Fanatizm öldürür, rica ediyorum bu kadar fanatik olmayın. Yani şuraya diğer takım taraftarlarından birini alın sizin söylediğinizin aynısını söyler. Beşiktaş sizden öncede şampiyon oluyordu sizden sonrada olmaya devam edecek. Yaşantınız içerisinde buna şahit olamadığınız için kendinizi paralamayın. Herkes gelir geçer Beşiktaş baki kalır sözü üzerine biraz düşünün, biraz, çok az.
Kaç yaşındasınız profilinizde görünmüyor ancak ben 4 gün sonra 41'i devireceğim. öncelikle beni ve Beşiktaşlılığımı renklilerle mukayese yapmak kimsenin haddi değil! konu fanatizm ise ben ilkokula giden bir Beşiktaşlıyken de söylüyordum şimdi de yineleyeceğim. ben fanatik ötesi bir Beşiktaşlıyım.
1982 senesinden beri inanılmaz bir tutkuyla Beşiktaş'a aşığım. çok şampiyonluk gördüm yaşadım MAF'lı dönemin tadını hazzını en iyi yaşayanlardan biriyimdir. ancak o takımın 4 sene üst üste ilk şampiyon olmasının nasıl engellendiğini, o takım kurulurken yaşadığımız şerefli ikincilikleri, malatya maçlarını, zalad komedilerini, 96-97 sezonunda Rasim Hocalı takıma yapılanları, 101.yılımızda yaşadıklarımızı da kimse bana unutturamaz. ben 101. yılımızda Demirören holding bünyesinde bir mühendis olarak çalışırken yaşananları diyalogları o kadar detayları ile gördümki görseniz duysanız ağzınız açık kalır... aynı dönem ile ilgili Fatih Altaylının dahi röportajı var kulübümüzü ziyaret ettikten sonra
kulübüne dönüp "bırakın fenerle sidik yarışı yapmayı Beşiktaşı durduramazsak 2 sene sonra fenerle sadece ikincilik yarışı yaparız" die açıklaması var.
sözün özü: TÜRKİYE'DE FUTBOL BEŞİKTAŞA KARŞI OYNANAN BİR OYUNDUR!