Her düşünceye,her inanca insani yapim olarak saygim var.hiçbir dusunceyi yadirgamam saygi duyarim.
Stadla ilgili dusuncelere de bu pencereden yaklasirim.
malumunuz bu stadin kaba insaati 19 ay once başladı. 19 ayda gelinen noktayı kendi adima basarili buluyorum.yetersiz bulan ,basarisiz bulan arkadaslarin dusuncelerine de saygım var ki zaten hepimiz her konuda hemfikir olsak forumun ne anlami kalir?
Burada hepimiz tezlerimizi antitezlerimizi sunup seviyeli tartidma ortamıyla dusuncelerimizi paylasiyoruz.eleştirilerde art niyet veya kufur hakaret olmadiktan sonra benim acimdan sorun yok.
Yalniz bir konuda hassasim o da emege saygı noktasi..bazen bazi yorumlar goruyorum yapilan isleri küçümsüyor ve bu beni ciddi anlamda üzüyor.
Tabi isin diger boyutundan da bakinca yonetimin her yaptigini dogru kabul etmek,her yaptığını savunmak veya stadi tamamen eksiksiz,yanlissiz görmek de hayalcilikten öteye gitmez.
Ama sunu da unutmamak lazim ki Yönetim de surekli tarihler verip tutturamayip rezil olmaya bayilmiyordur ki ,baskan da cikip "bakin eylül dedim Eylülde actim" demeyi hepimizden cok ister.yani adam manyak mi eylulde açabilecekken ocağa biraksin..
Demek ki birşeyler istedigimiz gibi olmuyor.demek ki bir yerlerde ciddi sorunlad yasiyoruz.
"Aman efendim kaynak yoksa,bunu hazırlaysmiyorda neden plansiz stadi yapmaya başladı" diyenleri duyuyor gibiyim

..
Gecmise gidemeyecegimize göre, bu insaata basladigimiza göre "şöyle yapildaydi,boyle yapilsaydi" hayiflanmasini birakip bu ise nasil destek veririz,bu stadi nasil erken açabilirjz,nasil yardim edebiliriz diye dusunmemiz gerekiyor.
Belki 3-4 sene sonra kaynagimiz olurdu da stadi yerinde yapma firsatimiz olmazdı bunu da unutmayalim.
Sozun ozu elestirilecek seyler tabii ki var,eleştirilmeli de ama sadece elestirmekle olmaz destek de vermeliyiz.başkanın dedigi cok dogru bir laf var:"bu stadi ben kendime degil bu camiaya yapıyorum. "Yani bu stad hepimizin ve bu nedenle her kosulda bu stada destek vermeliyiz..