Ben kendi adıma bu memlekette Ermeni - Rum vs düşmanlığı yapanı görmedim. Tribün lideri Alen, sanatçı Hayko gibi gönüldaşlarımıza kim ne demiş ki. İnanın nedenini bilmem ama Yorgo kardeşimizi forumda görünce değişik bir şekilde mutlu oluyorum. Hatta senin lehine olarak ayrımcılık yaptığım bile söylenebilir @yorgo_d(geodem)
hehe pozitif ayrimciliga hasret kalmistik tesekkurler Ihsan abicim .. Biz hepimiz ortak dilden konusan akilli mantikli insanlariz.. Fanatizmin her turlusu zarardir..Bu foruma da o yuzden uyeyim zaten. Akilli basli, olgun ve medeni bir taraftar toplulugumuz var ve bu forum da bunun en guzel yansimasi... Besiktasli'ligim (dergide iki tane de yazim yayinlandi ;) ve hepsinden onemlisi iSTANBULLU KOKENIMLE ovunuyorum ! Onemli bir ayricalik zira! Sahsen ben de acikcasi Necmi
@Necmi abinin de dedigi gibi bir insani etnisitesinden, dininden ziyade insanligiyla olcerim ..Benim ayni dilden konustugum onlarca Turk dostum varken derdimi anlatamadigim Yunan ahbaplarim var... Bu yuzden halklara evet, dayatmaci devlet zihniyetine hayir diyorum ve kisa kesiyorum

Umarim arkadaslarla da yakindan tansima firsati bulurum insallah isten gucten firsat bulup kombinemi alabilirsem

Sevgilerr