Sabahtan beri yıllar önce elimizden çalınmış şampiyonlukları, malatya maçlarını ,8-0 lık ankaragücü maçlarını, arif in kendini yere atıp penaltı almalarını, hakemlerin bizim kalemize attığı golleri, erman toroğlu ahmet çakar gibi eyyamcıların krallarını, Sergenin vanspora attığı ve elle kesilen frikiği, son 10 yıldır algı operasyonları yapan aziz yıldırım mahmut uslu gibi futbolun yüzkarası şikecileri, kendine Beşiktaşlıyım diyip Sebayı yollayan iktidar adamları olan içimizdeki Beşiktaş düşmanlarını, şu anki Federasyon başkanı en büyük fenerli yıldırım demiröreni, emrenin biliçe ettiği küfürleri, fenerin haksız yere aldığı onca penaltıyı, Necipin olcayın delgadonun cissenin derbilerde yediği haksız kırmızı kartları, burağın arif abisinden esinlenip kendini yere atmalarını, anelkanın nobrenin önder turacının elle gollerini ve aklıma gelmeyen gelse de satırların yetmeyeceği pozisyonları izleyip veya hatırlayıp iyice karamsarlığa düşüyorum.
İşallah bu sene bu düzeni bozacağız, ben bu haksızlıklardan bıktım usandım umarım yöneticilerimizde bize karşı oynanan oyunların farkına varırlar.