2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12903667 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 22 Ocak 2016, 16:17:21
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ers_an

Ispanyol gazetecinin yazdiklari dogruysa Başkan devre arasi rekortmeni olacak. Uzerine de ne fb be de gs uzun sure yan bakamaz.

Bu arada Atletico nun sezon sonu yasaginin gelecek olmasi. Tore nin de eger eleme gruplarinda kadroda olmasi halinde olasi gruplardan cikamaz isek sadece 1 macta kendini gosteremeyecegi ve piyasa talebi bunda etken olabilir.

Siyah Beyaz & Ölüm Yaşam

Çevrimdışı Koa_lAA

20m€+sonraki satistan pay alsak 6 ayda bize kiralasak efsane olurdu herhalde
Tam fm isi

TURKCELL T40 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

sonuçta adamın potential ability si yüksek...

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Töre şimdi giderse bizde oynaması çok zor. Ben böyle bir transfer anlaşması hiç duymadım. Uefa böyle bir şeye izin vermez.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 22 Ocak 2016, 16:18:18
  • Beşiktaş / Bodrum
Gaassaray nasıl çökecek abi transfer kısıtlaması almayacak mı onlar :alala:

gs çökemez zaten onlara çökmüşlerde diğer renkli çökebilir.
Ama tekrar bize döneceğini sanmıyorum Adam bizden gitmek için uğraşıyor
ama değerimizi gidince anlayacaktır.

1 yıl sonrasını değil 2-3 yıl sonrasını düşünüyorum :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 22 Ocak 2016, 16:19:11
  • Beşiktaş / Bodrum
Töre şimdi giderse bizde oynaması çok zor. Ben böyle bir transfer anlaşması hiç duymadım. Uefa böyle bir şeye izin vermez.

Onda sıkıntı yok ki. O çok basit bir anlaşma bonservisini alıp aldığın takıma kiralıyorsun.

Asıl mesele bizim bütçeye  yaz için eklenecek mi.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı atalay

Trabzon maçı da iptal olur.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

:D

Tutmasını ben de çok isterim @Necmi abi Simeone'yi dinlerse Dünya çapında kanat oyuncusu olur savunma özelliği de gelişeceği için.

Ancak tutmama ihtimali de hayli yüksek bence de. O durumda Galatasaray çökmemesi için Türkiye transferinde öncelik maddesi koymak lazım bence de :)
Bak bu mantikli :icool:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Deniz

Onda sıkıntı yok ki. O çok basit bir anlaşma bonservisini alıp aldığın takıma kiralıyorsun.

Asıl mesele bizim bütçeye  yaz için eklenecek mi.
eklenmeyeceğini okudum ben emin değilim zaten bizimkilerin işi uzatma sebepleri de buymuş.
ama töreyi 17 ye okutursak yazın uefanın tekrar kapısını çalıp "bak kardeşim mali kriterlere fazlası ile uyuyoruz cezayı esnetin" diyebiliriz.
Onlar da belli konularda esneklik gösterecektir.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 22 Ocak 2016, 16:24:07
  • Beşiktaş / Bodrum
eklenmeyeceğini okudum ben emin değilim zaten bizimkilerin işi uzatma sebepleri de buymuş.
ama töreyi 17 ye okutursak yazın uefanın tekrar kapısını çalıp "bak kardeşim mali kriterlere fazlası ile uyuyoruz cezayı esnetin" diyebiliriz.
Onlar da belli konularda esneklik gösterecektir.

Aslında bunu da aşmanın  yolu var.

Sonuçta bu para bu bütçeye aktarılacaksa biz de Mayıs sonuna kadar almak istediğimiz oyuncuların bonservisini alıp ödemesini yapabiliriz.

Ödemeler bu dönem içinde kalır, oyuncular yazın gelir. Aynı Atletico'nun Töre'de yaptığı gibi.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Koa_lAA

ha gayret fifa transfer yönetmeliğini yeniden yazdıracak bu başkan :D

Çevrimdışı atalay

Corinthians'ın stoperi 'Gil' için ise Çin'den 10 milyon euroluk bir teklif varmış.

10 milyon euro karşılığında Çin'e gitti.

Çevrimdışı solar

Özellikle internette okudugum yorumlar nedeniyle Kerim Frei hakkinda bir kac laf etmek istiyorum cünkü hakki yendigini ve biraz övgüyü ve destegi hak ettigini düsünüyorum. Örnegin kupa maclarinda takimin performansindaki düsüklük icin yüklenmeler sebep gösterildi ki bence maclar icin motivasyon eksikligi de rol oynuyordu bunda ve her nedenle olursa olsun bunlarin en az hissedildigi isim o idi.

Kendisine getirilen elistiriler de genel olarak top ezmesi, calima girip, kafayi öne egip pas vermemesi ve top kaptirmasi ama 1461 macinda Sosa‘ya verdigi pas bence bu elestirinin haksizligini gösterdi. Kafayi öne egmesi onun etrafindan kopuk oynamasinin göstergesi degil, tam tersi hizlica kosu yapip etrafina topladigi topculari ekarte ettirecek pas olanagi aramasi. Ama onu Pektemek‘le, oyun anlayisi top bos alanda ayagina gelince rakip oyuncunun üstüne kosup icinden gecmeye calismak olan birisi, oynatirsaniz tabi top eziyor gibi gözükür  Yani kisacasi cok yetenekli, ama ayni seviyede yetenekli oyuncular ile oynadiginda kendini gösterebilen birisi. Yine 1461 macinda bir kontra ataga cikisi var ki, kadrajda Beck disinda kimse kalmadi neredeyse, ki Beck de kontra ataga pek uygun olmadigi icin o pozisyon özetlere konacak bir deger bile kazanmadi.

Biraz daha fizigini kuvvetlendirir ve sut calismalarini arttirirsa takima cok daha büyük katkilar yapabilecegini ve göz ardi edilmemesi gerektigini düsünüyorum. Özellikle Gökhan Töre’ye kiyasla, ki en büyük hayal kirikligim o oldu bu sezon ve bundan sonra takima tek yarari maddi olabilecek gibi hosuma gitmeyen bir hissim var, ama umarim ikinci yari performansi ile bu düsüncelerimi bana yedirir, heh.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 22 Ocak 2016, 16:30:02
  • Beşiktaş / Bodrum
10 milyon euro karşılığında Çin'e gitti.

:evillol:

Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Deniz

Aslında bunu da aşmanın  yolu var.

Sonuçta bu para bu bütçeye aktarılacaksa biz de Mayıs sonuna kadar almak istediğimiz oyuncuların bonservisini alıp ödemesini yapabiliriz.

Ödemeler bu dönem içinde kalır, oyuncular yazın gelir. Aynı Atletico'nun Töre'de yaptığı gibi.
Onu şimdiden yapmamız gerekiyor.Böyle ileri görüşlü bir planımızın olduğunu hiç sanmıyorum :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı canU

Tmreyi yollayıp kiralasak bile bence 15-16yı eğer yazın kullanamayacaksak hemen biri alınmalı çünkü ben töre satılırsa ve kiralanırsa sanmıyorum ki %100 ile oynasın. Fernandes gibi olur sakatım der onu der bunu der oynamaz. Zaten en ufak şey de morali bozuluyor para da para diyor.  Yenisi hemen alınıp takıma yavaş yavaş monte edilmeli.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 22 Ocak 2016, 16:31:58
  • Beşiktaş / Bodrum
Onu şimdiden yapmamız gerekiyor.Böyle ileri görüşlü bir planımızın olduğunu hiç sanmıyorum :)

Bu konuda hemfikiriz :D

Ama bu paranın  yarısıyla hemen Ziyech ile sene sonu için anlaşabiliriz hiç plana gerek yok :D
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı can1903

Trabzon pazar günü bembeyaz olacak. Maç iptal.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimiçi Necmi

1 yıl sonrasını değil 2-3 yıl sonrasını düşünüyorum :D

ohooo @Çağrı  2-3 sene atleticoda tutunabilirse zaten bir daha kimse onu alamaz
transfer yasağı bitince iki sene sonra iyi fiyata madrite çakar onu
ben seneye simonenin ağzına namluyu soktuktan sonra geri alırız belki diye düşünmüştüm :busted_cop:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 22 Ocak 2016, 16:36:07
  • Beşiktaş / Bodrum
ohooo @Çağrı  2-3 sene atleticoda tutunabilirse zaten bir daha kimse onu alamaz
transfer yasağı bitince iki sene sonra iyi fiyata madrite çakar onu
ben seneye simonenin ağzına namluyu soktuktan sonra geri alırız belki diye düşünmüştüm :busted_cop:

Yok @Necmi ben tutunumazsa 1 yıl ilk 11'e giremez 1 yıl kiralanır 3. yıl alırız diye düşünüyorum geri :D
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Mehmet92

Yalnız olası bi töre satışından gelicek nakit para bize stadı sorunsuz şekilde bitirttirir son düzlükte.

Çevrimdışı Koa_lAA

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 22 Ocak 2016, 16:38:10
  • Beşiktaş / Bodrum
Aklıma sorular :D

Torunoğulları ne zamandır uğraşıyor Ziyech için, Töre için de Atletico'nun ilgisi zaten belli ne zamandır.

Bir anda bir şeyler olursa şaşırmamak lazım.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Luca Mattiacci adam mıdır?

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi