Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6001211 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ilhan

Merhaba karakartallar. Aranıza bugün itibari ile katılmış bulunuyorum.
Adminden çok sayıda ileti gördüm misafirlerin üye olması için , sonunda ben de üye olmaya karar verdim bu vesile ile.

Vodafone Arena için geri sayım başladı diyebilir miyiz??
:hosgeldin

Çevrimdışı Necmi

Dun Site yöneticileriyle özelden goruştum zaten , Çozulmuş bir olaymış zaten , Sadece İşin içinde Çok çok ust duzey bir Yetkilinin olması Canımı sıktı Sadece , Yoksa olay çozukmuş herhangi bir sıkıntı yok :ok: @yigitcan1903
Türk basını gibisin  @Yunus Emre Dökmeci
konuları bir ay geriden takip ediyorsun  :alala:

Çevrimdışı martin40

SOn durum ne Çatıcılar ne yapıyor acaba ? fransızlar nerde ?

Numaralida birinci kiris takildi  :ok:

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ALI RIZA

kiriş tamamdır diğerlerini de taksılar ne bekliyorlar ne yavaşlar günde 3 6 tane taksınlar  :bandit: :bandit:

Çevrimdışı harunmustak

Mustafa Pektemek gibiydin sevgilim, ne yaptığın belli değildi...

Çevrimdışı ilhan

@Necmi abi, kirişlerin yeni açıktan sıralı bi şekilde monte edilmesi yerine, numaralıdan devam edilmesinin özel bir sebebi var mı? Halatların serilmesi ile ilgili olabilir mi?

Çevrimdışı Efe

Rampadan foto lazim acildimi acaba merak ettim suan kamyon gelmedi hic
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Rabbim çatıcıları kazan beladan korusun, Amin :)
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Efe

efe takılan yerde güvenlik ağı yoktu değil mi? @Efe
goruntuye gore yok ayrica vinc oraya girebilmis yolu kapatma gibi bir sıkıntı olmayacak numarali tarafinda isler iyi gidiyor biraz cabayla kisa surede gececegiz stada
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Bekrakn

numaralıdaki kirişin takılması için vincin illa ki yola mı kurulması gerekiyor, yoksa statla yol arasındaki boşluğa vincin sığması mümkün mü? bir ara yol izni muhabbeti dönmüştü ama kamerada vincin koluna bakınca sanki vinç yolda değilmiş gibi görünüyor.

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Haldun

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı FARUK

goruntuye gore yok ayrica vinc oraya girebilmis yolu kapatma gibi bir sıkıntı olmayacak numarali tarafinda isler iyi gidiyor biraz cabayla kisa surede gececegiz stada

vinç duvarla sütunlar arasında ise kirişi takabilmesi için ağ konulmamış olabilir
alan dar çünkü

Çevrimdışı ahmetx

her güzelin bir kusuru var işte juve arenada tribünlerden görüşü engelleyen çatı halatı bizde olsa kıyamet kopmuştu.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Necmi

Herkese merhaba,
Epeydir takip ettiğim forum'a sonunda üye oldum. Sanırım 6 aydır aydır takipçi, ziyaretçi formatında; bu forum başlığı altına yazılan her şeyi hemen hemen okudum. Heyacanınızı, mutluluğunuzu, kaygılarınızı, sabrınızı ve birlikteliğinizi izledim. Emin olun, biz kavramına inanmayan beni, her ne olursa olsun her türlü olumlu, olumsuz durumlarda dahi gösterdiğiniz birliktelikle inandırdınız. Üye olup hepinize merhaba demek istedim. Bir de dünyanın en güzel yerlerinden birinde, dünyanın en güzel grubunun bir araya geleceği stadımızda, emin olun zamanı ne olursa olsun, ne zaman biterse bitsin, çok güzel günler yaşayacağımızı düşünüyorum. Bazen gündelik her şeyi kapsar, geleceği görmeyi engeller.  SABIR ! Sabırla emeği geçen, kendini bu işe adamış, maddi manevi yaşamının büyük bir bölünün buraya adamış herkeSe teşekkür edip, desteğe devam...
Hoşgeldin öncelikle bu güzel giriş için teşekkür ederim Beşiktaş zaten büyük bir ailedir. Ailede birlikte haraket eder Burda bunu sağlamak için özel bir çaba harcamadık insanlar burasının kendisine ait olduğunu bilince zaten gerisi kendiliğinden geliyor @agonia perpertua

Çevrimdışı harunmustak

ozaman başka şekilde önlem almışlar. güvenlik ağı olmadan diğer güvenlik önlemi ne merak ettim doğrusu. Emekçilerimize zarar gelsin istemeyiz. geç olsun kazasız belasız olsun  :alala: :iscrewy:
Mustafa Pektemek gibiydin sevgilim, ne yaptığın belli değildi...

Çevrimdışı ALBATROS

kirişleri bi gece 2 de bi öğlen 2 de takıyorlar sağları solları belli olmuyor  :icool:

Çevrimdışı ErsinA.

Numaralıya neden güvenlik ağı takılmadı. fikri olan var mı?

Çevrimdışı Deniz

her güzelin bir kusuru var işte juve arenada tribünlerden görüşü engelleyen çatı halatı bizde olsa kıyamet kopmuştu.
iyi yakalamışsın abi.bu bizde olsa yer yerinden oynardı..

Çevrimdışı samet67

Dün gece 3 e kadar boşuna kiriş nöbeti tuttum, gündüz takacakları tutmuş  :D

Çevrimdışı Efe

ozaman başka şekilde önlem almışlar. güvenlik ağı olmadan diğer güvenlik önlemi ne merak ettim doğrusu. Emekçilerimize zarar gelsin istemeyiz. geç olsun kazasız belasız olsun  :alala: :iscrewy:
farugun dedigi gibi alan cok kisitli eger ag konsaydi vinc hareket edemeyebilirdi bir metrenin bile buyuk onemi var vinc icin o yuzden konmamistir baska turlu onlem alinmistir isciler biyere baglanir kirislerin ustune cikarken sıkıntı olmaz
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmett.67

Kirişleri takmak ,prekast takmaktan kolay galiba... Hemen takıverdiler. Bu ne hız.