2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12868528 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı tuncaboylu

Rahat olun beyler ya. Takımımız bu ligin üzerinde top oynuyor. Mersin'le en formda döneminde oynasak ve sahaya 10 kişi çıksak bile yeneriz.

Benzer şekilde Trabzonspor'un ahı gitmiş, vahı kalmış.

Ayrıca unutmayın: Baskı önde gidenin üzerindedir, geriden gelenin değil. Lider takım her zaman daha stresli oynar, bırakın fenerbahçe sahte liderliğin baskısını yaşasın 3-4 hafta. Dün gördük işte, üç buçuk atıyorlardı ikinci yarıda.

Maç takviminin sıkışması da çok büyük sorun olmayacak, kadromuz yeterince geniş. Ayrıca eksik maçlarımızın stres yoğunluğu Fenerbahçe'nin Avrupa Kupası maçlarıyla karşılaştırılamaz.

Yöneticilerin şimdiden akıl oyunlarına girmesine de gerek yok, geçmişte de gördük ki bu tip şeyler hep dönüp dolaşıp bize girmiştir. Beşiktaş için konuşursak, mağduriyet cazgırlıktan daha fazla prim yapar. Çünkü cazgırlık yapacak medya gücümüz yok.

Taraftar olarak şu "Fener'i şampiyon yapacaklar" psikolojisinden kurtulun. Sen kafanı böyle hazırlarsan, şampiyonluğu kazanacağın varsa da kazanamazsın.

Çevrimdışı eaglekartal

kupa maçlarından dolayı ara verildi hafta sonu maç olmayacak ama sanırım fikstür sıkışmasın diye yapıldı.
haftasonuda maç var dostum kupada 2. tur eleminasyon sistemi ile maçlar yapılacak.tek maç üzerinden.

Çevrimdışı GÖRKEM

Aras ise yarar mi?

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

haftasonuda maç var dostum kupada 2. tur eleminasyon sistemi ile maçlar yapılacak.tek maç üzerinden.
bilgi için teşekkürler bilmiyordum.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Aras ise yarar mi?
o şuan belli olmaz ama kağıt üzerinde çok iyi transfer

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı murat_

https://twitter.com/turkishgoaIs/status/691587988271304705
kaya cilingiroglu baya iyi ozetlemis demiroreni helal olsun valla birde devlet kanalinda yapmis yakinda kovulmasa iyi ...

Çevrimiçi Necmi

şampiyonluğun falan gittiği yok ben 1 değil  4 puan farkla lider olduğumuzu ifade edenlerdenim. feneve kadiköyde çakacağız hiç şüphem yok bundan. lakin biz uzun yıllardır hep sessiz kalıyoruz. mesela hiç bir yönetici geçen sene 2.yarıdaki başakşehir maçında verilmeyen penaltımızı isyan bayrağı açarak dillendirmedi standart hakem hatası muamelesi ile sustular. cincon ne hatalarla şampiyonluğu aldı. kayıp yaklaşık 30milyon Euro. fenerin cezalı olduğu sene konyada şarlatan bir hakem lig ikinciliğimizi ama şampiyonlar ligine direkt gitme hakkımızı gasp etti. kayıp hanesine bir 30 milyon euro daha ekleyin. eder size 60 milyon euro. yaklaşık 200 milyon TL. düşünsenize bu paralarla stadımızı da daha rahat bitiririz transferde de 1 milyonluk değil 5 milyonluk adamlar alırız kadro kalitemizi yükseltiriz ve başarılar +gelirler katlanarak çoğalır. zincirleme bir reaksiyon bu. pekii bunlarla ilgili ne yaptı sevgili yöneticilerimiz. yanıtı siz de biliyorsunuz bende. Hiçbirşey yapmadan izlediler. işte bunun adı üzülerek ifade ediyorumki pısırıklıktır...
Arkadaşlar ikili tartışmaları bırakalım burda bunun için sarfettiğiniz eforu
sosyal medayada Beşiktaşın lehine sarfederseniz çok daha iyi sonuç olur birde
kimsenin kusurlarıyla dalga geçmek bir Beşiktaşlıya yakışmaz. Ailenizden birinin
r leri söyleyemediğini ve sokakta onunla dalga geçtiklerini bir düşünün.
Yönetimin cesur olmasını istiyorsak önce onlara arkasında camia olarak dimdik
durduğumuzu göstermemiz gerekir. Sen camianın gücünü ortaya koymadan kimseye güçlü ol diyemezsin.
birde çok yaygara kopartmak güç değildir. Aslında sesi çok çıkan insanlar genelde korkak insanlardır.

Çevrimdışı Kalyoncu

Gomez almanyanın geniş kadrosunda yer alıyomuş işte budur.ntvsporun haberine göre

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Serhat Akkaya

https://twitter.com/turkishgoaIs/status/691587988271304705
kaya cilingiroglu baya iyi ozetlemis demiroreni helal olsun valla birde devlet kanalinda yapmis yakinda kovulmasa iyi ...
Çok fena giydirmiş. Bizim bir tane yönetici çıkıp şu açıklamaların 10 da birini yapmadı kaç yıldır. Kendisini sevmem ama giydirmişte giydirmiş.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı ayayhan

Çok fena giydirmiş. Bizim bir tane yönetici çıkıp şu açıklamaların 10 da birini yapmadı kaç yıldır. Kendisini sevmem ama giydirmişte giydirmiş.

bu kayaçilingir  oğlunun TRT de son programı olur.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Arkadaşlar ikili tartışmaları bırakalım burda bunun için sarfettiğiniz eforu
sosyal medayada Beşiktaşın lehine sarfederseniz çok daha iyi sonuç olur birde
kimsenin kusurlarıyla dalga geçmek bir Beşiktaşlıya yakışmaz. Ailenizden birinin
r leri söyleyemediğini ve sokakta onunla dalga geçtiklerini bir düşünün.
Yönetimin cesur olmasını istiyorsak önce onlara arkasında camia olarak dimdik
durduğumuzu göstermemiz gerekir. Sen camianın gücünü ortaya koymadan kimseye güçlü ol diyemezsin.
birde çok yaygara kopartmak güç değildir. Aslında sesi çok çıkan insanlar genelde korkak insanlardır.
Abi yine taraftara giydirmişsin yapma etme şu yönetime her konuda arka çıkmak zorunda değilsin böyle bir zorunluluğun yok. Al çok sevmediğimiz Kaya bile Demirören'e giydirmişte giydirmiş, şunu bizim yönetimden kaç kişi yapabildi bugüne kadar formal veya informal?
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Ulan bu nasıl devre arası.. Girdik çıkamıyoruz..

1 aydır top görmüyo oğlanlar. Dellendiler.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı ayayhan

Abi yine taraftara giydirmişsin yapma etme şu yönetime her konuda arka çıkmak zorunda değilsin böyle bir zorunluluğun yok. Al çok sevmediğimiz Kaya bile Demirören'e giydirmişte giydirmiş, şunu bizim yönetimden kaç kişi yapabildi bugüne kadar formal veya informal?

güzel diyosunda eli taşın altında olan yönetimle, eli kıçında olan kayayı aynı kefeye koyma bence

Çevrimiçi Necmi

Eğer sorumlu olduğun bir camia yoksa giydirirsin tabi ki iyide yapmış
bunu her Beşiktaşlının her ortamda yapması gerekit ama camiaya vebal ödetecek kişiler yapamaz
yönetimin yapması Beşiktaşın bunun karşılığında bir bedel ödemesi demek oluyor o nedenle
yapamazsın kavgayla kurum yönetilmez sen iş yerinde patronuna giydirebiliyormusun.
yönetimden yapmasını istediğiniz şey federasyona kafa tutması. Sen federasyondan daha güçlü konumda değilsen bunu yapamazsın
yaparsanda sadece iki kelime söylemiş olursun sonucunda öyle bir tokat yersinki 5 sene düştüğün yerden kalkamazsın.
bak nasıl diyorsunuz bu Kayanın son programı olur diye birde onun yerine Beşiktaşı koyun sonrada neler
olacağını bir düşünün. atasözlerimizi hatırlatayım öfkeyle kalkan zararla oturur. intikam soğuk yenen bir yemektir.
gibi yani atalarımız bekle der.Sen Demirörene kafa tutacaksan önce içini temizleyeceksin yoksa şu yapıda
olan kongrede seçimlerde aday olsa demirören Başkan seçilir. Senin Divan kurulu başkanın bile Demirören seçime girse
elde bayrak karşılar. savaşmı açacaksın önce bunlardan kurtulacaksın

Çevrimdışı murat_

kaya cilingiroglu konusmasindada deyiniyor bundan sonra bende divan uyesi oldum konusulmasi gerekenleri ordada konusacam hadi hayirlisi hatta konusmada belirtiyor yonetim demirorenin ibra edilmeyisini temyiz etmeye calisiyormusunuz ve bu ihanettir dedi

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Eğer sorumlu olduğun bir camia yoksa giydirirsin tabi ki iyide yapmış
bunu her Beşiktaşlının her ortamda yapması gerekit ama camiaya vebal ödetecek kişiler yapamaz
yönetimin yapması Beşiktaşın bunun karşılığında bir bedel ödemesi demek oluyor o nedenle
yapamazsın kavgayla kurum yönetilmez sen iş yerinde patronuna giydirebiliyormusun.
yönetimden yapmasını istediğiniz şey federasyona kafa tutması. Sen federasyondan daha güçlü konumda değilsen bunu yapamazsın
yaparsanda sadece iki kelime söylemiş olursun sonucunda öyle bir tokat yersinki 5 sene düştüğün yerden kalkamazsın.
bak nasıl diyorsunuz bu Kayanın son programı olur diye birde onun yerine Beşiktaşı koyun sonrada neler
olacağını bir düşünün. atasözlerimizi hatırlatayım öfkeyle kalkan zararla oturur. intikam soğuk yenen bir yemektir.
gibi yani atalarımız bekle der.Sen Demirörene kafa tutacaksan önce içini temizleyeceksin yoksa şu yapıda
olan kongrede seçimlerde aday olsa demirören Başkan seçilir. Senin Divan kurulu başkanın bile Demirören seçime girse
elde bayrak karşılar. savaşmı açacaksın önce bunlardan kurtulacaksın
Abi son iki haftadır olanları Denzel Washington mu yapıyor sence?
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Abi son iki haftadır olanları Denzel Washington mu yapıyor sence?
Hakem atamalarındaki kasıtlar, Maçlarımızın devamlı cuma ve pazartesi oynanması, Yabancı sınırının kaldırılması. Sanki bunları Demirören yönetimi değil başkaları yaptı şimdi gelip halen başımıza iş açılabilir diyorsunuz. Bundan daha kötü ne olabilir ki acaba? Kulübü mü kapatacaklar?
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Ben sizin kadar iyi niyetli düşünemiyorum maalesef. Çoğu şeyin danışıklı dövüş olduğunu düşünüyorum. Ne Fikret Orman Demirören'in yerinden gitmesini ister ne de Demirören Fikret Orman'ın. İkisi de hallerinden gayet memnunlar. Aksini düşünen varsa örnekleriyle gelirse sevinirim.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı ayayhan

Hakem atamalarındaki kasıtlar, Maçlarımızın devamlı cuma ve pazartesi oynanması, Yabancı sınırının kaldırılması. Sanki bunları Demirören yönetimi değil başkaları yaptı şimdi gelip halen başımıza iş açılabilir diyorsunuz. Bundan daha kötü ne olabilir ki acaba? Kulübü mü kapatacaklar?

Demirören su an orda hükümetin kuklası olarak duruyor bir şeye karar verdiği yok, verilen kararları uyguluyor

Çevrimdışı Türkay

Ulan bu nasıl devre arası.. Girdik çıkamıyoruz..

1 aydır top görmüyo oğlanlar. Dellendiler.

:kop:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı atalay

Yönetim, TFF'ye sunduğu maç takvimini uygulatmalı. Sivas Belediye, içeride 2.Tur, Mersin, Antep derken maç ritmini yakalarız. 

Çevrimiçi Necmi

Yönetime arka çıkmıyorumki birilerinden bir şey bekleme önce kendin harakete geç diyorum.
sosyal medyanın gücünü kullan hep yanlış sıtratejiler yüzünden buralara gelmedikmi
siz yönetini ne sanıyorsunuz devlet başkanımı güçlü olan yönetim değildir camiadır azizi fener başkanlığından düşür
sokakta köpekler suratına işemez güçlü birimi yok ama camiasının gücünü kullanmayı biliyor.
o nedenle sürekli aynı muhabbet Başkan masaya yumruğunu vursun eee tamam vursun bunun sonucunda elde edebileceği tek şey
elinin acıması olur sen camia olarak arkasında duramazsan o yumruk masaya vurulduğunda seni küçültür.
o yumruk sadece camianın gücüyle vurulur. Bir başkan yumruğunu vurduğunda camia ortalığı yangın yerine çevirmeli
fener bunu yapıyor. Bizde bu olurmu ilk baş kaldıran yanlış yapıyorsun otur yerine diyen camialardakiler olur.
biz ne zaman kafamızı kaldırmaya çalışsak ilk darbeyi kendi içimizde yemiyormuyuz.
Biz halkın takımıyız ama halkın iyi yanlarını bünyeye almışken kötü yanlarınıda almışız malesef.
o nedenle menfaatler söz konusu olduğunda birleşemiyoruz. Küçük düşünüyoruz birleşmenin güç olduğunu göremiyoruz.
içimizde sürekli bölünüyoruz.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Yönetime arka çıkmıyorumki birilerinden bir şey bekleme önce kendin harakete geç diyorum.
sosyal medyanın gücünü kullan hep yanlış sıtratejiler yüzünden buralara gelmedikmi
siz yönetini ne sanıyorsunuz devlet başkanımı güçlü olan yönetim değildir camiadır azizi fener başkanlığından düşür
sokakta köpekler suratına işemez güçlü birimi yok ama camiasının gücünü kullanmayı biliyor.
o nedenle sürekli aynı muhabbet Başkan masaya yumruğunu vursun eee tamam vursun bunun sonucunda elde edebileceği tek şey
elinin acıması olur sen camia olarak arkasında duramazsan o yumruk masaya vurulduğunda seni küçültür.
o yumruk sadece camianın gücüyle vurulur. Bir başkan yumruğunu vurduğunda camia ortalığı yangın yerine çevirmeli
fener bunu yapıyor. Bizde bu olurmu ilk baş kaldıran yanlış yapıyorsun otur yerine diyen camialardakiler olur.
biz ne zaman kafamızı kaldırmaya çalışsak ilk darbeyi kendi içimizde yemiyormuyuz.
Biz halkın takımıyız ama halkın iyi yanlarını bünyeye almışken kötü yanlarınıda almışız malesef.
o nedenle menfaatler söz konusu olduğunda birleşemiyoruz. Küçük düşünüyoruz birleşmenin güç olduğunu göremiyoruz.
içimizde sürekli bölünüyoruz.
Atatürk Kurtuluş savaşında liderlik etmeseydi bireysel olarak kurulan çeteler işgale karşı ne kadar direnebilirdi? Lider lazım ama ben bir lider göremiyorum belirttiğin konuda. Başkan sesini çıkardı da biz arkasında mı olmadık?
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Akil Emre

Sabahtan beri yıllar önce elimizden çalınmış şampiyonlukları, malatya maçlarını ,8-0 lık ankaragücü maçlarını, arif in kendini yere atıp penaltı almalarını, hakemlerin bizim kalemize attığı golleri, erman toroğlu ahmet çakar gibi eyyamcıların krallarını, Sergenin vanspora attığı ve elle kesilen frikiği, son 10 yıldır algı operasyonları yapan aziz yıldırım mahmut uslu gibi futbolun yüzkarası şikecileri, kendine Beşiktaşlıyım diyip Sebayı yollayan iktidar adamları olan içimizdeki Beşiktaş düşmanlarını, şu anki Federasyon başkanı en büyük fenerli yıldırım demiröreni, emrenin biliçe ettiği küfürleri, fenerin haksız yere aldığı onca penaltıyı, Necipin olcayın delgadonun cissenin derbilerde yediği haksız kırmızı kartları, burağın arif abisinden esinlenip kendini yere atmalarını, anelkanın nobrenin önder turacının elle gollerini ve aklıma gelmeyen gelse de satırların yetmeyeceği pozisyonları izleyip veya hatırlayıp iyice karamsarlığa düşüyorum.

İşallah bu sene bu düzeni bozacağız, ben bu haksızlıklardan bıktım usandım umarım yöneticilerimizde bize karşı oynanan oyunların farkına varırlar.