Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6009121 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ALI RIZA

@ZEKI hocam artık rahat giriyor içeri   :bandit:
Fotolar güzel yükseklik korkusu olmasa  üst katların  son basamagından çekse de boğazı izlesek

Çevrimdışı mert_

eski aciga takilacak zaten bugun yerdeydi..
@ZEKI abi divan üyeleri nasıl buldu stadı, genel düşünceleri neler? çoğu kabası bittikten sonra ilk kez görmüştür belki de.

Çevrimdışı idil

Sorun şu ki adamların zaten istediği bizim oraya 50 bin kişi girmememiz.

Koltuksuza izin verecek olsalar 50 bine de verirler hemen 50 bin olur stad zaten ona müsait.

O yüzden çok zor :)

onun farkındayım ama 42bin seyirci ile 50binin ne farkı var onlar için anlamak mümkün değil. stat boşaltılması max 3 dk farkeder  :iscrewy: tek amaçları muhalefet olmak sanki
O ''hafta'' gelsin artık be kardeşim.

Çevrimdışı Tolga

onun farkındayım ama 42bin seyirci ile 50binin ne farkı var onlar için anlamak mümkün değil. stat boşaltılması max 3 dk farkeder  :iscrewy: tek amaçları muhalefet olmak sanki
Bunun sebebi bence Gs ve Fb'yi ayrı bir statüye sokmak.

Yani Fb ve Gs 50.000 kapasiteli statlarda oynarken diğer takımlar buna biz de dahiliz 35.000-40.000 civarında statlarda oynatılacak.

Ben böyle anlıyorum en azından.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ZEKI

@ZEKI hocam artık rahat giriyor içeri   :bandit:
Fotolar güzel yükseklik korkusu olmasa  üst katların  son basamagından çekse de boğazı izlesek
Bugun eski aciga cikayim dedim, belimi geciyor prekastların boyu sonra hic gerek yok in asagiya dedim . Yukaridan mac izleyecekleirn allah yardimcisi olsun

@ZEKI abi divan üyeleri nasıl buldu stadı, genel düşünceleri neler? çoğu kabası bittikten sonra ilk kez görmüştür belki de.

Localarin oldugu yere cay  kahve meyve suyu  ikramlari koymuslar herkesin elinde bir cep telefonu demir parmakliklarin ardindan stadi fotografliyorlardi.  İş guvenlikciler isi cok siki tutmuslar sızıntı kesinlikle olmuyordu. Ben bile kacamadim dusunun artik. Sag olsun @bjk_mabet geldide onunla gezdik. Asagilari heleki otobus parki devasa bir yer. Hersey dusunulmus. İç içe koridorlar ile stadin izdiham olmadan bosaltilmasi saglaniyor.
Gelenler ne kadar buyuk bir stad ama eski acik neresi kapali numarali neresi bilemiyorum diyorlardi.  Herkesin yon algisi degismişti.
Bence bugun Baskan orda resmen herkese gelin ne yapildi, gorun demek istedi ve bundada cok basarili oldu.

Çevrimdışı idil

Bunun sebebi bence Gs ve Fb'yi ayrı bir statüye sokmak.

Yani Fb ve Gs 50.000 kapasiteli statlarda oynarken diğer takımlar buna biz de dahiliz 35.000-40.000 civarında statlarda oynatılacak.

Ben böyle anlıyorum en azından.

evet ama hala anlayamıyorum neden böyle yapılmak istendiğini, 10 senedir başarı anlamında zayıfladık biz yd yüzünden, 80lerde takımlar Beşiktaş ın B sini duyunca dizleri titrermiş... neden o zaman Beşiktaş ve herhangi bir takımı (fb ya da gs farketmez) iki büyük takım yapmaya çalışmamışlar? garip geliyor şu anki uğraşıları... bilmem anlatabildim mi ama :D

neyse bunu düzeltmek bizim elimizde statla bereber türkiye nin tek büyük takımı olma yolunda ilerleriz umarım... juventus un milan ve inter i ezip bugünlere geldiği gibi.... (doğru örnek oldu mu emin değilim)

Çevrimdışı serti67

eğer kiriş takılacaksa eskı Açığın başlangıcına takılacak orasıda görüş alanımız dışında nöbet tutup napcazz😀😀
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı ALI RIZA

Bugun eski aciga cikayim dedim, belimi geciyor prekastların boyu sonra hic gerek yok in asagiya dedim . Yukaridan mac izleyecekleirn allah yardimcisi olsun

Localarin oldugu yere cay  kahve meyve suyu  ikramlari koymuslar herkesin elinde bir cep telefonu demir parmakliklarin ardindan stadi fotografliyorlardi.  İş guvenlikciler isi cok siki tutmuslar sızıntı kesinlikle olmuyordu. Ben bile kacamadim dusunun artik. Sag olsun @bjk_mabet geldide onunla gezdik. Asagilari heleki otobus parki devasa bir yer. Hersey dusunulmus. İç içe koridorlar ile stadin izdiham olmadan bosaltilmasi saglaniyor.
Gelenler ne kadar buyuk bir stad ama eski acik neresi kapali numarali neresi bilemiyorum diyorlardi.  Herkesin yon algisi degismişti.
Bence bugun Baskan orda resmen herkese gelin ne yapildi, gorun demek istedi ve bundada cok basarili oldu.

Yukarda  izlemek lazım Yukarda Yeni açık   ile kapalı süper   :super: :super: :super:

Çevrimdışı ZEKI

eğer kiriş takılacaksa eskı Açığın başlangıcına takılacak orasıda görüş alanımız dışında nöbet tutup napcazz😀😀
Catı için vinç gelecekmis @serti67

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Yukarda  izlemek lazım Yukarda Yeni açık   ile kapalı süper   :super: :super: :super:
HD demi abi :icool: :super:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı serti67

aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Mayıs 2015, 23:41:55
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
evet ama hala anlayamıyorum neden böyle yapılmak istendiğini, 10 senedir başarı anlamında zayıfladık biz yd yüzünden, 80lerde takımlar Beşiktaş ın B sini duyunca dizleri titrermiş... neden o zaman Beşiktaş ve herhangi bir takımı (fb ya da gs farketmez) iki büyük takım yapmaya çalışmamışlar? garip geliyor şu anki uğraşıları... bilmem anlatabildim mi ama :D

neyse bunu düzeltmek bizim elimizde statla bereber türkiye nin tek büyük takımı olma yolunda ilerleriz umarım... juventus un milan ve inter i ezip bugünlere geldiği gibi.... (doğru örnek oldu mu emin değilim)

Endüstiriyel değildi futbol o zaman :)

O zamanın  bütçeleri şimdikinin yaklaşık yüzde 10'u desek yeri.

Şuan pasta çok büyük ve pastanın bölünmesi işlerine gelmiyor iki kesimin de :)

Juve'de fena lobi var evet lobi çalışmaları ile başlayabiliriz Uefa'nın başkanı bile Juventus sempatizanı :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ALBATROS

Alıntı
otobus parki devasa bir yer.

İşte benim en meraklandığım konulardan biri bu eğer daha önce bahsedildiği gibi turist otobüsleri için park yeri olarak anlaşılır ve gezilerin başlangıç noktası yapılabilir ise iyi bir gelir elde edilebilir. Tribün ve müze gezdirilir ardından yuvaya sokulur 10 turistten 1 tanesi bile forma alsa yeter ardından isteyenler restoran/cafe gibi tesislerden yine bize para bırakır bu tip gezilerde tur şirketinden otobüs park parası alınacağı için stadı bedavaya gezdirsek bile çok işimize yarar. Klübün yurtdışında daha fazla konuşulmasına da yarar sağlar. O bölgede bu kadar zorluğu çekiyorsak bunun kaymağını yemeliyiz.

Çevrimdışı idil

Endüstiriyel değildi futbol o zaman :)

O zamanın  bütçeleri şimdikinin yaklaşık yüzde 10'u desek yeri.

Şuan pasta çok büyük ve pastanın bölünmesi işlerine gelmiyor iki kesimin de :)

Juve'de fena lobi var evet lobi çalışmaları ile başlayabiliriz Uefa'nın başkanı bile Juventus sempatizanı :D

doğrudur... kesinlikle lobi konusunda katılıyorum bugün resmi hesaptan finlandiya da milletvekili olan Beşiktaşlı için tebrik mesajı yayınlandı pek çok kişiye gereksiz geldi ama güzel bir şey. bir şekilde dünyaya sesini duyurmak çok önemli, ülke seçimi biraz yanlış olmuş ama  :evillol:

dediğin gibi gs çok akıllı hareket ediyor, fener başarısız olma ihtimali en düşük klüp bu ülkede, malum asla zenginliği bitmez, ezelden beridir herşey para sayesinde bu yüzden işleri hep çok kolay...avrupa buna müsaade etmeyince zayıfladılar bu sene ama seneye CL ye gitmesine de müsaade etmemeliyiz.. gs de rekabet edebilmek için fransız lobisini kullandı hep, başarılı da oldu 3 senede bi takım büyük işler başardılar. kesinlikle ismimizi avrupa arenasında duyurmak en büyük hedefimiz olmalı...

Çevrimdışı BeBeTo

@BeBeTo abiğcim sizi esefle kınıyorum burada elfler yok burada kartallar var, kartal gözlü insanlar.  :photo:
    Kartalın gözü keskindir,avını metrelerce uzaktan görür,pikesini yapar ve nihai hedefe ulaşır.Elfse candır:)

Çevrimdışı Necmi

tak çıkar olabilir bence. derbi ve avrupa maçlarında çıkarılır kapasite de artmış olur. ama neden imkansız bu ülkede anlamıyorum
uefada yasak dortmund bile uefa maçlarında koltuk takıyor @mactaupe
uefa zorunluluğu bizim federasyonda herşeyde olduğu gibi aynen uyuyor

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Eski açıkta 4 tane kiriş birden koyabilirler bu gece. kirişler varmı yokmu bilmiyorum ama alt yapısı hazır.

Çevrimdışı ZEKI

Tüm Annlerin ve Annelerimizin Anneler gununu kutlar ve Ellerinden operim.

Çevrimdışı Necmi

olmadı. zaten tek büyük biziz diğerleri peşimizden gelir hileyle hurdayla büyüklük olsaydı dünyanın en büyük insanları mafya babaları olurdu. @mactaupe

Çevrimdışı mert_

Çevrimdışı Necmi

Eski açıkta 4 tane kiriş birden koyabilirler bu gece. kirişler varmı yokmu bilmiyorum ama alt yapısı hazır.
bu gece konacakmış kiriş geliyormuş vede vinç :)

Çevrimdışı Necmi

Çevrimdışı TØLGA

bu gece konacakmış kiriş geliyormuş vede vinç :)
  milletçe alkışlıyoruz  :claps: :claps:  :evillol: :evillol: :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı samet67