2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12919560 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Savaş

Aras haberi girmiş malum site.

Kimse farkında değil sanırım? Aras geldi diyolar.

Çevrimdışı Hasan Akten

Beşiktaşın çok sayıda Azerbaycanlı taraftarı var. Aras transferi ile bunların hepsini kaybedicez.

Ne alakası var Ermeni adam aldık diye taraftarlığı bırakacak olan tutmasın zaten.

Çevrimdışı TURKahvesi

Bu mantık hem dogru hem saçma çıkamadım işin içinden:)

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı ozan062

https://twitter.com/firatgunayer/status/689845614516015104

oha cumaya kadar gelcekmiş

o zaman delgado yalan olabilir
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı ahmetx

Beşiktaşın çok sayıda Azerbaycanlı taraftarı var. Aras transferi ile bunların hepsini kaybedicez.

İyide adam Türkiyeli  :lol:
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

alexis videoları , bana tarz olarak Türk stoperleri anımsattı  :D

[ Son Düzenleme: 20 Ocak 2016, 18:34:03 ahmetx ]
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Ersoy

Ne alakası var Ermeni adam aldık diye taraftarlığı bırakacak olan tutmasın zaten.
Yani sahada ayaklar oynuyor. Mkhitaryan gelse beni alın dese almayacak mıyız ?

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı atalay

Aras gelsin. İş görür.

Aras, Forvet bölgesindeki 3 pozisyonda da oynar. En büyük eksikliğimiz olan şut üzerinden oyunlarda da iş yapar. Maliyeti uygun ise iyi transfer.

Çevrimdışı 38life

İyide adam Türkiyeli  :lol:

Evet Türkiye doğumluymuş. Kendisi hakkında bir fikrim yok. Türkçe falan konuşuyorsa bazı kişilerde oluşacak olan antipatiyi yok edebilir.

Çevrimdışı mellfred

insanları ırkına dinine mezhebine göre ayıran adam varsın bu kulüpten ırak olsun
[ Son Düzenleme: 20 Ocak 2016, 18:31:03 mellfred ]

Çevrimdışı mrred

insanlar ırkına dinine mezhebine göre ayıran adam varsın bu kulüpten ırak olsun
:ok:
The great gig in the sky

Çevrimiçi Mehmet57

Aras gelsin.

Aras-Oguzhan-Tore bu ligdeki defanslarinin taaaaaaaa

Anladiniz

Çevrimdışı Hasan Akten

Yani sahada ayaklar oynuyor. Mkhitaryan gelse beni alın dese almayacak mıyız ?

Öyle tabi. Çok anlamsız işler bunlar. Ermeni'ymiş Kürt'müş. Alen de Ermeni senelerce trübün liderliği yaptı.

Zaten adamın Türkiye'ye karşı bir tutumu olsa gelmez. Silahla getirmiyoruz ya adamı.

Çevrimiçi Mehmet57

Oha be ne sevindim.

Artik uyumu Oguzhan ve Tore ile cok iyi olan bir oyuncumuz oldu. Pas trafigini devam ettirebilecek, yoktan gol atabilen, dar alanda cok etkili. Ama bu demektir ki buyuk ihtimalle Gokhan sezon sonu gidici.

Heyt be, birkac hafta once demistim keske gelse diye 😁

Çevrimdışı kartalBaz

Bir ay once sinan engin soylemisti besiktas cok istiyor diye aras i. Hic ihtimal vermemistim. Demekki cok gizliden yurutmusler isi. Acaba sene sonumu yoksa devre arasimi gonderecekler birini. Baskanin bahsettigi adam bu ise neden boyle birini kiraya versinler? Yada 4. Transferdemi geliyor?

Çevrimdışı Erhan

Ne gün oluyor be aç taraftar doyuruluyor bombardımanla :kop:

Çevrimdışı 38life

insanlar ırkına dinine mezhebine göre ayıran adam varsın bu kulüpten ırak olsun

Ben de asla ırkına vs. göre ayırmam insanları ama bunu Azerilere anlatamazsın.

Çevrimdışı TALAT

aras geliyosa eger tore atm mi gidiyor acaba?
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Blacking

Aras özbiliz hakkında bir ara böyle haberler çıkmıştı ne denli doğru bilemiyorum ama yıllarca bu külübe gönül verimiş alen abi var bir de hayko cepkin tribünden çıkma bir isim etnik kökencilik acizliktir ülkemizde bu yüzden en iyi taraftar kitlesi bizde çünkü hiç bir türlü ayrıştırma yok bizden sonrada adana demirspor'dur.Bu haberi söylememin nedeni şayet kendisi böyle bir açıklama yaptıysa çok yazık benim herhangi bir antipatim yok ben BEŞİKTAŞ forması giyen herkese sahip çıkarım.

Alıntı
KAYNAK: http://www.sporx.com/rusya-karisti-ermeniyim-diye-oynatmiyor-SXHBQ460338SXQ

SÜLEYMAN SEBA...

Çevrimiçi Samet Ç

Övünç Beşiktaş Aras ve Spartak Moskova ile anlaştı dedi. Aras iş yapar

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı 38life

Gökhan Töre için önümüzdeki 17 maç çok önemli. İnşallah yüksek bir grafik çizer ve Beşiktaşa yüksek rakamlar kazandırır.

Çevrimiçi Samet Ç

Bu arada sene sonu Ozi ve Töre kesin olarak satılacak deniliyor Ozinin yerine Ziyech Töreden gelen para ile de Bolasie veya Arfa yı alırsak sıkıntı çekmeyiz. Kerime de iyi teklifler var diyorlar

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı talha

Delgado işine ne kadar sinirlensem de aras işine sevinmedim değil hani

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı ahmetx

Evet Türkiye doğumluymuş. Kendisi hakkında bir fikrim yok. Türkçe falan konuşuyorsa bazı kişilerde oluşacak olan antipatiyi yok edebilir.
ben de şöyle bakıyorum olaya ,ermenistanda da en çok sevilen Türk takımı biz olmuş oluruz . :eyes

Çevrimdışı Ersoy

Aras nasıl bir oyuncu ? Pek bilmiyorum izlemedim.

Bundan sonra her sene!