2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12903598 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Mehmet92

Aklıma sorular :D

Torunoğulları ne zamandır uğraşıyor Ziyech için, Töre için de Atletico'nun ilgisi zaten belli ne zamandır.

Bir anda bir şeyler olursa şaşırmamak lazım.

Ziyech kanat değil diye biliyorum?

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 22 Ocak 2016, 16:41:39
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Ziyech kanat değil diye biliyorum?

Ofansif ortasaha ama kanat da oynayabilir sağ açıkta.

Zaten şimdi aldık aldık yoksa bu adamı alamayız artık.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Jukebox

Trabzon maçı da iptal olur.
Abi o maçta iptal olursa hiç bir fikstür avantajımız kalmayacak.
Beşiktaş'ı izlemeyi özledik yeter artık ertelenmesin.  :icool:

Çevrimdışı Mehmet92

O ayrı,onda hemfikirim ben sadece mevkiini sormuştum :D

Çevrimdışı Gürcan

15 m euro dusuk bir bedel neden olduguna gelince şartlar bizim elimizde atletico ceza yedi mecburen alacak o almazsa sezon sonu zaten 20 m euro eder deriz. Yani cezalarini firsata çevirmem elimizde tok satici olmaliyiz

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

Aynı gün içinde Töre'yi satıp Ziyech'i alabiliriz. Çok heyecanlı :evillol:
2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimiçi Samet Ç

https://twitter.com/LucaMattiacci/status/690512407685414912

Bu arkadaş Atletico'nun Töre ve Yarmolenko'yu bir kaç saat sonra açıklayacağını söylüyor. Ayrıca Töre'nin 6 ay bizde kiralık olarak oynayacağını da söylüyor. 17 milyon Euro'ya satıldığını söylüyor. Doğruysa bir de sonraki satıştan %25-30 hak gibi bir madde de koydurabilirsek enfes iş olur.

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

hiç izlemedim ama adamın gol asist istatistiği muazzam 19 maç 11 gol 6 asist 10 m euro'ya alabilsek bile bayağı iyi netten ve forumdaki arkadaşlara göre büyük potansiyel

Çevrimiçi Samet Ç

Töre'den gelen para ile Ziyech ve Jetro Willems'i kapatmak lazım. Ersan'ı da satıp Dede veya Zapata'yı kapatmak lazım.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 22 Ocak 2016, 16:49:03
  • Beşiktaş / Bodrum
Töre bundan fazlasını normalde ederdi ama bozdu. Toparlanmıyor da.

Bu fiyat tavan fiyat bizim için enfes bir para. 3 tane taş gibi adam alınır.

Ba ve Töre'den gelen para ile resmen takım kurmuş olacağız.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

Bu arkadaş Atletico'nun Töre ve Yarmolenko'yu bir kaç saat sonra açıklayacağını söylüyor. Ayrıca Töre'nin 6 ay bizde kiralık olarak oynayacağını da söylüyor. 17 milyon Euro'ya satıldığını söylüyor. Doğruysa bir de sonraki satıştan %25-30 hak gibi bir madde de koydurabilirsek enfes iş olur.

Altta yorumlarda bizimkiler Pektemek ve Olcay'ı kitlemeye çalışmış güldüm baya :evillol: :evillol:
2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı karakartalım

efsane olur renkli ler ağızlarını acar kalplerine iner😄
Varsın olsun üstümüzden gitmesin keder
Siyah beyaz f. orman bize bir ömür yeter
Senin aşkın uğruna ölmeye değer
Beşiktaşım sevmişiz seni...

Senin sevgin uğruna tüm stadlarda
Aç kaldık susuz kaldık deplasmanlarda
Doyduk senin aşkının o sıcaklığıyla
Beşiktaşım sevmişiz seni...

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Baskan bu isi biliyor , Muthis bir anlasma olur hem sat hemde 6 Ay kirala

Kisaca alan memnun satan memnun :icool:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 22 Ocak 2016, 16:51:49
  • Beşiktaş / Bodrum
Atletico'da sağlam takım kuruyor yalnız.

Töre, Yarmolenko, Vietto, Griezmann, Carrasco..

Simeone'nin keyfi yerine gelecek baya.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı canU

17 milyon töreye az bir miktar değil mi? Şampiyonluk + cl olursa değerine en az 5-10 arası katmaz mı? Özellikle cl de iyi birşeyler yapılırsa seneye devre arası 30lara kadar çıkmaz mı. Sonuçta adamın altyapısı belli. Türkiyede altyapı alsa direk giderken zor olurdu da şimdi bence bu fiyatlara çıkarlar.  Törenin ölüsü 12-13 eder şu yaşta.
Tabi topçu gitmek istiyorsa yapacak birşey yok. Ama en azından iyi bir miktara gitmeli. Bize 16-17 ler çok geliyor da avrupada çok büyük paralar dönüyor artık. 30lar hayal değildi bana göre.

Ziyech, zu Porto @Çağrı

https://twitter.com/RQ7CAN/status/690544906255884289

Töre'yide sattırmayacağız.
Aga , Bir Gecen sezon Bursaya attigi Golde ki fizigine bak birde Gs macinda attigi Golde ki Fizigine bak , Kendisine bakmıyor yazik ediyor hem kendisine hemde bize..

Bir Robben Riberry olma sansi var bu potansiyel var kendisini bitirmemesi lazim..

Çevrimdışı Jukebox

Gökhan Töre gitsin ama mutlaka bize kiralansın bu adam sene sonu şampiyonluk görmeyi hak ediyor. :ok:

Çevrimdışı LuceGel

Başkan'ın açıklamasına bakarsak kiralık gidecek. Ancak sanırım Atletico anlaşmaya çalışıyor yasak ile ilgili.

2 kriter var.

İlki biz Töre'yi şimdi satarsak buradan gelecek 16 milyonu yazın transfer bütçesi olarak kullanabilecek miyiz.

İkincisi Atletico şimdi bize kiralarsa yazın bu adamı oynatabilecek mi yasaktan ötürü.
Bence kullanamayız çünkü ara transferde gitmiş olacak  bu kötü durumların birincisi.İkincisi Gökhan Töre transferi yapmış olduğundan sakatlanmamak için bazı maçlara asılmayabilir genel olarak bize olumsuz yansıyacak ikiside bu transferin Euro 2016 sonrasına kalması lazım şimdi giderse üzülürüm EPL de alıcısı 10M € üzeri her daim var zaten.
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı Samet_

O para yaza transfer döneminde kullanılamayacaksa satılmamalı, yerini dolduramayız doldursak da bazı mevkiler eksik kalır.Parayı

kullanabileceksek o zaman tamam

O para yaza transfer döneminde kullanılamayacaksa satılmamalı, yerini dolduramayız doldursak da bazı mevkiler eksik kalır.Parayı

kullanabileceksek o zaman tamam
Aras bunun icin alindi zaten :tabe:

Sosa da giderse yerine Hakim zoeychi aliriz tam olur

Çevrimdışı Scout

Ziyech, zu Porto @Çağrı

https://twitter.com/RQ7CAN/status/690544906255884289

Töre'yide sattırmayacağız.
Paylaşmayın Şöyle Şeyler  :bawling: :bawling: :bawling: :bawling: :bawling: Hatırladıkça Üzülüyorum :/
Pika Pika

Çevrimdışı can1903

Gökhan Töre kupa kazandıracak ve gidecek  :by2:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Kemal

Bu transfer parasının kullanılma durumu nedir? ayarlanabilir mi biliyor musunuz ? Ödeme yazın başlasa falan şeklinde.

Çevrimdışı Samet_

Aras bunun icin alindi zaten :tabe:

Sosa da giderse yerine Hakim zoeychi aliriz tam olur
Aras olcayın yerine oynasın diğer tarafa da tatminkar isim olmalı.Şuan ben olsam satmama kararı alırdım kiralık oynasın fikrinden

de vazgeçtim.Kiralık kalırsa kendini ne kadar verir, diğer oyuncularda ne kadar gitme isteği uyandırır bu faktörleri de düşünmek lazım.En

iyisi mi tapusuyla bizde kalsın yazın zaten en kötü 12 13 milyon euro piyasası olur :)