2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12920622 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı cursedofdragon

Alexis'in en büyük handikabı cebinde sürekli sarı kart ile dolaşması.

bak bu en sakıncalısı işte :)

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Kardeşim güzel tespitler.

Arasından en çok hoşuma giden temas oyunu sertlik biraz bu sıkıntımız vardı biraz istatistiklere baktim 3 maçta1  kart görüyor. Ama ersan rhodolfo olmadığında bi alternatif yoktu sanki biraz orayı zorlar isimizide görür ama 1.5 alacaksa küfür ederim ispanya da 700 alamaz bence

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı TTurk

Kulübe transferi oldugunu dusunuyorum. Ersan - Rodolfo'dan cok Franco ile kiyaslanmalidir kanaatindeyim.

Çevrimdışı Ensar

Kimseyle dalga geçtiğim yok.Bahia da en sevdiğim takımdır Beşiktaştan sonra.

caio bu senin en sevdiğin takım da kaç maç oynadı ?
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Ersoy

Zaten sert bir oyuncu birde bizim ligin hakemler var ohoo.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı atalay

Kardeşim güzel tespitler.

Arasından en çok hoşuma giden temas oyunu sertlik biraz bu sıkıntımız vardı biraz istatistiklere baktim 3 maçta1  kart görüyor. Ama ersan rhodolfo olmadığında bi alternatif yoktu sanki biraz orayı zorlar isimizide görür ama 1.5 alacaksa küfür ederim ispanya da 700 alamaz bence

1,5 milyon fazla. 900 bin - 1 milyon € kafi.

Çevrimdışı kartalBaz

Aras ozbiliz i almisiz.

Çevrimdışı 38life

Çevrimdışı yorgo_d(geodem)

Soyle  bir site var  guvenilirligi de  fena  degildir .
iki  oyuncunun karsilastirmasinda  Alexis Zapata'dan yarim gomlek iyi gozukuyor  .. Defansif  yonu  daha kuvvetli olan  Zapata yalniz ..

Zapata'ya ait  veri tabani:
http://www.futabc.com/player/135742

Alexis'inki:
http://www.futabc.com/player/135742
Yorgo

Çevrimdışı 38life

Yönetim ne yapmaya çalışıyor? Bütün kredisini tüketmeye mi çalışıyor ne yapıyor anlamıyorum...

Çevrimdışı ZEKI

Boyle ir transfere gerek varmiydi anlamadim. Ben yanilirim insallah ama "escude" etkisi yaratacaigni dusunuyorum. Zapata varken, Balanta varken eger asli astari varsa Badstuper dururken, Alexis sadece ve sadece klubeye yapilan bir transfer Pedro gitsin Alexis gelsin demek.

Çevrimdışı atalay

Aras gelsin. İş görür.

Çevrimdışı tuncaboylu

Mübarek ne adammış ki benim gibi ortalama üstü ispanya liginde bir kere bile adını duymamışım ama ne hikmetse öyle methediyorlar sanırsın gimejez gelmiş sanırsın yapmayın ayıptır

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İspanya ligi'nde hangi stoperlerin adını duymuştun?

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Noluyo arkadaş aras ozbiliz falan gokhan tore gidiyor demek bu ama çok iyi transfer olur.

Çevrimdışı kartalBaz

Aras gelsin. İş görür.
Gokhan tore yolcu...

SON DAKİKA
Rusya Premier Ligi takımlarından FK Spartak Moskova takımının formasını giyen Aras Özbiliz Beşiktaş'ta.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Boyle ir transfere gerek varmiydi anlamadim. Ben yanilirim insallah ama "escude" etkisi yaratacaigni dusunuyorum. Zapata varken, Balanta varken eger asli astari varsa Badstuper dururken, Alexis sadece ve sadece klubeye yapilan bir transfer Pedro gitsin Alexis gelsin demek.
Zeki abi zapata dışında digerleri elimizde hazır bekleyen adamlar degil ki maliyetli adamlar.

Atalayin soylediklerine bakarsak ben faydalı olacağını düşünüyorum ayrıca iststistik olarak ikili mücadele vs çok etkili.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Patron çıldırdı.

Çevrimdışı 38life

Beşiktaşın çok sayıda Azerbaycanlı taraftarı var. Aras transferi ile bunların hepsini kaybedicez.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Beşiktaşın çok sayıda Azerbaycanlı taraftarı var. Aras transferi ile bunların hepsini kaybedicez.
Bu mantık hem dogru hem saçma çıkamadım işin içinden:)

Çevrimdışı Rebel_Eagle1903

Faik reis gidiyor mu nedir ?
“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler” Süleyman SEBA

takımda tosic'te var sırp arnavutları'da mı kaybettik o zaman :)

Çevrimdışı kartalBaz

Spora siyaseti karistirmak dogru degil.

Çevrimdışı TALAT

son iki tranfer kasap statusunde gibi. bir de motta kalsaydi kasaplar dernegi gibi olacakmisiz mazallah ☺
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı 38life

Bu mantık hem dogru hem saçma çıkamadım işin içinden:)

Ben insanları ırkına göre değil birey olarak değerlendirme taraftarıyım ama herkes böyle yaklaşamayabilir. Özellikle Azeri kardeşlerimiz bu konuda hassas ve duygusallar.