2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12885881 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

Fenerin neden transfer yapmadığı belli oldu.

Bütün parayı hakemlere yatırmışlar, geleceğe yatırım yapmışlar.
2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı atalay

Her zaman dediğim gibi bu takım saha içinde şampiyon olur. Fakat yönetimin bu kadar pasif olmaması lazım.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Tolgayı görmeyiz inşallah bundan sonra kalede kupa maçında boyko kalede olur antep maçında da oynamasını bekliyorum

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Besiktas RESMI taraftar Hesabindan Aciklama :

Sorun Hava durumu degil , İhmalkar ve kayıtsız TFF dir .
Beşiktaş in fikstur avantaji elinden alınıyor

#ttfBeşiktastezgahininfarkindayiz etiketi ile paylasilmis :claps: :claps: :claps:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Her zaman dediğim gibi bu takım saha içinde şampiyon olur. Fakat yönetimin bu kadar pasif olmaması lazım.
hala bir açıklama yok alenen yapıldığını çoçuklar bile anlar

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

Yahu bu takım nasıl dönecek İstanbula????

Ne şevk kaldı oyuncularda ne konsantrasyon. Offfff off.
2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Çağatay

[ Son Düzenleme: 24 Ocak 2016, 16:44:06 Çağatay ]
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Ersoy

Besiktas RESMI taraftar Hesabindan Aciklama :

Sorun Hava durumu degil , İhmalkar ve kayıtsız TFF dir .
Beşiktaş in fikstur avantaji elinden alınıyor

#ttfBeşiktastezgahininfarkindayiz etiketi ile paylasilmis :claps: :claps: :claps:
Taraftar hesabımız iş yapıyor helalleri var.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı mehmetthedum

Fener maçından önceki haftaya vermesinler de maçı başka ihsan istemez..

Gerekirse kupa ile aynı gün oynayalım, kupada deplasman maçına u21 gitsin..  hiç açıklama yapmaya bile gerek yok, yetkili biri çıkıp isim ve hedef vermeden "2 haftalık rezaletin sebebi olan kişinin Allah belasını versin" dese yeter. Oradan herkes alacağını alır.
Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Çevrimdışı AigleBordeaux

Besiktasin Taraftarlari ayaga kalkmali. Yonetim daha susun ve Fenerin Trabzondan aldigi gibi bizden alsin. Carsi artik politikiya biraksin ve bu oyunu sessiz kalmasin . Artik bir olup protestoyu simdiden baslamayiliz twitterden tff emailerine , bu iki macin ertelenmesi hic bir sans eseri degil fb nin oyunlari
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Yahu bu takım nasıl dönecek İstanbula????

Ne şevk kaldı oyuncularda ne konsantrasyon. Offfff off.
Uçuşlar İPTAL. takim dönemiyor , Bu Geceyi tarbzonda geçirecekler...

Ucus izni verilmemiş.

Çevrimdışı f_madida

Hasan Ali KALDIRIM

Beşiktaş in maçı ertelenmiş , 5 puan öndeyiz

Onde olmak avantajdir , Arkadan gelmek zor , Beşiktaş stresli olacaktır

Hersey apacik ortada !

Bu oyuna sessiz kalmamaliyiz !

Senol hocaya guveniyorum ben, takimi motive etti mi yeter.  Taraftar da bir zahmet oynamadigimiz maclari kaybetmisiz gibi yazmasin suraya, reel anlamda 5 puan farki flan yok. Birakalim fbliler kendi kafalarindan oyle dusunsunler bu onlara daha olumsuz yansayacak goreceksiniz.
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Böyle böyle nereye kadar gidebilecekler sanırım

adamlar bize penaltı çalınmıyor dedikten sonra 3 tane penaltı aldılar

ısmarlama penaltı varsa bizde verelim siparişleri
düşünsene adamlar 70 80 milyon euro harcadılar patates oldular resmen bizden çok korkuyorlar kasıtlı verilen 2 penaltı olmasa zor kazanılardı çok kötüler ama bir şekilde maçı alıyorlar sinirimi bozuyo tokatlamamız lazım bunları

Çıldırmak üzereyim Sinirlerim yatışmıyor :akuma: :akuma:

Boyle sorumsuzluk boyle Alenen Şike olmaz

Çevrimdışı laoban

2 haftanin ozeti: besiktasin turlu saibe ile, (meteorolojinin raporlari goz ardi edilerek) belirlenen mac saatleri ve ertelenen 2 mac, ve rakibin olacak karaktersizlere 4 penalti ile verilen 6 puan.
yonetim brugge elemesindeki yaptigi erkekligi bir kenara birakip, turkiyeyi ayaga kaldirmalidir. yoksa yedirmezler bu sampiyonlugu bize. canim burnumda. bu tff ile nereye kadar gidecegiz????

Çevrimdışı GörkemGörkem

Trabzonda cavanda cezalıydı. Bu ertelenen macı oynadıgımızda cavanda oynayabilecekmi

Senol hocaya guveniyorum ben, takimi motive etti mi yeter.  Taraftar da bir zahmet oynamadigimiz maclari kaybetmisiz gibi yazmasin suraya, reel anlamda 5 puan farki flan yok. Birakalim fbliler kendi kafalarindan oyle dusunsunler bu onlara daha olumsuz yansayacak goreceksiniz.
Psikolojik baski altina almaya çalışıyorlar

MİY maci neyse onu bir sekilde geceriz zaten , Ts macini oynamaliydik cok onemli futbolculari oynamayacakti bu maçta

Mac eksigimiz var , Ritmimizin bbozulmasindan çekiniyorum

Butun takimlar 2 haftadir mac yaparken biz mac yapamadik bu cok ciddi bir sıkıntı..

Umarim Takim hazirdir.

Çevrimdışı atalay

Bu takım bu sene her türlü şampiyon.  :eyes

Çevrimdışı canU

Ertelendi artık. Fenere de hakem iyi güzel desktek verdi 2 haftadr. Çıkın konuşun artık da bu işlerin önünü alın. Olmaz böyle devam edemez.
Şu ertelenen maçları fener maçından önceye KOY-DURT-MA-YIN. 31i 3ü 17si boş. 25 ine şansavın dediği gibi koydurursanız yazıklar olsun. Sonra da çıkıp stadımız yoktu diye tek kelime etmeyin.

Çevrimdışı f_madida

düşünsene adamlar 70 80 milyon euro harcadılar patates oldular resmen bizden çok korkuyorlar kasıtlı verilen 2 penaltı olmasa zor kazanılardı çok kötüler ama bir şekilde maçı alıyorlar sinirimi bozuyo tokatlamamız lazım bunları

Penalti konusunu gundemde tutmaliyiz, "hava durumu/fikstur" sanssizlik olarak yorumlanabilir, asil skandal iki haftada verilen 3 penalti ve 1 kirmizi karttir...Hakemlerin feneri kolladigi algisini olusturmak ve bunu gundemde tutmak, bu konu uzerinden calismak daha mantikli. Ingilizcesiyle "savaslarimizi iyi secmeliyiz-we must pick our battles correctly", fikstur konusunda bahaneleri kotu de olsa olabilir ama verilen bu skandal penaltilar ve absurd kararlar icin bir savunmalari yok...Geri donumu olmayacak konulara girmek yerine hakemler konusuna odaklanalim.

Çevrimdışı Alper1903

Plan belli işte. 3 kuruşluk adamlar, 3 kuruşluk akıllarıyla bizi akılsız yerine koymaya çalışıyor. Maç bitiminden itibaren ağızlarındaki şey belli. "Fark 5 puan oldu" Ama bu sefer yemezler. Taraftar olarak biz yemiyoruz ve her şey ortada. Şenol hoca'da Allah değil, sıkışık fikstürde her rakibe basıp geçemeyebilir. Olabilir. Yönetimin uyumaması lazım burada. Ertelenen maçların günleri ve saatlerini lehimize ayarlatsınlar. Fener'in lokomotiv maçlarına denk gelmesin. Bu kadar büyük avantajı hiç etmesinler.

Çevrimdışı Çağatay

sanki ikinci yarı başlamadan önce bir düğmeye basılmış ve plan yürürlüğe konmuş gibi değil mi

şu yaşananları ardarda koyunca....!

bakalım biz takılmadığımız müddetçe bu ne kadar devam edecek
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı f_madida

Psikolojik baski altina almaya çalışıyorlar

MİY maci neyse onu bir sekilde geceriz zaten , Ts macini oynamaliydik cok onemli futbolculari oynamayacakti bu maçta

Mac eksigimiz var , Ritmimizin bbozulmasindan çekiniyorum

Butun takimlar 2 haftadir mac yaparken biz mac yapamadik bu cok ciddi bir sıkıntı..

Umarim Takim hazirdir.

Arada kupa maclarinda oynadi bazi oyuncularimiz, ciddi maclar olmasa da hic oynamamis degiller..Ben tempo konusunda cok sikinti yasayacagimizi sanmiyorum, motivasyonumuz yerinde olsun yeter. Bir de eksik oyuncularimiz donuyor bu da avantaj...Mesela kalede Tolga bombasi olmayacak, Veli artik forma girmis olacak bunlar olumlu yanlari.

Çevrimdışı Savaş

Allah belasını versin böyle düzenin böyle TFF'nin.

Lanet olsun böyle lige de oynayacağınız topada!

Iki hafta ulan iki hafta! Norveç ligi mi lan burası? Iki hafta üst üste bi takımın maçını erteletmeyi nasıl basarabiliyosunuz!

Bir allahın kulu da çıkıp birsey demiyor ya ona şaşırıyorum! Lan olabilir mi böyle bişey ya! Sanki son gün tipi başladı bu memlekette! Iki maçtada birer hafta önceden yirtindi herkes be ayıptır ya!

Ulan ayıptır ya yazıktır gunahtır ya. Ne maç kondusyonu kaldı takımda ne motivasyon ne psikolojo düzen müzen kalmadı.

Bitirdin be bizi Demirören Allahından bul emi. Düş Beşiktaşımın yakasından be adam düş be!

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Kalyoncu

Arkadaşlar siz böyle yaparsanız tabiki 5 puan konuşulur bırakın hepsini tokatlayıp gecicez.onlar öyle düşünsün dursun daha iyi rehavete kapılır dururlar :)

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi