2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12914365 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı TURKahvesi

Aras, Forvet bölgesindeki 3 pozisyonda da oynar. En büyük eksikliğimiz olan şut üzerinden oyunlarda da iş yapar. Maliyeti uygun ise iyi transfer.
yalnız dikkatini çekti mi Atalay
Aras'da diz bağlarından müzdarip
diz bağ hayranlığı mı mevcut Fikret başkan ve yönetimde :D
ha gelirse dediğin gibi maliyeti uygunsa iyi transfer elbet.

Çevrimdışı ZEKI

Aras gelsin.

Aras-Oguzhan-Tore bu ligdeki defanslarinin taaaaaaaa

Anladiniz
tore yi sayma istersen

Çevrimdışı talha

Yanlız arasın bit murat ile davası vardı inşallah tutumu burda da aynı olmaz

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimiçi Mehmet57

De Boer Aras icin "Onu gondermekle buyuk hata yaptik, gelisiminde daha sabirli olmaliydik" diye aciklamasi var.

Çevrimiçi Necmi

Ben de asla ırkına vs. göre ayırmam insanları ama bunu Azerilere anlatamazsın.
anlatmak zorundada değiliz zaten. :alala:

Çevrimdışı talha

gökhan törenin yandan yemişi
Gökhan dan farklı biraz daha olcay diyelim forvet kanat gibi

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Aras hiç fena bir transfer değil sevindirici stoperi hiç tanımıyorum ama gelen yorumlar beni soğuttu

Çevrimiçi Mehmet57

tore yi sayma istersen

En azindan yaza kadar. Su an satilacagini sanmiyorum.

Çevrimdışı Ferhat Türk

Aras adam akıllı gelip oynayacak ise sorun yok ama basın da yarayı kaşımak amaçlı sözde soykırım iddiaları ve dağlık karabağ ile ilgili sorularda ermeni tarafını savunan cevaplar verirse anında kovulmalı. Beşiktaş'tan önce Türklük duyguları gelir çünkü. İnşallah sorun olmaz, hayırlı uğurlu olsun. Bugün transfere doyduk :)

edit:İmla
[ Son Düzenleme: 20 Ocak 2016, 18:51:49 Ferhat Türk ]
Beşiktaş'ım sevmişiz seni...

Çevrimiçi Mehmet57

Gökhan dan farklı biraz daha olcay diyelim forvet kanat gibi

Olcay'la alakasi yok. Ajax doneminden beri tanidigim oyuncu. Ozaman da cok yetenekli oldugu belliydi ama bal yapmayan ari gibiydi. Muthis calimlar, dar alanda cok etkili oyunu var ama Rusyada daha uretken bir kimlige burundu.

Çevrimdışı AvrupaKartalı

gökhan törenin yandan yemişi
bana göre okadar bile degil, bu transfer hic icime sinmedi.
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı atalay

Töre yada Kerim yazın gider.

Çevrimdışı Panjandrum

Bu cocugun arkasinda sonuna kadar durulmali. Yok Azeri taraftarlar kaybedilirmis de nasil aciklayacakmisiz. Kimseye aciklama yapmak zorunda degiliz cunku Turkiye Ermenilerinin hepsi TC kimligi tasiyan bizim vatandaslarimizdir ve hemen hemen hepsi iyi birer Besiktaslidir.

Çevrimiçi Mehmet57

aras adam akıllı gelip oynayacak ise sorun yok ama basında yarayı kaşımak amaçları sözde soykırım iddiaları ve dağlık karabağ ile ilgili sorularda ermeni tarafını savunan cevaplar verirse anında kovulmalı. Beşiktaş'tan önce Türklük duyguları gelir çünkü. İnşallah sorun olmaz hayırlı uğurlu olsun bugün transfere doyduk :)

Sorun Aras'da olmaz, (Hakaret Yasak)₅ gazetecilerde olur. Adama inadina soykirim deyip ustune giden (Hakaret Yasak)₅. Spora alakasi olmayan bir konuyu futbola karistirmak zaten olmamasi gereken bir durum.

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı saricasi

Hem aras hem delgado geliyorsa 3 alincak ve sezon sonu gelcek oyuncu kim ikisi aliniyorsa 4 .oluyor baskan 3. dedi
İlklerin takımı Beşiktaş'a Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu yakışır!

Çevrimdışı atalay

yalnız dikkatini çekti mi Atalay
Aras'da diz bağlarından müzdarip
diz bağ hayranlığı mı mevcut Fikret başkan ve yönetimde :D
ha gelirse dediğin gibi maliyeti uygunsa iyi transfer elbet.

2014 yazında ACL dediğimiz ön çapraz bağları yırttı. Onun dışında büyük sakatlık problemleri yaşamadı.

Çevrimdışı 38life

Sorun Aras'da olmaz, (Küfür Yasak) gazetecilerde olur. Adama inadina soykirim deyip ustune giden (Hakaret Yasak)₅. Spora alakasi olmayan bir konuyu futbola karistirmak zaten olmamasi gereken bir durum.

Ama bunlar eninde sonunda olacak? Ülkemizde nasıl bir spor medyası olduğunu gayet iyi biliyoruz.

Çevrimdışı yorgo_d(geodem)

insanları ırkına dinine mezhebine göre ayıran adam varsın bu kulüpten ırak olsun

:claps: :ok: :super:
Yorgo

Çevrimdışı talha

Olcay'la alakasi yok. Ajax doneminden beri tanidigim oyuncu. Ozaman da cok yetenekli oldugu belliydi ama bal yapmayan ari gibiydi. Muthis calimlar, dar alanda cok etkili oyunu var ama Rusyada daha uretken bir kimlige burundu.
Yok o açıdan demedim keserse Olcayı keser gibi dedim Arası biliyorum bence Gökhan ile arasında en önemli fark oyun kurucu gibi değil forvet gibi çalışması

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Hem aras hem delgado geliyorsa 3 alincak ve sezon sonu gelcek oyuncu kim ikisi aliniyorsa 4 .oluyor baskan 3. dedi

3. olan Aras işte 4 falan yok alexis stoper aras açık oyuncusu.
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı can1903

Aras hakkında analiz alalım beyler var mı analiz
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Blacking

Önemli olan insanlıktır her milletten kötü insanlar var. Zaten bu takımda oynayacak sporcuları yönetim özenle inceliyordur gelen oyuncu kim olursa olsun çok büyük bir yanlış yaparsa bileti kesilir. BEŞİKTAŞ halkın takımıdır nokta  :bandit:
SÜLEYMAN SEBA...

Çevrimiçi Necmi

aras adam akıllı gelip oynayacak ise sorun yok ama basında yarayı kaşımak amaçları sözde soykırım iddiaları ve dağlık karabağ ile ilgili sorularda ermeni tarafını savunan cevaplar verirse anında kovulmalı. Beşiktaş'tan önce Türklük duyguları gelir çünkü. İnşallah sorun olmaz hayırlı uğurlu olsun bugün transfere doyduk :)
neden önce Türklük duygusu gelsin
Benim için önce ülkem sonra Beşiktaş gelir ve ülkemde yaşayan hiç bir
etnik grubuda ayırmam ayıranada ırkçı gözüyle bakarım.
Türklük duygusu neymiş vatanseverlik desen anlarımda
bu ülkenin bağımsız olabilmesi için kurtuluş savaşında can veren o kadar çok Türk olmayan varki