2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12904891 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Ocak 2016, 19:37:27
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Ukrayna pasaportu var. Yeterince büyük bi' handikap. Yoksa daha önce ideal EPL kalecisi demiştim.

Shevchenko'nun açtığı gediği birinin kapatması gerek. Bizden olsun  :eyes
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Oktay

4 yıl ŞL'de pastayı tek başına götüren, 3 kez şampiyon olan takımın bu kadar zarar etmesi de ayrı bi' başarı.
fil dişili eboe vardı arsenalden alınan demi.. bu adam koca bir sezon paf takımıyla anteremana çıktı o yıl 2.75 milyon euru oynamadan aldı .. bu örnek sadece  bir tanesi  tranferin son günü napoliden alınan panden ve dzmali olayına girmiyim bunu gibi 10 tane daha var

Çevrimdışı AmaralGürses

YESSSSSSSSSSSSS !!!!!!!    :halay: :halay: :halay: :halay: :halay: :halay: :halay: :halay: :halay: :halay: :halay: :halay:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

King Kong hayırlı olsun. :icool:

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Boyko ya çok razı değildim ama bizim taraftarı görünce daha çok sahiplenesim geliyor , herşeyi geçtim daha maça çıkmnadan ulan ne çok konuşmayı seviyorsunuz ben sahsi olarak gelmesini istemdim benim istedğim stil farklı bi stil kaleciydi oyüzden.. ama beşiktaşın kalecisi değil falan ne vereceğini bilmiyoruz daha.

Çevrimdışı ozan062

Demirören ile 125 milyon Euro zarar etmiştik 5 yılda.

Aysal ile 132 milyon euro zarar ettiler 3 yılda.

Stadımız yoktu. Gelirimiz sadece 50 milyon dolardı. Statları vardı. Gelirleri 150 milyon dolardı.

Batışın nasıl batış olduğunu görün diye :D

muhakkak ama gecen bir tablo paylasıldı diğer baskanlar arasındaki borc farklarında diye,,  sayın fikret orman 700milyon ile acık ara onde:)

stad 200 etse geriye kalanla zaten durum ortada... bizimde hiç asagı kalır yanımız yok...
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Ocak 2016, 19:42:53
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Hiçbir şeyi yazmıyor adi basınları kanırta kanırta olacak her şey.

Yıllardır Tabata'yı yazdılar, Nihat'ı yazdılar, hala Bosque'yi yazarlar.

Mancini, Prandelli, Hajrovic, Eboue, Çamdal, Veysel, Gross ve nicelerinin zararı 130 milyon euro.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Koa_lAA

ekşi de yazan arkadaş alkol sorunu falan demiş...

böyle sorunları varsa niye alıyoz abi biz böyle adam... her hafta magazinlik olmaz umarım...

Çevrimdışı fatih e.

boyko yu sinan bolat a benzetiyorum bir yönden  :)

hayatımda gördüğüm en kötü kaleci olmasına rağmen standart liege de bir gol atması, her özet görüntüde golünün kullanılması bizim taraftarlar arasında dahi ilgi uyandırmış, adının bizimle geçmesinde heyecanlanan taraftarlarımız vardı. onlara göre çok iyi kaleciydi (izlemeseler de)

sonra nasıl olduysa porto ya gitti ( bonservissiz olması  :D)  menejeri de çok iyi çalıştı allah var...

sonra malum g.saray ve brugge sanırım bir ara da kayseri geçmişi vardı.

boyko tabi ki bir sinan bolat değil. ama bu abartılmadığını göstermez. çünkü,

gelmesini isteyen hemen herkes

1. dnipro uefa da final oynadı. o takımın kalecisi

2. tolgadan iyi kaleci diyor.

umarım yanılırım da söylenilenler gibi içinden muslera çıkar  :D

Çevrimdışı AmaralGürses

Demirören ile 125 milyon Euro zarar etmiştik 5 yılda.

Aysal ile 132 milyon euro zarar ettiler 3 yılda.

Stadımız yoktu. Gelirimiz sadece 50 milyon dolardı. Statları vardı. Gelirleri 150 milyon dolardı.

Batışın nasıl batış olduğunu görün diye :D

Önümüzdeki 10 yıl kaç kez şampiyon olacaklar acaba

Çevrimdışı Kemal

Sahip çıkın artık destek verin şampiyonluk yolunda kenetlenelim .

Çevrimdışı talha

boyko yu sinan bolat a benzetiyorum bir yönden  :)

hayatımda gördüğüm en kötü kaleci olmasına rağmen standart liege de bir gol atması, her özet görüntüde golünün kullanılması bizim taraftarlar arasında dahi ilgi uyandırmış, adının bizimle geçmesinde heyecanlanan taraftarlarımız vardı. onlara göre çok iyi kaleciydi (izlemeseler de)

sonra nasıl olduysa porto ya gitti ( bonservissiz olması  :D)  menejeri de çok iyi çalıştı allah var...

sonra malum g.saray ve brugge sanırım bir ara da kayseri geçmişi vardı.

boyko tabi ki bir sinan bolat değil. ama bu abartılmadığını göstermez. çünkü,

gelmesini isteyen hemen herkes

1. dnipro uefa da final oynadı. o takımın kalecisi

2. tolgadan iyi kaleci diyor.

umarım yanılırım da söylenilenler gibi içinden muslera çıkar  :D

Ondan daha beteri var Ochoa. Dünya Kupası maçlarında iki uçtu kaçtı bizimkiler adama aşık oldu resmen.  :lol:
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Her oyuncuya bi çamur atmalar falan kabak tadı herkes kendi istediği adam gelmediği zaman gelene sırt dönecekse işimiz var .

Çevrimdışı Koa_lAA

muhakkak ama gecen bir tablo paylasıldı diğer baskanlar arasındaki borc farklarında diye,,  sayın fikret orman 700milyon ile acık ara onde:)

stad 200 etse geriye kalanla zaten durum ortada... bizimde hiç asagı kalır yanımız yok...

aldığı borca bakarım ben... bide borcun türü hep yabancı para ile... kaç milyon dolarla almış kaç milyon dolar şu an... matematikte hile çok :D

Çevrimdışı genki1914

trabzon maçını geçtimde ondan sonraki haftada oynamaz mı acaba ? 29 numarayı kalede görmeye dayanamıyorum artık

edit: ondan sonraki maç 7 şubatmış oynar büyük ihtimal
[ Son Düzenleme: 19 Ocak 2016, 19:53:05 genki1914 ]
Guti14

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

Ekşi'de biri gel artık afacan denys yazmış güldüm baya :kop: :kop:
2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı ONUR KOLCU

trabzon maçını geçtimde ondan sonraki haftada oynamaz mı acaba ? 29 numarayı kalede görmeye dayanamıyorum artık

edit: ondan sonraki maç 7 şubatmış oynar büyük ihtimal

Kupa maçlarının olması avantaj .

Ama hala KAP gelmedi :)

Çevrimdışı OrhanAker

Boyko gelmiş hosgelmis.

LG-H500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

Ayrıca Boyko'nun Sambade ve Şenol Güneş etkisiyle güzel bi gelişme kaydedebileceğini düşünüyorum..

Lig için yeterli bir sorun olmaz, ancak şampiyonlar liginde nolur orasını bekleyip görücez..

Kendini geliştirirse takımada uyum sağlarsa işimizi görür. Bir Ospina, Mandanda değil ama artık çok yüksek ihtimal takımımızda, bizede desteklemek düşer..
2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Mehmet K

Takımın yakışıklılık ve karizma oranı her transfer ile daha da artıyor.

Çevrimdışı ozan062

aldığı borca bakarım ben... bide borcun türü hep yabancı para ile... kaç milyon dolarla almış kaç milyon dolar şu an... matematikte hile çok :D

yani ama söylede birsey var rakiplerdede aynı seyler mevcut ama onlarda hiç bu tip bir savunma sekli gormedim duymadım biz acayip kılıflar bulmanın pesindeyiz vallahi kendimize zararımız oyle cokki:)))

bak simdide oyuncu kotuluyoruz hiç ortamız ayarımız yok vallahi :s20:

ama inan Sampiyonlukla bunların hepsi düzelecek yeterki olalım onu bu yonetim yapsın zaten arkalarında olacam 2milyar borc bile olsa

yeterki yapabilsinler o ısıgı versin, winner olmanın gerekliliklerini yerine getirsinler benden bir oy onlara

Çevrimdışı ozan062

Kupa maçlarının olması avantaj .

Ama hala KAP gelmedi :)

zaten tuhaf olan o,, bunca zaman kaybettik simdi neyle ugrasılıyorda hala vakit kaybı oluyor bıktım yav

Çevrimdışı Giray Burak

Hayırlı olsun.
Bu resmi gördükçe ,rahmetli Kemal Sunal ın şark bülbülü filmi geliyor aklıma .vücut aynı havuzbaşındaki donlu hali .

Çevrimdışı celiker1

İçime sinmedi bu oyuncu(Boyko).Umarım beni utandırırda Cordoba harici göremediğim kaleciyi görmüş olurum :money:
Hayatta Beşiktaş