@ZEKI hocam artık rahat giriyor içeri 
Fotolar güzel yükseklik korkusu olmasa üst katların son basamagından çekse de boğazı izlesek
Bugun eski aciga cikayim dedim, belimi geciyor prekastların boyu sonra hic gerek yok in asagiya dedim . Yukaridan mac izleyecekleirn allah yardimcisi olsun
@ZEKI abi divan üyeleri nasıl buldu stadı, genel düşünceleri neler? çoğu kabası bittikten sonra ilk kez görmüştür belki de.
Localarin oldugu yere cay kahve meyve suyu ikramlari koymuslar herkesin elinde bir cep telefonu demir parmakliklarin ardindan stadi fotografliyorlardi. İş guvenlikciler isi cok siki tutmuslar sızıntı kesinlikle olmuyordu. Ben bile kacamadim dusunun artik. Sag olsun
@bjk_mabet geldide onunla gezdik. Asagilari heleki otobus parki devasa bir yer. Hersey dusunulmus. İç içe koridorlar ile stadin izdiham olmadan bosaltilmasi saglaniyor.
Gelenler ne kadar buyuk bir stad ama eski acik neresi kapali numarali neresi bilemiyorum diyorlardi. Herkesin yon algisi degismişti.
Bence bugun Baskan orda resmen herkese gelin ne yapildi, gorun demek istedi ve bundada cok basarili oldu.