Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6011938 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimiçi Necmi

gece gece fotolara bakarken takıldı gene aklıma .içerdeki işlerin  yani ince işlerin sizce yüzde kaçı bitmiştir.fotolardan anlaşılmıyor .çünkü sadece bir kaç kareden hanigi bölümün ne kadar kaldıgı anlaşılmıyor.eylül 30 a kadar ince işçilik bitermi sizce ...bana biter gibi geliyor ama...
onun hesabı pek tutulmaz işin son anına kadar bir şey görünmez ne zaman final turu başlar o zaman ortaya hızlıca çıkmaya başlar ince işler dediğimiz aslında şu anda yapılan onlarında kabası yani yere şap atmak ince iş değildir. Yer kaplamasını yapmak ince işdir yada duvarı örmek ince iş değildir ne zaman alçı sıva boya badana yaparsın onlar ince iş olur işde onlar yapılırken ortaya çıkmaya başlar şu an içerden foto bile almanın bir anlamı yok çünkü hep aynı görünüyor sürekli birbirine benzer işler yapılıyor
ama illaki bir yüzde dersen tahminim %30 u gibi yapılmıştır ama bunu kaba inşaat gibi düşünmeyin her geçen gün bu yüzdeye bir ekleyin hızlı ilerler çünkü
ts inşaatı bundan iki ay kadar önce bizden en az %15 daha ilerdeydi bu gün biz onlardan ilerdeyiz bu dışardan görünen böyle aslında çok daha fazla ilerdeyiz çünkü bizde çok daha detaylı işler var ve bu detayların çoğuda bitti ve montajı bekliyor. Sırası geldikçe bu yüzde çok hızlı bir şekilde artacak

Çevrimdışı Hakan Gülcan

niye korkuyon süper bi abidir o  olmasa bu forum olmazdı korkma bence :icool:

Bazen soru sormaya korkuyorum abi yanlış anlaşılır kızar falan diye  :D
"Beşiktaş için bir şeyler yapmak istiyorsanız, kimsenin adamı olmayın."

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Şu stadı bir gün bende gezmeye geleceğim. ama forum buna hazır mı, bilmiyorum.

Çevrimdışı Deniz

yok armağana yazdığım için özen gösterdim adam sabırsız olduğu için okurken çatlamasın arada bir soluk alsın dedim :D nefeslik bıraktım :bandit:
:kop:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Deniz

Bişe olmaz sen kafana takılanı sor, çok çok noktasız virgülsüz 3000 karakterli bir mesajla cevap verir  bir solukta okursun :kop: :kop: :kop:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Hakan Gülcan

Bişe olmaz sen kafana takılanı sor, çok çok noktasız virgülsüz 3000 karakterli bir mesajla cevap verir  bir solukta okursun :kop: :kop: :kop:

Sorularım ben sormadan cevap buluyor bazen korkudan  :lol: :lol:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı martin40

Statta her hangi çalisma göremiyorum, bu gece bos geçecek her halde (ince isleri saymazsak tabi)

Çevrimdışı Efe

bence acil gel  düşüncelerin pozitif değişecek ve aramıza katılacaksın  :evillol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Statta her hangi çalisma göremiyorum, bu gece bos geçecek her halde (ince isleri saymazsak tabi)

zaten kiriş koyamazlar iskeler bitti yukarıda iskele yerleştirmeleri lazım ilk olarak sonra kiriş :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Noktasız virgülsüz döşer diyemi korkuyosun :)  :D :D

Çevrimiçi Necmi

Koltuk dizaynı belli olması gereken birşey. Süpriz değil.

Halatlar hazır mı değil mi, basit bir sual. Sonuçta 1 cevabı var, hazır yada üretimde.

Yine hakeza, fransızlar yola çıkıyor denmişti 2-3 gün evvel, geldiler yada gelmediler, onla ilgili yeni haber görmedim.

Coca colanın sırrını sormadım velhasıl kelam, Cevabı pek ala mümkün olan suallerdi.  :ok:

Cevaplar için teşekkürler @Necmi ağabey, huzur buldum.  :lol:
ama zaten cevabı bilinen sorulardı bunlar Armağan söylenmemiş şeyler değilki hepsi biliniyor sen hiç konuşulmamış gizleniyormuş gibi söylüyorsun
ne dendi fransız mühendis kadrosu geldi emekçiler gelecek şu an onların barınabilmesi için mobilizasyon yapılıyor
halatların hazır olduğu bir ay önce söylendi bu haber bir çok kaynaktan geldi bu kaynaklardan biride direk iz inşaat mühendisleri
koltuk dizaynı belli olabilir olmuşturda büyük ihtimal her şeyi hazırdır ama belki tartışmaya açmak istemiyorlar koltuk için demiyorum ama bir çok konuda bilgilenmek istiyoruz haklı yere ama unutmayalım bilgilenmesini istemediğimizde bir çok insan var belki senin için açıklanması önemsiz olan bir bilgi başkaları için altın değerinde olabilir çünkü sen o bilgiyi sadece merak ettiğin için istiyorsun ama diğerleri bunu kullanmak için istiyor mesela aylardır çatı projesini neden açıklamıyorlar diye burda veryansın ettik peki şimdi anladık değilmi neden aylar öncesi açıklanıpta tartışmaya açılmadığını şimdi müdahale edilemeyecek noktada olan bir iş aylar önce müdahale edilebilir bir durumdaydı ne yapsalardı taraftar merak ediyor diye ayağımıza kurşun mu sıksaydık koltuk işinde ne var deme sakın şimdi bende demeyeyim ama ne olduğunu burda hepimiz tahmin ediyoruz ve yönetim tarafından açıklanmayan her konunun altında önemli gerekçeler var unutmayalım biz Beşiktaşız orda bir emekçi osursa belediye istanbul havasını kirlettik diye cezayı yapıştırır bu kadar diyeyim sen gerisini hayal et @Armağan Bozkurt
coca cola nın sırrı neymiş Beşiktaşın yanında bizim devleti yıkmaya çalışmaktan yargılanan taraftarımız var sanki hayat toz pembe inşaat zorluğu dışında zorlandığımız bir şey yokmuş gibi konuşuyorsunuz bazen kardeşim orda en kolay iş inşaatı yapmak
çok basit bir örnek iş kazasını hatırlıyormusun o kaza haberin yapılmasından onbeş gün kadar önce olmuştu  aslında polis kayıtları tutulmuş gerekli prosedür yerine getirilmiş emekçi tedavisi bitmiş hastaneden taburcu olmuştu basına bir sızdırdılar bunu yapanlarda içimizden sonrasında polisler sanki yeni olmuş gibi stadı basıp bir sürü müfettiş teftişi cezalar vs gırla gitti birileri yönetime zarar vermek istedi ve Beşiktaşı cezalandırdı birileride basına sızınca aslında ölüm veya sakatlıkla sonuçlanmamış bir kaza yüzünden de fırsat bilip sağlam yapıştırdı içimizdende bazıları mutlu oldu yönetime zarar verdirdiler ya sanki yönetimin cebinden bir kuruş para gitti tribünde bir gurup toplatıp küfür ettirip hem parasal hemde saha kapatma cezası aldıranlarda aynı kişiler kendi menfaatlerini Beşiktaşın menfaatinin üzerinde görenler olduğu sürece her şey gizlenir
görmüyormusun Fikret Orman Serdal Adalının seçilmesini önlemek için stad yapıyormuş stadı yaparak Serdal Adalının önünü kesmiş diye stadın yapılmasına karşı olan zihniyet var Beşiktaşın içinde bu gün Fikret Orman güçlenecek diye Beşiktaşın şampiyon olmasını istemeyen zihniyette var. Beşiktaşın bir adım daha ilerlemesini sağlayacak projelerle gelmek yerine proje sunan insanları geriye çekmek Beşiktaşta muhalefet oldu

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Çevrimdışı Deniz

Çevrimdışı Deniz

Bu arada @Necmi abi güzel bir yazı yazmışsın gerçekten  :claps:

Çevrimiçi Necmi

Ben @Necmi abiden korkuyorum. Oh be söyledim rahatladım  :bandit:
:alala: neden forumun gizli köşelerinde işkence odalarımız yok aslında burda hiç bir yerde olmadığı kadar özgür bir platform var
kimseyi söylediğinden dolayı asmadık küfür ve hakaret olmadığı sürece en hassas olduğumuz konuda Beşiktaş değerlerini aşağılamaya yönelik sözlerdir. Bunuda hoş görün sonuçta burası tarafsız bir forum değil dibine kadar tarafız hepimiz @Hakan Gülcan

Çevrimiçi Necmi

bence esas sorulması gereken sen hazırmısın buna şimdi burda bir yıl salladıktan sonra
stadı dolaşırsan bir daha utanır buralara giremezsin işin sonunda seni kaybetmek var
seni kaybedersek burda çok sesliliği kaybederiz başımız ağrımayacağı için eczaneler zarar eder
alkol satış oranı düşer yani düşün senin stada bir girmen kaç kişiyi etkileyecek  :D

Çevrimdışı Hakan Gülcan

:alala: neden forumun gizli köşelerinde işkence odalarımız yok aslında burda hiç bir yerde olmadığı kadar özgür bir platform var
kimseyi söylediğinden dolayı asmadık küfür ve hakaret olmadığı sürece en hassas olduğumuz konuda Beşiktaş değerlerini aşağılamaya yönelik sözlerdir. Bunuda hoş görün sonuçta burası tarafsız bir forum değil dibine kadar tarafız hepimiz @Hakan Gülcan

Beşiktaş bizim buluşma noktamız zaten abi aşağılama gibi bir durum söz konusu olabilir mi :)  Sadece bazen soru sorasım geliyor ya Necmi abi kızarsa falan diyorum kendi kendime :D bir de malum noktalama işaretleri mevzusu  :lol: :lol:

Çevrimiçi Necmi

Beşiktaş bizim buluşma noktamız zaten abi aşağılama gibi bir durum söz konusu olabilir mi :)  Sadece bazen soru sorasım geliyor ya Necmi abi kızarsa falan diyorum kendi kendime :D bir de malum noktalama işaretleri mevzusu  :lol: :lol:
olmazmı sen başka yerleri takip etmiyorsun herhalde
bu forum neden açıldı sanıyorsun :bandit:
sen sorunu sor kardeşim bir cevabı varsa alırsın mutlaka
olmadı en fazla fırça yersin :D
Beşiktaş taraftarı olmak zor işdir ödenmesi gereken bedeller vardır
zamanında bizde ödedik bu bedelleri şimdi tahsilat zamanı :D

Çevrimdışı GökhanG

Cümleten iyi geceler abilerim,kardeşlerim 1 aydan beri takip ediyorum hep bugün yarın üye olurum dedim ve sonunda oldum:) siteyi çok başarılı buluyorum bu siteyi farkedene kadar stadda ne olup bittiğinden haberim olmuyordu hepinize teşekkür ederim :)
Birgün kalkacaksınız ve hep hayal ettiğiniz şeyleri yapmaya vakit kalmamış olacak. Şimdi tam zamanı. Harekete geçin.

Çevrimdışı Tolga

Cümleten iyi geceler abilerim,kardeşlerim 1 aydan beri takip ediyorum hep bugün yarın üye olurum dedim ve sonunda oldum:) siteyi çok başarılı buluyorum bu siteyi farkedene kadar stadda ne olup bittiğinden haberim olmuyordu hepinize teşekkür ederim :)
:hosgeldin
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi Necmi

hoşgeldin kardeşim
yeni gelenler yaşlarını ve bulundukları illeri yazarsa çok daha güzel olur

Çevrimdışı Sami AKTAŞ

-Çatı açıklanmadı...Çünkü eski açık üzerinde sıkıntı vardı, şimdi karambole getirilip çözülmeye çalışılıyor...
-Koltuklar açıklanmadı...Çünkü stat 50.000 kişilik planlandı ve yapıldı son düzlükte bir punduna getirip kapasite artırılmaya çalışılacak...
-İş planı açıklanmadı...Çünkü tarihler hala net değil, sürekli revize ediliyor...Çim ve çatının bir arada olamayacağı geç anlaşıldı...

Çevrimiçi Necmi

-Çatı açıklanmadı...Çünkü eski açık üzerinde sıkıntı vardı, şimdi karambole getirilip çözülmeye çalışılıyor...
-Koltuklar açıklanmadı...Çünkü stat 50.000 kişilik planlandı ve yapıldı son düzlükte bir punduna getirip kapasite artırılmaya çalışılacak...
-İş planı açıklanmadı...Çünkü tarihler hala net değil, sürekli revize ediliyor...Çim ve çatının bir arada olamayacağı geç anlaşıldı...

yoo çim ve çatı bir arada olacak hatta çim çatıdan önce bitecek diyebilirim
iş planının açıklanmaması aslında muhalif kısmın ve rakiplerin bunu çok fazla kullanacak olması diye düşünüyorum lokal olarak bütün iş planlarında sapmalar olabilir ama bu planın bütününü etkilemediği sürece sıkıntı değildir. Bir hafta on gün sapmalar bu boyutta bir iş için aslında sapma değildir.
stad 50000 kişilik planlanmamıştır o boyutta bir stad değil :D bende ilk başta öyle diye düşünüyordum ama gerçekler görünmeye başladı 50000 olabilmesi için birkaç sıra daha fazla olması gerekir
çatı açıklanmadı ama eski açık üzerinde bir sıkıntı yok asma germe çatıya karar verildikten sonra zaten proje yetkili kurumlara onaylatılmıştır 17 M€ yı plansız bir işe yatıramazsın ama bunu açıklamak farklı bir durum zaten bolcana Beşiktaş düşmanı var açıklamayarak bir çok şeyi onların belli yerlere baskı yapmasınıda önlemiş oluyorsun kimin neyi ne kadar bildiğinin önemi yok önemli olan stadın bizim istediğimiz standartlara yakın yapılması olmalı sonuçta bu işi planlayanlar Beşiktaş düşmanı değil zaten öyle olsalar bu stadıda yapmazlardı, bir on yılda onlar kazma vururlardı

Çevrimdışı KLEBERR

Ben Beşiktaş çocuğuyum...