2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12907811 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı ozan062

Beşiktaş, Gökhan Töre'nin Atletico Madrid'e transferi için 16 milyon Euro'luk teklifi kabul etti. (Devrim Zengi - Beyaz Tv)

sallayım belki tutar diye yapılmıs bir haber

ayrıca keske o paraya gitse
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

sallayım belki tutar diye yapılmıs bir haber

ayrıca keske o paraya gitse
aynen sallamış bence de töre için 16 ideal para sene sonuna kadar bize kiralasınlar öyle bir şey olursa

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

https://twitter.com/devrimzengi79/status/689877720256348160
Töre'yi satan,şampiyonluğu satar.
Bir bitmediniz Gitti :argue:
1 oyuncumu sampiyon yapiyor bizi ?

Kalmasi daha iyi olur ama 16 milyon € luk teklif varsa 1 dakika bile düşünmem
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Benim mesajım silindi mi yoksa bağlantı hatası falan mı oldu ?
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı TØLGA

aynı trol adamın birde böyle twiti var

demekki bu arkadasın temelinde sıkıntı var isterse 115tane dil bilsin,, klüp calısanın boyle işlerle alakası olmamalı

https://twitter.com/alinaibi/status/609265994553495553
o twitin bir nedeni var sana dm olarak mentions olarak bostaki oyuncuları yaziyolar adamda bıktı g
Haliyle
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Giray Burak

ırkçılığı bu kadar dar bir kalıbın içerisine sokma bence..sobun yapmak gerekmiyor, negatif yönde tepkiler hükümetlere olursa milliyetçilik, toplumlara olursa ırkçılık olur bu konunun içerisinde..sen alınganlık yapmışsınç..ayrıca 21.yy da ırk diye bir kavrama inanmıyorum, hele ki 500 yıl osmanlının hüküm sürdüğü bir toprakta yaşıyorsam hiiçç inanmıyorumm
Benim yazdığımı daha anlamamışsın bile ,sadece ırkçılıktan dem vuruyorsun şu yazdığınla

asıl serzenişim o yazının silinmesini bekledim ama ne yazıkki silinmedi

şimdi ben bütün sosyalistler koministler ... gitsin desem hoşuna gidermi.bunu cevabını ver bana.
[ Son Düzenleme: 20 Ocak 2016, 21:04:12 Giray Burak ]

Çevrimdışı LuceGel

https://twitter.com/devrimzengi79/status/689877720256348160
Töre'yi satan,şampiyonluğu satar.
Başkan Ersan satılmayacak şampiyonluğa giderken hiçbir oyuncu satılmayacak diyor muhabir bozuntularının söylediklerine bak ya  :bandit:
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı murat_

Çevrimdışı Enes T.

Boyko boğaz'da yemek keyfi yapıyor  :eyes

Boykonun karşısında oturan adam bizim hoca ya la.. artık duyum Varmı diye peşinde koşayım bari 😂

Çevrimdışı aa.aslan

16 milyon euro iyi para satılır niye satılmasın teşekkür ederiz gökhana yolumuza bakarız. Ama ersan satılmamalı o kritik oyuncu bence en iyi stoperimiz.
Şampiyon BEŞİKTAŞ

Çevrimiçi Necmi

Benim mesajım silindi mi yoksa bağlantı hatası falan mı oldu ?
silindi  @BJKTÜRK23

16 Milyon €

Aldigimiz Paranin tam 4 kati , Dusunmek bile delilik olur :busted_cop:

Çevrimiçi Samet Demir

16 milyon euro iyi para satılır niye satılmasın teşekkür ederiz gökhana yolumuza bakarız. Ama ersan satılmamalı o kritik oyuncu bence en iyi stoperimiz.
Gokhan kritik değil mi?

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Giray Burak

Benim mesajlarda silinecek sanırım .
Asıl sorum ,o küfür eden arkadaşa ne ceza verilecek.

Çevrimiçi Necmi

Benim yazdığımı daha anlamamışsın bile ,sadece ırkçılıktan dem vuruyorsun şu yazdığınla

asıl serzenişim o yazının silinmesini bekledim ama ne yazıkki silinmedi

şimdi ben bütün sosyalistler koministler ... gitsin desem hoşuna gidermi.bunu cevabını ver bana.
O mesaj gördüğümüz an silindi. @Giray Burak  kimseye ayrıcalık yapmıyoruz

Çevrimdışı Giray Burak

O mesaj gördüğümüz an silindi. @Giray Burak  kimseye ayrıcalık yapmıyoruz
Teşekkürler ,yaptırımı ne oldu acaba onuda sorabilir miyim?

Çevrimdışı Ergin1903

töre sezon sonu gider. Aras transferi bunu gösteriyor.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Ocak 2016, 21:13:13
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Aras 1.5 milyona çok temiz iş tebrikler.

Alexis ise Valencia'dayken büyük potansiyeldi ancak sağ bek olarak potansiyeldi stoper olarak değil.

Stopere evrildi oradan da bir şey çıkmadı. Sonuç olarak bu transfer neden yapıldı anlamak çok güç hem de alacağı maaş az olmayacak.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Necmi

Teşekkürler ,yaptırımı ne oldu acaba onuda sorabilir miyim?
sorabilirsin bir yaptırım uygulamadık sadece mesajı sildik.
ırkçılığa karşı verilen bir tepki cezalandırılmaz sadece forumun
kalıbına uymayan bir mesaj olduğu için silindi. Milliyetcilik ırkçılıktan
farklı bir terimdir. Milliyetçiyim deyip ırkçılık söylemini üzerine alıyorsan bu senin sorunun
ikisinin arasında bağ kuran sensin.

Çevrimdışı Samet_

Torenin yerine de 16 milyon euroyu oynatırsınız artık orta açar şut çeker o paralar.Yerine o kalitede adam koyamadıktan sonra satılamaz.

Sonra rakiplerde o var bu var diye ağlaşmasın kimse.Bırakın da o kalitede adam şampiyonluk yolunda yardımcı olsun

Çevrimdışı BJKTÜRK23

silindi  @BJKTÜRK23

Tamam abi canınız sağolsun. Arkadaş bir şey yazmıştı bende öyle olduğum halde onun dediğini yapmayacağımı yazdım. Oyuncuyu veya kimseyi de milliyetiyle yargılamayacağımı ama anlaşılan milliyetçiyim demek suç teşkil ediyor forumda ya da sizlere göre ırkçılık ile farkı yok neyse sağlık olsun stad ile ilgili tek geçilecek bir site başarılarınızın devamını dilerim...
Allaha emanet olun. Saygılar.

Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimiçi Necmi

Tamam abi canınız sağolsun. Arkadaş bir şey yazmıştı bende öyle olduğum halde onun dediğini yapmayacağımı yazdım. Oyuncuyu veya kimseyi de milliyetiyle yargılamayacağımı ama anlaşılan milliyetçiyim demek suç teşkil ediyor forumda ya da sizlere göre ırkçılık ile farkı yok neyse sağlık olsun stad ile ilgili tek geçilecek bir site başarılarınızın devamını dilerim...

yoo milliyetçilik konusunda bir tavır koymadım
ama bir oyuncuyu ermeni olduğu için istemiyorum demek ırkçılıktır.
ve burda bu tip söylemlerin yeri yok. @BJKTÜRK23

Torenin yerine de 16 milyon euroyu oynatırsınız artık orta açar şut çeker o paralar.Yerine o kalitede adam koyamadıktan sonra satılamaz.

Sonra rakiplerde o var bu var diye ağlaşmasın kimse.Bırakın da o kalitede adam şampiyonluk yolunda yardımcı olsun
Olcay , Quaresma , Kerim var + Aras geliyor yeterli olur

Eger 1.5 milyona Aras alinip 16 milyona Gokhan satilirsa bu tarihin en iyi Transfer isi olur , Okullarda ders niteliginde okutulacak bir hamle olur

Arkadaslarinda dedigi Gibi Aras , Gokhanla Olcayin karisimi gibi bir oyuncu uyum sorununu atlattiktan sonra cok faydali olur

Sunuda ekleyeyim Sene sonuna kadar Satılacağını dusunmuyorum Gokhanin..

Çevrimdışı mrred

Neden alınganlık yapıyorsun  gerek yok hepimizin farklı fikirleri var tek ortak noktamız var o da Beşiktaş.Fikirlerini zaten yazabiliyorsun bence alınganlık yapma kimse kimseye düşman değil. Burada abilik ve kardeşlik var sevgi saygı içinde sohbet ediyoruz. Kuralları aşmadıktan sonra herkes fikrini söyleyebiliyor bence bir yere gitme fikrini bir kez daha gözden geçir.Ben şahsen gitmeni istemem
The great gig in the sky

Çevrimiçi Samet Demir

Olcay , Quaresma , Kerim var + Aras geliyor yeterli olur

Eger 1.5 milyona Aras alinip 16 milyona Gokhan satilirsa bu tarihin en iyi Transfer isi olur , Okullarda ders niteliginde okutulacak bir hamle olur

Arkadaslarinda dedigi Gibi Aras , Gokhanla Olcayin karisimi gibi bir oyuncu uyum sorununu atlattiktan sonra cok faydali olur

Sunuda ekleyeyim Sene sonuna kadar Satılacağını dusunmuyorum Gokhanin..
O dediğin sene sonu yapilir Yunus emre devre arası değil. O paraya da yeri her türlü dolar. Ama şuan sampiyonluk isteniyorsan kemik kadro ile oynamayacaksin...

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...