Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5999712 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Volkan Başaran

Toki Arena'nın üstünün kapatılması konusunda Galatasaray bir  Kamu Bankası ile anlaşmaya varmış.

Türkiyede ilk olacaklar sanırım.

Bizim stadyumun böyle bir şansı şu an istense varmı ?

Yada planlanan çatı yapıldıktan sonra , ek para harcayarak çatının tamamen kapanma şansı varmı
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

ysariusta

• Ziyaretçi

Toki Arena'nın üstünün kapatılması konusunda Galatasaray bir  Kamu Bankası ile anlaşmaya varmış.

Yada planlanan çatı yapıldıktan sonra , ek para harcayarak çatının tamamen kapanma şansı varmı
germe sisteminde öyle bir şey olacağını sanmıyorum. Hiç tamamı kapalı örneği de görmedik. Bir de tamamı kapalı falan olunca çimdir otdur sıkıntıları olmayacak mı? Zaten açıkken baş edemediler onunla. Zaten bir iki kaşınsalar atacak toki onları oradan diyim ben size

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

germe sisteminde öyle bir şey olacağını sanmıyorum. Hiç tamamı kapalı örneği de görmedik. Bir de tamamı kapalı falan olunca çimdir otdur sıkıntıları olmayacak mı? Zaten açıkken baş edemediler onunla. Zaten bir iki kaşınsalar atacak toki onları oradan diyim ben size
Commerzbank Arena gibi olabilir :)
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı faith

şahsi fikrim çatının tamamen kapatılması bizim stadımız gibi bir konuma ait stadyum için bir şans değildir. Toki Arenanın üstünü kapatsınlar, koltukları alttan ısıtmalı olsun, olmadı girişte battaniye dağıtsınlar isterlerse, yinede bu durum o stadın ne konumunu ne itibarını kurtaramaz.

Ağaçlı yoldan yürüyüp çıktığın stata mis gibi boğaz havası altında top oynamak/maç izlemek varken, kafese ne gerek.

Çevrimdışı SDemirsoy

o zaman çatıyı komple sökecek bunlar :D

Çevrimdışı altanbjk

-3 katı için 10 kamyon gelecek diye duymuştum. -3 zemin mi oluyor yani?
haklisin @yldrmaydn, temizlik var sanki  :tabe:

Çevrimdışı Altuğ

Herkese merhaba,
Epeydir takip ettiğim forum'a sonunda üye oldum. Sanırım 6 aydır aydır takipçi, ziyaretçi formatında; bu forum başlığı altına yazılan her şeyi hemen hemen okudum. Heyacanınızı, mutluluğunuzu, kaygılarınızı, sabrınızı ve birlikteliğinizi izledim. Emin olun, biz kavramına inanmayan beni, her ne olursa olsun her türlü olumlu, olumsuz durumlarda dahi gösterdiğiniz birliktelikle inandırdınız. Üye olup hepinize merhaba demek istedim. Bir de dünyanın en güzel yerlerinden birinde, dünyanın en güzel grubunun bir araya geleceği stadımızda, emin olun zamanı ne olursa olsun, ne zaman biterse bitsin, çok güzel günler yaşayacağımızı düşünüyorum. Bazen gündelik her şeyi kapsar, geleceği görmeyi engeller.  SABIR ! Sabırla emeği geçen, kendini bu işe adamış, maddi manevi yaşamının büyük bir bölünün buraya adamış herkeSe teşekkür edip, desteğe devam...

Hoşgeldiniz daha güzel bir ilk mesaj olamazdı herhalde :)

Çevrimdışı Deniz

germe sistemlerde de var abi tamamen kapalı.Hem de daha güzel açılıp kapanabiliyor.Çelik sistemlere göre çok daha kullanışlı
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Deniz

sahada temizlik işleri başlamış.Temizlik=çatı işlerinin hızlanması.Ortadaki pislik kalksın içerisi çatı vinçleriyle dolacaktır  :icool:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı altanbjk

germe sistemlerde de var abi tamamen kapalı.Hem de daha güzel açılıp kapanabiliyor.Çelik sistemlere göre çok daha kullanışlı

[ Son Düzenleme: 07 Mayıs 2015, 12:03:13 Deniz ]

Çevrimdışı ErsinA.

toprağı kullanmak lazım abi :D @ilhan
@Birisi Ekskavatör sahada değil di demi ? hatırlayamadım

Rampayı ekskavatör yaptı zaten.  :D

Çevrimdışı Deniz

Kamu bankası mı :D.hayatları beleş ya  :evillol:

Çevrimdışı Deniz

Çevrimdışı ahmetx

toki arena forumuna baktım 5 bininci sayfalarda adamlar stadyumu bitirmişler biz wow,dh dan sonra sadece burada 5 bini gördük biz gerçekten sakatız yahu..
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

Fransızlar biz düzenli adamlarız ortalığı temizlemeden çalışmayız demişler herhalde @martin40
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı yash26

Benim çok merak ettiğim birşey var şu stadın üstünün tamamen kapanması çok mühim bir olaymı ?

mevsim olarak genelde sonbahar-kış olarak geçiren avrupada bile saysan 5 tane üstü tamamen kapatılan stad yok.

burda yılda 2-3 kere kar yağıyor diye stadın üstünü kapatıpta napıcaz...

gs gitsin stadına adam gibi çim yapsın böyle abuk subuk birşeye harcama yapacağına

Otoban kenarı değil,Boğaza karşı.Toki değil ALIN TERI

Çevrimdışı ahmet türken

Harika bir şey fakat çatıyla ,açılıp kapanan örtünün birleştiği yerden yağmur yada kar akar gibime geliyor. Ama bence gereksiz bir maliyet. Maç esnasında zaten çatıyı kapatmak yasak. Senede birkaç gün kar yağacak diye o kadar masrafa girilmez. Bırak cinconlar verdiği taahhüdü yerine getirsin. Daha çok krize girsinler. Onlara kalsa yapmayacaklarda üstünü kapatacaz diye anlaşma imzaladılar. Yoksa atılacaklar ordan

Çevrimdışı Factatum

Konser benzeri etkinliklerin haricinde çatının kapatılması pek anlamlı değil.

Sadece multifonksiyonlu stadlarda çatının üstü kapalı olur. Hem basketbol, hem rugby, kapalı salon futbolu, hem yüzme, kapalı salon atletizm, hem bisiklet, hem konser, hem toplantı vs organizasyonlarına dönüştürülebilme kabiliyeti olması gerekir. Devlet cincon'a bildiğin eziyet ediyor. O çatıyı yapmadan stadın dışını yapsınlar önce. Çıplak beton stadın cephesi.

Çevrimdışı Rebel_Eagle1903

Benim çok merak ettiğim birşey var şu stadın üstünün tamamen kapanması çok mühim bir olaymı ?

mevsim olarak genelde sonbahar-kış olarak geçiren avrupada bile saysan 5 tane üstü tamamen kapatılan stad yok.

gs gitsin stadına adam gibi çim yapsın böyle abuk subuk birşeye harcama yapacağına

Kesinlikle katılıyorum gereksiz gösterişten başka bir şey değil. Üstünü kapatacaklarına hibrit çim yasınlar. Ama şöyle bir durumda var bildiğim kadarıyla stadı teslim alırken üstünü kapatmak için sözleşme imzalanmış istese şu an gsye tekmeyi vururlardı. Bulabilirsem o maddeleri atarım
“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler” Süleyman SEBA

Çevrimdışı kralkartal

Abi birakin ustu tamamen kapali futbol stadimi olur basketbol salonu gibi allah korusun en istemedigim seylerden biri acik olsun ferah ferah miss..

Çevrimdışı Barış1903

Çok haklısın. Biz demiyormuyduk takım sokakta oynasa kaldırıma tribün kurarız diye. Bence gereksiz masraftan başka birşey değil kapalı olması

Çevrimdışı Hasandyz

Galatasaray keyfinden kapatmıyor zaten. Toki stadı yaparken Galatasaray çatıyı komple kapalı hale getirecek diye sözleşme yapmış. Çatıyı yaptırmadığı için Galatasaray stad devrini alamadı. Dolayısıyla stadı kullanarak hiçbir kredi çekip borçlarını yapılandıramıyor. Ayrıca Toki Galatasaray  ı staddan çıkarabileceğini belirtiyor bu sebeple. Zorla gereksiz bir çatı yaptırıyorlar yani.

Çevrimdışı Deniz

Ortalık kaç güne temizlenir saha ortasında çok fazla gereksiz şey var..

Çevrimdışı altanbjk

catinin kapanmasi demek daha cok konser aktivite vs. = daha cok gelir.Tabii Maaliyet ile uzun vaadedeki getirisi hesaplanmasi gerek