2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12865734 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı tangaz

Fikret orman şampiyonluğun sadece sahada kazanılmadığını anlayacak, anlayacak da geç olacak.

bu evrimi zamanında aziz yıldırımda geçirmişti hatta mesajın onun cümlesidir. sonrasında yaptıkları ortada. ben açıkcası tek adamlıkmış, camianın üstünde görürmüş cümlelerini doğru bulmuyorum. ben skora bakıyorum şampiyonluk sayısına bakıyorum. benim şuan neden şampiyonluk sayım 25 değil ona bakıyorum. 34 yıldır yoğun şekilde dönen oyunları biliyorum ve bunun şampiyonluk sayılarımızı nasıl geri bıraktığını biliyorum.  şahsen şampiyonluk sayımız 25 olacaksa ben tek adamlığı peşinen kabul ediyorum...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı mehmetthedum

Mesela bir hamle olarak ;

Federasyon ve mhk'ye "yazı" ile fb ve gs maçlarına ve o maçlardan 1 maç evvelki maçlara hakem atamasının uefa'dan yapılmasını talep edebiliriz. Bağırıp çağırmaya gerek yok. Kalem kılıçtan keskindir.

Yazıya en geç 30 gün içinde gerekçeli cevap vermeleri gerekiyor.. versinler cevabını.. desinler ki biz hakemlerimize güveniyoruz. o cevabı da teminat gösterip, eğer ilgili maçlarda gariz hata olursa, istifaya davet edersiniz.

Herkes ayağını denk alsın demiş olursunuz...

Bence yapalım bunu..
Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Çevrimdışı aykut.celenk

@Serhat Akkaya ben senin söylediklerine katılıyorum ama senin söylediklerinde destek versek bile kongrede divanda başkanın kuyusu kazılır. Benim bahsettiğim olay bu (yanlış lanse etmiş olabilirim). Taraftarın bir kısmı destek verince diğer kısmı kuyu kazıyor.

Çevrimdışı tangaz

Başkana Demirören e hesap sor diyen kimdi? Nantes taraftar grubu mu?
Pafla çıkıcam diyip çıkmayan başkan Abramovicti zaten, senelerdir bizi doğrayan hakemlerin halen bize atanmasına ses çıkarmayan başkan da Fiorentino Perez, tüm takımını yabancı kuralını göre koyan ama ilk fırsatta kaldırılmasına karşın tek bir kamuoyu oluşturmayan en azından bunun karşılığında bir fayda sağlamayan Başkan'da başkasının başkanıydı zaten. Bunlar gibi onlarca örnek var. Bunlar olduğunda camia bir ses bekledi, biz bireysel olarak gidip basın bildirisi mi yapacağız Federasyon binası önünde, yediğimiz tazyikli suyla kalırız. Siz sonuçtan girişe gitmeye çalışıyorsunuz ama işler öyle değil, giriş gelişme olmadan sonuç olmaz.

noktasına virgülüne kadar katılıyorum :claps: :claps: :claps:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

buda karizma :)

Adam da acaip bi tip var ya.

İspanyol yakuzası :evillol:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Savaş

İçimden bi his delinin önde gideni bi adam aldık diyor :D Bence Alexis tutacak. Sevicez biz bu adamı.

Çevrimdışı cursedofdragon

Bu arada takımın toplam piyasa değeri 122,55 milyon € oldu :)

Çevrimdışı brkntcnr

Metin Albayrak : "Erteleme maçlarını 3 ve 18 Şubat'ta oynamak istiyoruz. Bizim öngörümüz bu. ".  Hadi bakalım inşallah.

TURKCELL T60 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı solar

Mesela bir hamle olarak ;

Federasyon ve mhk'ye "yazı" ile fb ve gs maçlarına ve o maçlardan 1 maç evvelki maçlara hakem atamasının uefa'dan yapılmasını talep edebiliriz. Bağırıp çağırmaya gerek yok. Kalem kılıçtan keskindir.

Yazıya en geç 30 gün içinde gerekçeli cevap vermeleri gerekiyor.. versinler cevabını.. desinler ki biz hakemlerimize güveniyoruz. o cevabı da teminat gösterip, eğer ilgili maçlarda gariz hata olursa, istifaya davet edersiniz.

Herkes ayağını denk alsın demiş olursunuz...

Bence yapalım bunu..

Katiliyorum. Cirkef camiasinin destegi ile herseyi ve herkesi manipüle etmeye calisan bir despotun tavirlarini kendi takimimin baskaninda görmek istemiyorum. Ki ilk yarim sezonunu saymazsak baskanligi döneminde diger renklinin kendisinden 2 kere daha fazla sampiyon olmus olmasi da bagirip cagirmanin mutlak basari olarak geri dönmediginin bir göstergesi. Onu bunu örnek alarak degil profesyonel ve akilci bir yolla tepkisini ortaya koyan bir yönetim beni daha cok mutlu eder. Bekleyip görecegiz.

İçimden bi his delinin önde gideni bi adam aldık diyor :D Bence Alexis tutacak. Sevicez biz bu adamı.

ben ısındım iş yapıcak gibi bir his var içimde :)

Çevrimdışı Çağatay

bu evrimi zamanında aziz yıldırımda geçirmişti hatta mesajın onun cümlesidir. sonrasında yaptıkları ortada. ben açıkcası tek adamlıkmış, camianın üstünde görürmüş cümlelerini doğru bulmuyorum. ben skora bakıyorum şampiyonluk sayısına bakıyorum. benim şuan neden şampiyonluk sayım 25 değil ona bakıyorum. 34 yıldır yoğun şekilde dönen oyunları biliyorum ve bunun şampiyonluk sayılarımızı nasıl geri bıraktığını biliyorum.  şahsen şampiyonluk sayımız 25 olacaksa ben tek adamlığı peşinen kabul ediyorum...

tek adam yada değil ama şampiyonluk sayısı dedik değil mi mesela gs nin 8-0 ile kazandığı şampiyonluk var
bi ortamda söylediğinde hepsi susuyor neden ? çünkü nasıl alındığı belli ne yollarla alındığı belli
ben öyle bir şampiyonluk görmek istemem müzemizde. Yada aziz döneminde kazandıkları penaltılar verilen verilmeyen kırmızılar
şu anda bile her maşları şaibeli herkes altında bir şey arıyor ben bizim takımda böyle olsa bundan rahatsızlık duyarım
aziz tek adam...diktatör... astığım astık bir yapı, ki tek adamsan bu onu gerektirir
medya elinde, tff, mhk, hakemler istediği gibi medyada at koşturuyor
dün bile pereira maç sonrası basın toplantısında soru almıyor ve bir muhabir haklı tepki gösteriyor ama ne işe yarayacak
toplu bir şekilde tepki verebilirler mi basın toplantılarına sadece kameraman gönderebilirler mi
öttürürler adamı..
ama aynı olay epl de olsun bakalım kim kimi öttürüyor
ne sosyal ne yazılı nede sözlü medya
hiçbirinde iyi değiliz
hepsinde organizeler
ve bu şekilde istedikleri algıyı oluşturabiliyorlar
biz burda yemiyoruz belki ama sadece burası yetmez
fb nin cezalı olduğu zamanlardaki yabancı kuralı
ve cezası biteceği zaman değişen yabancı kuralı
ne oldu da birden her şey değişti
o kadar çok bakılması gereken incelenmesi gereken parametre var ki....
sıkıldım valla ben bu işlerden...
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı sallapati

30-31 ocak neden maç yok? ben milli ara sanmıştım ama milli maçlar da yok.. İspanya, almanya  liginde falan maç oynanıyor o tarihlerde..

neden 31 ocakta oynanmıyor mersin maçı?

bu aradabu tff,  ts maçını fb-bjk maçının öncesine koymazsa ben de bişey bilmiyorum..

Çevrimiçi Necmi

Başkana Demirören e hesap sor diyen kimdi? Nantes taraftar grubu mu?
Pafla çıkıcam diyip çıkmayan başkan Abramovicti zaten, senelerdir bizi doğrayan hakemlerin halen bize atanmasına ses çıkarmayan başkan da Fiorentino Perez, tüm takımını yabancı kuralını göre koyan ama ilk fırsatta kaldırılmasına karşın tek bir kamuoyu oluşturmayan en azından bunun karşılığında bir fayda sağlamayan Başkan'da başkasının başkanıydı zaten. Bunlar gibi onlarca örnek var. Bunlar olduğunda camia bir ses bekledi, biz bireysel olarak gidip basın bildirisi mi yapacağız Federasyon binası önünde, yediğimiz tazyikli suyla kalırız. Siz sonuçtan girişe gitmeye çalışıyorsunuz ama işler öyle değil, giriş gelişme olmadan sonuç olmaz.
hımm ama onlar zamanında esas hesap sormaları gerektiği anda yeter demirören yeter,
çıldırt bizi başkan demiyorlarmiydı :alala: benmi yanlış hatırlıyorum senin elindeyken hesap sormayıp tersine alkışlayıp
sonra dönüpte hesap sor diyemezsin kimseye madem hesap sorulması gerekiyordu zamanında tribünde çıldıracağına hesap soracaktın.
yani şimdi Demirörene hesap sor demek hükümsüzdür geçmiş ola. unutmayın bu kulübe parayı bağışlayacağım diyip senetleri cebine korken alkışlanıyordu.
zamanında kendn soramadın hesabı şimdi başkasındanmı bekliyorsun derler insana demin anlattığım şeye geliyor konu
kendini hiç bir şeye mecbur hissetme ama sürekli birilerinden bir şey iste sorumlu tut. Kendi bildiği yoldan yapmasınada müsade etme
illaki senin zamanında yapamadığın şeyi yapman gerektiği gibi yapsın istiyorsun.

Çevrimiçi Necmi

tek adam yada değil ama şampiyonluk sayısı dedik değil mi mesela gs nin 8-0 ile kazandığı şampiyonluk var
bi ortamda söylediğinde hepsi susuyor neden ? çünkü nasıl alındığı belli ne yollarla alındığı belli
ben öyle bir şampiyonluk görmek istemem müzemizde. Yada aziz döneminde kazandıkları penaltılar verilen verilmeyen kırmızılar
şu anda bile her maşları şaibeli herkes altında bir şey arıyor ben bizim takımda böyle olsa bundan rahatsızlık duyarım
aziz tek adam...diktatör... astığım astık bir yapı, ki tek adamsan bu onu gerektirir
medya elinde, tff, mhk, hakemler istediği gibi medyada at koşturuyor
dün bile pereira maç sonrası basın toplantısında soru almıyor ve bir muhabir haklı tepki gösteriyor ama ne işe yarayacak
toplu bir şekilde tepki verebilirler mi basın toplantılarına sadece kameraman gönderebilirler mi
öttürürler adamı..
ama aynı olay epl de olsun bakalım kim kimi öttürüyor
ne sosyal ne yazılı nede sözlü medya
hiçbirinde iyi değiliz
hepsinde organizeler
ve bu şekilde istedikleri algıyı oluşturabiliyorlar
biz burda yemiyoruz belki ama sadece burası yetmez
fb nin cezalı olduğu zamanlardaki yabancı kuralı
ve cezası biteceği zaman değişen yabancı kuralı
ne oldu da birden her şey değişti
o kadar çok bakılması gereken incelenmesi gereken parametre var ki....
sıkıldım valla ben bu işlerden...
akşam gülüyorum adamlar tv de kendi meslektaşlarını bile savunamadılar ya
bir insan bu kadarmı birilerinin uşağı olur.

Çevrimdışı sallapati

Metin Albayrak ın bu konularda çok çok pasif kaldığını düşünüyorum.. her şeye toz pembe bakıyor...

Çevrimdışı TALAT

allahtan ikili tartismalara girmeyin denmis. yoksa son 3 son sayfadir necmi abiyle serhat akkayanin tartismalarini okuyor olurduk.
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimiçi Necmi

allahtan ikili tartismalara girmeyin denmis. yoksa son 3 son sayfadir necmi abiyle serhat akkayanin tartismalarini okuyor olurduk.
biz tartışmıyoruzki kavga eder bir halimizmi var sohbet ediyoruz
konu üzerinde karşılıklı görüşlerimizi söylüyoruz.

Çevrimdışı Çağatay

akşam gülüyorum adamlar tv de kendi meslektaşlarını bile savunamadılar ya
bir insan bu kadarmı birilerinin uşağı olur.

medyanın içine düştüğü durum tam bir dram şu olay karşısında
adam gücünün farkına bir varabilse bütün başkanları susturabilir
hepsi çekinirler ama nerde....
normal şartlarda medyanın bazı konularda acımasız olması gerekir
ama bizimkiler aynı şartlarda kedi yavrusu olduğu için
malesef medyayı kullanabilen kazanıyor
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

Aras'ın kiralanmama durumu varmis, takimda kalabilirmis.

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Sarp

Aras'ın kiralanmama durumu varmis, takimda kalabilirmis.

Bu beni memnun eder. Ancak Aras'ı alırken sen git yarım sezon
kendini İspanya'da göster. Her şey iyi giderse kalabilirsin (satış yolu ile)
dediysek, motivasyon olarak düşüş yaşayabilir.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Bakın bu çok komik...

Başkanımız Fikret Orman, BJK TV'nin canlı yayınında yaptığı konuşmada şunları söyledi;

Başkanımız erlenenen Mersin İdmanyurdu ve Trabzonspor maçlarıyla iligili olarak ise; “Ne zaman bizim maçımız var, kar yağışı başlıyor. 'Hayır var' demek lazım. Takımımız çok kuvvetli. Kuvvetli kadromuzla çıkacağız topumuzu oynayacağız” dedi.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Bizim Başkan Fikret Orman'ın boyunu bilen var mı acaba. Alexis Delgado hakkında 1.83 ve 1.85 boy bilgileri var. Nette aradığımda Başkanımızın boyunu 1.79 yazmışlar ama fotolarda Alexis'ten 10 cm uzun gibi . Ben stoperimizin uzun boylu olmasından yanayım , mesela Zago 1.88 idi  :)
Tek Büyük Beşiktaş

Bizim Başkan Fikret Orman'ın boyunu bilen var mı acaba. Alexis Delgado hakkında 1.83 ve 1.85 boy bilgileri var. Nette aradığımda Başkanımızın boyunu 1.79 yazmışlar ama fotolarda Alexis'ten 10 cm uzun gibi . Ben stoperimizin uzun boylu olmasından yanayım , mesela Zago 1.88 idi  :)

1.89 fikret orman.

Çevrimdışı Zoro

Erdal Torunoğulları face de yayınlamış. Londraya seyahat ediyormuş

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

Bu beni memnun eder. Ancak Aras'ı alırken sen git yarım sezon
kendini İspanya'da göster. Her şey iyi giderse kalabilirsin (satış yolu ile)
dediysek, motivasyon olarak düşüş yaşayabilir.
Bende kalmasi taraftariyim ama bu adam ilk 11 oynamali ritm bulmasi icin.. bizim takimda su an icin zor..

2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk