2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12868695 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı ALI RIZA

Şampiyonluğu hesiye ediyoruz klup olarak 3 yil 3 kez hediye hayirli olsun

Çevrimdışı Kalyoncu

Şampiyonluğu hesiye ediyoruz klup olarak 3 yil 3 kez hediye hayirli olsun
Taraftar böyle yaparsa hediye edilir tabi ne oldu kim öldü kim kaldı trabzonda cavanda olsa ne olur olmasa ne olur mersinin başına ümit özat gibi hoca gelse ne olacak yapmayın etmeyin basının gazına gelen ilk sizlersiniz niye gitsin şampiyonluk adam kendi evinde zor kazanıyo bide ne diyosunuz basın yazıyo çiziyo ilk etkilenen bizim takım adamlar hem rehavete kapılır taraftar sitesinde görmüştüm karda lider olanları güneşimizle eriteceğiz diye aynen öyle ne kadar duygusal bir taraftar profilimiz var

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı tangaz

Bazen kendi şansını kendin yaratırsın. Biz son dönemlerde bize dayatılan maç takvimleri konusunda hiç sesimizi çıkarmadık çıkarmadıkça da kafamıza vurdular. Burası Türkiye sesini çıkarmazsan ensene vurup ekmeğini alırlar. Bunu zamanla öğreniriz umarım.

bizim pısırık duruşumuz maalesef büyük başkan rahmetli Seba döneminden bize kalan en kötü miras asil duracağız Beşiktaşlı duruşu falan derken kahpe bizans oyunları altında kalmamıza neden oluyor...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı AmaralGürses

Bir tane "yırtık" yöneticimiz yok ki şöyle krizleri fırsata çevirsin...

Çevrimdışı Kalyoncu

bizim pısırık duruşumuz maalesef büyük başkan rahmetli Seba döneminden bize kalan en kötü miras asil duracağız Beşiktaşlı duruşu falan derken kahpe bizans oyunları altında kalmamıza neden oluyor...
Sen bunu pısırık duruş olarakmı nitelendiriyosun?  Bu forum başka demiştim ama buranında cılkı çıktı daha Beşiktaşlının ne demek olduğunu anlayamamışız şampiyonluk gelsinde hertürlü ayak oyunlarına her türlü (Hakaret Yasak)₅ her türlü ihanete adaletsizliğe razı olan insanlar var yazık çok yazık siz böyle yaparsanız takım napsa yeri lafa gelince şöyle renkli böyle renkli der durursunuz onlara benzemek için elinizden ne gelse yapacaksınız

Çevrimdışı Kutay

acilen çirkef bir yöneticiye ihtiyacımız var  keşke böyle biri olsaydı yönetimde
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı Tolga

Hala 1 puan farkla lideriz rahat olun :eyes
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Sosa ve Alexis'i baya karıştırcaz saha içinde. Acayip benziyolar arkadaş :evillol:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Sen bunu pısırık duruş olarakmı nitelendiriyosun?  Bu forum başka demiştim ama buranında cılkı çıktı daha Beşiktaşlının ne demek olduğunu anlayamamışız şampiyonluk gelsinde hertürlü ayak oyunlarına her türlü (Hakaret Yasak)₅ her türlü ihanete adaletsizliğe razı olan insanlar var yazık çok yazık siz böyle yaparsanız takım napsa yeri lafa gelince şöyle renkli böyle renkli der durursunuz onlara benzemek için elinizden ne gelse yapacaksınız

Adam çirkeflik yapalım demememiş ki, sessiz kalmayalım demiş, sesimizi çıkartalım demiş. Daha yazılanı anlayacak kapasiteden uzaksınız gelip burada insanlara itham da bulunuyorsunuz. Haksızlığa karşı sesini çıkartmak ne zamandan beri renkli olmak oluyor. Biraz yazılanları idrak edip öyle yazın, ilk aklınıza geleni yazmayın çekingeniz varsa da özelden mesaj atın.
[ Son Düzenleme: 25 Ocak 2016, 12:55:18 Serhat Akkaya ]
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tangaz

hiç alakası yok! bu forum halen başka, buranın cılkının çıkmasını tayin etmek ne size ne bana düşmez. forumun kalitesi ve ilkelerinin korunması konusunda gayet titiz bir duruş var. kendisinden baya büyük bir adama sen vb bir üslupla kavgacı cümleler kurmak aslında forumun kalitesine yakışmıyor bence. bu nokta da dilerseniz önce bir kendinize çeki düzen vermenizi öneririm.

biz ayak oyunları ile başarılı olalım asla demedik ama bize karşı yapılan ayak oyunlarını bozalım duruşu sergiliyoruz. bunu şöyle de düşünebilirsiniz. çalıştığınız bir işiniz var evinize ekmek götürmeye çalışıyorsunuz ama birileri ayağınızın altını oyuyor. bu oyunu bozup rıskınıza sahip çıkmak gibi.  şayet günlük hayatınızda böyle bir durum başınıza gelse ne yapardınız? bizim beklentimiz ve dileğimiz bu, camiamızın ve yönetimlerimizin eksik kaldığını düşündüğümüz yön bu...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Mavi Tuna

Maçların ertelenmesi kötü oldu ama buradan hareket ile olumsuz bir hava oluşturulmamalı. Çok soğuk ve karda bizim gibi teknik olan bir takım için sıkıntılar da olabilirdi. Footbollcu çıkıp işini düzgün yaparsa iki takımıda rahat geçeriz. Puan farkı 5 oldu felan hikaye.

Fener nereye kadar sekecek bakalım. Ben kaç maçını izledim çok kötüler, hiçbir takım bize oynadığı gibi oynamıyor Fener'e karşı benim en uyuz olduğum nokta bu.

Kupa maçlarında yeni oyuncular oynatılmalı takım as kadro ile çıkıp maç kondisyonu kazanmalı.

Tapatalk ile Note 3 N9005 LTE cihazımdan gönderildi

Çevrimdışı Deniz

Kimse renkli olalim falan demiyor.
Hakkini savun diyor.hak bu adi ustunde bir konuda hakliysan sonuna kadar savunmalisin savunmuyorsan burda sikinti var demektir.

Senin takimin ust uste 2 macini tff nin goz gore gore karli havada oynafmaya calismasindan dolayi erteleniyor.mersin maci 2 saat trabzon maci 1 gun once oynansa o maclar oynanacakti.yetkililer kar yağışının gelecegini 1 hafta onceden soylerken seni inatla o saatte oynatmaya calisiyorlarsa burda art niyet vardir.hakkini da savunmuyorsan problem sendedir.

Mersin bizim karsimiza t direktoru olmadan ,trabzon 1 hafta onceki bursa faciasinin moral bozuklugu, daha cicegi burnunda tdirektoru ve eksik oyuncusu ile cikacakti.senim rakibin butun dezavantajlara sahipken bu maclar ertelenerek avantaj saglamasina goz yumuluyor ve sen buna tepki gosterenlere kiziyorsun oyle mi?

Besiktasin hakki goz gore gore gasp edilmistir buna sessiz kalanlar da olasi puan kayiplarimin en buyuk sorumlusudur.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

bencede bilice güvenmiyordum ama şenol hocanın sistemi ve kendisine inanıyorum

Çevrimdışı tangaz

Arkadaşlar 4 puan farkla lideriz rahat olun  :icool:

kadıköy feneve mezar olacak!!!

Çevrimdışı Kalyoncu

hiç alakası yok! bu forum halen başka, buranın cılkının çıkmasını tayin etmek ne size ne bana düşmez. forumun kalitesi ve ilkelerinin korunması konusunda gayet titiz bir duruş var. kendisinden baya büyük bir adama sen vb bir üslupla kavgacı cümleler kurmak aslında forumun kalitesine yakışmıyor bence. bu nokta da dilerseniz önce bir kendinize çeki düzen vermenizi öneririm.

biz ayak oyunları ile başarılı olalım asla demedik ama bize karşı yapılan ayak oyunlarını bozalım duruşu sergiliyoruz. bunu şöyle de düşünebilirsiniz. çalıştığınız bir işiniz var evinize ekmek götürmeye çalışıyorsunuz ama birileri ayağınızın altını oyuyor. bu oyunu bozup rıskınıza sahip çıkmak gibi.  şayet günlük hayatınızda böyle bir durum başınıza gelse ne yapardınız? bizim beklentimiz ve dileğimiz bu, camiamızın ve yönetimlerimizin eksik kaldığını düşündüğümüz yön bu...
Yaş konusu sonradan dank etti özür dilerim ama şampiyonluk gitti yok şu oldu yok bu oldu nereye gidiyo niçin gitsin gs cumartesi oynadı geçen hafta yagmadı pazar yagdı iptal oldu bunun pısırıklıkla ne alakası var ha maçları 24-25 ine koyarlar o zaman kimse ses çıkarmaz o zaman dersiniz Fenerbahçe maçı eskişehirdeydi şiddetli kar bekleniyodu yagmadı şimdi iptal olsaydı o aynı şeylerimi söyleyeceklerdi bize? Burada eleştirilecek konu 24-25 konulmaması onuda dile getirmişler medyanın yaptığı algıyı eleştirebilirsiniz onlarda yersek diye uğraşıyolar işte 17 şubatta tekrar lideriz 6.haftada perçinleriz olur biter pısırık kelimesi olmamış

Çevrimdışı mülkübey

Benim şahsi görüşüm artık şerefli ikincilikleri hazmetmemek yönünde . Aziz yeteri kadar başkalarının şampiyonluğunu çaldı. Bu son bulmalı.

Aşkımız Siyah Beyaz !

Sen zafere inanırsan , zaferde sana inanır .

Çevrimdışı Ceeyyhun

biraz da iyi tarafından bakalım;
bu ertelenen maçlar oynanana kadar fenerin puan kaybettiğini düşünün. mesela önümüzdeki hafta Antalya'da galip gelemediklerini.
biz de Antep'i yendiğimiz takdirde ardaki puan farkı 2 ya 3 olacak. bu kez puan tablosuna baktığımızda Beşiktaş 2-3 puan geride ama 2 maçı eksik diyeceğiz. o zaman şemsiye terse dönmüş olacak. Psikolojik baskı onların üzerinde olacak. yani kısacası 'Enseyi karartmayalım' derim. Vardır bunda da bir hayır.

Çevrimdışı tangaz

Yaş konusu sonradan dank etti özür dilerim ama şampiyonluk gitti yok şu oldu yok bu oldu nereye gidiyo niçin gitsin gs cumartesi oynadı geçen hafta yagmadı pazar yagdı iptal oldu bunun pısırıklıkla ne alakası var ha maçları 24-25 ine koyarlar o zaman kimse ses çıkarmaz o zaman dersiniz Fenerbahçe maçı eskişehirdeydi şiddetli kar bekleniyodu yagmadı şimdi iptal olsaydı o aynı şeylerimi söyleyeceklerdi bize? Burada eleştirilecek konu 24-25 konulmaması onuda dile getirmişler medyanın yaptığı algıyı eleştirebilirsiniz onlarda yersek diye uğraşıyolar işte 17 şubatta tekrar lideriz 6.haftada perçinleriz olur biter pısırık kelimesi olmamış

şampiyonluğun falan gittiği yok ben 1 değil  4 puan farkla lider olduğumuzu ifade edenlerdenim. feneve kadiköyde çakacağız hiç şüphem yok bundan. lakin biz uzun yıllardır hep sessiz kalıyoruz. mesela hiç bir yönetici geçen sene 2.yarıdaki başakşehir maçında verilmeyen penaltımızı isyan bayrağı açarak dillendirmedi standart hakem hatası muamelesi ile sustular. cincon ne hatalarla şampiyonluğu aldı. kayıp yaklaşık 30milyon Euro. fenerin cezalı olduğu sene konyada şarlatan bir hakem lig ikinciliğimizi ama şampiyonlar ligine direkt gitme hakkımızı gasp etti. kayıp hanesine bir 30 milyon euro daha ekleyin. eder size 60 milyon euro. yaklaşık 200 milyon TL. düşünsenize bu paralarla stadımızı da daha rahat bitiririz transferde de 1 milyonluk değil 5 milyonluk adamlar alırız kadro kalitemizi yükseltiriz ve başarılar +gelirler katlanarak çoğalır. zincirleme bir reaksiyon bu. pekii bunlarla ilgili ne yaptı sevgili yöneticilerimiz. yanıtı siz de biliyorsunuz bende. Hiçbirşey yapmadan izlediler. işte bunun adı üzülerek ifade ediyorumki pısırıklıktır...

Çevrimdışı ALI RIZA

Taraftar böyle yaparsa hediye edilir tabi ne oldu kim öldü kim kaldı trabzonda cavanda olsa ne olur olmasa ne olur mersinin başına ümit özat gibi hoca gelse ne olacak yapmayın etmeyin basının gazına gelen ilk sizlersiniz niye gitsin şampiyonluk adam kendi evinde zor kazanıyo bide ne diyosunuz basın yazıyo çiziyo ilk etkilenen bizim takım adamlar hem rehavete kapılır taraftar sitesinde görmüştüm karda lider olanları güneşimizle eriteceğiz diye aynen öyle ne kadar duygusal bir taraftar profilimiz var

Cavanda kim ya kim oynarsa oynasin umrumde değil nasa basi oyunlarindan korkuyorum yoksa bjk formasını koy macta garantidir...

Çevrimdışı Serdkar

Beyler bu Haftasonu niye Mac yok

Çevrimdışı Kalyoncu

şampiyonluğun falan gittiği yok ben 1 değil  4 puan farkla lider olduğumuzu ifade edenlerdenim. feneve kadiköyde çakacağız hiç şüphem yok bundan. lakin biz uzun yıllardır hep sessiz kalıyoruz. mesela hiç bir yönetici geçen sene 2.yarıdaki başakşehir maçında verilmeyen penaltımızı isyan bayrağı açarak dillendirmedi standart hakem hatası muamelesi ile sustular. cincon ne hatalarla şampiyonluğu aldı. kayıp yaklaşık 30milyon Euro. fenerin cezalı olduğu sene konyada şarlatan bir hakem lig ikinciliğimizi ama şampiyonlar ligine direkt gitme hakkımızı gasp etti. kayıp hanesine bir 30 milyon euro daha ekleyin. eder size 60 milyon euro. yaklaşık 200 milyon TL. düşünsenize bu paralarla stadımızı da daha rahat bitiririz transferde de 1 milyonluk değil 5 milyonluk adamlar alırız kadro kalitemizi yükseltiriz ve başarılar +gelirler katlanarak çoğalır. zincirleme bir reaksiyon bu. pekii bunlarla ilgili ne yaptı sevgili yöneticilerimiz. yanıtı siz de biliyorsunuz bende. Hiçbirşey yapmadan izlediler. işte bunun adı üzülerek ifade ediyorumki pısırıklıktır...
Peki ne yapmalarını bekliyosunuz çıkıp ne demeliler mesela hakkımız yeniyo şu oldu bu oldu maç bitmiş gitmiş şampiyonluk çıkıp asıp kesmesimi lazım yada sarayamı gidelim yada aziz yıldırım gibi tehditmi edelim hakem odasımı basalım çıkıp hakkımız yeniyo dedi tv de ne değişti ne oldu kasımpaşa maçını tekrarlattı geçen sene bende hakem odası basarım dedi elimize ne geçti yine hakem hatalarına kurban gitmedikmi maçları istediğimiz tarihte oynatsınlar yeter çıkıp esip gürlemek havayı germekten başka bir işe yaramaz bu gerginliğide biz kaldıramıyoruz

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Beyler bu Haftasonu niye Mac yok
kupa maçları var abi ondan dolayı aslında olmaması daha iyi gibi 2 tane maç yapcak takım alışacak antep maçında boykoyu kalede görürüz

Çevrimdışı Serdkar

kupa maçları var abi ondan dolayı aslında olmaması daha iyi gibi 2 tane maç yapcak takım alışacak antep maçında boykoyu kalede görürüz

Kupa Maclari Hafta ici...
Biz Carsamba günü oynuyoruz

Çevrimdışı eaglekartal

hafta sonu kupada 2.tur elemeli maçlar oynanacak kazananlar bir üst tura çıkacak

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

kupa maçlarından dolayı ara verildi hafta sonu maç olmayacak ama sanırım fikstür sıkışmasın diye yapıldı.