Koltuk dizaynı belli olması gereken birşey. Süpriz değil.
Halatlar hazır mı değil mi, basit bir sual. Sonuçta 1 cevabı var, hazır yada üretimde.
Yine hakeza, fransızlar yola çıkıyor denmişti 2-3 gün evvel, geldiler yada gelmediler, onla ilgili yeni haber görmedim.
Coca colanın sırrını sormadım velhasıl kelam, Cevabı pek ala mümkün olan suallerdi. 
Cevaplar için teşekkürler @Necmi ağabey, huzur buldum. 
ama zaten cevabı bilinen sorulardı bunlar Armağan söylenmemiş şeyler değilki hepsi biliniyor sen hiç konuşulmamış gizleniyormuş gibi söylüyorsun
ne dendi fransız mühendis kadrosu geldi emekçiler gelecek şu an onların barınabilmesi için mobilizasyon yapılıyor
halatların hazır olduğu bir ay önce söylendi bu haber bir çok kaynaktan geldi bu kaynaklardan biride direk iz inşaat mühendisleri
koltuk dizaynı belli olabilir olmuşturda büyük ihtimal her şeyi hazırdır ama belki tartışmaya açmak istemiyorlar koltuk için demiyorum ama bir çok konuda bilgilenmek istiyoruz haklı yere ama unutmayalım bilgilenmesini istemediğimizde bir çok insan var belki senin için açıklanması önemsiz olan bir bilgi başkaları için altın değerinde olabilir çünkü sen o bilgiyi sadece merak ettiğin için istiyorsun ama diğerleri bunu kullanmak için istiyor mesela aylardır çatı projesini neden açıklamıyorlar diye burda veryansın ettik peki şimdi anladık değilmi neden aylar öncesi açıklanıpta tartışmaya açılmadığını şimdi müdahale edilemeyecek noktada olan bir iş aylar önce müdahale edilebilir bir durumdaydı ne yapsalardı taraftar merak ediyor diye ayağımıza kurşun mu sıksaydık koltuk işinde ne var deme sakın şimdi bende demeyeyim ama ne olduğunu burda hepimiz tahmin ediyoruz ve yönetim tarafından açıklanmayan her konunun altında önemli gerekçeler var unutmayalım biz Beşiktaşız orda bir emekçi osursa belediye istanbul havasını kirlettik diye cezayı yapıştırır bu kadar diyeyim sen gerisini hayal et
@Armağan Bozkurt coca cola nın sırrı neymiş Beşiktaşın yanında bizim devleti yıkmaya çalışmaktan yargılanan taraftarımız var sanki hayat toz pembe inşaat zorluğu dışında zorlandığımız bir şey yokmuş gibi konuşuyorsunuz bazen kardeşim orda en kolay iş inşaatı yapmak
çok basit bir örnek iş kazasını hatırlıyormusun o kaza haberin yapılmasından onbeş gün kadar önce olmuştu aslında polis kayıtları tutulmuş gerekli prosedür yerine getirilmiş emekçi tedavisi bitmiş hastaneden taburcu olmuştu basına bir sızdırdılar bunu yapanlarda içimizden sonrasında polisler sanki yeni olmuş gibi stadı basıp bir sürü müfettiş teftişi cezalar vs gırla gitti birileri yönetime zarar vermek istedi ve Beşiktaşı cezalandırdı birileride basına sızınca aslında ölüm veya sakatlıkla sonuçlanmamış bir kaza yüzünden de fırsat bilip sağlam yapıştırdı içimizdende bazıları mutlu oldu yönetime zarar verdirdiler ya sanki yönetimin cebinden bir kuruş para gitti tribünde bir gurup toplatıp küfür ettirip hem parasal hemde saha kapatma cezası aldıranlarda aynı kişiler kendi menfaatlerini Beşiktaşın menfaatinin üzerinde görenler olduğu sürece her şey gizlenir
görmüyormusun Fikret Orman Serdal Adalının seçilmesini önlemek için stad yapıyormuş stadı yaparak Serdal Adalının önünü kesmiş diye stadın yapılmasına karşı olan zihniyet var Beşiktaşın içinde bu gün Fikret Orman güçlenecek diye Beşiktaşın şampiyon olmasını istemeyen zihniyette var. Beşiktaşın bir adım daha ilerlemesini sağlayacak projelerle gelmek yerine proje sunan insanları geriye çekmek Beşiktaşta muhalefet oldu