2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12902557 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı RQ7_351903

Alisson Becker sizce nasıl bir kaleci ? bence tam bizlik.

Çevrimdışı Doğuhan

Cassio'ya bu patlama olayını ulaştırdım, belki gelmekten vazgeçer.

Face'de görüldü yazıyor.  :bandit:

terör şakaya gelcek bi olay değil ! biz de daha iyi kaleci gelsin isteriz ama terörü transfere malzeme etmen beşiktaşlılığa ve en başta insanlığa yakışmaz...

Çevrimdışı sametbagan

plastik o bildiğimden ama kaldırdım simdi fazla ciddi oldu :lol:

@DADAYKARTALI ama hocam hakkatten bu sene inanılmaz bir performans gosteriyor , normalde biz sürekli adamı bombalıyorduk tek basına onlibero olamaz  kaldıramıyor orayı ve yaratıcılık katmıyor diyorduk simdi haklıyız da o sebeble zaten yetersiz buluyoruz yoksa farklı meziyetler var  ama üst kademe maclarda hiçbirsekilde tartısmam bile yetersiz kalıyor tempo falan değil oyun anlayısıyla yetmiyor
o seviyelere zaten kücük bişi diyim yetiyor olsaydı bizle sozlesme uzatmazdı giderdi ingiltereye:))

begenmediğim nankor oldugum anlamınada gelmesin suana kadar mis gibi ins sezon sonuna kadcar boyle devam eder
Dünyada bak avrupada falan demiyorum dünyada atibanın görevlerini yapıp skora da direk katkı yapan kaç tane önlibero var ve ne kadar ve hangi takımlarda
oynuyor bunların cevbabını biyorsan atibanın Beşiktaş için ne kadar değerli ve yeterli olduğunu anlarsın

Çevrimdışı tangaz

Kusura bakmayın , çok güzel şeyler yazmış somut bilgiler vermişsiniz, yönetime biraz veryansın edecektim yazdım sildim yazdım sildim anlam düşüklüğü oldu. Yani sizin bu verdiğiniz bilgileri yönetim bilmiyor mu ? Diyelim ki bu gün haber alsalar bu kısa zamanda nasıl harekete geçecekler. Bu yazdıklarınız doğrultusunda hareket edilmemesi üzdü açıkçası beni. Ben de Alman olsun ne olursa olsun düşüncesindeyim açıkçası.
Tekrar kusura bakmayın , sayfayı yenilemekten beyin hasarı oluştu sanırım .
Verdiğiniz bilgiler için teşekkürler  :claps:

estağfrullah rica ederim onore etmişsiniz.

ben yıllardır hep aynı şeyi söylerim farkındaysanız bizim ligimizde 3-5 menajerin portföyündeki 200-300 oyuncu havuzu üzerinden yapılır transferler. sonuç olarak da boşa saçılan paralar, batık kulüpler, 3 günde gönderilen hocalar, cavcavgillerden başkanların sergilediği orta oyununa süper lig deniyor bizlere de seyretmek düşüyor.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı DADAYKARTALI

Oncelikle Bugun Sultanahmet meydaninda gerçekleşen Patlamada yasamini yitiren Vatandaslarimiza Allahtan rahemet , Yakinlarinada sabir diliyorum , Milletimizin Basi sagolsun :by2: :by2:

Simdi bu konuyla direkt alakali olarak bu patlama Takimlarimzin yapmak isteyecegi ve istedigi yabancı transferlerin Gelisini epey zorlaştıracaktir , Bu patlama butun Dunyada yanki uyandırdı , Tarnsfer isi artik dahada zor oldugu gibi Mevcut yabanci oyuncularinda ayrilmak istemesine sebep olabilir...
o zaman fransa da yabancı futbolcu kalmaz :bandit:

Çevrimdışı atalay

Cassio yarın açıklanabilir. Corinthians ABD kampı öncesi oyuncuyu açıklayacakmış. Takım yarın ABD'ye uçuyor.   

Brezilya medyasında durum budur.

Çevrimdışı Akil Emre

Cassio yarın açıklanabilir. Corinthians ABD kampı öncesi oyuncuyu açıklayacakmış. Takım yarın ABD'ye uçuyor.   

Artık kaleci netleşsinde, stoper ve umut ediyorum ki sol bek açıklansın. Zaman transfer dönemlerinde hep alehimize işliyor.

Çevrimdışı DADAYKARTALI

adam resmen ben kaleciyim fikret başkan beni al diye bağırıyor :busted_cop: bu arada videonun başına dikkat

Çevrimdışı ozan062

aynı gomez gibi oda bir iki günlüğüne amerikaya gitti ondan sonra geldi:)
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı safakseref

bana bir şekilde boyko gelecekmiş gibi geliyor. hiçbir temeli yok tamamen his.

Çevrimdışı atalay

Corinthians'ın stoperi 'Gil' için ise Çin'den 10 milyon euroluk bir teklif varmış.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Corinthians'ın stoperi 'Gil' için ise Çin'den 10 milyon euroluk bir teklif varmış.

Çağrı istiyordu Gil i :)

Çevrimdışı ONUR KOLCU

adam resmen ben kaleciyim fikret başkan beni al diye bağırıyor :busted_cop: bu arada videonun başına dikkat

Olcay Şahan :)

Çevrimdışı safakseref

olcay kalçadan şut çıkarabiliyormuş o zamanlar :O

Çevrimdışı Kemal

Kalecimiz netleşti artık , Dnipro son 7 m euroluk Boyko+Douglas paketini de reddetmiş, Cassio hayırlı olsun .

Stoperde bari Dijilobodji yi alsınlar ama umudum kalmadı artık.

Çevrimdışı atalay

Çağrı istiyordu Gil i :)

Çağrı, Dede'yi istiyor; Gil'i, ben istiyordum.

Çinliler transfer bahanesiyle sağlam para aklıyorlar.

Çevrimdışı Kemal

Bizide aklasınlar biraz, Ersan 13 m euro.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Bizide aklasınlar biraz, Ersan 13 m euro.
Görüyorum ve arttırıyorum: Sosa 15 milyon euro, pektemek 400 bin euro  :evillol:
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Tolga

Kaleci için hafta sonuna kadar beklenecek gibi geliyor bana.

Arsenal bir kaleci alırsa ya da Dnipro, Boyko-Douglas için yaptığımız teklifi kabul ederse diye beklenecektir.

2 kaleci ile ilgili bir gelişme yaşanmazsa Cassio açıklanır.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağatay

Görüyorum ve arttırıyorum: Sosa 15 milyon euro, pektemek 400 bin euro  :evillol:

Görüyorum ve düşürüyorum: pektemek 1 euro  :evillol:
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Ocak 2016, 15:55:36
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş

Seneye adam satamazsak bunlar üzerinden transfer kaynağı yaratacağız yöntem belli oldu  :evillol:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Ocak 2016, 15:56:13
  • Beşiktaş / Bodrum
Arana - Dede - Gil - Mayke

Enfes olurdu  var mı 25 milyon euronuz :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı can1903

Stoper haberleri çıkmıyor, Şenol Güneş'te bulursak alıcaz dedi.

Stoper de almayız gibi  :bawling:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Ocak 2016, 15:57:19
  • Beşiktaş / Bodrum
Görüyorum ve düşürüyorum: pektemek 1 euro  :evillol:

REST  :iblush:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Ocak 2016, 15:59:15
  • Beşiktaş / Bodrum
Stoper haberleri çıkmıyor, Şenol Güneş'te bulursak alıcaz dedi.

Stoper de almayız gibi  :bawling:

Fikret Orman : Belki 3 adam bile alırız  belki de hiç almayız  :upto:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli