2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12921797 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı TURKahvesi

Dün A Spor'da sezon sonu için şimdiden Ben Arfa ile anlaşmak için girişimler olacağı yönünde bir haber vardı ne kadar doğrudur bilemem tabi.
bunu isterim ben
doğru haberdir umarım
burada tek endişem-iz performansıdır ki biliyorsunuz kemiğini kırdıktan sonra gerek psikolojik olarak gerekse fizik olarak düşüşe geçmişti.

Çevrimdışı Scout

O kadar sordunuz; yazdık. "Alkış yok mu ya?"

Sağ olun.  :)
:claps: :claps: :claps: :claps:
Pika Pika

Çevrimdışı Emiresg

Fikret Orman Haberim Yok Diyor Balon Haber mi Sizce ?  :alala:

kap gelmedi diye aciklama yapmadi. kapta ya aksama yada yarin gelir buyuk ihtimalle

Çevrimdışı Ersoy

Alexis, fizik kalitesi ile oynayan bir oyuncu. Eski gücünde olmasa da güçlü. Her iki ayağını da kullanır lakin özellikle dikey -öne doğru- paslarda epey sıkıntılı bir isim. Pas metrajı düşük. Geriden oyun kurabilme becerisi ve topla ilişkisi keza öyle.

Hız, hızlanma yada çeviklik konusunda çok üst düzey değil. Manevra özelliği aynı şekilde. Çok çabuk bir oyuncu değil fakat çabuk. Eldekilerden bu konuda daha iyi. Reaksiyon hızı ortalama bir stoper. Oyun konsantrasyonu yüksektir.

Temaslı oyunları sever. Markaj becerisi iyidir. Rakibe karşı yakın ve sert oynar. Agresyon derecesi yüksektir. Epey dengesiz; bireysel hataya çok müsait; karta yakındır. Yerden "Sliding tackle" denilen müdahaleleri çok yapar. Yüksek topta fena değildir. Pozisyon bilgisi, önsezi, hamle zamanlaması, reaksiyon hızı gibi temel stoper parametrelerinde sınıfta kalmaz. Ekstradan sağ ve sol bek pozisyonlarında oynar.

Stoperde Backup oyuncusu lazımdı. İsterdim ki daha iyisi olsun. Hocanın tanımına birebir uyan bir isim değil. Bizim ekibin izlediğini de düşünmüyorum. Menajer tavsiyesidir. Fakat iş görür; 2,5 yıl soru işareti tabii. Hayırlı olsun.

edit: Oyun ve oyuncu profili gereği Ersan'ın değil, Rhodolfo'nun Backup oyuncusu olur daha çok.Ayrıca Rhodolfo 2015 yılında 57 maç oynadı.
Ersan olmadığında çok sıkıntı çekmiştik. Rhodolfo-Ersan ikilisinden biri olmadığında boşluğu rahat bir şekilde doldurabilir mi ?

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Furkan Sarper

Finansla ilgili bir tablo paylaşılmış sanırım. 8 milyon acık var gibi yorumlar okudum. geriye gittim ama bulamadım linkini atabilirmisiniz o tablonun

Çevrimdışı mrred

Alexis, fizik kalitesi ile oynayan bir oyuncu. Eski gücünde olmasa da güçlü. Her iki ayağını da kullanır lakin özellikle dikey -öne doğru- paslarda epey sıkıntılı bir isim. Pas metrajı düşük. Geriden oyun kurabilme becerisi ve topla ilişkisi keza öyle.

Hız, hızlanma yada çeviklik konusunda çok üst düzey değil. Manevra özelliği aynı şekilde. Çok çabuk bir oyuncu değil fakat çabuk. Eldekilerden bu konuda daha iyi. Reaksiyon hızı ortalama bir stoper. Oyun konsantrasyonu yüksektir.

Temaslı oyunları sever. Markaj becerisi iyidir. Rakibe karşı yakın ve sert oynar. Agresyon derecesi yüksektir. Epey dengesiz; bireysel hataya çok müsait; karta yakındır. Yerden "Sliding tackle" denilen müdahaleleri çok yapar. Yüksek topta fena değildir. Pozisyon bilgisi, önsezi, hamle zamanlaması, reaksiyon hızı gibi temel stoper parametrelerinde sınıfta kalmaz. Ekstradan sağ ve sol bek pozisyonlarında oynar.

Stoperde Backup oyuncusu lazımdı. İsterdim ki daha iyisi olsun. Hocanın tanımına birebir uyan bir isim değil. Bizim ekibin izlediğini de düşünmüyorum. Menajer tavsiyesidir. Fakat iş görür; 2,5 yıl soru işareti tabii. Hayırlı olsun.

edit: Oyun ve oyuncu profili gereği Ersan'ın değil, Rhodolfo'nun Backup oyuncusu olur daha çok.Ayrıca Rhodolfo 2015 yılında 57 maç oynadı.
Emeğine sağlık teşekkür ederiz. :ok:
The great gig in the sky

Çevrimdışı genki1914

içimde bir his var. Bu adam Rhodolfoyu keser
Guti14

Çevrimdışı zivkovic

Bende bu forumun Bahia uzmanıyım eğerki Ulises'i alırsak derinlemesine bir rapor yazarım Bahia maçlarını hiç kaçırmayan birisi olarak :D

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Yazın bunların yerine yine adam bakacağız büyük ihtimalle gs ye arkadaşlık yapmak istiyorlar sanırım. Daha ucuza Zapata varken bu transferi nasıl açıklayacaklar y.d dönemindeki menajer işleri devam ediyor anlaşılan...Çok lanet bir gün bugün... :bandit:
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı Ensar

Bende bu forumun Bahia uzmanıyım eğerki Ulises'i alırsak derinlemesine bir rapor yazarım Bahia maçlarını hiç kaçırmayan birisi olarak :D
sen biraz frene bas, bak bugün herkesin canı çok sıkkın , emek veren insanlarla dalga geçme haddini bil , dalga geçtiğin adamın mesleği antrenörlük buraya vakit ayırıp fikirlerini yazıyor.
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Tolga

Eline sağlık @atalay :ok:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı atalay

Ersan olmadığında çok sıkıntı çekmiştik. Rhodolfo-Ersan ikilisinden biri olmadığında boşluğu rahat bir şekilde doldurabilir mi ?

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kağıt üzerinde doldurur. Sahada göreceğiz. Benim çok beğendiğim bir isim değil.

Emeğine sağlık teşekkür ederiz. :ok:

Eyvallah!

Eline sağlık @atalay :ok:

Eyvallah! Y.D ironisi idi.  :D
[ Son Düzenleme: 20 Ocak 2016, 17:42:17 atalay ]

Çevrimdışı TURKahvesi

sana benden kocaman teşekkürler  :lol:

Çevrimdışı cursedofdragon

Fikret Orman Haberim Yok Diyor Balon Haber mi Sizce ?  :alala:

sen bizim başkan'ı çözemedin mi daha :)

Çevrimdışı zivkovic

sen biraz frene bas, bak bugün herkesin canı çok sıkkın , emek veren insanlarla dalga geçme haddini bil , dalga geçtiğin adamın mesleği antrenörlük buraya vakit ayırıp fikirlerini yazıyor.
Kimseyle dalga geçtiğim yok.Bahia da en sevdiğim takımdır Beşiktaştan sonra.

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Geçen gün konusu açıldığında uzun aramalar sonucunda Ulises'in bir videosunu bulup foruma yükledim ama hiç tepki gelmedi. Kısaca özetlersem Kerim benzeri bir çocuk. Gerçi videolara bakıldığında 1. lig değil de 2. lig maçları havası vardı
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı onurturan

@atalay cok cok tesekkurler bilgiler icin..   :claps:  :claps:

Çevrimdışı ers_an

Guzel tespitler. Genel istatistikleri de fena degil gibi. Is yapar umarim. Ispanyol oyuncular evet sikintili gibi. Umarim onlardan birisi olmaz. Hayirlisi olsun.

Siyah Beyaz & Ölüm Yaşam

Çevrimdışı Gökhan_Çelik

Beyler benim dusuncem eldeki stoperlerin rhodolfo ve ersanin performansi artar , bakiyolardi kulubeye milo pedro , simdi alexis battaniyenin altindan suzucek bunlari , belki dogrudan 11 e girip katkisi olmayacak ama hem rekabet artmasinin avantaji hemde sakatlik durumda vericegi tecrube ile sampiyonluk yarisinda katkisi olacaktir. Belki atalay gibi analiz yapamam ama ; bardagin dolu tarafinda gorduklerim bunlar ,  transfere olumlu bakiyorum , ancak yinede yonetimden neden sane yada zapata yerine alexisin tercih edildigi ile ilgili bir aciklama beklerim , muhtemelen mali yapidan dolayi. Iyi aksamlar , forumu keyifle okumaya devam

SM-N7500Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı cisse557

Hiç memnun değilim bu transferden.

Çevrimdışı panic13

sen bu işi biliyorsun @atalay

eline sağlık ;)
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı atalay

Alexis'in en büyük handikabı cebinde sürekli sarı kart ile dolaşması.

Çevrimdışı cursedofdragon

Welcome to Beşiktaş :)

Çevrimdışı Panjandrum

sezon başı burda sokakta baardım.. ben arfanın bonservisi yok alın şu adamı diye.. mahrez inde 2-3 m bonservisi vardı onuda çok istedidim..

artık ikiside zor.. mahrez hayal oldu zaten...
Yanlisim yoksa Mahrez 450 bin euro'ya alindi.

Çevrimdışı atalay

sen bu işi biliyorsun @atalay

eline sağlık ;)
@atalay cok cok tesekkurler bilgiler icin..   :claps:  :claps:

Eyvallah! Demirören işi biliyor. Ismarlama alkış isteyince tebrikler hemen geldi.   :kop: