Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6001305 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ONUR KOLCU

gs stadı konum  itibariyler olimpiyat stadına yakın tipte bi yer , bizim  öyle bir şeye ihtyacımız  yok senede  taş çatlasın 3 tane içsaha macı soguk havaya  denk gelir okadar da olsun artık , her şeyi abartamaya gerek yok.

eğer öyle bi stat yapılacaksa bence sivasa yapılmalı bana göre türkiyenin en sert iklimi olan şehirdir eğer oraya bile yapılmadıysa bizimkisi fantaziden baska  bişey değildir.
[ Son Düzenleme: 07 Mayıs 2015, 12:44:26 ONUR KOLCU ]

Çevrimdışı murat_

Fikret baskan tesislerdeki cimler hic olmasin diye bir kac inek almis oraya salmis sampiyonluk kutlamalarinda kesip barbeku yapacakmis  :ishock: :halay: :D

Çevrimdışı siyah-1903

o stadın üstünü kapatacak bir bütçe ayırabilseydik herkes muhteşem bir şey, işte bu falan diye methiyeler dizecekti.. gerçek şu ki ona ayıracak paramız yok şuanda, o sebeple ileride yapılabilecek şekilde (commerzbank benzeri) çatı statiği oluşturuldu, belki ilerde rahatlarız da kapatıp daha fazla organizasyon çekeriz diye.. kimse sanmasın çatı kapanır yapılınca bunu maç için yada burdaki fanatik seyirciler için yapacaklar.. bu işlemin esas amacı mekanı 12 ay kullanılabilir bir eğlence merkezine dönüştürmek..

yani çok da fifi, hiç de önemli değil, umurumda değil, üstü açık olsun efil efil mihvalinde açıklamalar o açıklamayı yapanın kendi vizyonudur.. beşiktaşın vizyonu daha büyük olduğu için 5-10 yıl içerisinde o çatı kapanacaktır
"Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır"

Çevrimdışı ozan062

Toki Arena'nın üstünün kapatılması konusunda Galatasaray bir  Kamu Bankası ile anlaşmaya varmış.

Türkiyede ilk olacaklar sanırım.

Bizim stadyumun böyle bir şansı şu an istense varmı ?

Yada planlanan çatı yapıldıktan sonra , ek para harcayarak çatının tamamen kapanma şansı varmı

tamamen kapanmasındansa 360skorboard için ben bankayla anlasırım
bosver catıyı ama onemli olan bu esas:D son donemdeki stadların hepsinde oluyor hem hazır bizimkiler statigide boyle yapmısken kacarmı:)
bunun için ankarada yatıp kalksınlar heturlu destek cıkarım:D
[ Son Düzenleme: 07 Mayıs 2015, 12:57:44 ozan062 ]
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

ysariusta

• Ziyaretçi

Kamu bankası mı :D.hayatları beleş ya  :evillol:
Kamu bankaları parayı bedava mı veriyor dediler sana. İnan bana öyle değil

Çevrimdışı martin40

Fransızlar biz düzenli adamlarız ortalığı temizlemeden çalışmayız demişler herhalde @martin40

Vallah olabilir abi, titiz adamlardir Fransizlar  :lol:

Su an hafyirat sürüyor  :ok:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Aynen böyle :ok:

Ve bildiğim kadarıyla çatımız daha fazla ağırlığı taşıyabilecek kapasitede. Buna skorboard ve commerzbank stili kapama dahil :)
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı ensdndr

Merhaba karakartallar. Aranıza bugün itibari ile katılmış bulunuyorum.
Adminden çok sayıda ileti gördüm misafirlerin üye olması için , sonunda ben de üye olmaya karar verdim bu vesile ile.

Vodafone Arena için geri sayım başladı diyebilir miyiz??
Sen , ben yok BeşiktaŞ var !

Çevrimdışı e.keles

numaraliya kiris geliyor galiba dostlar. hayirli olsun :) :ishock:

Çevrimdışı ErsinA.

Yeni konu sonrası yeni gelen tüm üyelere  :hosgeldin 

darısı şuanki 163 misafirin başına  :icool:

Çevrimdışı Deniz

Merhaba karakartallar. Aranıza bugün itibari ile katılmış bulunuyorum.
Adminden çok sayıda ileti gördüm misafirlerin üye olması için , sonunda ben de üye olmaya karar verdim bu vesile ile.

Vodafone Arena için geri sayım başladı diyebilir miyiz??
:hosgeldin .Biz 2 senedir geri sayıyoruz  :D .İnce işçilikler hızlandı,ısıtma soğutma cihazlari geldi kurulumu yapıldı,yürüyen merdiven bile geldi.Artık az kaldı bitecek  :icool:

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı Deniz

Ben bu tuvalate şey yapmaya kıyamam :)

çok iyi ya. :)
Biz yine stadın ordaki caminin wcsine gideriz  :evillol:

Çevrimdışı ensdndr

:hosgeldin .Biz 2 senedir geri sayıyoruz  :D .İnce işçilikler hızlandı,ısıtma soğutma cihazlari geldi kurulumu yapıldı,yürüyen merdiven bile geldi.Artık az kaldı bitecek  :icool:
Açıkcası buraya üye olmasak da her gün canlı yayın kamerasını takip ederek bende geri sayıyorum. Ancak inşaattan hasbelkader anlayan bir renktaşınız olarak diyebilirim ki işin zoru gitti kolay kısmı kaldı. Bundan sonra yapılacak işler eş zamanlı yürüyebilir. Yani soyunma odaları ve tuvaletler restoranlar cafeler yapılırken aynı zamanda elektrifikasyon,sinyalizasyon, anons sistemi, merkezi ısıtma ve soğutma tertibatları gibi işlemler eş zamanlı oldukça hızlı tamamlanabilir. Zemin için mecbur çatı bekleniyor ki stadın açılışını esas geciktiren unsur.... Kısmet bakalım umarım önümüzdeki sezonun ilk avrupa kupası maçına yetişir.
Sen , ben yok BeşiktaŞ var !

Çevrimdışı Deniz

@Necmi abi @Efe abi uyuyorsa uyandır hep o uyuyorken takıyorlar kaçırmasın  :evillol:

Çevrimdışı SDemirsoy

Biz yine stadın ordaki caminin wcsine gideriz  :evillol:
arayıpta bulamadığın mı  :kop: :D

Çevrimdışı Deniz

Çevrimdışı ahmetx

Çatının commerzbank gibi olması stadyumun çok fonksiyonlu olmasını sağlar ancak bizim çatının üstünün kapatılması için 20 milyon euro gerekli ayrıca Gs çatıyı kapattırıp stadın kullanım hakkını alıp yeni sponsorluklar almayı hedefliyorlar,kapatmadığı takdirde devletin gs yi staddan çıkarma riskleri var.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Efe

@Necmi abi @Efe abi uyuyorsa uyandır hep o uyuyorken takıyorlar kaçırmasın  :evillol:
valla he bugun tatilim 1 e kadar yattim ortalik karismis yine  :D rampa acilmis bi dikkatli seyredeyim bakalim
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmetx

bu wc ler taraftar wc leri değil vip wc ler
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ErsinA.

bu wc ler taraftar wc leri değil vip wc ler

yani istesekte, kıysakta yapamayız diyosun  :D

Çevrimdışı ALI RIZA

SOn durum ne Çatıcılar ne yapıyor acaba ? fransızlar nerde ?