Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6007980 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı serti67

Bu sınırlamayı kurtuluş reçetesi olarak görmeye çalışmak, aşırı iyimserlik bana kalırsa. Camialara para girişi sportif başarıların kazanıldığı sezonlarda artar. Bu sınırlamayla, iki sene rekabet şansımız büyük ölçüde törpülenecek. Futboldan anlayan anlamayan herkesin birleştiği bir nokta var ki; avrupa arenasında sportif başarı için bu takıma bir iki takviye şarttı. Aynı kadro ile yine Türkiye'de yarışın içerisinde olabiliriz ancak, Şampiyonlar Ligi'nde işimiz çok zor olacak. Oysa Vodafone Arena rüzgarıyla yelkenimizi şişirmeyi umut ediyorduk biz.

Ayrıca mali disiplin için bu tip sınırlamalara dahil olmak zorunda kalacaksak, durum daha vahim bence.

Politik polyannacılığa luzum yok. Cezayı almışız artık. Bundan sadece ibret almalıyız. Sponsor bulma ve stad inşaatında takdir ettiğimiz Fikret Orman'ın da yeterli mali tedbirleri alamamış olduğunu görmüş olduk. Zaten luzumlu tedbirleri almış olsaydı, kendisini sempatik bulmamız pek mümkün olamazdı.

Son tahlilde, Türk futbolunun içine düştüğü mali problemi ancak hükümet çözebilir. (vergi düzenlemeleri ve altyapı yardımları vs) Devlet desteği de belli kriterlere göre verilmeli. Yönetim-saray ilişkileri, camialardan rey devşirme veya intikam aracı  olarak, siyasi propaganda ekseninde değil elbette.
polyanacılık degıl ıste geldıklerınde durum daha vahımdı ama yarısmacı takım kuarbılmek ıcın fazla harcama yapıldı ve bu tedbır alındı uefada bızım oturmus bı kadromuz var bu tedbır bıze malı dısıplını mecbur tutcak sonucta 10 tane adam almamız gerekmıyor dolayısıyla cokta engellemıcek tabıkı hıc olmasaydı daha ııdı ama bu malı sartlarda sar oglu sart oldu maleseff
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı canU

polyanacılık degıl ıste geldıklerınde durum daha vahımdı ama yarısmacı takım kuarbılmek ıcın fazla harcama yapıldı ve bu tedbır alındı uefada bızım oturmus bı kadromuz var bu tedbır bıze malı dısıplını mecbur tutcak sonucta 10 tane adam almamız gerekmıyor dolayısıyla cokta engellemıcek tabıkı hıc olmasaydı daha ııdı ama bu malı sartlarda sar oglu sart oldu maleseff

ayrıca alırsak bile sadece uefa oynatamayacağız. Yani kesinlikle alamayız diye bir kural yok.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Ben izleyemiyorum divan kurulunu, internetten bir yolu var mı forum abi :(

Edit: İzleyemeyenler için; http://www.bjk-tv.com/
[ Son Düzenleme: 09 Mayıs 2015, 11:47:20 Yusuf Tekeli ]
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı bnymnd

Canlı yayını izleyemeyenler için bir kaç resim iyi giderdi?
Acısıyla tatlısıyla geçsin seneler, kalbim BEŞİKTAŞ için zikreder.

Çevrimdışı İki Direk Arası

Kâh Çıkarım Gökyüzüne Seyrederim Alemi,Kâh İnerim Yeryüzüne Seyreder Alem Beni.

Çevrimdışı ekesicil

Çevrimdışı halvetifarazi

başkan tam da olması gerekitği gibi şuan. işte beşiktaş başkanı böyle olacak. elini masaya vuracak.

Çevrimdışı Kartal Ç

Başkan nerdeyse alev alacak  :akuma:

bu toplantı iyi oldu. kimlerin nasıl sabote etmeye çalıştığını göreceğiz.
[ Son Düzenleme: 09 Mayıs 2015, 11:52:11 Kartal Ç ]

Çevrimdışı Eyüp Emir

günaydın divan kurulu canlı yayını sırasında canlı olarak stada arada bir kamera dönüyor sanki paletli takılmayan 5 kolon için harekete geçmiş gibi

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Helal olsun başkana valla burda alkışlıcam nerdeyse :claps: :claps: :claps:

Çevrimdışı İki Direk Arası

Biraz daha zorlasa Beşiktaş alacaklı çıkacak.
Kâh Çıkarım Gökyüzüne Seyrederim Alemi,Kâh İnerim Yeryüzüne Seyreder Alem Beni.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Helal olsun başkana valla burda alkışlıcam nerdeyse :claps: :claps: :claps:
Detayları yazar mısın , İzleyemiyorum şuan deli olacam nerdeyse :akuma: @Yusuf Tekeli
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Detayları yazar mısın , İzleyemiyorum şuan deli olacam nerdeyse :akuma: @Yusuf Tekeli
Başkan diyoki "adidas'la yıllık 600 bin dolar olan sponsorluk anlaşmasını yıllık 5 milyon dolardan 5 yılda 25 milyon dolara çıkardık"

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Çevrimdışı ekesicil

dedigi: bizden önceki dönemde civi cakilmadi, borc olarak gösterilmesi gereken seyler gösterilmedi ve borc 430 milyondu. bende civi cakmasaydim, borc olarak göstermem gereken seyleri borc olarak göstermeseydim su an borc 435 milyondu dedi.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

"Bizim tek derdimiz buraya geldiğimizde sizlerden itibar görmek, yarın birgün öldüğümüzde de Süleyman abi gibi uğurlanmaktır"

Çevrimdışı Emre.Guler

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

"Allah nasip kısmet ederse çatıyı 1 temmuz itibariyle kaldırıyoruz. 1 temmuz itibariyle çatı kalkmış olacak"

Çevrimdışı Eyüp Emir

Başkan 1 temmuz tarihinde çatı havaya kalkıyor dedi :ishock:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

"Çatı kalkmadan çim olmuyor, çatı kalktıktan sonra çime başlanacak. 90 gün, 75 gün. dünyanın son teknolojisini kullanıyoruz. Ümraniyeye 5 milyon tlye yakın yatırım yapıcaz"

Çevrimdışı Türkay

Ümraniye'ye 5 milyon TL lik yatırım yapılacakmış.
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı dogu1903

75 90 gün de çime verdiç

1 temmuzdan sonra 3 ay

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Çatı kalktıktan 75 ila 90 gün içinde stat açılıyomuş

Çevrimdışı YunusEmre

1 temmuz çatı eylül başı ya da sonu stada dönecez diyor başkan önce stad sonra ümraniyenin çimleri değişecek diyor 5 milyon tl ümraniye için harcayacaz diyor... çim için 75 gün en çok 90 gün diyor başkan