2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12859022 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

bende göremiyorum merak ediyorum ne paylaştın :D  :evillol:

Çocukluğu. Boyko ayıya biniyor :kop:

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

ÖZEL HABER: Fikret Orman, Alliance Riviera Stadında gelecek sezon planlamamızda yer alan Hatem Ben Arfa'yı takip etti..

ziyechi alsalar keşke

Çevrimdışı mellfred

Sinan engin murat kalkavanın adaylığını açıkladı az önce. 50 milyon avro hibe ile geliyormuş 😊

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 26 Ocak 2016, 02:47:49
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Sinan engin murat kalkavanın adaylığını açıkladı az önce. 50 milyon avro hibe ile geliyormuş 😊

Murat Kalkavan 3 yıl önce ölmedi mi?
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Necmi

Murat Kalkavan 3 yıl önce ölmedi mi?
bu gelmesine engelmi :D

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 26 Ocak 2016, 02:56:17
  • Beşiktaş / Bodrum
bu gelmesine engelmi :D

Beşiktaş ölüyü diriltir diyorsun @Necmi abi :D

Adımız ölücüyüe çıktı pazarlıktan ama bu kadarını beklemiyordum  :kop:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Necmi

Beşiktaş ölüyü diriltir diyorsun @Necmi abi :D

Adımız ölücüyüe çıktı pazarlıktan ama bu kadarını beklemiyordum  :kop:
şimdi bunu izliyordum

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 26 Ocak 2016, 03:06:04
  • Beşiktaş / Bodrum
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi COB

Törenin sezon sonu gideceği belli ise şimdiden Januzaj'a çökebiliriz geleceğe yatirim olarak.

Çevrimdışı Türkay

Burak Kalkavan geliyormuş 50 milyon dolar ile de o kim ya :D
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Semih

Hıncal uluçu sevmem ama güzel konuştu gazeteyi kaldırıp fb nin Gazetesi dedi bu algı olayları bu fenere fena patlayacak ben söyleyeyim bir puan kaybında etraf toz duman algıdan eser kalmaz :)

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

hürriyet gerçekten ağır fener fanatikliği yapıyor, uzun zamandır dikkatimi çekmişti benim de. cnntürke çıkıp hürriyete katıldığından beri u.meleke'nin yorumları bile değişti. fener kendisi gazete çıkarsa böyle algı oluşturamaz.
banane abi! en büyük BEŞİKTAŞ

Çevrimdışı Semih

Burak Kalkavan geliyormuş 50 milyon dolar ile de o kim ya :D

o hibe işleri falan yalan, inş. yemez kongre üyeleri. nolucak 50m vericek de transfer mi yapıcaz? hala bunlara inananlar var mı ya :) bütün klüpler ffp'ye takılıyor biz de milleti hala şu kadar para vericekmiş kandırıyorlar. ünal aysal gs ye aday olduğunda 100 milyon $ vericek diyorlardı, adamların şuan ki hali ortada.
banane abi! en büyük BEŞİKTAŞ

Çevrimdışı Kemal

Şu an Beşiktaş ile şampiyonluğa odaklanmış durumdayım .

Çevrimdışı uno_bjk

Günaydın forum ahalisi. Bugun instagramda bir resimde ömeri gördüm konya ile kiralık anlaşması iptal oldu diye bir haber vardı sanırım takımda kalmış buna çok sevindim bence mustafayı kiralık gönderelim ömer bu şansı hakediyor en azından mustafadan daha çok
[ Son Düzenleme: 26 Ocak 2016, 08:45:19 uno_bjk ]
**_bjk1903bjk_**

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Şu an Beşiktaş ile şampiyonluğa odaklanmış durumdayım .
ben de odaklanmış durumdayım abi bir de maça çıksak tam olacak :D

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Günaydın forum ahalisi. Bugun instagramda bir resimde ömeri gördüm konya ile kiralık anlaşması iptal oldu diye bir haber vardı sanırım takımda kalmış buna çok sevindim bence mustafayı kiralık gönderelim ömer bu şansı hakediyor en azından mustafadan daha çok
nerde o günler yollamıyorlar vallahi :D

Çevrimiçi Koa_lAA

günaydın..

karşıyım parayla gelene... hazıra can dayanmamakta. bunu y.d de gördük... projeyle gelsinler... sürdürülebilir bir yapı kurmak önemli olan..

Çevrimdışı tangaz

günaydın..

karşıyım parayla gelene... hazıra can dayanmamakta. bunu y.d de gördük... projeyle gelsinler... sürdürülebilir bir yapı kurmak önemli olan..

ya da para (çok para) + proje + sürdürülebilir bir yapı üçlüsü ile de isteyen geleblir :biggrinking:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı brkntcnr

Gelmek isteyen başkan boş para ile gelmemeli. Mesela o hibeyi nerede kullanacağını belirtmeli. 50 milyon hibe edeceğim bu hibeyle de şunu yapacağım yaptığım işin sonucunda bu kadar gelir getireceğim, sportif anlamda şu şu sistemi kuracağım diye gelmeli. Yoksa sadece para vericem diye gelirse o iş yaş. 

TURKCELL T60 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Koa_lAA

ya da para (çok para) + proje + sürdürülebilir bir yapı üçlüsü ile de isteyen geleblir :biggrinking:

e tabi onu yapanın başımızın üstünde yeri var... :)

Çevrimdışı tangaz

e tabi onu yapanın başımızın üstünde yeri var... :)

mesela Arap sermayesi M.City'yi aldığında herkes burun kıvırıyordu ama şimdi adamların yaptığı tesisler alt yapı yatırımları falan örnek gösterilmeye başladı. böyle paralılara söylediğin gibi can kurban başımızın üzerinde yeri var :)
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimiçi Koa_lAA

mesela Arap sermayesi M.City'yi aldığında herkes burun kıvırıyordu ama şimdi adamların yaptığı tesisler alt yapı yatırımları falan örnek gösterilmeye başladı. böyle paralılara söylediğin gibi can kurban başımızın üzerinde yeri var :)

he yok abi arap,katar,rus,hindistan gibi zenginlerin gelip kulübe çökmesine de karşıyım ben...

çünkü onlar genelde gösterişi seven kişiler.. hep en iyisini alalım.. en pahalısını alalım fln..

paralı adam gelsin tamam ama durmadan kulübe para aktarmasın.. belirli yatırımları yaparak gelir yaratsın..topcu satsın.. forma satsın.. genç yetenekleri bulsun,geliştirsin,kazansın ve satsın(bu var oğuzhan,töre,frei,tosun)...

ffp olayı sırf bu arapların önüne geçebilmek için çıkarıldı zaten... yoksa adamlar rekabeti bitireceklerdi..

Çevrimdışı Anıl

Ömer Antalya'ya kiralandı 1.5 yıllıktı sanırım :)

Çevrimdışı Hicks

Her Beşiktaşlının izleyip, izlettirip, yayması gereken video... Yönetim sessiz kalıyor ise biz kalmayacağız !!!

Aziz Yıldırım Sezonu Fenerbahçe'si hakemlerle ilerlemeye devam ediyor:
https://amp.twimg.com/v/506ce70f-e509-479f-befc-6f5f87d1c59d
Yine bir akşamüstü meyhanede,
Masada 70'lik rakı su ile
Dertlerim çok büyük anlamaz kimse,
Beşiktaş sevgisi böyledir işte...