2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12913780 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı ONUR KOLCU

önemli bir şey değil yanlış bilmiyorsam olcay gs oğuzhanda fenerli diye biliyorum

Sen cok yanlış biliyorsun yalnız Olcay BEŞİKTAŞ lı :) Oğuzhanı bilmiyorum ama fenerli değildir.

Çevrimdışı TURKahvesi

arkadaşlar rica ediyorum kapatalım konuyu
bu durum uzadıkça iş ego tatmin noktasına ulaşıyor uzatmadan kapatalım mevzuyu
çok gereksiz şeylerle uğraşıyoruz rica ediyorum arkadaşlar.

Çevrimdışı Hasan Akten

Arkadaşlar saymaya devam ederseniz takımda Beşiktaş'ımızı tutan futbolcu kalmayacak

Necip hariç hepsi şüpheli  :evillol:

Çevrimdışı Savaş

Şu açıklama ilginç bi açıklama değil mi? Nasıl haberim yok diyebilir ki? Yemleniyo muyuz yoksa yine?

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman adı Beşiktaş'la geçen Getafeli oyuncu Alexis Delgado ile açıklamalarda bulundu.

Fikret Orman konuyla ilgili "Alexis'ten benim haberim yok. Her şeyi KAP'tan söylüyoruz, şu an söyleyeceğimiz bir şey yok. Büyük ihtimalle 3. transfer olacak. Alıp belki kiraya verebiliriz. Yabancı olabilir. Ortaya çıkınca açıklarız." dedi.

Çevrimdışı Blacking

Boyko boğaz'da yemek keyfi yapıyor  :eyes
SÜLEYMAN SEBA...

Çevrimdışı ONUR KOLCU

2 gün önce yönetime acımadan giydirenler bugün uçuyor ,.

Çevrimdışı mehmetthedum

Fikret orman : "3.transferimiz bu sene için değil. Kadroya önümüzdeki sene girer diye aldik, belki gelir gelmez kiraya verebiliriz."

Eğer Aras ise bahsettiği, seneye töre gidici demek ki.. Töre'nin 12-15 arası gideceğini düşünürsek, o paraya yazın sağlam bir orta saha alınacaktır. Bu , Sosa da gidici demektir. Bir tane de sol bek almaya o para yeter.

Ersan da giderse , bir stoper de yazın alınır. Kadro onun dışında aynen devam.
Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Çevrimdışı mrred

Şu açıklama ilginç bi açıklama değil mi? Nasıl haberim yok diyebilir ki? Yemleniyo muyuz yoksa yine?

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman adı Beşiktaş'la geçen Getafeli oyuncu Alexis Delgado ile açıklamalarda bulundu.

Fikret Orman konuyla ilgili "Alexis'ten benim haberim yok. Her şeyi KAP'tan söylüyoruz, şu an söyleyeceğimiz bir şey yok. Büyük ihtimalle 3. transfer olacak. Alıp belki kiraya verebiliriz. Yabancı olabilir. Ortaya çıkınca açıklarız." dedi.
Çelişki var 2.transferi yalanlayıp direkt 3. transfer hakkında konuşması kafa karıştırıyor. :alala:
The great gig in the sky

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Boyko boğaz'da yemek keyfi yapıyor  :eyes
Yarasin Koçuma kalemizi emanet edecez iyi baksin kendisine :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı TØLGA

2 gün önce yönetime acımadan giydirenler bugün uçuyor ,.
transfer konusunda ders veriyoruz resmen yaaa :D o konuda memnunum

Şampiyonluk gelsin daha da memnun olacam ama şampiyonluk şart
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Blacking

KAP'a bildirmeden bir şey derse SPK'tan ceza yeriz.
SÜLEYMAN SEBA...

Çevrimdışı mrred

Ne yapalım yani demokrasi havarisi ülkeler gibi türkiyede soykırım yapılmıştır diyenleri hapise mi atalım.top oynamak isterse oynar siyaset yapmak isterse gider.
O iş artık çözüldü abi avrupada ermeni soykırımı yok demek artık suç değil. Perinçek tonton amcamız o davayı kazandı :tabe: Bir avrupalı artık rahatça soykırım yok diyebilir.
The great gig in the sky

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Sadece Beşiktaşlılardan oluşan bir kadro kurarsak PTT 1. ligde oynarız heralde :)
Hatta Tolgay Turkiye ye geldiginde de soyledi Ben Gsli yim ama Besiktasin basarisi icin elimden geleni yapacagim dedi..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı genki1914

Aras gelirse bizde oynamayacak sanırım sene sonu katılacak takıma bugün başkanın dediklerine göre
Guti14

Çevrimdışı TØLGA

Futbolcuların kücükken tuttuğu takimlara takılmayın derim profesyonel bunlar , gerek yok hic isin icinden cıkamazsınız söyliyim :D
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı 38life

insanların etnik kökenleri önemli değilse görüşleri neden önemli oluyor düşüncesi neyse söyler bunun nasıl bir sakıncası var.
düşüncelerini söylemesi insanlığın dışına çıkmakmıdır :alala: düşündüğünü söyleyebilmek zaten insan olmanın göstergesi değilmi
şunu söylesin bunu söylemesin demen bile ırkçılıktır. israilli olsun ermeni olsun derken bile ırkçılık yapıyorsun ayrımcılık yapmanın başka bir kelime tabiri yok
kardeşim uzaklaş bu tür söylemlerden

Bazı düşünceler fitne sebebidir. Evet herkes düşündüğünü söylemekte özgürdür fakat bunun sonuçları vardır. Bunun sonuçları yine sözlüdür. Kimseye söz'ü yüzünden fiziksel bir müdahele yapılamaz zaten. Söz'e cevap sözdür. Ve varacağı yer sözlü kavgadır. Yani ortada bir adaletsizlik veya ırkçılık yok. Benim için Ermeni soykırımı vardır diyen bir amerikalı ile Ermeni soykırımı vardır diyen bir ermeni aynıdır. Bana iftira atıldığını düşünüyorsam o iftirayı atan kimse onu kınarım, ırkı önemli değil. "İsrailli olsun ermeni olsun" demek de ırkçılık değildir mimli olanı örnek olarak sunmaktır. Benim hiçbir zerremde ırkçılık barınmaz. Toplulukların topluluk halinde yaptığı kötü eylemlere ve sözlere karşı kin besleyebilirim ama bir ırka kin besleyemem. Kötülüğü savunandan nefret eder iyiliği savunanı severim. Irklar benim için önemli olsaydı milliyetçi olurdum.

Çevrimdışı aek

Sen cok yanlış biliyorsun yalnız Olcay BEŞİKTAŞ lı :) Oğuzhanı bilmiyorum ama fenerli değildir.
Oğuzhan Trabzonlu sıkıntı yok ama şuan Beşiktaşlı olduğu kesin söylediği bestelerden vs takıma gönülden bağlı

Çevrimdışı ozan062

*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı TØLGA

Ali naibi - münih-badstuber kafamda deli sorular :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ozan062

Oğuzhan Trabzonlu sıkıntı yok ama şuan Beşiktaşlı olduğu kesin söylediği bestelerden vs takıma gönülden bağlı

bu arif erdem mesela bas emek hırsızıdır oda agır Beşiktaşlıdır:))

*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Deniz

Ya bırakın su takim mevzusunu ne kadar gereksiz bir muhabbet Allah askina.

Biz ne "Besiktasli" lar gorduk kulubu dava eden avukatlik ucreti isteyen.sozde Beşiktaş li olacagina özde isinr saygili olsun yeter.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Mehmet57

Sacmalik.  Kiralarsak ve Tore yazda giderse ozaman takima alisma sureci falan derken vakit gececek. Getafe kiralanmasi umarim yalandir.

Çevrimdışı Scout

(Espiri Amaçlı  :))
Son Dakika | Beşiktaş Transferde Hız Kesmiyor Bugünkü 4. Bombası Scout'u Transfer Ettiğini Açıkladı Oyuncun Bonservisi İçin Beşiktaş Para Ödemiyecek Aksine Scout Beşiktaşa Para Ödiyecek  :kop: :kop: :kop:
[ Son Düzenleme: 20 Ocak 2016, 19:45:56 Scout ]
Pika Pika

Çevrimdışı arc1999

Burak hangi takımlı acaba ahaha 😄😄

E2303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi