Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6011492 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ensdndr

Açıkca dün akşamdan sonra bugün stadyum kameralarına bakasım dahi yok. Sanki stadyum inşaatında çalışan işçiler de bizim gibi moralsiz olunca çalışmıyorlar gibi geliyor. Öyle benimsemişizki stadyumdaki emekçileri sanki hepsi bizler gibi Beşiktaş taraftarı sanar noktaya geldim .
Sen , ben yok BeşiktaŞ var !

Çevrimdışı harunmustak

numaralı tarafına sanırsam kiriş takılacak  :icool:
Mustafa Pektemek gibiydin sevgilim, ne yaptığın belli değildi...

Çevrimdışı harunmustak

Çatı firmasının şantiye şefine konuyu sordum dolaylı yoldan.  Benzer problemlerin daha öncede yaşandığını söylediler.

O kirişin işi bitmemiş henüz,  yani daha tam olarak oturtmamışlar.  Canlı yayında kalsınlar sürpriz yapcam demiş  :)

Şahsen büyük bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum.
kiriş sanırım sürprizdi. ama bizim için halatlar artık sürpriz olsun  :busted_cop: :claps:
Mustafa Pektemek gibiydin sevgilim, ne yaptığın belli değildi...

Çevrimdışı eski inönü

ben paletliden böyle bir atak bekliyorum :D
ama oyle olursa çim için bir de koltuk montajının bitmesini beklemek zorunda kalırlar.  :alala:

Çevrimdışı Aram

siyahına mahkumum beyazına sürgünüm !..

Çevrimdışı SDemirsoy

ama oyle olursa çim için bir de koltuk montajının bitmesini beklemek zorunda kalırlar.  :alala:
şaka yapıyorum ama koltuk montajı için vinç gerekmez ki insan gücü ile montajı sağlanıyor bekli tribünlere montaj öncesi koltukları bırakmak için vinç kullanabilirler

Çevrimdışı Yalçınn

Herkeze merhaba uzun ziyaretçilik dönemi sonunda bende aranıza katıldım. Paylaşımlar ve bilgilendirmeleriniz için geçte olsa teşekkürler.

Çevrimdışı FARUK

Herkeze merhaba uzun ziyaretçilik dönemi sonunda bende aranıza katıldım. Paylaşımlar ve bilgilendirmeleriniz için geçte olsa teşekkürler.
Merhaba aramıza hoşgeldiniz

Çevrimdışı Aram

Çevrimdışı ZEKI

:hosgeldin aramiza tabi diger yeni gelen arkadaslairmizda sizlerde  :hosgeldin

Çevrimdışı Efe

:hosgeldin
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı SDemirsoy

şimdi kameradan şöyle stadı bir süzdüm de fazla kiriş kalmadı sanki isteseler bu ay sonu gelmeden bitirirler  :steamed:

Çevrimdışı yigitcan1903

şimdi kameradan şöyle stadı bir süzdüm de fazla kiriş kalmadı sanki isteseler bu ay sonu gelmeden bitirirler  :steamed:
Böyle taramak lazım o zaman  :steamed:

Çevrimdışı Efe

Numaraliya kiris takildi yeni aciga dogru giderlermi acaba :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Yeni gelen abiler kardeşlere :hosgeldin diyorum :)

Bu sene şu inşaat olmasa kafayı yerdik heralde..
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Aram

@Efe 2 tane taktılar. 3. Yolda sanki. Mavi kule vinçte gidiyor

Çevrimdışı idil

Yeter artık yeter çıldırmak üzereyim gerçekten yese intihar edicem ya bu ne mutsuzluktur acıyorum bize ya ne günah işledik bir kere kalbimiz rahat güzel şeyler olsun hayatımızda denizleri aşıp derede boğulmaktan yoruldum :(( negatif enerji için özür dilerim yazmasam daha da kötü oluyorum. Bitsin şu stat allah rızası için artık ya gücüm kalmadı
O ''hafta'' gelsin artık be kardeşim.

Çevrimdışı Efe

Numaralida halatlarin on iskelelere gelmesini saglayacak iskelelerden 2.si kuruluyor
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ebabil

Çevrimdışı idil

Dün ağlamaktan gözlerim şişti hakediyo mu bu taraftar bunu Beşiktaş ın hakkını yiyen eve gidemesin yzıklar olsun
O ''hafta'' gelsin artık be kardeşim.

Çevrimdışı ahmetx

toki arenaya kadar daha hiç bir şey belli olmaz biraz ümitvar olun yahu
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Yeter artık yeter çıldırmak üzereyim gerçekten yese intihar edicem ya bu ne mutsuzluktur acıyorum bize ya ne günah işledik bir kere kalbimiz rahat güzel şeyler olsun hayatımızda denizleri aşıp derede boğulmaktan yoruldum :(( negatif enerji için özür dilerim yazmasam daha da kötü oluyorum. Bitsin şu stat allah rızası için artık ya gücüm kalmadı
Bitmiş bişey yok yav daha Bismillah.

Hala 33. haftaya kadar şampiyonluğu bekliyo olucaz hele şu önümüzdeki 2 maçı da atlatalım
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı ErsinA.

Dün ağlamaktan gözlerim şişti hakediyo mu bu taraftar bunu Beşiktaş ın hakkını yiyen eve gidemesin yzıklar olsun

Dostum karartma içini.    Sakin ol hele.    Daha 4 hafta var.

yakacaz bu forumu şampiyonluğu kutlarken inşallah.

Çevrimdışı ZEKI

Arkadaslar hepimiz icin dun, hayal kırıklıgı olusturdu. Ama lutfen umitli olalim. Olumlu dusunelim. Dusunelimki olumlu seyler bizi bulsun.
Stadimizda kirisler takiliyor, yakinda halatlari gorecegiz. Stadimiz bitince bu duzeni hep beraber yıkacagiz.

Ama bunlari gelin futbol basliginda konusalim.

Taraftar olarak organize olalim. Bu hatalari yapanlari sosyal medyada surekli olarak dile getirelim, uefa ya fifa ya sikayet edelim. 20 milyonu asan Besiktas taraftarinin önünde kim durabilir ki

Çevrimdışı Tolga

:hosgeldin
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...