2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12837915 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Ersoy

Federasyon işi masal.

Eskişehirli Kulach'ın lisansı 1 günde - Ukrayna Federasyonu - Figueras'ın lisansı 2 günde çıktı. - İspanya Federasyonu - 

1 haftada belgeler her türlü yetişir.
Tolgayi mı oynatmak istiyorlar acaba ? Başka bir nedeni olamaz.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Scout

Malum Sitenin Radyosundaki Adam Daha Haber Yok Diyor  :alala:
Pika Pika

Çevrimdışı karakartalım

Abi bu renklilerinde etekleri tutuştu yok geçen sene Süleyman SEBA sezonu diye Beşiktaş'ı şampiyon yapacaklar dediler bu sene hakeza öyle bunlar öyle bir korkuyorlarki bizden iyice paranoyak oldular...
kesinlikle bizim aleyhimize olan durumları hep lehimize gibi algılayıp haksızlık yapiyolar kafasindalar derler ya insan nasılsa karsisindakinide öyle bilir kendileri sikeci bizi de sikeci saniyolar ama anlayamadiklari biz tutup kupayı al tff dedik madem şike yaptık aklanana kadar sizde dursun biz cezamiza raziyiz ayrıca bize sike dedikleri olayda ıbrahim akın bize iki gol attı ve ondaki transferin aynı metodunu dünyada münih levandowski için yapmıştı. ama fb kupalarının verebildilermi veremedi neden yemiyor çünkü biliyorlar ve o sene şampiyonlar ligine ts gitti bu demektir ki uefanin nezdinde şampiyon ts.
Varsın olsun üstümüzden gitmesin keder
Siyah beyaz f. orman bize bir ömür yeter
Senin aşkın uğruna ölmeye değer
Beşiktaşım sevmişiz seni...

Senin sevgin uğruna tüm stadlarda
Aç kaldık susuz kaldık deplasmanlarda
Doyduk senin aşkının o sıcaklığıyla
Beşiktaşım sevmişiz seni...

Çevrimdışı atalay

Tolgayi mı oynatmak istiyorlar acaba ? Başka bir nedeni olamaz.

Sebebini bilemem. Fakat nedeni bu değildir.

Çevrimdışı talha

Bizimkiler bir isim dahamı getirecek anlamadım ki sene sonu hepsini birlikte mi çıkartacaklar?
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı cursedofdragon

Bizimkiler bir isim dahamı getirecek anlamadım ki sene sonu hepsini birlikte mi çıkartacaklar?

sene sonu değilde bu sinan engin'in dediği doğruysa douglas silva ile de ilgileniyormuşuz halen 400-500 bin € fark var diyordu onu bekliyor olabiliriz çok saçma ama aklıma başka birşey gelmiyor.

boyko geleli 1 hafta oldu 1 haftadır evraklar gelmez mi ?

Çevrimdışı talha

sene sonu değilde bu sinan engin'in dediği doğruysa douglas silva ile de ilgileniyormuşuz halen 400-500 bin € fark var diyordu onu bekliyor olabiliriz çok saçma ama aklıma başka birşey gelmiyor.

boyko geleli 1 hafta oldu 1 haftadır evraklar gelmez mi ?

Şu Douglas'ı niye inadına istiyoruz anlamadım çözemedim gitti. Bir albenisi de yok. Hem de pahalı. Bazen bizimkilerin işine akıl sır erdirmek mümkün değil.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Blackmd1

Gelmedi mi lisans daha  :s20:

Çevrimdışı Ersoy

Gelmedi mi lisans daha  :s20:
Gelmedi gelmeyecek abi yoklar bu akşam.

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı BelekKartaLı

DHA nın 30 dakika once yaptığı haberde ikisininde lisansının bugun yetişemediği icin oynamayacağı yazıyor..

http://www.milliyet.com.tr/besiktas-ta-boyko-ve-alexis-in-besiktas-2185895-skorerhaber/?ref=OtherNews
Sana Söz Büyük Başkan.Şampiyon Olamasakta Hep Şerefli Kalacağız..!!!

Çevrimdışı tangaz

yönetim ısrarla arefeyi gösterip bayramı yaşatmıyor bize :isad:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Ensar

İspanyolların Çağlar'ın en az 5 maçını daha izleyeceğini anlatan Başkan Özkan, "Valancia'nın scout ekibi Çağlar için olumlu rapor verdi. Ancak yöneticiler PTT 1.Lig'deki düşük kalite yüzünden oyuncumuzu bir süre daha izlemeyi düşünüyor. Rakiplerin Altınordu karşısında savunma ağırlıklı oynadıklarını, Çağlar'ı kora kor bir maçta görmek istediklerini ilettiler. Sezon bitince oturulur konuşulur. Bu oyuncuyu isteyen Beşiktaş'la görüşme önceliğimiz var. Ama ben Çağlar'ın gelişimi için Avrupa'ya gitmesinden yanayım" dedi.
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Kalyoncu

İspanyolların Çağlar'ın en az 5 maçını daha izleyeceğini anlatan Başkan Özkan, "Valancia'nın scout ekibi Çağlar için olumlu rapor verdi. Ancak yöneticiler PTT 1.Lig'deki düşük kalite yüzünden oyuncumuzu bir süre daha izlemeyi düşünüyor. Rakiplerin Altınordu karşısında savunma ağırlıklı oynadıklarını, Çağlar'ı kora kor bir maçta görmek istediklerini ilettiler. Sezon bitince oturulur konuşulur. Bu oyuncuyu isteyen Beşiktaş'la görüşme önceliğimiz var. Ama ben Çağlar'ın gelişimi için Avrupa'ya gitmesinden yanayım" dedi.
Beşiktaşa nasıl fazla kitlerimin derdine düştü başkan şimdiden ama unuttuğu birşey var fikret ormanı tanıyamamış daha

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Gokhan Yedek kalmayi dert etmiyor anlasilan..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı mehmetthedum

Ntvspor  muhabiri, lisansların yarın çıkacağını ve yeni transferlerimizin pazartesi günü ilk 16 maçında oynayabileceği haberini verdi spor merkezi programında.

Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Ntvspor  muhabiri, lisansların yarın çıkacağını ve yeni transferlerimizin pazartesi günü ilk 16 maçında oynayabileceği haberini verdi spor merkezi programında.
Nihayet :)
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı cursedofdragon

sonunda :D

Çevrimdışı tangaz

gelinen nokta da lisanları görmeden inanmam :)
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

Şenol hoca ilginç kadro çıkarmış kaleci hariç 3 yedek var sadece

Çevrimdışı Scout

Aha Boykoyu Gördüm  :kop: :kop: :kop: Maçı İzliyor
Pika Pika

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Şenol hoca ilginç kadro çıkarmış kaleci hariç 3 yedek var sadece
Serdar milosevic tosic necip kerim veli tosun bence bunlar hep yedek.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı aek

Bu Miloseviç'i kim aldırdıysa bir daha tesislerin 100 metre yakınından bile geçmesine izin vermeyeceksin

Çevrimdışı BelekKartaLı

Vallahi hasta olucam yataklara düşücem çaresiz hastalığa yakalanıcam sonu olmayan bi yola giricem kötü yola düşücem ben ya

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vallahi hasta olucam yataklara düşücem çaresiz hastalığa yakalanıcam sonu olmayan bi yola giricem kötü yola düşücem ben ya

:kop:

Allah korusun aga :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı BelekKartaLı

:kop:

Allah korusun aga :D

Ya kardes sen soyle sacımda bir tane beyaz yoktu daha gencecik adamım yasım daha 29