bu evrimi zamanında aziz yıldırımda geçirmişti hatta mesajın onun cümlesidir. sonrasında yaptıkları ortada. ben açıkcası tek adamlıkmış, camianın üstünde görürmüş cümlelerini doğru bulmuyorum. ben skora bakıyorum şampiyonluk sayısına bakıyorum. benim şuan neden şampiyonluk sayım 25 değil ona bakıyorum. 34 yıldır yoğun şekilde dönen oyunları biliyorum ve bunun şampiyonluk sayılarımızı nasıl geri bıraktığını biliyorum. şahsen şampiyonluk sayımız 25 olacaksa ben tek adamlığı peşinen kabul ediyorum...
tek adam yada değil ama şampiyonluk sayısı dedik değil mi mesela gs nin 8-0 ile kazandığı şampiyonluk var
bi ortamda söylediğinde hepsi susuyor neden ? çünkü nasıl alındığı belli ne yollarla alındığı belli
ben öyle bir şampiyonluk görmek istemem müzemizde. Yada aziz döneminde kazandıkları penaltılar verilen verilmeyen kırmızılar
şu anda bile her maşları şaibeli herkes altında bir şey arıyor ben bizim takımda böyle olsa bundan rahatsızlık duyarım
aziz tek adam...diktatör... astığım astık bir yapı, ki tek adamsan bu onu gerektirir
medya elinde, tff, mhk, hakemler istediği gibi medyada at koşturuyor
dün bile pereira maç sonrası basın toplantısında soru almıyor ve bir muhabir haklı tepki gösteriyor ama ne işe yarayacak
toplu bir şekilde tepki verebilirler mi basın toplantılarına sadece kameraman gönderebilirler mi
öttürürler adamı..
ama aynı olay epl de olsun bakalım kim kimi öttürüyor
ne sosyal ne yazılı nede sözlü medya
hiçbirinde iyi değiliz
hepsinde organizeler
ve bu şekilde istedikleri algıyı oluşturabiliyorlar
biz burda yemiyoruz belki ama sadece burası yetmez
fb nin cezalı olduğu zamanlardaki yabancı kuralı
ve cezası biteceği zaman değişen yabancı kuralı
ne oldu da birden her şey değişti
o kadar çok bakılması gereken incelenmesi gereken parametre var ki....
sıkıldım valla ben bu işlerden...