söylemesi belkide daha rahatlatıyor insanları bilemiyorum. Bu arada içimiz zaten karardı stat yavaş mevzusunu biraz ertelesek iyi olacak sanırım. Moral gerekiyor hepimize @Necmi

Çevrimdışı harunmustak

Bu arada Mabet whatsup grubundaki soru cevaplarda ocak ayı falan demiş bitiş için galiba. Mabetin sayfayı kontrol ederken gördüm. O şekilde cevap vermiş. Eğer doğruysa o zaman stat yavaş dememize gerek yok zaten. Bu haliyle hızlı demektir.
whatsapp grubu varda bizim haberimiz mi yok?  :busted_cop:
Mustafa Pektemek gibiydin sevgilim, ne yaptığın belli değildi...

Çevrimdışı Ersan

http://www.cagdasbesiktas.com/

Burada detaylı bir yazı var.

@Volkan Başaran hocam bu forma farklı sitelerin linkini yapıştırmasan iyi olur o sitelere hit kazandırmama açısından ben aynı sitenin paylaştığı verileri mali konularla ilgili bir başlık bulamadığımdan dolayı 32.Hafta / Beşiktaş - Konyaspor başlığıda kopyala-yapıştır şeklinde paylaştım. incelendiğinde bu başarısızlığın stad ile örtülemeyeceği sonucu çıkıyor net bir şekilde.
Bazıları Kupalara, Bazıları Şampiyonluğa, Bizim Bu Büyük Aşkımız Sadece BEŞİKTAŞ'IMIZA

Çevrimdışı Serhat Akkaya

ona bakarsan konya stadı hiç iyi bir örnek değil anlatmak istediğimiz bu zaten hangi yapıya göre yavaş neye göre yavaş stad çok iyi gitti inşallah iyi bir sürede de bitecek  :ok:
Pozitif bakmak güzel bir şey ama bazen kendimizle çelişmemiz beni düşüncelere itiyor. Çünkü senin ve burada bu tarz yorum yapan arkadaşların çoğu zamanında Mabet'in söylediği tarihte bitecektir diye burada o tarihte bitmez diyen arkadaşlara forum kuralları içerisinde uyarıda(doğru kelimeyi bulamadım, uyarı demeyelim de bilgilendirmede diyelim) bulunulmuştu. Şimdi geldiğimiz noktada Mabet'in belirtmiş olduğu ne Ağustos ne de Ekim ayı tarihleri tutmadı tutmayacak. Bu bakış açısıyla bakarsak stadın herhangi bir tarihte bitecek olması büyük başarı zaten. Asıl büyük sorun şu bu kulübün milyonlarca dolar borcu var ve maçlarını oynayabileceği bir stadı yok. Sponsor gelirlerinin büyük kısmı için stadın hizmete açılması gerekiyor (Vodafone, Tribün sponsorlukları v.b). Bir iki noktayı baz alıp bu bakış açısıyla baktığımızda stadın herhangi bir tarihte açılması (Yıllarca Mayısta kazma vurulacak denildi vurulamadı, Borca rağmen yapıldı v.b) tabiki büyük başarı ama totaldeki verileri analiz edip ortaya çıkan sonuca baktığımızda ise şu an geciktik gecikiyoruz. Bu takımın maçlarını oynayacağı bir stadı yok yorumda, bulunurken bunuda dikkate almalıyız kanaatimce. Yeni stad yapan yapılan ve geçmişte yapan takımların hepsinin bir şekilde bir statları vardı. Biz göçebeyiz ve bu göçebeliği mümkün olan en kısa sürede sonlandırmalıyız. Bu süreç ne kadar uzarsa mali anlamda ve sportif anlamda o kadar geriye düşeriz.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Deniz

Her düşünceye,her inanca insani yapim olarak saygim var.hiçbir dusunceyi yadirgamam saygi duyarim.

Stadla ilgili dusuncelere de bu pencereden yaklasirim.
malumunuz bu stadin kaba insaati 19 ay once başladı. 19 ayda gelinen noktayı kendi adima basarili buluyorum.yetersiz bulan ,basarisiz bulan arkadaslarin dusuncelerine de saygım var ki zaten hepimiz her konuda hemfikir olsak forumun ne anlami kalir?
Burada hepimiz tezlerimizi antitezlerimizi sunup seviyeli tartidma ortamıyla dusuncelerimizi paylasiyoruz.eleştirilerde art niyet veya kufur hakaret olmadiktan sonra benim acimdan sorun yok.
Yalniz bir konuda hassasim o da emege saygı noktasi..bazen bazi yorumlar goruyorum yapilan isleri küçümsüyor ve bu beni ciddi anlamda üzüyor.
Tabi isin diger boyutundan da bakinca yonetimin her yaptigini dogru kabul etmek,her yaptığını savunmak veya stadi tamamen eksiksiz,yanlissiz görmek de hayalcilikten öteye gitmez.

Ama sunu da unutmamak lazim ki Yönetim de surekli tarihler verip tutturamayip rezil olmaya bayilmiyordur ki ,baskan da cikip "bakin eylül dedim Eylülde actim" demeyi hepimizden cok ister.yani adam manyak mi eylulde açabilecekken ocağa biraksin..
Demek ki birşeyler istedigimiz gibi olmuyor.demek ki bir yerlerde ciddi sorunlad yasiyoruz.

"Aman efendim kaynak yoksa,bunu hazırlaysmiyorda neden plansiz stadi yapmaya başladı" diyenleri duyuyor gibiyim :)..
Gecmise gidemeyecegimize göre, bu insaata basladigimiza göre "şöyle yapildaydi,boyle yapilsaydi" hayiflanmasini birakip bu ise nasil destek veririz,bu stadi nasil erken açabilirjz,nasil yardim edebiliriz diye dusunmemiz gerekiyor.
Belki 3-4 sene sonra kaynagimiz olurdu da stadi yerinde yapma firsatimiz olmazdı bunu da unutmayalim.

Sozun ozu elestirilecek seyler tabii ki var,eleştirilmeli de ama sadece elestirmekle olmaz destek de vermeliyiz.başkanın dedigi cok dogru bir laf var:"bu stadi ben kendime degil bu camiaya yapıyorum. "Yani bu stad hepimizin ve bu nedenle her kosulda bu stada  destek vermeliyiz..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Mehmet92

Pozitif bakmak güzel bir şey ama bazen kendimizle çelişmemiz beni düşüncelere itiyor. Çünkü senin ve burada bu tarz yorum yapan arkadaşların çoğu zamanında Mabet'in söylediği tarihte bitecektir diye burada o tarihte bitmez diyen arkadaşlara forum kuralları içerisinde uyarıda(doğru kelimeyi bulamadım, uyarı demeyelim de bilgilendirmede diyelim) bulunulmuştu. Şimdi geldiğimiz noktada Mabet'in belirtmiş olduğu ne Ağustos ne de Ekim ayı tarihleri tutmadı tutmayacak. Bu bakış açısıyla bakarsak stadın herhangi bir tarihte bitecek olması büyük başarı zaten. Asıl büyük sorun şu bu kulübün milyonlarca dolar borcu var ve maçlarını oynayabileceği bir stadı yok. Sponsor gelirlerinin büyük kısmı için stadın hizmete açılması gerekiyor (Vodafone, Tribün sponsorlukları v.b). Bir iki noktayı baz alıp bu bakış açısıyla baktığımızda stadın herhangi bir tarihte açılması (Yıllarca Mayısta kazma vurulacak denildi vurulamadı, Borca rağmen yapıldı v.b) tabiki büyük başarı ama totaldeki verileri analiz edip ortaya çıkan sonuca baktığımızda ise şu an geciktik gecikiyoruz. Bu takımın maçlarını oynayacağı bir stadı yok yorumda, bulunurken bunuda dikkate almalıyız kanaatimce. Yeni stad yapan yapılan ve geçmişte yapan takımların hepsinin bir şekilde bir statları vardı. Biz göçebeyiz ve bu göçebeliği mümkün olan en kısa sürede sonlandırmalıyız. Bu süreç ne kadar uzarsa mali anlamda ve sportif anlamda o kadar geriye düşeriz.

Benim kimse okumaz diye uzun uzun yazmaya üşendiğim yazıyı yazmışsın abi,eline sağlık.noktası virgülüne katılıyorum

Çevrimdışı Efe

ama biz parasal konular izin verirse diyede eklemiştik sen dahil  bir çok arkadaşta onu kaçırıyor iş paraya kalırsa 1 sene sonrada bitebilir biz o zamanki hıza göre yorum yapıp parasal konulara göre tarih veriyorduk şuan çatı iş planında geriye düştü çünkü halat çalışması başlamadı o başlasaydı yine programa uygun gidiyorlardı bence para bekleniyor bi  yerlerden o gelince normale dönecek artık bekleyip göreceğiz ne zaman biteceğini :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Her düşünceye,her inanca insani yapim olarak saygim var.hiçbir dusunceyi yadirgamam saygi duyarim.

Stadla ilgili dusuncelere de bu pencereden yaklasirim.
malumunuz bu stadin kaba insaati 19 ay once başladı. 19 ayda gelinen noktayı kendi adima basarili buluyorum.yetersiz bulan ,basarisiz bulan arkadaslarin dusuncelerine de saygım var ki zaten hepimiz her konuda hemfikir olsak forumun ne anlami kalir?
Burada hepimiz tezlerimizi antitezlerimizi sunup seviyeli tartidma ortamıyla dusuncelerimizi paylasiyoruz.eleştirilerde art niyet veya kufur hakaret olmadiktan sonra benim acimdan sorun yok.
Yalniz bir konuda hassasim o da emege saygı noktasi..bazen bazi yorumlar goruyorum yapilan isleri küçümsüyor ve bu beni ciddi anlamda üzüyor.
Tabi isin diger boyutundan da bakinca yonetimin her yaptigini dogru kabul etmek,her yaptığını savunmak veya stadi tamamen eksiksiz,yanlissiz görmek de hayalcilikten öteye gitmez.

Ama sunu da unutmamak lazim ki Yönetim de surekli tarihler verip tutturamayip rezil olmaya bayilmiyordur ki ,baskan da cikip "bakin eylül dedim Eylülde actim" demeyi hepimizden cok ister.yani adam manyak mi eylulde açabilecekken ocağa biraksin..
Demek ki birşeyler istedigimiz gibi olmuyor.demek ki bir yerlerde ciddi sorunlad yasiyoruz.

"Aman efendim kaynak yoksa,bunu hazırlaysmiyorda neden plansiz stadi yapmaya başladı" diyenleri duyuyor gibiyim :)..
Gecmise gidemeyecegimize göre, bu insaata basladigimiza göre "şöyle yapildaydi,boyle yapilsaydi" hayiflanmasini birakip bu ise nasil destek veririz,bu stadi nasil erken açabilirjz,nasil yardim edebiliriz diye dusunmemiz gerekiyor.
Belki 3-4 sene sonra kaynagimiz olurdu da stadi yerinde yapma firsatimiz olmazdı bunu da unutmayalim.

Sozun ozu elestirilecek seyler tabii ki var,eleştirilmeli de ama sadece elestirmekle olmaz destek de vermeliyiz.başkanın dedigi cok dogru bir laf var:"bu stadi ben kendime degil bu camiaya yapıyorum. "Yani bu stad hepimizin ve bu nedenle her kosulda bu stada  destek vermeliyiz..
:claps: :claps:
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Aram

benim gördüğüm türkiyede böyle çatı yapılan stad az yada yok. bu çatı diğer çatılar gibi kısa süren bi çatı şekli değildir. o yüzden stad karşılaştırmak saçma. çelik çatılarla bu çatılar arasında çok zaman farkı var
siyahına mahkumum beyazına sürgünüm !..

Çevrimdışı Mehmet92

Son tribün prekastı 28 nisanda takılmıştı.Allah aşkına şu basamakları neden yerleştirmiyolar.Bunlar vince gerek duymadan elle taşınıp monte edilebilicek ağırlıkta mı,lütfen şu konuda bilen biri bi açıklama yapabilir mi?

Çevrimiçi Necmi

whatsapp grubu varda bizim haberimiz mi yok?  :busted_cop:
yok bildiğim kadarıyla mabetin öyle sorulara cevap verdiği bir gurup varsada ben bilmiyorum  maçlara birlikte gittiğimiz insanlarla hızlı haberleşmek için kurduğumuz 6-7 kişilik bir grup var ordada stadla ilgili konuşmuyoruz

Çevrimdışı mert_

İnkar etmiyorum. Total süreye bakıyorum, diyorum ya, hazirandan hazirana 24 ay. Bana yukarıda dediğim tarihleri vermeselerdi, şuan gayet hoş bir şekilde kolon mu takılmış kiriş mi takılmış, keyfini sürüyor olurdum.

10 tane tarih verip 11.ye hazırlayın kendinizi beklentisi yaratmak başka, bu insanları üzüp moral bozmayacak, ben yavaş deyince insanların morali bozulacak. Entresan bence.  :)

stad ihtiyacımızın aciliyetine ve başkanın söylediği tarihlere oranla evet yavaş görünüyor :) mevcut stadımızda devam ederken başka bir yere stad yapıyor olsak ilerleyiş gayet makul bir hızda devam ediyor diyebiliriz, ancak göçebelik camiayı çok yıprattı haliyle "sabır" kelimesi de hepimizi zorlamaya başladı. hemen herkes de bu durumun farkında zaten. insanların farkında olduğu başka bir şey var, "kulübün şartları".  sürekli aynı şeyleri yazarak şartları değiştirme şansın olmadığına göre, bir süre sonra bu, bilinçli bir şekilde moral bozmak için yapılan bir eylem gibi algılanıyor ve insanların, özellikle futbol takımının aldığı sonuçlar nedeniyle çöküntüde olduğu anlarda tepki olarak geri dönebiliyor.

başkanın tarih vermesini eleştirmek başka, şartlar ortadayken hemen her gün yavaş ilerliyor demek başka. tekrar söylemek gerekirse insanlar neyin ne olduğunun farkında ancak işin olumlu yönlerine tutunmaya, stad hasretiyle geçen günleri bu şekilde atlatmaya çalışıyorlar. biraz da bu açıdan bakmayı dene hocam.
 @Armağan Bozkurt

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

stad ihtiyacımızın aciliyetine ve başkanın söylediği tarihlere oranla evet yavaş görünüyor :) mevcut stadımızda devam ederken başka bir yere stad yapıyor olsak ilerleyiş gayet makul bir hızda devam ediyor diyebiliriz, ancak göçebelik camiayı çok yıprattı haliyle "sabır" kelimesi de hepimizi zorlamaya başladı. hemen herkes de bu durumun farkında zaten. insanların farkında olduğu başka bir şey var, "kulübün şartları".  sürekli aynı şeyleri yazarak şartları değiştirme şansın olmadığına göre, bir süre sonra bu, bilinçli bir şekilde moral bozmak için yapılan bir eylem gibi algılanıyor ve insanların, özellikle futbol takımının aldığı sonuçlar nedeniyle çöküntüde olduğu anlarda tepki olarak geri dönebiliyor.

başkanın tarih vermesini eleştirmek başka, şartlar ortadayken hemen her gün yavaş ilerliyor demek başka. tekrar söylemek gerekirse insanlar neyin ne olduğunun farkında ancak işin olumlu yönlerine tutunmaya, stad hasretiyle geçen günleri bu şekilde atlatmaya çalışıyorlar. biraz da bu açıdan bakmayı dene hocam.
 @Armağan Bozkurt

Deniyorum ama olmuyor. hala yavaş geliyor bana. Hele şu dönemlerde, sanki slow motion gibi. Moral yok motivasyon yok. yok oğlu yok.  :iblush:

Çevrimdışı Anıl

Bursa stadıyla kıyaslamak bence çok anlamsız.Birincisi Bursa'nın stadını Belediye yapıyor ve herhangi bir tahahüdü yok, bir sorumluluğu yok herhangi bir kuruma veya takıma karşı. İkincisi Bursa'nın hali hazırda maçlarını oynadığı bir stadı var bizim gibi statsız değil o yüzden biz mümkün olduğunda hızlı bitirmeliyiz. Durum böyleyken bizim stadı Bursa Stadıyla kıyaslamak çok doğru değil. Madem kıyaslayacağız Konya stadıyla kıyaslayalım madem.
Konya Stadı:
Temel atma   17 Ekim 2012
Açılış   13 Eylül 2014
Vodafone Arena

Temel atma : 25 Aralık 2013
Açılış : Maksimum Ocak 2016

Demek ki bizim stadda yavaş değil. Kaldı ki Konya düz zemine yapıldı ve ota boka ceza kesilmedi. Açılış için de maksimum Ocak 2016 yazdım ama bence imkansız. Sarkarsa eğer Kasım sonuna sarkar daha da sarkmaz.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Vodafone Arena

Temel atma : 25 Aralık 2013
Açılış : Maksimum Ocak 2016

Demek ki bizim stadda yavaş değil. Kaldı ki Konya düz zemine yapıldı ve ota boka ceza kesilmedi. Açılış için de maksimum Ocak 2016 yazdım ama bence imkansız. Sarkarsa eğer Kasım sonuna sarkar daha da sarkmaz.
Hocam ironi yaptım orada. Kıyaslamak için yapmadım ama biz genelde sonuç odaklı baktığımız için hemen karşılaştırma yapmışım gibi algılanmış. Yanlış anlaşılmayı düzeltmek isterim.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı mert_

Deniyorum ama olmuyor. hala yavaş geliyor bana. Hele şu dönemlerde, sanki slow motion gibi. Moral yok motivasyon yok. yok oğlu yok.  :iblush:
:) stad hızlıymış gibi düşünmeyi değil , bir kısmı zaten herkesin malumu olan olumsuzlukları sürekli dile getirmene tepki verenleri anlamayı dene demek istemiştim hocam.
@Armağan Bozkurt

Çevrimiçi Necmi

burda verilen günler stadın normal prosedürden işleyişine göre veriliyor yoksa kimse bu günden çimin nasıl yapılacağı firmanın gecikip gecikmeyeceğini bilme gibi bir lüksü yok biz diyoruz çim iki ayda bitiyor iki ay koyuyoruz firma bir ay sallarsa biz yalancımı olmuş oluyoruz. Ben bu stadda kazmanın vurulduğu gün en erken Mayıs 2015 demiştim bunu söylerken ne başkanın sözüne baktım nede başka olabilecek sıkıntılara yani sıkıntısız bile yürüseydi benim başta kafamdan yaptığım programa göre 2015 Mayısında anca biterdi o yüzden Başkan şu gün demiş bu gün demiş dikkate bile almadım her işin bir bitme süresi vardır para içinde yüzsen bunu erkene alamazsın sadece gecikmesine engel olursun oda garanti değil çünkü bir işi yapan sadece para değildir.  Beşiktaş şartları düşünüldüğünde 4-5 ay gecikme benim gözümde gecikme değildir. Ben hala bu stadın eylülde bitmiş olacağını savunuyorum lokal gecikmeler bu tarihi engellemez ne zaman engeller çimin başlama süresi atarsa çünki şu anda olan gecikmeyi çimin büyürken beklemek zorunda olduğumuz o bir aylık süre emiyor ama çim beklediğimiz tarihden daha sonra başlarsa işte o zaman oynar tarihler ne olacağını göreceğimiz kritik ay temmuzdur temmuz ayı bizim net olarak stadın açılışını göreceğimiz tarihdir

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

yok bildiğim kadarıyla mabetin öyle sorulara cevap verdiği bir gurup varsada ben bilmiyorum  maçlara birlikte gittiğimiz insanlarla hızlı haberleşmek için kurduğumuz 6-7 kişilik bir grup var ordada stadla ilgili konuşmuyoruz
Niye abi konu dışı yasakmı :kop:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı TØLGA

[ Son Düzenleme: 19 Mayıs 2015, 01:50:02 Tolga ]
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Mypatxah

forza beşiktaş üyelerinin kurduğu bir grup var. 3-4 gün önce kuruldu bende içindeydim ama bugün çıktım.Her gün 1 tane "ünlü" konuk alıyorlar :)

Çevrimdışı Anıl

Hocam ironi yaptım orada. Kıyaslamak için yapmadım ama biz genelde sonuç odaklı baktığımız için hemen karşılaştırma yapmışım gibi algılanmış. Yanlış anlaşılmayı düzeltmek isterim.
İlla karşılaştırma yapmaya da gerek yok bence. Her halükarda Ocak 2016 da açılsa bile başarıdır. Ki daha önce açılacak.

Çevrimdışı Sami AKTAŞ

Bu köşe kirişi sökülmüş mü gerçekten?Yayından baktım pek iyi göremedim...Orası sorunlu olan kiriş değildi sanırım...

Çevrimdışı Efe

Bu köşe kirişi sökülmüş mü gerçekten?Yayından baktım pek iyi göremedim...Orası sorunlu olan kiriş değildi sanırım...

belki onda da sorun vardı değiştirecekler yenisi yapılmışsa yarın takarlar yerine yada ufak bi operasyon yapıp tekrar takacaklar  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Evet tam kapalı ile Yeni açıgın birleştigi noktadaki Kirişi sökmüşler, Kamera açısına girmiyor orası :ok:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı okilic

Herkese iyi geceler stad icin para lazim oldugunu her insan biliyor zaten, Feda diyerek yollanan Quaresmanin neler yaptigi( olcay sahan yerine dusunun ) , 300 bin eksik almayi kabul etmedigi icin takimdan gonderilen Egemenin yaptiklari ve yerine para verilip alinan ( kira bedeli yoktu ancak 800 bin euro maas odeniyordu ) Danny nin bize yasattiklari, Ramon motta nin hatalari vs... Iki senede kaybolan Sampiyonlar Ligi gelirleri ile bu stad coktan biterdi. Basari demek TFF ve FIFA dan para demek basari demek fener 10 milyon Euro adidastan alirken senin 5 milyon dolar alman demek. Bu yonetim stad yapiyorum bahanesinin arkasina asla ve asla saklanamaz bizden daha beter durumda olan gs sampiyon olup onumuzdeki sezon rahat rahat takilirken biz boyle stad bitebilecekmi diye kendimizi yeriz. Elbet biter zaten cogu gitti azi kaldi ama plansiz programsiz is yapmak bize iki sezon ve minimum 44 milyon Euro ya patladi ( Sampiyonluk odulleri haric ) Sen yonetime kimsenin bilmedigi adamlari alip Altinsay gibi bir adami kusturursen , Besiktasin evlatlarina gosterdigin tepkiyi federasyona gostermezsen hakem hatasida olur hersey olur. Para su duzende en ama en onemli seydir bizde Demba ba klipleri ile avunuruz. Inanin 3-4 milyon euro fazla verilip adam gibi bir stoper ve sag bek alinsaydi bu takim suan stad kaynagini bulmustu. Para bulamayacaksan birak Besiktas baskani ben olayim emin olun bundan kotusu olmaz. Plansiz programsiz vizyonsuz is yapilmaz. Bu basarisizliklar stadyum yapiyoruz para yokun arkasina saklanmaz. gs mali olarak bizden cok daha kotu ama adamlar sampiyon olacak biz ise mac sonralari ve derbi sonralari telefona bakmaya cekinicez.
Saygilarimla.