2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12925993 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Ironi yapiyorum abi Boykoyu begenmeyenlere ithafen :tabe:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Ocak 2016, 14:00:02
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Yalnız uçuş ve topa çıkış stili Tolga'yı andırıyor... töbe töbe estagfurullah... kafayı mı yiyiyorum yavaş yavaş.

:evillol:

Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Cok sukur , Bire birler , Penaltilar ve Frikiklerde cok basarili bir kalecimiz oldu :ok:

Cepheden sutlarda da oldukca iyi , 2.ci toplarda biraz agir kalsada o fizigine gore atletikligi gayet iyi

Yillar sonra iyi bir kalecimiz oldu :ok:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Kemal

Şuanda Beşiktaş taraftarı herhangi bir kaleciyi videolardan yorumlayabilir ve puanlayabilir, Dünyanın her çapında futbol kulübüne yetenekli kaleci listesini bütçelerine göre sunabilir, bu listedeki kalecilerin kulüplerinin bu transfere nasıl bakacağı hakkında doğruluk payı yüksek tespitte bulunabilir.

Bunda emeği geçenlere teşekkürler  :icool: :D

Çevrimdışı Savaş

Ya iyi bi kaleci almış olabiliriz. Lafım buna değil genel. Fakat sadece youtube videolarını izleyip bi adamı ölümüne savunmak bana saçma geliyor.

En kotu adamı bile bu youtube öyle bir pazarlar ki düşünün Tolga'nın bile videosu var youtube'de.

Bi adam olur 40 50 maçını izlersin o zaman savunursun arkadaş adam şöyle böyle diye. Buradaki kimsenin bazı arkadaşlar hariç Boyko'nun 20 üstü maçını canlı izlediğini düşünmüyorum.

O sebeple youtube'da ki 3 5 dakikalık videolar ile ilah yapmayın adamları. Bu sadece Boyko için değil herkes için geçerli. Samimi olmuyor.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Hasan Akten

Şenol hoca Tolga'yı oynatmaya devam edecek gibi geliyor bana. Bir sonraki büyük hatasına kadar kalede Tolga'yı görürsek şaşırmayalım.

Çevrimdışı Kemal

Ya iyi bi kaleci almış olabiliriz. Lafım buna değil genel. Fakat sadece youtube videolarını izleyip bi adamı ölümüne savunmak bana saçma geliyor.

En kotu adamı bile bu youtube öyle bir pazarlar ki düşünün Tolga'nın bile videosu var youtube'de.

Bi adam olur 40 50 maçını izlersin o zaman savunursun arkadaş adam şöyle böyle diye. Buradaki kimsenin bazı arkadaşlar hariç Boyko'nun 20 üstü maçını canlı izlediğini düşünmüyorum.

O sebeple youtube'da ki 3 5 dakikalık videolar ile ilah yapmayın adamları. Bu sadece Boyko için değil herkes için geçerli. Samimi olmuyor.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İyide bu adamın geçen sene AL deki birçok maçını 90 dk izledik , adı anıldıktan sonrada takip ettik. Becerileri nelerdir - yapısı nedir- handikapları nelerdir, fikir sahibiyiz. Youtubedan bakıp transfer yapılmadı ki.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Yalnız uçuş ve topa çıkış stili Tolga'yı andırıyor... töbe töbe estagfurullah... kafayı mı yiyiyorum yavaş yavaş.
Sonunda birisi benim gördüğümü gördü:)

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Çağatay

Şenol hoca Tolga'yı oynatmaya devam edecek gibi geliyor bana. Bir sonraki büyük hatasına kadar kalede Tolga'yı görürsek şaşırmayalım.

Boyko hazir oldugu an kaleye geçer
Tolga hata yapsa da yapmasa da farketmez
Bir an once hazir olmasini umut edelim de tolga klubenin yolunu tutsun hatta bana kalirsa klubede Günay da oturabilir...
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı tangaz

Fanatizm öldürür, rica ediyorum bu kadar fanatik olmayın. Yani şuraya diğer takım taraftarlarından birini alın sizin söylediğinizin aynısını söyler. Beşiktaş sizden öncede şampiyon oluyordu sizden sonrada olmaya devam edecek. Yaşantınız içerisinde buna şahit olamadığınız için kendinizi paralamayın. Herkes gelir geçer Beşiktaş baki kalır sözü üzerine biraz düşünün, biraz, çok az.

Kaç yaşındasınız profilinizde görünmüyor ancak ben 4 gün sonra 41'i devireceğim.  öncelikle beni ve Beşiktaşlılığımı renklilerle mukayese yapmak kimsenin haddi değil! konu fanatizm ise ben ilkokula giden bir Beşiktaşlıyken de söylüyordum şimdi de yineleyeceğim. ben fanatik ötesi bir Beşiktaşlıyım.

1982 senesinden beri inanılmaz bir tutkuyla Beşiktaş'a aşığım. çok şampiyonluk gördüm yaşadım MAF'lı dönemin tadını hazzını en iyi yaşayanlardan biriyimdir. ancak o takımın 4 sene üst üste ilk şampiyon olmasının nasıl engellendiğini, o takım kurulurken yaşadığımız şerefli ikincilikleri, malatya maçlarını, zalad komedilerini, 96-97 sezonunda Rasim Hocalı takıma yapılanları, 101.yılımızda yaşadıklarımızı da kimse bana unutturamaz. ben 101. yılımızda Demirören holding bünyesinde bir mühendis olarak çalışırken yaşananları diyalogları o kadar detayları ile gördümki görseniz duysanız ağzınız açık kalır... aynı dönem ile ilgili Fatih Altaylının dahi röportajı var kulübümüzü ziyaret ettikten sonra
kulübüne dönüp "bırakın fenerle sidik yarışı yapmayı Beşiktaşı durduramazsak 2 sene sonra fenerle sadece ikincilik yarışı yaparız" die açıklaması var.

sözün özü: TÜRKİYE'DE FUTBOL BEŞİKTAŞA KARŞI OYNANAN BİR OYUNDUR!
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Hasan Akten

Boyko hazir oldugu an kaleye geçer
Tolga hata yapsa da yapmasa da farketmez
Bir an once hazir olmasini umut edelim de tolga klubenin yolunu tutsun hatta bana kalirsa klubede Günay da oturabilir...

Bakalım inşallah Ts maçıyla beraber alır kaleyi ama daha hazır değil vs diye 2-3 hafta oynamasa sonrasında kaleci değiştirmek istemeyebilir hoca ondan korkuyorum.

Çevrimdışı Tahsin Ç.

İki videoyu arda arda izleyince iki kaleci arasında  o kadar da büyük farkta yok hani Tolgada bu sene çok iyi kurtarışlar yapmış  :evillol:

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Yaptığı kurtarışla videodan kaleci secilmez , defansta secilmez ortasahada forvette. Yani videodan bu işler olmaz:)

Çevrimdışı Çağatay

Bakalım inşallah Ts maçıyla beraber alır kaleyi ama daha hazır değil vs diye 2-3 hafta oynamasa sonrasında kaleci değiştirmek istemeyebilir hoca ondan korkuyorum.

Ts maci icin mümkün degil
Ama arada bi hafta milli mac arasi filan olsaydi pesine kaleye gecerdi ama boyle bir durumda şu anda olmadigi icin kupa maclarinda oynamali en azindan
Boylece 21.hafta macina cikabilir ki fener macina kadar da yerine alismasi lazim.
Yanan kaleye girmek kolay değil :)
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı DaldanSarkanElma

İki videoyu arda arda izleyince iki kaleci arasında  o kadar da büyük farkta yok hani Tolgada bu sene çok iyi kurtarışlar yapmış  :evillol:

Videoyu izlemek için açtım süresine falan hiç bakmamıştım, video bitince dumur oldum bir an :D Jeton sonradan düştü  :evillol:

Kimin aklına geldiyse bu on numara olmuş  :claps:
Bir haykırıştır siyahımız, çökünce üzerimize gecenin matemi, sarılırız beyazına sevdamızın.
 Bir duruştur, direniştir, aslolan hayattır, hayatta BEŞİKTAŞ…

Çevrimdışı Burak

Boyko zaten hazır halde değil mi? Kamptan geliyor bildiğim kadarıyla. Istenirse haftasonu oynar ama daha takıma alışması lazım, önümüzde ki hafta sahaya çıkabilir bence.

Sony Xperia Z cihazımdan Tapatalk ile gönderildi. Mobil olduğum için yazım yanlışlarım olabilir. Kusura bakmayın.

Çevrimdışı panic13

ruh hastası yaptı bizi manyak. Vallahi davul çalmak lazım kafamda.
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı panic13

Sonunda birisi benim gördüğümü gördü:)

hatasız orijinal diye aldık, replikası çıktı iyi mi :D
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Kaç yaşındasınız profilinizde görünmüyor ancak ben 4 gün sonra 41'i devireceğim.  öncelikle beni ve Beşiktaşlılığımı renklilerle mukayese yapmak kimsenin haddi değil! konu fanatizm ise ben ilkokula giden bir Beşiktaşlıyken de söylüyordum şimdi de yineleyeceğim. ben fanatik ötesi bir Beşiktaşlıyım.

1982 senesinden beri inanılmaz bir tutkuyla Beşiktaş'a aşığım. çok şampiyonluk gördüm yaşadım MAF'lı dönemin tadını hazzını en iyi yaşayanlardan biriyimdir. ancak o takımın 4 sene üst üste ilk şampiyon olmasının nasıl engellendiğini, o takım kurulurken yaşadığımız şerefli ikincilikleri, malatya maçlarını, zalad komedilerini, 96-97 sezonunda Rasim Hocalı takıma yapılanları, 101.yılımızda yaşadıklarımızı da kimse bana unutturamaz. ben 101. yılımızda Demirören holding bünyesinde bir mühendis olarak çalışırken yaşananları diyalogları o kadar detayları ile gördümki görseniz duysanız ağzınız açık kalır... aynı dönem ile ilgili Fatih Altaylının dahi röportajı var kulübümüzü ziyaret ettikten sonra
kulübüne dönüp "bırakın fenerle sidik yarışı yapmayı Beşiktaşı durduramazsak 2 sene sonra fenerle sadece ikincilik yarışı yaparız" die açıklaması var.

İmzamı atarım . Yazıda eksikler de çok elbette . Beşiktaş taraftarından başkasında duyamazsın " Hakemi de yeneceksin " lafını.
Yüz kere yazdım bir kere daha yazayım. fb lilere sorarım hakkınızın yenildiği zamanlar oldu mu diye , evet derler . Peki kim şampiyon oldu derim gs derler. Ha keza aynı soruyu gs lilere sorduğumda fb şampiyon oldu derler. Hiç biri diyemez ki hakkımız yendi ama Beşiktaş şampiyon oldu . Bu soruları renklilere sormanızı şiddetle tavsiye ederim  :)
Tek Büyük Beşiktaş

Yaşım 10 desem veya 40 desem daha az veya daha fazla mı saygı gösterirsiniz? 41 yaşına gelmiş olmanız sizi daha ilerici, daha anlayışlı, daha akıllı mı yapıyor? Yazdıklarınıza istinaden yapmadığı ortada. Kitap okuyun, film izleyin, müzik dinleyin. Fanatik Beşiktaş tarfatrı olduğunuz için kimse size madalya takmayacak. Futbol Beşiktaşa karşı oynana bir oyun falan değildir, doğru planlama ile o kendinizi yiyip bitirdiğiniz başarılara sizde ulaşabilirsiniz. El alemin uefa kupası var diye bu kadar üzülmeyin gün olur bizimde olur. Hocam siz bu kafayla giderseniz onu bunu bıçaklarsınız aman diyorum.
[ Son Düzenleme: 20 Ocak 2016, 14:53:53 big black eagle ]

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Söz meclisten dışarı tabiki ama aklıma şu sahne geldi lütfen vurmayın :kop: :kop:

https://youtu.be/PlWxVHUGtiY?t=13
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı serdart

Sadece video'da izlediğiniz adamı çok büyüttünüz bence, biraz ayaklar yere bassın. Video'ya bakarsak bu da cenk iki video'yu izlesem cenki isterdim açıkcası.

Şimdi sorun şu bizim teknik ekip gerçekten potansiyeli olduğu için mi aldı yoksa cenkin yerine 2. kaleci olarak düşündüğü için mi aldı? Sanki tolga kalede olmaya devam edecek gibi geliyor bu sezon.

Çevrimdışı tangaz

Yaşım 10 desem veya 40 desem daha az veya daha fazla mı saygı gösterirsiniz? 41 yaşına gelmiş olmanız sizi daha ilerici, daha anlayışlı, daha akıllı mı yapıyor? Yazdıklarınıza istinaden yapmadığı ortada. Kitap okuyun, film izleyin, müzik dinleyin. Fanatik Beşiktaş tarfatrı olduğunuz için kimse size madalya takmayacak. Futbol Beşiktaşa karşı oynana bir oyun falan değildir, doğru planlama ile o kendinizi yiyip bitirdiğiniz başarılara sizde ulaşabilirsiniz. El alemin uefa kupası var diye bu kadar üzülmeyin gün olur bizimde olur. Hocam siz bu kafayla giderseniz onu bunu bıçaklarsınız aman diyorum.

Siz sanırım algılama problemi yaşıyorsunuz. ben yaşınızı saygı göstermek için sormadım. yorumlarımı okuyanlar bilir 18 yaşındaki kardeşime de 50 yaşındaki abime de siz die hitap eder kırıcı olmamaya özen gösteririm. yaşınızı sorma sebebim bana yaşamadığınız şampiyonluklar gibisinden cümle kurmanızdan ötürüydü. çok şükür ben baya şampiyonluk gördüm acaba siz gördünüz mü geriye dönük neleri biliyorsunuz neleri bilmiyorsunuz bunları irdeleyebilmek açısındandı. 41 yaşına gelmek kimseyi ilerici, anlayışlı, akıllı yapmaz elbet ama sizin okuduğunuz kitaplar sizi saygıdan uzaklaştırıp tanımadığı birine hakaret etme cüretini öğretmiş. mesajınıza bakarsanız bana gerici, anlayışsız ve akılsız demeye getirmişsiniz ki bunlar hakarete girer. ben değil birini bıçaklamak fıske dahi vurmam bir insanoğluna. ben kimsenin onu var bunu var die üzülmem Beşiktaşıma yapılan haksızlık varsa her platformda dillendiririm genç arkadaşlara bilmeyenlere öğretmeye çabalarım sadece bu.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Sadece video'da izlediğiniz adamı çok büyüttünüz bence, biraz ayaklar yere bassın. Video'ya bakarsak bu da cenk iki video'yu izlesem cenki isterdim açıkcası.

Şimdi sorun şu bizim teknik ekip gerçekten potansiyeli olduğu için mi aldı yoksa cenkin yerine 2. kaleci olarak düşündüğü için mi aldı? Sanki tolga kalede olmaya devam edecek gibi geliyor bu sezon.
Bu söylediğimi çoğu kişi kabullenmek istemeyecek belki ama büyük ihtimal Tolga ile rekabet etsin beraber rotasyona girsinler diye alındı. Her iki kaleci de bireysel hata yapmaya meyilli . Bir tanesi formsuz olduğunda diğeri kaleye geçecek muhtemelen .