@Necmi abi , tam okumamışssın yazdıklarımı , ben Tolga nın alınması hata demedim , Tolganın kalede bırakılması hata dedim .
Kiralık oyuncuyla belaltı vurulmaz demişsin , bonservis ödemedik demişssin , ne alakası var kiralık oyuncuyla yani almadığın oyuncuyla neler kaçırdığına bakman lazım .
Geçmiş transfer pilavlarını temcit pilavı gibi ısıtıyosunuz tekrar söylüyosunuz demişsin ; Sen ilk mesajında gelir olmadan gider nasıl yapacan bütçe diye bir şey var demişssin - bende buna karşılık bu transfer politikası yüzünden kaybettiğimiz gelirlerden bahsettim . Neyi anlatayim abi FED politikalarını mı ?
Bende kalkıp kaleci alınırsa şampiyon olunmaz sözüne ergen düşüncesi derim , hele musleralı GS örneği verilirse tam ergen düşüncesi derim . GS nin ileri hattıyla bizimkisi bir mi? Biz çarkın tabiiki bozuk dişlisini değiştirip tam randımanla şampiyon olmayı hedefliyecez. Senin düşüncene göre o zaman şuan %99 Beşiktaş taraftarı ergen çünkü evet kaleciyle ve stoperle Şampiyonluğa inanıyorlar.
Beşiktaş scoutingden bahsetmişsin arkasına Mbia yazmışsın abi, Mbia scouting falan değildir Mbia Mbia dır , tabiiki istemem öyle bir sözleşme zaten istediğimi beyan eder hiç bir sözde yazmadım . Yazdıysam alıntıla bir tanesini.
Ba- Gomez - Sosa - Rhodolfo - Tosic - Oğuzhan - Töre - Kerim - Tolgay - Beck bunların hiç biri scouting değildir . İyi transferlerdir zaten + larını ( yaptıkları transferleri) her mesajımda yazdım yine yazıyorum , iyi transferlerdir ama scouting değildir .
Tekrarlayan eleştiriler ve havayı dövme demişsin abi, ben bunu yazmayacaktım bile konunun nerden geldiğine bakar mısın ? Ben sorduğun soruları tabii ki bir yerden cevaplayacam ve buda bir yere çıkıyor . Ben şuanda ki transfer yanlısından bahsetmiştim güncel durumdan , zaten şuandaki durumumuzun(kaleci stoper) transfer bazında açıklaması izah edilir yanı yok . Bunu evet doğru yapıyorlar diyen kişi gerçekten Polyannacıdır .
@Necmi
Tolganın alınması kocaman bir hataydı o zamanda demiştim bu kaleci değil diye
neymiş yabancı kontenjanı varmış sen bunu mottoyla harcayacağına kaleciyle harcayacaktın.
Bu büyük hataydı ama taraftar alınsın diye davul çalıyordu.o hatalı transferlerin hepsinde muhaliftim
dany alındığı gün önder özenin üzerini çizdim bu konuda kimsede benden daha fazla tepki göstermemiştir.
bu yönetimin bütün yaptığı hatalı transferleri toplasan bir kaleci parası etmez o nedenle dönüp dönüp vurmak doğru değil
tamam yanlıştı ama bitti bu uzatmanın anlamı yok tek yanlışları onlar olsun sizin yaptığınız tersinide söylüyor olsanız
bu bir kaç transferi kullanıp bütün yapılan iyi şeylerin üstünü örtmeye çalışmak oluyor tamam hatalı transfer yaptılar ama bir
dembaba satışıyla bütün zararıda telafi ettiler bu gün Töre oğuzhan tolgay gomez kerim cenk değerlerine bakınca en az %80
transfer başarısıdır. sizin yaptığınız gibi tek tek değerlendirilmez kârı koyarsın zararı koyasın aradaki farka bakarsın başarılımı çıkar
ortaya benim kızdığım nokta eleştirmeniz değil olayı bütünüyle ele almamanız eleştiriyi hep yanlış kaynakla yapıyosunuz
kaleci lazımmı bunun lafı bile konuşulmaz eksik falan değil kalemiz boş alınması gerekiyormu kesinlikle hemde çok iyi bir kaleci alınması
gerekiyor. paramı yok sat töreyi al kaleciyi bu kadar basit. Töresiz olur ama kalecisiz olmaz. ama onun kadar lazım olanda stoper ve
kesinlikle sol bektir. Eleştiri yaparken düne takılı kalmayın bitti iyiside bitti kötüsüde bitti bizim için önemli olan bu gündür.
çözümü bu gün üzerinden yapacaksınki gerçekci olsun. Geçmişte yanlış oyuncu alınmış boşa para harcanmış bunu söylemenin
bu güne bir faydası varmı bir çözüm oluyormu yok o zaman bu eleştiri değil suçlama oluyor. yeride burası değil bunun hesabını soracaksan yeri kongredir.
yoksa istediğin kadar dile getir sadece havayı döversin eleştirinizi çözüm üzerine kurun
@Kemal