2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12926677 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı ONUR KOLCU

İmza attıktan sonra benim için dünyanın en iyi kalecisi suan Boyko dur. Bence 100 maçın 50 sinde gol yememesi.Uefada en çok kurtarış yapan kaleci olmasi dnipro nun iyi savunma yapmadığını gosterir..

Allah utandirmasin pozitif yapısı ile takıma enerjide katacağını düşünüyorum.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı kyiv

Öncelikle Boyko'ya добро пожаловать diyelim.

Ukrayna ligini her hafta olmasa da takip ediyorum. Ukraynadaki akrabalarla daha 2 gün önce görüştüm.Son durumunu sordum. Shaktor kalecisi ile birlikte Ukraynanın en iyi kalecisi bu arkadaş. Çok fantastik bir kaleci beklemeyelim.Bununla birlikte yenilecek golü yiyen yenmeyecek golü yemeyen kısacası saçma sapan hata yapmayan bir kaleci aldık. Ukrayna liginde takımlar açık futbol oynamayıp savunmada boş alanlar bırakmıyor. Bizde özellikle savunmada boş alanlar mutlaka daha fazla olacaktır. O açıdan sergileyeceği performansı bugüne kadarki kaleciliğinden ayrı değerlendirmemiz gerecek.Uyum sürecini atlatabilirse %100 faydalı olacaktır. Boyko Türkiyeye gelen Trabzonsporda bir dönem kalecilik yapan Viktordan sonra 2. Ukraynalı kaleci.Umarım performansı çok daha iyi olur.

Hayırlı olsun Beşiktaşımıza.

Çevrimdışı ozan062

Öncelikle Boyko'ya добро пожаловать diyelim.

Ukrayna ligini her hafta olmasa da takip ediyorum. Ukraynadaki akrabalarla daha 2 gün önce görüştüm.Son durumunu sordum. Shaktor kalecisi ile birlikte Ukraynanın en iyi kalecisi bu arkadaş. Çok fantastik bir kaleci beklemeyelim.Bununla birlikte yenilecek golü yiyen yenmeyecek golü yemeyen kısacası saçma sapan hata yapmayan bir kaleci aldık. Ukrayna liginde takımlar açık futbol oynamayıp savunmada boş alanlar bırakmıyor. Bizde özellikle savunmada boş alanlar mutlaka daha fazla olacaktır. O açıdan sergileyeceği performansı bugüne kadarki kaleciliğinden ayrı değerlendirmemiz gerecek.Uyum sürecini atlatabilirse %100 faydalı olacaktır. Boyko Türkiyeye gelen Trabzonsporda bir dönem kalecilik yapan Viktordan sonra 2. Ukraynalı kaleci.Umarım performansı çok daha iyi olur.

Hayırlı olsun Beşiktaşımıza.

belkide defansa bu arkadas bi anlayısta yükleyebilir cnk kalecinin bir görevide iletişimdir dolayısıyla bence bu konudada bir artısı olabilir...bakalım zamanla gorucez lider kişilikliyse bence oraya bu lazımdı bakalım
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimiçi o2bucak

Kaleci transferi yapmamız belki defansı daha rahatlatır. Örneğin ileri çıkmak yada geride kalmak durumunda kaldıklarında arkada Tolga var diye geride durmaktansa Defans biraz daha öz güvenle ileride basmaya başlayabilir.

Çevrimdışı Ersoy

Bu söylediğimi çoğu kişi kabullenmek istemeyecek belki ama büyük ihtimal Tolga ile rekabet etsin beraber rotasyona girsinler diye alındı. Her iki kaleci de bireysel hata yapmaya meyilli . Bir tanesi formsuz olduğunda diğeri kaleye geçecek muhtemelen .

tolga ile rekabet etsin diye alındıysa büyük hata.tolganın bu ligde 11 oynayacağı takım sayısı bile az.PTT 1. lig seviyesinde bir kaleci olduğu çok açık.
Bundan sonra her sene!

Siz sanırım algılama problemi yaşıyorsunuz. ben yaşınızı saygı göstermek için sormadım. yorumlarımı okuyanlar bilir 18 yaşındaki kardeşime de 50 yaşındaki abime de siz die hitap eder kırıcı olmamaya özen gösteririm. yaşınızı sorma sebebim bana yaşamadığınız şampiyonluklar gibisinden cümle kurmanızdan ötürüydü. çok şükür ben baya şampiyonluk gördüm acaba siz gördünüz mü geriye dönük neleri biliyorsunuz neleri bilmiyorsunuz bunları irdeleyebilmek açısındandı. 41 yaşına gelmek kimseyi ilerici, anlayışlı, akıllı yapmaz elbet ama sizin okuduğunuz kitaplar sizi saygıdan uzaklaştırıp tanımadığı birine hakaret etme cüretini öğretmiş. mesajınıza bakarsanız bana gerici, anlayışsız ve akılsız demeye getirmişsiniz ki bunlar hakarete girer. ben değil birini bıçaklamak fıske dahi vurmam bir insanoğluna. ben kimsenin onu var bunu var die üzülmem Beşiktaşıma yapılan haksızlık varsa her platformda dillendiririm genç arkadaşlara bilmeyenlere öğretmeye çabalarım sadece bu.

Bi dışarıya çıkıp oksijen mi alsanız acaba sevgili kör fanatik?

Not: Bu arada kel kör saçma sapan fanatizm yapan herkesle sorunum var sevgili arkadaşlar. Beşiktaşlı olmadan önce diğer değerlere saygı göstermeyi öğrenin.
[ Son Düzenleme: 20 Ocak 2016, 15:28:01 big black eagle ]

Çevrimdışı firewater

Adam 2015 in en iyi 4 kalecisinden biri siz tolga ile rekabet diyorsunuz :)

Tolganın durumunun özeti 5 dakikalık maçta rodolfoyu çıldırttığı andır :)

Ts maçında belki ama gerikalan tüm maçlarda kesin ilk 11 de başlar.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Seviyeyi dusurmeyelim.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Onur Küçük

• Ziyaretçi

tolga ile rekabet etsin diye alındıysa büyük hata.tolganın bu ligde 11 oynayacağı takım sayısı bile az.PTT 1. lig seviyesinde bir kaleci olduğu çok açık.
Türkiye Süper Ligi'nde kalecilerin genel olarak kaliteleriyle alakalı problem var. Dünya standartlarında vasat kabul edilen bir kaleci bile takımında fark ortaya koyabiliyor ligimizde . Tolga süper ligde herhangi bir Anadolu takımında daha az baskı altında daha iyi performans gösterir. Bizim takımın 11 kalecisi olamaz .

Çevrimdışı tangaz

Not: Bu arada kel kör saçma sapan fanatizm yapan herkesle sorunum var sevgili arkadaşlar. Beşiktaşlı olmadan önce diğer değerlere saygı göstermeyi öğrenin.

bakın ısrarla hakaretvari yorumlar yapıyorsunuz ve sabırla size tahammül ediyorum. böyle saygısızca mesajlar yazıp sonra Beşiktaşlılara saygıyı öğretmek size düşmez !
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Ayberk

@big black eagle burada BEŞİKTAŞLILAR konuşur. rahatsız olduysan ZORLA TUTAN YOK
Beşiktaş tek, siz hepiniz

Çevrimdışı tangaz

@Necmi abi, günümüz malesef kötü farkındayım ancak birbirimize hakaret etmek için mi buradayız?
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Emiresg

yaya tourenin menajeri aciklama yapmis. sezon sonu takimdan ayrilacakmis. keske alabilsek ya. suan dunyanin en iyi ortasahasi. adamin besiktas formasi giymesi hayalim

@Necmi abi, günümüz malesef kötü farkındayım ancak birbirimize hakaret etmek için mi buradayız?

Hocam velinizi çağırsaydınız ya :D Kör fanatik olduğunuz sürece yazmaya devam edeceğim kafanıza dank edene kadar!

Çevrimdışı Hasan Tahsin

İlk önce fanatizmin ne olduğunu bilmek lazım ki senin bilmediğin ortada. Tangaz nedenleriyle birlikte fanatizmini anlattı ve bende katılıyorum hatta eksik bile yazmış. Kendisinin forumda herkese saygı ile hitap ettiği yorumlarını beğeniyle okuyorum. gs nin uefa kupası varmışta üzülüyormuşuz gibi yorumlar yapmak bir Beşiktaş'lıya yakışmaz. Yaşını da yazmamışsın sanırım 14 - 15 yaşlarında olmalısın ki o günleri hatırlamıyorsun yoksa Tangaz'a sonuna kadar hak verirdin. Kısaca bizler senin saygısız uslupla yazdıklarını okumak zorunda değiliz
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı bhdr

Bu söylediğimi çoğu kişi kabullenmek istemeyecek belki ama büyük ihtimal Tolga ile rekabet etsin beraber rotasyona girsinler diye alındı. Her iki kaleci de bireysel hata yapmaya meyilli . Bir tanesi formsuz olduğunda diğeri kaleye geçecek muhtemelen .
Kalede rotasyon takım ahengini tamamen bozar bi işe yaramaz. Büyük takımın 1 numarası 1 tane olur..

Çevrimdışı Ayberk

Hocam velinizi çağırsaydınız ya :D Kör fanatik olduğunuz sürece yazmaya devam edeceğim kafanıza dank edene kadar!
@big black eagle renkli hayranlığını başka yerde dile getir. milletin sabrını fazla zorlama. özellikle bugün
Beşiktaş tek, siz hepiniz

Çevrimdışı tangaz

ben sizin hocanız falan değilim giderek daha fazla komik duruma düşürüyorsunuz kendinizi. bizler burada birbirinin kalbini kırmadan Beşiktaşımız için çabalayan bireyleriz. @Necmi abiyi bilgilendirme gereği duymam size hatta gerekirse bana ve yazılarıma müdahale edilmesi ve forumdaki diğer üyelerin kafalarını şişirmemize engel olma maksatlı bir paylaşımdı. ancak görüyorumki bunu sığ bir beyinle anlamanızı beklemek bir ütopya...

Çevrimdışı kartalBaz

Yasiniz 60 da olsa ilk once hitap etmeyi bilmelisiniz. Galatasarayin aldigi uefadan banane. Onceki mesajlarini okudum tolganin cok iyi kaleci oldugunu filan soylemissin. Firat gunayere badem diyen birine baban yasinda o demissin. Yani saygi gosterilmesi gerektigini dusunup burada 10 yasindaki cocuk hareketleri yapiyorsunuz. Burnuma kotu kokular geliyor. Forum yoneticilerinin bu duruma el atmasini rica ediyorum. Egerki bir besiktasli bu foruma uye olup hergun takimini takip ediyorsa bu fanatikliktir. Sizin fanatiklik anlayisinizi hala anlayabilmis degilim.

Çevrimiçi Samet Ç

Gelen giden var mı beyler

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı tangaz

Yaş olarak sizden ufak ama zeka yaşı olarak sizden büyüğüm. Yeterli bir cevap olmuştur sanırım.

Küçük bir ekleme: Okumayın sevgili büyüğüm size zorla diretilen bir şey yok burada. Sayfayı kaydırın.

siz iyice saygısızlaşmaya başladınız sevgili @Hasan Tahsin abimizi de işin içine katarak seviyeyi düşürüyorsunuz. siz Beşiktaşlı falan olamazsınız olsa olsanız siteyi kirletmeye gelen bir Trolsünüz. Derhal terkedin burayı bu kafayla barınamazsınız burada!!!

ben sizin hocanız falan değilim giderek daha fazla komik duruma düşürüyorsunuz kendinizi. bizler burada birbirinin kalbini kırmadan Beşiktaşımız için çabalayan bireyleriz. @Necmi abiyi bilgilendirme gereği duymam size hatta gerekirse bana ve yazılarıma müdahale edilmesi ve forumdaki diğer üyelerin kafalarını şişirmemize engel olma maksatlı bir paylaşımdı. ancak görüyorumki bunu sığ bir beyinle anlamanızı beklemek bir ütopya...

"Hocam" bir hitap biçimidir hocam olduğunuzdan veya olabileceğinizden söylenmiş bir şey değildir. Böyle ufak tefek nereden ne yakalasamda laf soksam mücadelesini bir yere bırakalım lütfen. Sizden tek ricam bu kadar fanatik olmayın. Ne ben sizden daha Beşiktaşlıyım ne siz benden. Benim tek bir ricam var bu kadar fanatik olmayın.

Çevrimdışı Çağatay

@big black eagle renkli hayranlığını başka yerde dile getir. milletin sabrını fazla zorlama. özellikle bugün

Moderasyonu bile göremez hocam
Direk kapı dışına
Necmi abi yapar sanırım :)
Hope for the Best, Plan for the Worst

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Kalede rotasyon takım ahengini tamamen bozar bi işe yaramaz. Büyük takımın 1 numarası 1 tane olur..
@bhdr bunu ben de ifade ettim ve savundum. Şu andan itibaren yapmamız gereken ise en iyi verimi almak için nasıl hareket etmemiz. Boyko'nun önünde yer alan savunma oyuncuları en azından 1-2 tanesi Boyko'yu iyi kollamalı. Tokatladığı toplar bazen tehlikeli biçimde havuzun içine düşüyor. Bazen yanlış kararlar alıp arkadaşının önündeki topa müdahale edebiliyor ya da ileride arkadaşının alabileceği topa müdahale edecek biçimde çıkışlar yapabiliyor. Ayakları düzgün değil. Çizgi kalecisi olarak vasat üstü.  Defansı ileride kurmak hedefimiz ama kalecinin özellikleri nedeniyle savunma oyuncuları kaleciye daha yakın olmak zorunda kalabilir. Bu sorunları bir şekilde çözmek gerekecek.

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

nedense burada kendini çok mantıklı görüp bütün insanlığı değiştirecek yorum yaptığını sananlar genelde ilk 10-20 yorumunda bunu yapıyor :) Önce bir dinleyin sonra konuşun 10.yorumda Beşiktaşlılığın kitabını yazacağınızı veya değiştireceğinizi mi sanıyorsunuz?