Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6007984 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Ayberk

Muhaliflerin hiçbiri elle tutulur bir eleştiri yapamadı, Yalçın Karadeniz de buna dahil. Başkanımız en baştan boş muhalefete mahal vermedi, helal olsun
Beşiktaş tek, siz hepiniz

Çevrimdışı selçukaras

Muhaliflerin hiçbiri elle tutulur bir eleştiri yapamadı, Yalçın Karadeniz de buna dahil. Başkanımız en baştan boş muhalefete mahal vermedi, helal olsun

bu karadeniz nasıl oraya başkan oldu. adam cümle kurup kendini ifade edemiyor. hep yarım yamalak. adamın biri iyi dedi seni demiröreni eleştirirken hiç görmedik. neden şimdi bu kadar eleştiriyorsun. seçimi buna karşı kim kaybetmişti bir daha seçilmez umarım. geçen divanda da biri divan kurulu maddelerine göre komisyon kurabilirsin araştırıp sordurta bilirsin demişti hiç yaptın ı dedi cevap veremedi. saçma saçma konuşuyor

Çevrimdışı Ayberk

bu karadeniz nasıl oraya başkan oldu. adam cümle kurup kendini ifade edemiyor. hep yarım yamalak. adamın biri iyi dedi seni demiröreni eleştirirken hiç görmedik. neden şimdi bu kadar eleştiriyorsun. seçimi buna karşı kim kaybetmişti bir daha seçilmez umarım. geçen divanda da biri divan kurulu maddelerine göre komisyon kurabilirsin araştırıp sordurta bilirsin demişti hiç yaptın ı dedi cevap veremedi. saçma saçma konuşuyor
Katılıyorum, 4 sene Demirören'in tayfasında, dünya kadar borç yapılırken sesiniz çıkmıyordu diyen üye kapağı verdi zaten

Çevrimdışı Ayberk

Kulüp binasını da stada taşıyacaklarmış bu arada. Ekim gibi burada oluruz dedi Başkanımız

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Biz burada lisanslı ürünler almaya teşvik konuşmaları yaparken, bir arkadaşımız kırmızı formayı beğenmediğini fakat her üç renkten de forması olduğunu beyan ederken, yine bir arkadaşımız lisanslı ürün almak için özellikle kulübün satış mağazalarını öğrenmek isterken Sayın Başkanımızın da divan kurulu üyesine sen kombine aldın mı diye sorması son derece yerindedir.
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimiçi Necmi

Abi burda ekime razi olmayan 1 kisi bile yok ki :D.bence ekim sarkma degil büyük bir basaridir.
Yonetimin de planlari bu yönde.eger aksilikler cikmazsa Cumhuriyet Bayramimizda stadımıza kavudmamizi kutlariz :)
kendi adına konuş ben razı değilim :bandit:
adanadan hayat pembe görünüyor olabilir ama burda biz telef oluyoruz :D
ekim demek fazladan 3 maç daha ankaraya gitmek demek :busted_cop:
Beşiktaş için feda olsun gideriz ama gitmesek daha iyi olur sanki :bandit:

Çevrimdışı harund1k3

agustos ayina sacma sapan bir cimle ne bileyim eksik cati isleriyle yetistirilmesindense ekim olsun tam olsun bizim icin daha iyi elbette. hep diyorum catin isterse altin kaplama olsun stadin 100.000 kisi olsun stadin cimleri iyi degilse, ne bileyim topun yonunu degistirecek sekilde ruzgar aliyorsa o stat bir halta benzemez. o yuzden daha sabirli olunmasi lazim.

Çevrimdışı Efe

İs plani eylul sonu diyor eylul sonu acilmali bencede bende razi degilim ekime eylulde acmalari lazim biraz cabayla olur bu is
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı yusuf koca

necmi kardeşim ne diyorsa odur

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Yahu ne eylülü.. Direk Ağustos Lazım Ağustos!!

Çevrimiçi Necmi

KONU DIŞIDIR ÖZÜR DİLERİM AMA YAZMAZ PAYLAŞMAZ İSEM DELİRECEM ŞU DİVAN KURULUNDAKİLERE

saat 10:30 dan beri canlı olarak divan kurulunu izliyorum onun için yazacam kusura bakmayın.
stadımızın inşaatından beri tüm forum sitelerinde buradaki insanlarla beraber olduk birşeyşer paylaştık. çoğu zaman muhabbet bana göre bazı konuşmalar gereksiz ve saçma olmasına rağmen. ama buradaki dostların samimiyetinden hiç bir zaman şüphe duymadım.

ben memur bir insanım kongre üyesiyim kombinem var lisanslı ürünlerim var. buradiki çoğu insanda benim gibi. belki çoğu insan asgari ücretli çalışırken forma alıp kombine aldı.

adam divan üyesi en az 25 yıldır BEŞİKTAŞ ımıza üye yani. çıkmış başkanı yeriyor eleştiriyor yok efendim rıza neden loca almış ve diyor ki bu locaları alacak BEŞİKTAŞ lı yokmu, adamların kendisi kombine almamaış bu kulüp neden böyle diyor. yönetime laf atıp arkadan toplantılar yapıyor.

buradaki insanların koltuk makam derdi olmadığı için daha çok BEŞİKTAŞ sevdalısı olduğunu düşünüyorum.

hepinize bir kez daha sozsuz sevgilerimi iletiyorum. inşallah bu sene şampiyon olup stadımıza döneriz.
ama işte o gereksiz ve saçma konuşmalar burayı o şekilde samimi yapıyor burda doğallık var Beşiktaşlılık var burda hiç bir şekilde menfaati olacak kişileri barındırmıyoruz tabi farklı görüşler olacak bunlarda Beşiktaşı kuvvetlendiren şeylerdir saçmada olsa her şey konuşulmalıki doğru olan bulunabilsin
aslında tam olarak istediğim Beşiktaşı ilgilendiren her konunun burada saygı çerçevesinde tartışılabilmesi henüz bunu başaramadık ama çok yol kat ettik
Beşiktaş taraftarı birikimli eğitim seviyesi yüksek bir taraftardır ama buna bağlı olarakta bu tür platformlarda fazlaca boy göstermez
gelin üye olun diyoruz emin olun buraya bir ek katkısı olmayacak sonuçta buraya girildiği sürece ha üye olarak girilmiş ha ziyaretci olarak bizim için aynı değerde ama üye olmanız bu tip platformlarda sesinizi duyurmanız dikkate alınmanızı sağlayacaktır artık Beşiktaş taraftarının izleyici değil katılımcı olması gerekiyor Karadeniz gibi insanlara artık susun demenin yolu buralardan geçiyor bizler sessiz kaldıkça bu insanlar bizim onları onayladığımızı düşünüyor bunun böyle olmadığını gösterme zamanı gelmedimi merak etmeyin burdan bizi kim duyacak demeyin günü gününe takip ediyorlar ve duyuyorlarda bakın günde 45-50 bin giriş var ama bir senede 2000 üye olamadık Beşiktaş taraftarı bumu
@selçukaras ben teşekkür ediyorum senin gıyabında tüm üyelerimize gerçekten burda çok güzel bir taraftarlık örneği gösteriyorlar temennimiz ziyaretcilerimizinde buraya üye olup fikirlerini söylemesi o zaman sesimiz daha gür çıkacaktır
en basitinden bir heykel kampanyası başlattık katılım düşük oldu ama genede peşinden Beşiktaş belediye başkanının stad için Beşiktaş taraftarına güzel bir hediyemiz olacak açıklaması sanırım kampanyamızın hedefine ulaştığını gösterir ama bu binlerle değil onbinlerle olsaydı belediye onun şovunu yapardı bunlar için kalabalık katılım çok önemli
Beşiktaş sürekli saldırı altında haklarımızı aramanın tek yoluda sesimizin gür çıkmasından geçiyor internette her platformda sesimizi duyuralım tepkimizi dile getirelim bu emin olun çok büyük bir güç ve bunu örgütlü bir şekilde yaparsak etkisini anında farkedersiniz

Çevrimdışı Efe

çim yetismez maalesef agustos icin catinin haziran basinda havada olmasi lazimdi oda olmayacak
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

bu sefer sana katılıyorum keşke diyorum ama en iyi tahmin eylül dördüncü çeyreği gibi görünüyor
ağustos olabilmesi için temmuz başında işlerin bitmesi gerekir oda mümkün değil

Çevrimdışı quentine83

yani sonuç olarak en kötü eylül sonu desek , koskoca 4,5 ay var temiz.(tatilleri falan çıkınca).bu 4,5 aylik süre zarfında ince işçilik ,küfeki ,koltuk vs gibi kemik işler bitsin de varsın çimi bekleyelim.bide milli maç arası var bir haftada oradan karımız olacak.ilk haftaları deplasman da oynama işini çözersek ,beklemek güzel bile olur yani...
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı BeBeTo

Cümleten selamun aleyküm büyük Beşiktaş ailesi.Yaklaşık 1 yıldır sizleri takip etmekteyim.Aranıza katılmak artık zorunluluk oldu.
 :lol:

Çevrimdışı Tolga

yani sonuç olarak en kötü eylül sonu desek , koskoca 4,5 ay var temiz.(tatilleri falan çıkınca).bu 4,5 aylik süre zarfında ince işçilik ,küfeki ,koltuk vs gibi kemik işler bitsin de varsın çimi bekleyelim.bide milli maç arası var bir haftada oradan karımız olacak.ilk haftaları deplasman da oynama işini çözersek ,beklemek güzel bile olur yani...
İlk haftaları deplasmanda oynama isteğimiz kabul edilmez bu yüzden sezonun bazı maçlarını başka statlarda oynayacağız maalesef :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Cümleten selamun aleyküm büyük Beşiktaş ailesi.Yaklaşık 1 yıldır sizleri takip etmekteyim.Aranıza katılmak artık zorunluluk oldu.
:hosgeldin @BeBeTo
1 Yıl nasıl dayandın :alala:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Tolga

Aleyküm Selam  :hosgeldin abi

İlk haftaları deplasmanda oynama isteğimiz kabul edilmez bu yüzden sezonun bazı maçlarını başka statlarda oynayacağız maalesef :)
Konya Valisi Beşiktaşlı Avrupa Maçları için Şimdiden Konya ile anlaşılmalı bence :iscrewy:
O Araya KesinlikLe En az 1 Derbiyi sıkıştıracaklar O canımı çok sıkıyor , Belki 2sinide sıkıştırırlar :akuma:

O Renklilerin Vodafone Arenada Ayaklarını titretip hadlerini bildirmeliyiz , İnş Derbiler 29 Ekşmden sonrasına Çıkar fikstürde :money:

Çevrimdışı Tolga

Konya Valisi Beşiktaşlı Avrupa Maçları için Şimdiden Konya ile anlaşılmalı bence :iscrewy:
O Araya KesinlikLe En az 1 Derbiyi sıkıştıracaklar O canımı çok sıkıyor , Belki 2sinide sıkıştırırlar :akuma:
Tabi araya derbi de sıkıştırabilirler haklısın :)

Çevrimdışı talha

Avrupa için Konya on numara olur.Bir ŞL OLURSA DADINDAN YENMEZZ :sevinc
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı quentine83

yani diyeceğim şu: en fazla 5 en az 3 maç kaçıracağız içerde .olursa 1 yada 2 de şampiyonlar ligi.çok ta sıkıntı etmemek lazım.sabırsızlıgımızdan dolayı biraz abartıyoruz artık .kaldı ki bu kaçırdıgımız zamanlar yaz ayları .takıma son kez maddi katkı için olimpiyatı doldurmamız kulübümüz  içinde iyi olacaktır.her işte vardır bi hayır diyelim.
İsmet Yarkın ONUR