2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12907342 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı mrred

günaydın transferci kartallar :D Ankaradaki yoğun kar gibi KAP geliyor maaşallah...
Abi sorma yolda kaldım duruşmalar yalan oldu eve geldim :duman:
konya eskişehir yolu felç sakın çıkma dışarı
The great gig in the sky

Çevrimdışı panic13

Sanırım Alexis Delgado tercihi, yani ihtimaller arasından tercih edilme sebebi, Donk gibi hazır bir oyuncu alma isteği. Çünkü açıkçası şampiyonluk için doğrudan hamlelere ihtiyacımız vardı ve Boyko'da olduğu gibi yönetim (geçen seneki gibi) kumar oynamak yerine nispeten hazır oyuncuları değerlendirdiler. Sanırım Şenol Güneş'in transferlere etkisi büyük.

Bana bu transferlerden büyük fayda sağlayacakmışız gibi geliyor.
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı Sarp

Eveeeet Gs'yi kurtarma operasyonu başlamıştır hayırlı uğurlu olsun...(haram zıkkım olsun)

http://www.fanatik.com.tr/2016/01/21/turk-futbolunun-son-caresi-devlet-kapisi-642351

Çevrimdışı Ersoy

Ee bitti mi şimdi transfer dönemi ?

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı tangaz

arkadaşlar bir stoper transferi daha olacağı söylentileri var ve büyük ihtimalle Badstuber olacağı söyleniyor. hatta başkanın Ersanı kesinlikle satmayacağım sözü arkasında çinlilere 8 M.'a iteleyeceği lafları dolanıyor

Kaynak: Gökhan Dinç
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

delgadonun kapı gelmiş :D

Çevrimdışı Yasin A.

aşırı doz KAP bünyeye zararlıdır  :super: bağımlısı oluruz sonra  :biggrinking:
hızlı bir stoper daha gelebilirse gelsin, gelmezse bu kadroyla da götürürüz ligi.

Çevrimdışı kaanzor

Yine çok iyi bir transfer dönemi delgadoyu bilemem ama bu sene boyko dan bi ernst yusuf yada tolgay etkisi bekliyorum arasta sene gökhanın boşluğunu çok rahat doldurur
"Ben matematik bilmem, 4-4-2 den 3-5-2 den anlamam..Beşiktaş çıksın, Beşiktaş gibi oynasın kazanır" Vedat Okyar.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Emiresg

fm 2016 profilleri bence alexis gayet iyi. hizi yeterli, tecrubeli, hava toplarinda ve top kapmasi cok iyi. yedekte oturacak birisi icin daha iyisi olamazdi. aras zaten bildigimiz gibi, eger o sakatliktan sonra kendini toparlamissa seneye rakipleri cok aglatir
[ Son Düzenleme: 21 Ocak 2016, 10:24:46 Emiresg ]

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı LuceGel

Aras ve Alexis hayırlı olsun .Aras potansiyelli oyuncu çok makul fiyatla olmuş,Alexis yedek klubesine yapılmış bir transfer klubede Pedro olacağına Alexis olsun demişler daha iyisini isterdim tabiki ama maddi durumlar ve oyuncuların devre arası transfer tercihleri sıkıntı olabiliyor.Gökhan Törenin ise satılmasına karşıyım oyuncunun premier ligde 12 M€ civarında alıcısı varken Euro 2016 sonrasına bırakıp Ffpden dolayı yaz transferi döneminde oyuncu satışından kadro yapılanması yapmak daha doğru olur.
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı BJKTÜRK23

yoo milliyetçilik konusunda bir tavır koymadım
ama bir oyuncuyu ermeni olduğu için istemiyorum demek ırkçılıktır.
ve burda bu tip söylemlerin yeri yok. @BJKTÜRK23

Cümle kayıtlarınızda ise size tavsiyem lütfen tekrar okuyun "de da bağlacı ve virgülün" cümleye kattığı anlamı da göz önüne alarak birkaç yöneticiye daha okutun öyle karar verin.

Kayıtlarınızda değil ise yazayım diğer kısımları yazmıyorum sadece benim söylediğimi itham ettiğiniz kısmı yazıyorum; "ben Aras'ı istemiyorum ama oyunculuğundan dolayı da değil, milliyetinden dolayı da," belli ki Töre gidecek onun yerine geldi gençleştirme gördüm ama bu iş güçsüzleştirme olmuş.

Burada herkes okusun elini vicdanına koyup öyle değerlendirsin ırkçılık mı var. Oyuncuyu kalitesinden ya da nereli olduğundan dolayı değil Töre yerine gelecek olmasından dolayı istemiyorum dedim. Irkçı olsam Gomez i de istemem Handanovic i de vs... Yok ilk cümlem de hata var dediyseniz zaten söylediğimde haklıymışım.

Lütfen bu mesaj silinmesin bunu istemeye hakkım var yazdığımı  takip eden insanlar vardır kötü anmasınlar beni zaten dün yazımı silip yazdığınız uyarı mesajından sonra ırkçılık yapılmış algısı oldu bilip bilmeden insanlar ırkçılıkla itham etti hatta bir tane hadsiz çocuk bilmem ne olup gitsinler dedi ben üstüme alınmadım çünkü kendimden eminim ve o kişilere diyorum ki Ön yargıları yıkmak Atomu yıkmaktan daha zor. ve onlara hakkımı helal etmiyorum. Hepiniz kalın sağlıcakla... @Necmi
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı Çağatay

ev yakındı ofise arabayla geldim ama akşam çıkaramayacam sanırım  :D
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Tarık16

mario gomez + oğuzhan +tolgay +sosa +atiba +gökhan töre +olcay + boyko = 11.500.000 Euro

Fenerbahçe : souza + ozan : 15.000.000 Euro

İşte ben bizim başkanı bu yüzden seviyorum.

Çevrimdışı tangaz

benim ev eryamanda 8:15'de evden çıktım 10 dk. araç temizliği sonrası yola çıktım işyerim sarayköy/kazanda eryaman içini terkettikten sonra çevreyolu tai bağlantısından işe geldim normalde 15 dk süren yolculuğum 55 dk sürdü işyerimde çay+ :duman: keyfi yapıyorum beklerim :)
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Tarık16

mazeret gönder yoğun hava muhalefeti nedeniyle :)

Çevrimdışı cadavra

Alexis Delgado nasil bi topcu bilen izleyen var mi ersani kesme durumu olur mu ?

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

mario gomez + oğuzhan +tolgay +sosa +atiba +gökhan töre +olcay + boyko = 11.500.000 Euro

müthiş hakkaten ya hatalar olsa da son yıllarda açık ara en iyi transferleri yapan takımız.

Çevrimdışı Koa_lAA

borçlanma konusunda anlatmak istediklerimden biride bu..

mesela eski başkan 400-500 borç yaptı.. hadi stad falan geçtim ama bıraktığı takımdada birtane satılacak topcu yoktu..

şimdi bu başkan bıraksa yukarıda saydığımız oyuncuların 3 tanesini satsa 30-40 m öro arası bi para toplama şansımız var...
bildiğin gayrimenkul yatırımı gibi bişey oldu :D
bu bence bi başarıdır..

Çevrimdışı mrred

:bigstar:
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

benim ev eryamanda 8:15'de evden çıktım 10 dk. araç temizliği sonrası yola çıktım işyerim sarayköy/kazanda eryaman içini terkettikten sonra çevreyolu tai bağlantısından işe geldim normalde 15 dk süren yolculuğum 55 dk sürdü işyerimde çay+ :duman: keyfi yapıyorum beklerim :)
Abi beraber gideriz maçlara :D
The great gig in the sky