2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12920730 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimiçi Samet Ç

Üçüncü transfer Ben Arfa Sosa'nın yerine bir daha ki sene için

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Burdaki herkes scout ben onu anladım..

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Samet Ç

Ben Arfa 10 gol 2 asist ile oynuyor

Çevrimdışı Kemal

Miloseviç yollansa yerine Sane alınsa,  Sane/ Alexis gelse o zaman mantıklı hamle olur . Sane ve Ersan rotasyon Rhodolfo Alexis rotasyon olur çokda mantıklı olur .

Çevrimdışı Renton

Üçüncü transfer Ben Arfa Sosa'nın yerine bir daha ki sene için

Ben arfayi kiraya vermeye gerek yok 6 ay isimize yarar ki o degildir.sag acik torenin yerine genc aliyorlardir tore gider yazin
See you in another life,brother.

Çevrimdışı Koa_lAA

Dün A Spor'da sezon sonu için şimdiden Ben Arfa ile anlaşmak için girişimler olacağı yönünde bir haber vardı ne kadar doğrudur bilemem tabi.

sezon başı burda sokakta baardım.. ben arfanın bonservisi yok alın şu adamı diye.. mahrez inde 2-3 m bonservisi vardı onuda çok istedidim..

artık ikiside zor.. mahrez hayal oldu zaten...

Çevrimdışı ers_an

Ersan gidecek Serdar gelecek yazın bir kenara şampiyonluk hayal

Argumanlarin neler kardesim. Bu kaniya nereden vardin. Dinlemek isterim.

[ Son Düzenleme: 20 Ocak 2016, 17:24:07 ers_an ]
Siyah Beyaz & Ölüm Yaşam

Çevrimdışı mrred

The great gig in the sky

Çevrimdışı KAP

Twitter da birisi İspanya'da forması en fazla satılan kişiler listesinde 5. nin Alexis olduğunu yazmış. İlk 4 malum zaten

Formaya ismini yazdırmayı düşünüyorum bende
hala haber bekliyorum senden
yazık bir şey gelmiyor elden

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Miloseviç yollansa yerine Sane alınsa,  Sane/ Alexis gelse o zaman mantıklı hamle olur . Sane ve Ersan rotasyon Rhodolfo Alexis rotasyon olur çokda mantıklı olur .
böyle olsa tadindan yenmez
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı talha

Paramız değerli sokağa atmayız ama 1.5 m maaşı da ispanyanın vasat altında ki takımının stoperine veririz birşeyler yazınca art niyet arıyorsunuz ya

Yazmıyorum gelsin oynasın sene sonu delgado niye alındı diye soruldu nu cevap ta hazır bunları tartışmanın manası yok artık

Oh valla be güzel

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı ers_an

Iyi olacak iyiiii!!!
[ Son Düzenleme: 20 Ocak 2016, 17:26:48 ers_an ]
Siyah Beyaz & Ölüm Yaşam

Çevrimdışı ozan062

Dün A Spor'da sezon sonu için şimdiden Ben Arfa ile anlaşmak için girişimler olacağı yönünde bir haber vardı ne kadar doğrudur bilemem tabi.

arenaya yıldız olarak alınacak diyor bu kaynaklar

bence bu adamı yıldız statusune koyuyorsa yonetimden birileri yada gazeteciler yazıklar olsun
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Emiresg

Çevrimdışı talha

Mübarek ne adammış ki benim gibi ortalama üstü ispanya liginde bir kere bile adını duymamışım ama ne hikmetse öyle methediyorlar sanırsın gimejez gelmiş sanırsın yapmayın ayıptır

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı can1903

Twitter da birisi İspanya'da forması en fazla satılan kişiler listesinde 5. nin Alexis olduğunu yazmış. İlk 4 malum zaten
Alexis Sanchez'Den dolayıdır o
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı can1903

Ersan gidecek Serdar gelecek yazın bir kenara şampiyonluk hayal

Başkan Ersan gitmeyecek dedi?

ŞAMPİYON muyuz şimdi :)
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı cursedofdragon

FİKRET ORMAN:Ersan Gülüm Takımda kalacak.
Yeni Savunma Hattımız:Rhodolfo-Ersan-Alexis-Milosevic Bide tosic var.

Çevrimdışı ers_an

Siyah Beyaz & Ölüm Yaşam

Çevrimdışı ers_an

Başkan Ersan gitmeyecek dedi?

ŞAMPİYON muyuz şimdi :)

Bittik biz be sampiyonlugu alla sen

Siyah Beyaz & Ölüm Yaşam

Çevrimdışı zivkovic

Alexis, fizik kalitesi ile oynayan bir oyuncu. Eski gücünde olmasa da güçlü. Her iki ayağını da kullanır lakin özellikle dikey -öne doğru- paslarda epey sıkıntılı bir isim. Pas metrajı düşük. Geriden oyun kurabilme becerisi ve topla ilişkisi keza öyle.

Hız, hızlanma yada çeviklik konusunda çok üst düzey değil. Manevra özelliği aynı şekilde. Çok çabuk bir oyuncu değil fakat çabuk. Eldekilerden bu konuda daha iyi. Reaksiyon hızı ortalama bir stoper. Oyun konsantrasyonu yüksektir.

Temaslı oyunları sever. Markaj becerisi iyidir. Rakibe karşı yakın ve sert oynar. Agresyon derecesi yüksektir. Epey dengesiz; bireysel hataya çok müsait; karta yakındır. Yerden "Sliding tackle" denilen müdahaleleri çok yapar. Yüksek topta fena değildir. Pozisyon bilgisi, önsezi, hamle zamanlaması, reaksiyon hızı gibi temel stoper parametrelerinde sınıfta kalmaz. Ekstradan sağ ve sol bek pozisyonlarında oynar.

Stoperde Backup oyuncusu lazımdı. İsterdim ki daha iyisi olsun. Hocanın tanımına birebir uyan bir isim değil. Bizim ekibin izlediğini de düşünmüyorum. Menajer tavsiyesidir. Fakat iş görür; 2,5 yıl soru işareti tabii. Hayırlı olsun.

edit: Oyun ve oyuncu profili gereği Ersan'ın değil, Rhodolfo'nun Backup oyuncusu olur daha çok.Ayrıca Rhodolfo 2015 yılında 57 maç oynadı.
@atalay Genelde forumu okurum ama sırf bu yazıyı yazmak için girdim.Ben Türkiye,İngiltere,İspanya ligini genelde kaçırmamaya çalışan bir insan olarak büyük takımda olmayan oyuncuların çoğu hakkında bu şekilde yorum yapamam.Adamın tüm özelliklerini derinlemesine incelemişsin(!) Sıkı bir Getafe fan'ı felansan söyle ama hemen geri alırım sözlerimi :)
[ Son Düzenleme: 20 Ocak 2016, 17:32:39 zivkovic ]

Çevrimdışı harun1903

Alexis Sanchez olmasın o  :alala:

Çevrimdışı Scout

Fikret Orman Haberim Yok Diyor Balon Haber mi Sizce ?  :alala:
Pika Pika

Çevrimdışı atalay

O kadar sordunuz; yazdık. "Alkış yok mu ya?"

Sağ olun.  :)