2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12913984 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı MUSTAFA_

günün transfer özetini geçebilirmisiniz rica etsem . işten yeni geldim bi yardımcı olalım.  :busted_cop: :busted_cop:
Günün özeti transfer KAPaklarını açtık  :evillol: Transfer taşkınlarına karşı dikkatli olalım  :evillol:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi murat

Türk statüsünde oynamayacak

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu kuralda çok saçma. Adam türk vatandaşı bakırköyde doğmuş başka milli takımı seçtiği için yabancı sayılıyor. Kerim frei türk vatandaşı yabancı ülkefe doğmuş türkçe bilmiyor milli takımda oynadığı için yerli sayılıyor.atletizmde vs farklı uygulamalar var. Bu işin bir çözüme kavuşturulup uygulamanın heryerde hatta hayatın her alanında aynı uygulanması lazım.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Aras Özbiliz: "Çocukluğumdan bu yana Galatasaraylıyım. İleride Galatasaray'da oynamak isterim" (2011/Anadolu Ajansı)
önemli bir şey değil yanlış bilmiyorsam olcay gs oğuzhanda fenerli diye biliyorum

Çevrimdışı Emiresg

:ebebe: :ebebe: :ebebe: :ebebe: arasi almisiz simdi gordum. orman cildirdi  :D :D transfer donemi berbat gecti diyenler heralde birazcik yatismistir

Çevrimdışı fatihbjk

Videolarindan bi cikarim ne kadar dogrudur bilmemde, cok top eziyo zaman zaman ona Senok hoca bi ayar ceker diye tahmin ediyorum. Bide frikik ve uzaktan sut larida var anladigim kadariyla. Iyi transfer bencede 2 sene felan avrupada sahne alsin 9 10 a cakariz gene.

Çevrimdışı sozkul

Ben kendi adıma bu memlekette Ermeni - Rum vs düşmanlığı yapanı görmedim. Tribün lideri Alen, sanatçı Hayko gibi gönüldaşlarımıza kim ne demiş ki. İnanın nedenini bilmem ama Yorgo kardeşimizi forumda görünce değişik bir şekilde mutlu oluyorum. Hatta senin lehine olarak ayrımcılık yaptığım bile söylenebilir @yorgo_d(geodem)   :)

Dediğiniz gibi olsaydı çok mutlu olurdum, ben bu memlekette gaza gelip her türlü düşmanlığı yapanı gördüm, Mezhebi farklı diye Türk olmasına rağmen katliam yapıldığına hamile kadınların karınları deşilip öldürüldüğünü gördüm, kendimizi kandırmayalım. Lefter'in Büyükadada küçük kızıyla kendisini manav çırağının yardımıyla katliamdan nasıl kurtulduğunu hikayesini bir yerlerden bulup öğrenin bence.

Ama Beşiktaşlılar arasında bu ayrımı/düşmanlığı yapanları nerdeyse görmedim, gördüysemde çoğunluğun sesinin onları bastırdığını gördüm.
Beşiktaşlı olmaktan gurur duyduğum en öncelikli konu budur.

Çevrimdışı Fatih_

Boyle orta seviye 3 transfer transfer yapacagimiza, bir tane top class atiyorum Sirigu, elimizdeki az olan imkanlarin toplamini oraya kanalize etsek daha saglikli degilmi.

Çevrimdışı Hasan Akten

önemli bir şey değil yanlış bilmiyorsam olcay gs oğuzhanda fenerli diye biliyorum

Oguzhan Trabzonspor'u desteklediğini söylemişti bize transfer olduğu zamanlarda. Öyle hatırlıyorum. İsterse Siirt Jetpaspor'u desteklesin önemi yok benim için :D

Çevrimdışı Panjandrum

Aras Sosa'nin yerine oynayabilir mi? Oyun kurucu ozelligi var midir?

Çevrimdışı OrhanAker

Aras ta gelmiş ooooo

LG-H500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Hepsini gectim en sevdigimiz Oyuncularimizdan Tolgay da Gs li ama sahada varini yogunu ortaya koyuyor onemli olan bu hemde Ailece Gsl li tolgay oda Gs de oynamak ıstiyorum diye roportaj vermis zamaninda..

Yok o gs li almayalim yok bu Fb li almayalim dersek işimiz var..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı yorgo_d(geodem)

Ben kendi adıma bu memlekette Ermeni - Rum vs düşmanlığı yapanı görmedim. Tribün lideri Alen, sanatçı Hayko gibi gönüldaşlarımıza kim ne demiş ki. İnanın nedenini bilmem ama Yorgo kardeşimizi forumda görünce değişik bir şekilde mutlu oluyorum. Hatta senin lehine olarak ayrımcılık yaptığım bile söylenebilir @yorgo_d(geodem)   :)
hehe  pozitif  ayrimciliga hasret  kalmistik  tesekkurler  Ihsan abicim .. Biz  hepimiz ortak dilden konusan akilli mantikli insanlariz.. Fanatizmin her turlusu zarardir..Bu  foruma da  o yuzden uyeyim zaten. Akilli basli, olgun ve  medeni bir taraftar toplulugumuz var ve bu forum da  bunun en guzel yansimasi... Besiktasli'ligim (dergide  iki tane  de yazim yayinlandi ;)  ve hepsinden onemlisi  iSTANBULLU  KOKENIMLE ovunuyorum ! Onemli bir ayricalik zira!  Sahsen  ben de  acikcasi Necmi @Necmi abinin de dedigi gibi bir insani  etnisitesinden, dininden ziyade insanligiyla olcerim ..Benim ayni  dilden konustugum onlarca Turk dostum varken derdimi anlatamadigim Yunan ahbaplarim var... Bu yuzden halklara evet, dayatmaci  devlet  zihniyetine hayir diyorum ve kisa kesiyorum :) Umarim arkadaslarla  da yakindan tansima firsati  bulurum  insallah  isten gucten  firsat bulup  kombinemi alabilirsem :) Sevgilerr
[ Son Düzenleme: 20 Ocak 2016, 19:26:58 yorgo_d(geodem) ]
Yorgo

Çevrimdışı Çağatay

Aras' ın neyini tartisiyoruz anlayamiyorum
Hadi sakatliktan dolayı performansi nasil oluru tartisiriz anlarim da yok gecmisi yok ırkı filan...
Yahu biz yunan mitroglou yu transfer etmek icin ugrasmadik mi gelse en az 20 tane birakir derken yunan kimligi bu kadar konusuluyor muydu ha ermeni ha yunan ha israil ne farkeder
Profesyonel adamsa ki öyle oldugunu düşünüyorum cikar oynar.
Gs liymis fb liymis... eee Beşiktaşlı olupta baska takimlarda oynayanlar yok mu onlar nasil oluyor peki ?
Takilmayin bunlara arkadaşlar adam gelir adam gibi topunu oynar basarili olur...
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Savaş

Aras Gökhan ve Kerim gibi bileklerine hakim Olcay gibi de yıpratıcı bi adamdır.

Sakatlık geçirdikten sonra tam toparlayamadı. Eğer toparlarsa iyi iş yapar. Şenol Hoca üzerine giderse Gökhan'ın yerini doldurabilme potansiyeli var.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı 38life

Hepsini gectim en sevdigimiz Oyuncularimizdan Tolgay da Gs li ama sahada varini yogunu ortaya koyuyor onemli olan bu hemde Ailece Gsl li tolgay oda Gs de oynamak ıstiyorum diye roportaj vermis zamaninda..

Yok o gs li almayalim yok bu Fb li almayalim dersek işimiz var..

Sadece Beşiktaşlılardan oluşan bir kadro kurarsak PTT 1. ligde oynarız heralde :)

Çevrimdışı mrred

neden önce Türklük duygusu gelsin
Benim için önce ülkem sonra Beşiktaş gelir ve ülkemde yaşayan hiç bir
etnik grubuda ayırmam ayıranada ırkçı gözüyle bakarım.
Türklük duygusu neymiş vatanseverlik desen anlarımda
bu ülkenin bağımsız olabilmesi için kurtuluş savaşında can veren o kadar çok Türk olmayan varki
Abi okumuyorlar ki okumayınca da bilmiyorlar işte.
Okunması gereken kitap listesi vericem artık okuyup gelsinler

1.Nutuk - Mustafa Kemal Atatürk
2.Tek adam - Şevket Süreyya Aydemir
3.İlber Ortaylının bütün kitapları
The great gig in the sky

Çevrimdışı Blacking

SÜLEYMAN SEBA...

Çevrimdışı yorgo_d(geodem)

hehe  pozitif  ayrimciliga hasret  kalmistik  tesekkurler Hasan Tahsin abicim .. Biz  hepimiz ortak dilden konusan akilli mantikli insanlariz.. Fanatizmin her turlusu zarardir..Bu  foruma da  o yuzden uyeyim zaten. Akilli basli, olgun ve  medeni bir taraftar toplulugumuz var ve bu forum da  bunun en guzel yansimasi... Besiktasli'ligim (dergide  iki tane  de yazim yayinlandi ;)  ve hepsinden onemlisi  iSTANBULLU  KOKENIMLE ovunuyorum ! Onemli bir ayricalik zira!  Sahsen  ben de  acikcasi Necmi @Necmi abinin de dedigi gibi bir insani  etnisitesinden, dininden ziyade insanligiyla olcerim ..Benim ayni  dilden konustugum onlarca Turk dostum varken derdimi anlatamadigim Yunan ahbaplarim var... Bu yuzden halklara evet, dayatmaci  devlet  zihniyetine hayir diyorum ve kisa kesiyorum :) Umarim arkadaslarla  da yakindan tansima firsati  bulurum  insallah  isten gucten  firsat bulup  kombinemi alabilirsem :) Sevgilerr
Yorgo

Çevrimiçi Necmi

İngilizler ve Fransızlarla bir savaş içinde değiliz ancak şuan Azerbaycan ve Ermenistan savaş halinde hatta savaştan daha öte bir gasp söz konusu. Oyuzden verdiğin örnek olmamış. "Azeri kardeşlere ne oluyor" lafı yanlış.

İkinci olarak bir insanın etnik kökeni elbette önemli değil olgun olan kimse öyle düşünmez fakat bazı hassas milli konulardaki görüşleri insanları kışkırtabilir. İngiltere ve Fransa halkından kimse çıkıp bizi kışkırtacak birşey söylemez, öyle bir gündem, malzeme yok zaten. Ancak Ermeni halkından çıkıp açıklamalarıyla Türkleri ve özellikle Azeri Türklerini kışkırtabilecek bolca malzemeleri var. Ve Ermeni halkının malesef ekseriyeti bu malzemeleri görüş olarak kendilerine alıyor ve savunuyor. Ha Aras farklı görüştedir veya o görüşte olsa bile hiç görüş belirtmez (yapması gereken zaten bu) ozaman hiçbir sorun yok zaten. İsrailli de olabilir ermeni de olabilir bu farketmez önemli olan insan olması. Ama insanlığın dışına çıkarsa işte ozaman olaylar değişir.
insanların etnik kökenleri önemli değilse görüşleri neden önemli oluyor düşüncesi neyse söyler bunun nasıl bir sakıncası var.
düşüncelerini söylemesi insanlığın dışına çıkmakmıdır :alala: düşündüğünü söyleyebilmek zaten insan olmanın göstergesi değilmi
şunu söylesin bunu söylemesin demen bile ırkçılıktır. israilli olsun ermeni olsun derken bile ırkçılık yapıyorsun ayrımcılık yapmanın başka bir kelime tabiri yok
kardeşim uzaklaş bu tür söylemlerden

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Oguzhan Trabzonspor'u desteklediğini söylemişti bize transfer olduğu zamanlarda. Öyle hatırlıyorum. İsterse Siirt Jetpaspor'u desteklesin önemi yok benim için :D
bende baktım haklısın yanlış hatırlamışım bencede önemli olan sahada nasıl mücadele ettiğidir. Metin tekinde gs liydi

Çevrimiçi murat

Ne yapalım yani demokrasi havarisi ülkeler gibi türkiyede soykırım yapılmıştır diyenleri hapise mi atalım.top oynamak isterse oynar siyaset yapmak isterse gider.

Çevrimdışı Hasan Akten

Videolarından izlenimim; Töre'den ziyade Kerim'e benziyor oyun stili. Benim pek sevmediğim oyuncu tipi. Ayağında biraz fazla top tutuyor ve dripling halindeyken kafasını pek kaldırmıyor gibi geldi. Bakalım hayırlısı olur umarım.

Çevrimdışı mrred

Aras Özbiliz: "Çocukluğumdan bu yana Galatasaraylıyım. İleride Galatasaray'da oynamak isterim" (2011/Anadolu Ajansı)
Aha bu biraz sorun olabilir işte
The great gig in the sky

Çevrimdışı ekrembaser

Arkadaşlar saymaya devam ederseniz takımda Beşiktaş'ımızı tutan futbolcu kalmayacak

Çevrimdışı TØLGA

Aras özbilis neysede  işe yarar ben geleceksene ŞL`ne gideriz diyorum ama bu stoper kadrosuyla hiç mutlu olmam yaaa A kalite stoper lazım bi tane bu takıma
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK