yoo milliyetçilik konusunda bir tavır koymadım
ama bir oyuncuyu ermeni olduğu için istemiyorum demek ırkçılıktır.
ve burda bu tip söylemlerin yeri yok. @BJKTÜRK23
Cümle kayıtlarınızda ise size tavsiyem lütfen tekrar okuyun "de da bağlacı ve virgülün" cümleye kattığı anlamı da göz önüne alarak birkaç yöneticiye daha okutun öyle karar verin.
Kayıtlarınızda değil ise yazayım diğer kısımları yazmıyorum sadece benim söylediğimi itham ettiğiniz kısmı yazıyorum;
"ben Aras'ı istemiyorum ama oyunculuğundan dolayı da değil, milliyetinden dolayı da," belli ki Töre gidecek onun yerine geldi gençleştirme gördüm ama bu iş güçsüzleştirme olmuş.Burada herkes okusun elini vicdanına koyup öyle değerlendirsin ırkçılık mı var. Oyuncuyu kalitesinden ya da nereli olduğundan dolayı değil Töre yerine gelecek olmasından dolayı istemiyorum dedim. Irkçı olsam Gomez i de istemem Handanovic i de vs... Yok ilk cümlem de hata var dediyseniz zaten söylediğimde haklıymışım.
Lütfen bu mesaj silinmesin bunu istemeye hakkım var yazdığımı takip eden insanlar vardır kötü anmasınlar beni zaten dün yazımı silip yazdığınız uyarı mesajından sonra ırkçılık yapılmış algısı oldu bilip bilmeden insanlar ırkçılıkla itham etti hatta bir tane hadsiz çocuk bilmem ne olup gitsinler dedi ben üstüme alınmadım çünkü kendimden eminim ve o kişilere diyorum ki Ön yargıları yıkmak Atomu yıkmaktan daha zor. ve onlara hakkımı helal etmiyorum. Hepiniz kalın sağlıcakla...
@Necmi